ENDO2G

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ENDO2G
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.528.995

Publication

15/03/2013
ÿþMod wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I111ii1,1siddme~~~~iuuu Neergelegd'te'r griffie der

13 0330 Rechtbank van Koophinde .A ~1

te Leuven, de

DE @,FIER,

Qndernemingsnt : 0846.528.995

Benaming

(voluit) : Endo2G

(verkort)

Rechtsvorm : USA

Zetel : Slachthuislaan 12/206, 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp etste VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Ingevolge beslissing van de zaakvoerder, wordt de maatschappelijke zetel vanaf 01/03/2013 verplaatst naar, Mouterij 16/0001 te 3190 Boorimeerbeek.

"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bart Geebelen Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

21/06/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie ' na neerlegging ter griffie van de akte

Neepâletel lte getle Jré

Rec#nbank van iïoop4endet t~ Umveri, de 1 2 JUNI 2012

DE GRIFFIER,

Griffie

=iaiioo,s*

br

st

flndernemingsnr : V44 c~ 22. eU PJ

Benaming (voluit) : ENDO2G

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Slachthuislaan 12/206

3000 Leuven

Onderwerp akte :OPRICHTING-STATUTEN

Uit een akte verleden voor meester Jean FLEMTNGS, notaris te Lommel,, vervangende zijn ambtgenoot Meester Paul Geebelen, notaris te Lommel,; wettelijk belet op 29 mei 2012, geregistreerd te Beringen, eerste kantoor,; blijkt dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk werd opgericht door:

1. De heer GEEBELEN Bart Christian Herman, geboren te Genk op 07 oktober, 1984, niet gehuwd, wonende te Genk, Mosselerlaan 7.

2. Mevrouw GUNST Veerle Sabine Kathleen, geboren te Deinze op 06 januari. 1984, in huwelijk met de heer Vanderheere Wouter, geboren te Kortrijk op', 04 januari 1985, wonende te Elsene, de Stassartstraat 65.

S TATUTEN

Benaming : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt

opgericht onder de benaming "Endo2G". 1;

Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te .Leuven, Slachthuislaan;, 12/206.

Doel : De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening in Belgie en in het buitenland van tandheelkunde, meer s; specifiek endodontologie in de ruimste zin van het woord.

De aankoop, verkoop, import, export, huren, leasen, verhuren en: ,herstellen van alle mogelijke apparatuur en tandheelkundige producten die; !snodig en/of nuttig zijn voor de uitoefening van het beroep van ;standarts/endodontoloog, dit alles rekeninghou-dend met de plichtenleer van ';het beroep van tandarts.

De uitbating van een tandheelkundige kliniek, tandverzorging, radiografische beelden, vertegenwoordiging, consignatie alsmede alle ;nijverheidsverrichtingen, handelszaken en verhandelingen van onroerende of; 'financiele aard,

- De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, ;financiele, roerende of onroerende handelingen verrichten, die; rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel; of die van aard moeten zijn de verwezenlijking ervan geheel of; gedeeltelijk te vergemakkelijken.

Zij kan tevens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of;

vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen of hierin belangen: nemen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het', tlgisch Staatsbiad

De vennootschap kan een roerend en/of onroerend vermogen aanleggen, ditî uitbouwen en beheren en aile verrichtingen doen die er verband mee hebben' of betrekking op hebben.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achtttienduizend zeshonderd (18.600 EUR), verdeeld in honderd zesentachtig aandelen.

Bestuur - Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechterlijk aansprakelijk en strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

De zaakvoerders kunnen alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens deze die door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

In geval er twee zaakvoerders zijn, kunnen zij afzonderlijk het bestuur voeren, onverminderd de beperkingen die in de afzonderlijke; samenwerkingsovereenkomst worden bepaald.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten; titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de; vennootschap.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder, onverminderd de beperkingen die in de afzonderlijke samenwerkingsovereenkomst worden bepaald.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Boekjaar: Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op 29 mei 2012 en eindigt op 31 december 2013.

Gewone algemene vergadering : Elk jaar op de derde zaterdag van mei om 20 uur in de maatschappelijke zetel of in alle andere plaatsen in de bijeenroepingen of bekendmakingen aan te duiden, zal de algemene vergadering der deelgenoten worden gehouden. Deze vergadering zal de eerste maal gehouden worden op de derde zaterdag van mei tweeduizend veertien.

Zaakvoerders : - de heer Bart Geebelen voormeld, die aanvaardt

- mevrouw Veerle Gunst voormeld, die aanvaardt.

Het mandaat van zaakvoerder is voor onbepaalde tijd en onbezoldigd.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Jean Flemings.

Werden neergelegd : 1) afschrift van de akte en 2) uittreksel van de akte.

mod 11.1

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/03/2015
ÿþ(Ur~+ Mad Word 11.1

~~ ~., In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0846.528.995 Benaming

(voluit) : Endo2G (verkort) :

REC`riT2.,4 : VAN

_-.

KOOPHANDEL

26-62-2.j5

Griffie

1\ fr->,

ii i ii il ii i i iiu ni

" 15037201*

UI

ia

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Mouterij 16/0001, 3190 Boortmeerbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte ; ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDERS

Op 16 februari 2015 werd een bijzondere algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap waarop met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen

- aanvaarding van het ontslag van zaakvoerder Bart Geebelen, wonend te Muizensteenweg 39 B te 2820 Bonheiden, en zaakvoerder Veerle Gunst, wonend te de Stassartstraat 65, 1050 Elsene, met ingang van 17 februari 2015

De bijzondere algemene vergadering verleent hierbij kwijting voor de uitoefening van hun mandaat als zaakvoerder.

- benoeming van volgende zaakvoerders met ingang van 17 februari 2015

1) De vennootschap DENTYS BVBA, 0819.020.785, met maatschappelijke zetel te 2820 Bonheiden, Muizensteenweg 39B, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Bart Geebelen, wonend te Muizensteenweg 39B te 2820 Bonheiden

2) De vennootschap VANDERHEERE-GUNST Comm. V., 0526.856.686, met maatschappelijke zetel te 1050 Elsene, de Stassartstraat 65, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Veerle Gunst, wonend te de Stassartstraat 65, 1050 Elsene

DENTYS BVBA

met vaste vertegenwoordiger Bart Geebelen

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ENDO2G

Adresse
MOUTERIJ 16/0001 3190 BOORTMEERBEEK

Code postal : 3190
Localité : BOORTMEERBEEK
Commune : BOORTMEERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande