EN-PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EN-PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.107.676

Publication

08/05/2014
ÿþw~ Mcd 2.9

r In de billagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i i

....~;,.M



Ill

Voo behou aan t Beigis Staats)

*14095 AO'

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophandel te Leuven, de 2 If AMI 2014

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsar : 0842.107.676

Benaming : "EN-PROJECTS"

(voluit):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : 3461 Bekkevoort (Molenbeek-Wersbeek), Halensebaan 23

Onderwerp akte : VOORTIJDIGE ONTBINDING -- INVEREFFENINGSTELLING

Tekst

Uit een proces-verbaal verleden voor Jurgen De Meutter, geassocieerd notaris te Leuven, op drieëntwintig december tweeduizend dertien, dragende de vermelding "Geregistreerd drie bladen één renvooi te Leuven 2de Kantoor der Registratie op 26 DEC 2013 boek 1384 blad 8 vak 10 - Ontvangen: vijftig euro (50 EUR) De Ontvanger (get.) DE CLERCQ G.", blijkt het volgende:

"IS GEHOUDEN:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "EN-PROJECTS", gevestigd te 3461 Bekkevoort (Molenbeek-Wersbeek), Halensebaan 23, met ondernemingsnummer 0842.107.676, rechtspersonenregister Leuven,

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Ann Wallays te Leuven op 12 december 2011, houdende de statuten en bekendgemaakt in de in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 5 januari 2012 onder nummer 0003680.

De statuten van de vennootschap zijn tot op heden ongewijzigd gebleven, zo wordt verklaard, (--)

BERAADSLAGING  BESLUITEN

De algemene vergadering vat de agenda aan en na beraadslaging neemt ze volgende beslissingen: Eerste besluit  Verslagen

Met eenparigheid ontslaat de vergadering de voorzitter lezing te geven van het verslag van de zaakvoerders ter verantwoording van het voorstel van de ontbinding van de vennootschap, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen, en van de aangehechte staat van activa en passiva afgesloten op 12 december 2013, evenals van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Beckers, Loenders & Co", bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door mevrouw Els Loenders, zaakvoerder, bedrijfsrevisor te 3510 Kermt-Hasselt, Diestersteenweg 146 de dato 16 december 2013 over de staat van activa en passiva gevoegd bij het verslag van de zaakvoerders.

Het verslag van voormelde bedrijfsrevisor besluit met volgende woorden:

"in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht hebben de zaakvoerders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "EN-PROJECTS" een boekhoudkundige staat afgesloten op 12 december 2013, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap een balanstotaal opgeeft van zesduizend zeshonderd achtenveertig Euro eenenveertig Eurocent (6.648,41). Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft. Aangezien er geen schulden meer zijn, kan de vereffening onmiddellijk gesloten worden doch in zoverre de vennoten de schulden die zich eventueel toch

zouden kunnen voordoen lastens de vennootschap, voor hun rekening nemen."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

De vennoten verklaren van gezegde verslagen en de staat van activa en passiva kosteloos een exemplaar te hebben ontvangen en er volledige kennis van te hebben.

De voorzitter stelt vast dat er geen opmerkingen omtrent voorgaande verslagen en staat van activa en passiva geformuleerd worden en stelt voor deze goed te keuren, wat de vergadering onmiddellijk doet, Bevestiging van de externe wettigheid

Overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is krachtens paragraaf 1 van dit artikel.

Tweede besluit  Vervroegde ontbinding van de vennootschap, in vereffeningsteilinq en sluiting vereffening

De vergadering besluit tot de ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf heden. De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

Vervolgens wordt door de vergadering vastgesteld dat alle activa gerealiseerd zijn en alle schulden werden aangezuiverd. De vergadering bevestigt dat alle kosten en erelonen met betrekking tot de ontbinding reeds voldaan zijn, evenals dat de roerende voorheffing naar aanleiding van de liquidatiebonus reeds geprovisioneerd werd.

De algemene vergadering concludeert vervolgens dat de vennootschap in feite nu reeds vereffend is, en dat er volgens hen geen bezwaar bestaat dit ook als dusdanig te laten akteren.

Zijn hier dan tussengekomen, de heer GEYSENBERGH Egwin en mevrouw VENNEKENS Natascha, voornoemd, die er zich toe verbinden persoonlijk te zorgen voor de betalingen van de op heden nog niet betekende schulden die zouden kunnen opduiken, tot beloop van het verkregen actief. Ondergetekende notaris heeft erop gewezen dat zij er bijgevolg belang bij hebben de boedels gescheiden te houden,

De algemene vergadering stelt dan dat het volgens haar geen zin heeft nog een vereffenaar te benoemen, en adviseert de vergadering dadelijk de definitieve sluiting van de vereffening uit te spreken zonder aanstelling van een vereffenaar.

Na beraadslaging verzaakt de vergadering aan de termijn van één maand voorzien in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering stelt vast dat voldaan is aan de voorwaarden vermeld in artikel 184 § 5 van het Wetboek Vennootschappen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

De vergadering stelt bijgevolg dan ook de volledige sluiting van de vereffening vast en bepaalt dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende vijf jaar bewaard worden door mevrouw VENNEKENS Natascha,

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

Derde besluit Ontslag zaakvoerders

De vergadering neemt tot slot kennis van het ontslag van de zaakvoerders, welke volgt uit de ontbinding van de vennootschap.

Stemming

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

Vierde besluit  Machten en volmacht

De verschijners geven bij deze bijzondere volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Macquoi Yoeri te Tessenderlo, Stationsstraat 81, en haar aangestelden, elk met het recht om afzonderlijk op te treden, met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te verrichten bij een ondernemingsloket naar keuze van de lasthebber en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en/of bij elke andere administratieve dienst"

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel Jurgen De Meutter, geassocieerd notaris Tegelijk neergelegd:

- eensluidende uitgifte vaproces-verbaal.

05/01/2012
ÿþ ~ MMod 2.0

~=f~llil4i~~~ - .. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad- fl11111111111111111111111111111111111111111111111

+12003680*

Neergelegd ter griffie déP

Rechtbank van Koophande,

te.Leuven, de 2..3 QEC.- .2-0-1-1 -

DEFffeR,

Ondernemingsnr : O ~~Z- . RCA (D' G ,

Benaming : EN-PROJECTS

(voluit):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : 3461 Bekkevoort (Molenbeek-Wersbeek), Halensebaan 23

Onderwerp akte : OPRICHTING  BENOEMINGEN

Tekst :

Uit een akte verleden voor Ann Wallays, geassocieerd notaris te Leuven op twaalf december tweeduizend en elf, dragende de vermelding "Geregistreerd zes bladen geen renvooien te Leuven 2e kantoor der Registratie op 13 DEC. 2011 boek 1362 blad 82 vak 18 - Ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR) De Ontvanger (get.) P. WALLYN", blijkt dat:

De heer GEYSENBERGH Egwin Louis Alfons, geboren te Tienen op 11 februari 1974, en zijn echtgenote mevrouw VENNEKENS Natascha Maria Pierre, geboren te Wilrijk op 12 februari 1980, samen wonende te 3461 Bekkevoort (Molenbeek-Wersbeek), Halensebaan 23.

een handelsvennootschap met de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de naam "EN-PROJECTS".

" Maatschappelijke zetel:

te 3461 Bekkevoort (Molenbeek-Wersbeek), Halensebaan 23.

" Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België als

in het buitenland:

- Vervaardiging van schrijn- en timmerwerk.

- Bouwnijverheid: het bouwrijp maken van terreinen, slopen van gebouwen en grondverzet.

- Algemene bouwkundige en civieltechnische werken: bouwen van individuele huizen, optrekken van andere residentiële gebouwen en van kantoorgebouwen en optrekken van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, voor landbouwdoeleinden, enzovoort.

- Dakbedekking en bouw van dakconstructies.

- Overige werkzaamheden in de bouw.

- Bouwinstallatie: elektrische installatie, isolatiewerkzaamheden, loodgieterswerk, installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie, overig loodgieterswerk en overige bouwinstallatie.

- Afwerking van gebouwen: stukadoorswerk, schrijnwerk, schrijnwerk van hout of van kunststof, metaalschrijnwerk, vloerafwerking en wandbekleding, plaatsen van vloer- en wandtegels, plaatsen van vloerbedekking van hout of andere materialen, plaatsen van behang, schilderen en glaszetten, overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen.

- Overige accomodaties voor kortstondig verblijf.

- Kantines en catering: kantines, catering, uitzendkoks en verzorgen van feesten en recepties.

- Projectontwikkeling: projectontwikkeling voor woningbouw, projectontwikkeling voor kantoorbouw, projectontwikkeling voor infrastructuurwerken.

- Schatten en evalueren van onroerend goed, technisch advies, architecten en ingenieurs, technische studiën en ingenieursactiviteiten, technische tests en analyses, binnenhuisarchitecten. Sport:_exploitatie van sportaccomodaties:_ beheer_ en exploitatie van_ sportcentra, e.cploitatie van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Voor- Luik B - vervolg

behouden fitnesscentra en gymnastiekzalen, exploitatie van overige sportinstallaties en  accomodaties. 1

aan het - Overige sport: activiteiten van sportclubs en  bonden, zelfstandig werkende sportbeoefenaars, - instructeurs en  begeleiders, overige activiteiten in verband met de sportbeoefening.

[ B e:FâiïEFi-- Staatsbiaci - Overige recreatie.

Deze opsomming is niet beperkend maar ruim te interpreteren.

De vennootschap zal alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan, op gelijk welke wijze, deelnemen in, samenwerken rnét of financieel tussenkomen in andere vennootschappen of bedrijven.

De vennootschap zal leiding en controle, in hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over andere vennootschappen.

" Maatschappelijk kapitaal:

ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Bij de oprichting gedeeltelijk volstort in speciën, ten belope van één/derde per aandeel, zijnde een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00). Derhalve dient nog te warden bijgestort door mevrouw Vennekens en de heer Geysenbergh: elk een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

Ondergetekende notaris bevestigt dat de inbrengen in geld bij storting of overschrijving gedeponeerd werden op een bijzondere rekening bij KBC Bank, op naam van de vennootschap in oprichting "EN-PROJECTS" zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 12 december 2011.

" Boekjaar:

begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van huidig uittreksel op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2012.

" Jaarvergadering:

wordt gehouden op de derde woensdag van de maand mei om 17 uur 30 minuten in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping. Indien die dag een wettelijke feestdag is, vindt de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De eerste gewone jaarvergadering zal samenkomen in 2013.

" Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij vermelden steeds deze hoedanigheid wanneer zij namens de vennootschap ondertekenen.

Werden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur: mevrouw Vennekens en de heer Geysenbergh, beiden voornoemd.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als zaakvoerder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

Elke zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of verweerder.

De zaakvoerder(s) kunnen bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Ingeval er twee of meer zaakvoerders aangeduid worden, zullen er minstens twee van hen handelen voor alle rechtshandelingen inzake de aan- of verkoop van onroerende goederen, de vestiging van een hypotheek en het aangaan van kredieten en financieringen.

Wanneer de vennootschap optreedt als zaakvoerder of bestuurder van andere vennootschappen, wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

" Winstverdeling - reserves:

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Na de door de wet voorgeschreven voorafneming voor de wettelijke reserve, beslist de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen over de bestemming van het saldo van de winst, dit op voorstel van de zaakvoerder(s).

Het tijdstip en de wijze van betaling van dividenden wordt eveneens door de zaakvoerders) bepaald. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het volstorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

" Liquidatiesaldo

Het batig saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun

aandelenbezit, waarbij rekening wordLgehouden met de ongelijke afbetalin_g van de aandelen. ___ _ _



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge



Voorbehouden

aan het  fféTgisch-Staatsblad

Luik B - vervolg

 %Niet-aanstelling commissaris:

Op zicht van het financieel plan hebben de oprichters verklaard geen commissaris te benoemen. Bijzondere volmacht werd gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Macquoi Yoeri te Tessenderlo, Stationsstraat 81, en haar aangestelden, elk met het recht om afzonderlijk op te treden, met recht van indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de opgerichte vennootschap alle formaliteiten te verrichten bij een ondernemingsloket naar keuze van de lasthebber en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en/of bij elke andere administratieve dienst.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel

Notaris Ann Wallays

Tegelijkertijd neergelegd:

uitgifte van oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
EN-PROJECTS

Adresse
HALENSEBAAN 23 3461 MOLENBEEK-WERSBEEK

Code postal : 3461
Localité : Molenbeek-Wersbeek
Commune : BEKKEVOORT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande