ENERGCON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ENERGCON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 817.786.115

Publication

22/07/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 G JULI 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

te Leuven. Qi'fric

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

*iaiai ss*

Ondernemingsnr : 0817.786.115

Benaming

(voluit) : ENERGCON

(verkort) :

ufl

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nijverheidslaan 12 C te 3200 Aarschot

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - doelwijziging - kapitaalverhoging - ontslag en benoeming zaakvoerder

Bij akte ontvangen door Meester Willem TIMMERMANS, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel  Zichem op 7 juli 2014, neergelegd váôr registratie, werd de buitengewone algemene vergadering gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ENERGCON" waarin met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLUIT DOELWIJZIGING

De vergadering neemt kennis van het vereiste verslag van het bestuursorgaan inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging en van de staat van actief en passief die niet meer dan drie maand voordien werd opgemaakt.

De vergadering aanvaardt het verslag van het bestuursorgaan en sluit zich aan bij de hierin vervatte verantwoording.

De vergadering besluit dienvolgens het doel van de vennootschap te wijzigen, uit te breiden en te herformuleren en dit zoals bepaald in het achtste besluit hierna dat een volledig nieuwe tekst van statuten aanneemt,

TWEEDE BESLUIT KAPITAALVERHOGING IN GELD

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderd éénentwintigduizend driehonderd drieënzestig euro twintig cent (¬ 121.363,20) om het te brengen van honderd achtentwintigduizend zevenhonderd euro (¬ 128.700,00) op tweehonderd vijftigduizend drieënzestig euro twintig cent (¬ 250.063,20) door inbreng in geld ten belope van het overeenkomstig bedrag, mits creatie en uitgifte van zeshonderd vijfenveertig (645) nieuwe aandelen, uit te geven en in te schrijven mits de globale prijs van honderd éénentwintigduizend driehonderd drieënzestig euro twintig cent (¬ 121.363,20),

Deze zeshonderd vijfenveertig (645) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Verzaking voorkeurrecht

Vervolgens verzaken alle vennoten aan hun voorkeurrecht, verslagen en termijnen voorzien door de statuten en het Wetboek van Vennootschappen en verklaren zich volledig akkoord met de hiernavolgende inschrijving op de zeshonderd vijfenveertig (645) nieuwe aandelen :

Inschrijving

Op de kapitaalverhoging wordt volledig ingeschreven in geld als volgt

1/ De heer Guido HEREMANS, voornoemd, schrijft in op honderd dertien (113) aandelen, dewelke hij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van vierduizend tweehonderd tweeënvijftig euro tweeënveertig cent (¬ 4.252,42).

De heer Guido HEREMANS verklaart hierbij een inbreng te hebben gedaan uit het gemeenschappelijk vermogen, die niet valt onder de handelingen als bedoeld in artikel 1418 Burgerlijk Wetboek.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de verkregen aandelen hiervoor tevens gemeenschappelijk zijn, doch dat de lidmaatschapsrechten verbonden aan deze aandelen eigen zijn, bij toepassing van artikel 1401,5° Burgerlijk Wetboek.

2/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "C.O. PERFORMANCE", met zetel te 3390 Tielt-Winge, Dorpsstraat 19, BTW BE 0843.010.667, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Willem Jozef Clement HUYBRECHTS, geboren te Aarschot op 25 januari 1962, rijksregisternummer 62.01,25-497.62 wonende te 3390 Tielt-Winge, Dorpsstraat 19, alhier tussenkomend, schrijft in op tweehonderd zesenzestig (266) aandelen, dewelke zij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van tienduizend en tien euro twaalf cent (¬ 10.010,12);

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

3/ De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JAN WAEGEMANS", met zetel te 3271 Scherpenheuvel-Zichem (Zichem), Molenstraat 92, BTW BE 0807.514.607, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Jan Bert WAEGEMANS, geboren te Diest op 24 december 1969, rijksregisternummer 69,12.24-305.23, wonende te 3271 Scherpenheuvel-Zichem (Zichem), Molenstraat 92, alhier tussenkomend, schrijft in op tweehonderd zesenzestig (266) aandelen, dewelke zij gedeeltelijk volstort door inbreng van een bedrag van tienduizend en tien euro twaalf cent (¬ 90.090,92).

Bewijs van deponering

De verschijners verklaren en erkennen dat tot gedeeltelijke volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van vierentwintigduizend tweehonderd tweeënzeventig euro zesenzestig cent (¬ 24.272,66) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij KBC. Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van vierentwintigduizend tweehonderd tweeënzeventig euro zesenzestig cent (¬ 24.272,66) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening. Ondergetekende notaris bevestigt dus de deponering van het gestorte kapitaal ten bedrage van vierentwintigduizend tweehonderd tweeënzeventig euro zesenzestig cent (¬ 24.272,66).

Vergoeding  aanvaarding

De aldus onderschreven aandelen worden, toegekend;

9/ als gedeeltelijk volstort: aan de heer Guido HEREMANS, voornoemd, die aanvaardt: honderd dertien (113) aandelen;

2/ als gedeeltelijk volstort: aan de BVBA C.O. PERFORMANCE, voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld, die aanvaardt ; tweehonderd zesenzestig (266) aandelen;

3/ als gedeeltelijk volstort: aan de BVBA JAN WAEGEMANS, voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld, die aanvaardt : tweehonderd zesenzestig (266) aandelen;

DERDE BESLUIT VASTSTELLINGVERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans tweehonderd vijftigduizend drieënzestig euro twintig cent (¬ 250.063,20) bedraagt, vertegenwoordigd door duizend driehonderd negenentwintig (1.329) aandelen,

VIERDE BESLUIT  WIJZIGING VAN DE BESTUURSBEVOEGDHEID, DE EXTERNE VERTEGENWOORDIGING EN WERKING VAN DE ALGEMENE VERGADERING.

De vergadering besluit de modaliteiten inzake de bestuursbevoegdheid, de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap en de werking van de algemene vergadering te wijzigen zoals bepaald in het achtste besluit hierna.

VIJFDE BESLUIT WIJZIGING VAN DE OVERDRACHTSBEPERKINGEN.

De vergadering besluit de modaliteiten inzake de overdrachtsbeperkingen te herformuleren zoals bepaald in het achtste besluit hierna.

ZESDE BESLUIT  (HER)FORMULERING MODALITEITEN

De vergadering besluit de modaliteiten van: uitoefening van voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld, overdracht van aandelen onder levenden en bij overlijden, ondeelbaarheid, volstorting en uitgifte van effecten, beslag, beëindiging mandaat, benoeming, bevoegdheid en bezoldiging van zaakvoerders) en commissaris(sen), bijeenkomst, werking van en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering, winstverdeling, ontbinding, vereffening, omzetting en geschillenbeslechting te (her)formuleren en dit zoals bepaald in het achtste besluit hierna,

ZEVENDE BESLUIT ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

De vergadering besluit ingevolge de gewijzigde statutaire bepalingen tot het ontslag van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MANACONSU" en de heer Guido HEREMANS, beiden voornoemd als statutair zaakvoerder van de vennootschap en dit met ingang van heden.

Onmiddellijk na de goedkeuring van de jaarrekening over het lopend boekjaar zal de jaarvergadering oordelen over het verlenen van kwijting voor de uitoefening van hun mandaat.

De vergadering beslist vervolgens om met ingang van heden voor onbepaalde duur de heer Bruno LOOCKX, wonende te 3200 Aarschot, Gasthuisstraat 57, te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap.

De aldus benoemde zaakvoerder verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn mandaat.

ACHTSTE BESLUIT AANNEMING NIEUWE STATUTEN

De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering van de tekst, alsook na schrapping van alle overbodig geworden be-'palingen.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt:

RECHTSVORM EN NAAM:

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam: "ENERGCON".

ZETEL:

De zetei van de vennootschap is gevestigd te 3200 Aarschot, Nijverheidslaan 92C.

DOEL:

De vennootschap heeft als doel;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

I, Specifieke activiteiten

N Uitwerking en realisatie van projecten op het gebied van de elektriciteit en elektronica, mijnbouw, chemie, machine- en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, veiligheid, enzovoort.

B/ De aan- en verkoop van slimme meters, hardware en software, alsmede het onderhoud, verlenen van service, consultancy en adviesverlening naar aanleiding van de verkoop van deze producten;

CI Het aanbieden van consulting in het algemeen en IT consulting in het bijzonder, evenals het ontwikkelen en verkopen van eigen software, dit mogelijk in combinatie van hardware;

DI Het presteren van diensten en adviesverlening op het gebied van de informatica zoals onder andere hardware en software, consulting en opleiding, projectleiding, analyses, ontwerpen en testen van computeroplossingen en dit in de meest ruime zin van het woord;

E/ De aan- en verkoop onder welke vorm ook, van goederen, producten en programma's, zowel software als hardware, die rechtstreeks of onrechtstreeks met informatiedragers verband houden, evenals de online-verkoop van deze producten;

FI Ontwerpen en programmeren van computerprogramma's, gegevensverwerking en databanken;

GI Onderhoud en reparatie van computers en randapparatuur;

HI Aansluiten en beheren van alle elektrische installaties;

il Adviesverlening en berekenen van kosten en baten van voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, zowel aan het bedrijfsleven als de overheid;

JI Activiteiten van systeemintegrators;

KI Ontwerpen, montage en onderhoud van systemen voor de continue bewaking van industriële processen en geautomatiseerde fabrieken;

U Elektrotechnische-, telecommunicatie- en algemene bouwinstallatie;

Ml Installatie van verwarming, klimaatregeling, isolatie, ventilatie en aile loodgieterswerk in het algemeen;

NI Installatie, aan- en verkoop van meet-, controle- en navigatieinstrumenten;

01 Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

01/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

02f Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

II. Algemene activiteiten

N Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

Cl Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur,

DI Het waarnemen van aile bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

GI De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III, Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

C. Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op

welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en

manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten

en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan

reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet,

DUUR:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting,

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd vijftigduizend drieënzestig euro twintig cent (¬

250.063,20) en is verdeeld in duizend driehonderd negenentwintig (1.329) gelijke aandelen zonder aanduiding

van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de eerste

donderdag van de maand juni om 19.00 uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de

jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

BOEKJAAR:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

WINSTVERDELING:

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met

inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de

vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief,

zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de

Wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans,

verminderd met de voorzieningen en schulden,

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

verdeling saldo na vereffening

Na betaling van aile schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige geiden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Voor zover wettelijk vereist dient deze verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel te worden goedgekeurd.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming en het ontslag van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met vier vijfde meerderheid van stemmen.

Statutaire zaakvoerder

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BALANCED", met zetel te 3270 Scherpenheuvel-Zichem (Scherpenheuvel), Hoensberg 20, BTW BE 0809.497.068, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven, is benoemd tot statutair zaakvoerder van de vennootschap.

% 4". Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge à 11 De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen en mits statutenwijziging,

Bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

AI wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zulten) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Indien er twee zaakvoerders worden benoemd zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders worden benoemd vormen zij een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Het college van zaakvoerders vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van een zaakvoerder. De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingen.

De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtvaardigen, altijd minstens vijf volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer alle zaakvoerders er in toestemmen te vergaderen,

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is.

Elk belet zaakvoerder mag aan één zijner collega's volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Geen enkele zaakvoerder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, één voor hem en één voor zijn lastgever.

Zowel de uitnodigingen tot de vergadering als de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, telefax of elektronisch bericht.

De besluiten van het college worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Ingeval van staking der stemmen wordt het besluit niet aangenomen.

BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS:

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In geval van een college van zaakvoerders vertegenwoordigt het college de vennootschap in en buiten rechte. Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van het college van zaakvoerders, handelend met de meerderheid van zijn leden, zijn twee zaakvoerders, samen optredend, bevoegd om de vennootschap fe vertegenwoordigen in en buiten rechte.

In afwijking van het voorgaande, kan de vennootschap met betrekking tot volgende verrichtingen slechts in en buiten rechte vertegenwoordigd worden door de statutaire zaakvoerder, afzonderlijk optredend of door twee zaakvoerders, gezamenlijk optredend:

-het gangaan en toestaan van leningen;

-het verlenen van waarborgen en zekerheden;

-alle onroerend goedverrichtingen;

-de overdracht en het verwerven op welke wijze ook van financiële vaste activa;

-de verplaatsing van de zetel van de vennootschap;

-investeringen boven vijftienduizend euro (¬ 15.000,00) per verrichting, waarbij deelverrichtingen voor zelfde handeling samengeteld worden;

-het deelnemen in andere vennootschappen;

-het optreden als aandeelhouder/vennoot van een andere vennootschap,

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

NEGENDE BESLUIT: OPDRACHTEN -VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten, De hier aanwezige/vertegenwoordigde zaakvoerders stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 1090 Jette, Burgemeester Etienne Demunterlaan 3, Greenland Il  Blue Planet, le verdiep:

Mevrouw Greetje MICHEL

Mevrouw Annabefle HENRY

°

^

voor-

pbehnuden

ean het

Belgisch '

Steetsbled

 simbâçiÈ' ' -- '

VOOR ONTLEDEND UITREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: het uittreksel, de expeditie, de gecoördineerde statuten

Christel Meuris, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel-Zichem.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

 '- . ' . .  .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheidinstrumenterende otadu de perso(o)n(en bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 12.08.2014 14420-0200-011
23/01/2014
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie. na neerlegging ter griffie van de akte

1111111.11,1111111.1111111

Ondememingsnr : 0817.786.115

Benaming

(voluit) : ENERGCON

(verkort) :

Neergelegd ter griffie de

Rechtbank van ~Kgophane. Dl4

te Leuven, de q ,

DE GRiFPj,lR.

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nijverheidslaan 12 C te 3200 Aarschot

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - kapitaalverhoging

Bij akte ontvangen door Meester Christel MEURIS, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel  Zichem op 30 december 2013, geboekt vijf bladen, geen verzendingen te Diest op 3 januari 2014 boek 530, blad 75, vak 5, ontvangen vijftig euro, de Eerstaanw. Inspecteur (get) C. COENEN, werd de buitengewone algemene vergadering gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ENERGCON" waarin met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE f3ESLISSING

De vergadering bevestigt de zetelverplaatsing naar 3200 Aarschot, Nijverheidslaan 12 C met ingang van 23 januari 2013, ingevolge beslissing van de zaakvoerder, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 6 maart daarna onder nummer 13038434.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen, gelet op de artikelen 332 en 333 van het Wetboek van Vennootschappen, niet over te gaan tot ontbinding van de vennootschap, maar gezien de voorgestelde herstelmaatregelen, de vennootschap verder te zetten,

DERDE BESLISSING

Bij éénparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter de verslagen voor te lezen. Deze verslagen werden opgesteld binnen het kader van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen. Iedere aandeelhouder erkent hiervan kennis te hebben genomen en in het bezit te zijn van een kopie van de verslagen,

Het verslag van de heer Michel Wera, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3071 Kortenberg, Leuvensesteenweg 777, besluit het volgende:

°Tot besluit van mijn werkzaamheden aangaande deze inbreng in natura, verklaar ik dat:

1,De verrichting werd nagezien overeenkomstig de Normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake controle van inbreng en quasi-inbreng.

2.De beschrijving van de in te brengen vermogensbestanddelen voldoende nauwkeurig en duidelijk is, zodat geen aanleiding tot vergissingen bestaat.

3.De zaakvoerders zijn verantwoordelijk voor de waardering van de over te dragen vermogensbestanddelen en voor de bepaling van het als tegenprestatie voor deze inbreng toe te kennen aantal aandelen.

4.De als tegenprestatie voor deze inbreng in natura toegekende vergoeding betreft 585 nieuw uit te geven aandelen van de BVBA ENERGCON. Deze aandelen zouden met ingang van 30 december 2013 dezelfde rechten hebben ais de bestaande 99 aandelen. Deze aandelen worden aan de BVBA MANACONSU (233 aandelen) en de BVBA BALANCED (352 aandelen) toegewezen.

5.De door partijen weerhouden methoden van waardering leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen.

6.Door de verliezen welke in het verleden werden geleden is de boekhoudkundige waarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen negatief. Bijgevoig is de verstrekte vergoeding, waarbij de aandelen worden gewaardeerd op basis van hun fractiewaarde, niet bedrijfseconomisch verantwoord, Ik maak dan ook een voorbehoud dienaangaande. Deze voorgenomen inbreng berust wel op de uitdrukkelijke wil van de comparanten en geschiedt in het kader van het geplande herstel van de solvabiliteit van de vennootschap. Tevens wens ik er de aandacht op te vestigen dat de voorgestelde verrichting leidt tot een belangrijke verschuiving van het procentueel aandeel van de individuele vennoten in het totale aandelenpakket van deze vennootschap.

7.1k wens er tenslotte aan te herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Korteberg, 27 december 201.3,

Op de laatste blz. van Luík B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid vert de instrumenterende notaris, hetzij Van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ti "

" "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Michel Wera,

Bedrijfsrevisor."

Een exemplaar van ieder verslag zal worden neergelegd bij de griffie van de rechtbank van koophandel, samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal.

De vergadering keurt deze verslagen met éénparigheid van stemmen goed,

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen als volgt:

- ten belope van drieënveertigduizend zevenhonderd vijfenzeventig euro zevenenvijftig eurocent (¬ 43.775,57), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op tweeënzestigduizend driehonderd vijfenzeventig euro zevenenvijftig eurocent (¬ 62.375,57) door de creatie van tweehonderd drieëndertig (233) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde categorie en met dezelfde rechten en verplichtingen als de bestaande aandelen met ingang van heden, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap van huidig boekjaar pro rata temporis.

De nieuwe aandelen worden uitgegeven tegen de fractiewaarde van (afgerond) honderd zevenentachtig euro achtentachtig eurocent (¬ 187,88), of in totaal drieënveertigduizend zevenhonderd vijfenzeventig euro zevenenvijftig eurocent (¬ 43.775,57).

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door inbreng van een vordering van voormelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Manaconsu op de vennootschap ingevolge een gedeelte van een door haar toegestane rekening courant ten belope van drieënveertigduizend achthonderd euro (¬ 43.800,00) euro en dat tweehonderd drieëndertig (233) nieuwe aandelen, die volstort zijn, worden toegekend aan voormelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Manaconsu, in tegenprestatie van de inbreng, Dit bedrag wordt verhoogd met een uitgiftepremie vastgesteld op vierentwintig euro drieënveertig eurocent (¬ 24,43). Op deze nieuwe aandelen wordt onmiddellijk ingeschreven door inbreng in natura, met name de inbreng van een vordering van voormelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Manaconsu op de vennootschap ingevolge een gedeelte van een door haar toegestane rekening courant ten belope van drieënveertigduizend achthonderd euro (¬ 43.800,00) euro. Het saldo van de inbreng in natura, zijnde vierentwintig euro drieënveertig eurocent (¬ 24,43), zal worden geboekt als uitgiftepremie.

- ten belope van zesenzestigduizend honderd drieëndertig euro zes eurocent (¬ 66.133,06), om het te brengen van tweeënzestigduizend driehonderd vijfenzeventig euro zevenenvijftig eurocent (¬ 62.375,57) op honderd achtentwintigduizend vijfhonderd en acht euro drieënzestig eurocent (¬ 128.508,63) door de creatie van driehonderd tweeënvijftig (352) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde categorie en met dezelfde rechten en verplichtingen als de bestaande aandelen met ingang van heden, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap van huidig boekjaar pro rata temporis, De nieuwe aandelen worden uitgegeven tegen de fractiewaarde van (afgerond) honderd zevenentachtig euro achtentachtig eurocent (e 187,88), of in totaal zesenzestigduizend honderd drieëndertig euro zes eurocent (¬ 66.133,06).

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door inbreng van een vordering van voormelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Balanced op de vennootschap ingevolge een gedeelte van een door haar toegestane rekening courant ten belope van zesenzestigduizend driehonderd euro (¬ 66.300,00) en dat driehonderd tweeënvijftig (352) nieuwe aandelen, die volstort zijn, worden toegekend aan voormelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Balanced, in tegenprestatie van de inbreng. Dit bedrag wordt verhoogd met een uitgiftepremie vastgesteld op honderd zesenzestig euro vierennegentig eurocent (¬ 166,94). Op deze nieuwe aandelen wordt onmiddellijk ingeschreven door inbreng in natura, met name de inbreng van een vordering van voormelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Balanced op de vennootschap ingevolge een gedeelte van een door haar toegestane rekening courant ten belope van zesenzestigduizend driehonderd euro (¬ 66.300,00). Het saldo van de inbreng in natura, zijnde honderd zesenzestig euro vierennegentig eurocent (¬ 166,94), zal worden geboekt als uitgiftepremie,

Deze beslissing wordt aangenomen met éénparigheid van stemmen.

VIJFDE BESLISSING

Op dit ogenblik zijn tussengekomen voormelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Manaconsu, vertegenwoordigd door de heer Gerrit Leskens, en voormelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Balanced, vertegenwoordigd door de heer Tom Huygens.

Die, na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat, verklaren volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van deze vennootschap en aantonen dat zij houder zijn van een zekere, vaststaande en eisbare schuld ten laste van de vernoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Energcon", bestaande uit een voorschot ingevolge een door hen toegestane rekening courant voor een bedrag van respectievelijk drieënveertigduizend achthonderd euro (¬ 43.800,00) en zesenzestigduizend driehonderd euro (¬ 66.300,00).

Vervolgens verklaren voormelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Manaconsu, vertegenwoordigd door de heer Gerrit Leskens, en voormelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Balanced, vertegenwoordigd door de heer Tom Huygens, inbreng te doen in de vennootschap van hun schuldvordering, ten bedrage van respectievelijk drieënveertigduizend achthonderd euro (¬ 43.800,00) en zesenzestigduizend driehonderd euro (¬ 66.300,00), ten aanzien van desbetreffende vennootschap.

Als tegenprestatie voor de inbreng worden aan voormelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Manaconsu en voormelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Balanced, vertegenwoordigd als gezegd, die hierbij aanvaarden, respectievelijk tweehonderd drieëndertig (233) en driehonderd tweeënvijftig (352) nieuwe aandelen van de huidige vennootschap, die volledig volstort zijn, aangeboden.

Deze beslissing wordt aangenomen met éénparigheid van stemmen.

ZESDE BESLISSING

Alle leden van de vergadering verzoeken de instrumenterende notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dal elk nieuw aandeel volledig volstort werd. Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op honderd achtentwintigduizend vijfhonderd en acht euro drieënzestig eurocent (¬ 128.508,63) en is vertegenwoordigd door zeshonderd vierentachtig (684) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering besluit het verschil tussen het bedrag van inschrijving, hetzij respectievelijk drieënveertigduizend achthonderd euro (¬ 43.800,00) en zesenzestigduizend driehonderd euro (E 66.300,00), en het bedrag van kapitaalverhoging, hetzij respectievelijk drieënveertigduizend zevenhonderd vijfenzeventig euro zevenenvijftig eurocent (¬ 43.775,57) en zesenzestigduizend honderd drieëndertig euro zes eurocent (E 66,133,06), verschil dat aldus respectievelijk vierentwintig euro drieënveertig eurocent (¬ 24,43) en honderd zesenzestig euro vierennegentig eurocent (¬ 166,94) bedraagt, hetzij samen honderd één en negentig euro zevenendertig eurocent (¬ 191,37), te boeken op de rekening "Uitgiftepremie".

Deze rekening "Uitgiftepremie" blijft onbeschikbaar en zal, net zoals het kapitaal, een waarborg uitmaken ten aanzien van derden en zal enkel kunnen worden opgeheven of verminderd door een beslissing van de algemene vergadering van aandeelhouders beslissend overeenkomstig de voorwaarden van quorum en meerderheid vereist voor een kapitaalvermindering.

Deze beslissing wordt aangenomen met éénparigheid van stemmen.

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering beslist het kapitaal vervolgens te verhogen ten belope van honderd één en negentig euro zevenendertig eurocent (E 191,37) door incorporatie van de voormelde uitgiftepremie in het kapitaal ten belope van honderd één en negentig euro zevenendertig eurocent (E 191,37) waartoe hiervoor werd beslist, zonder creatie van nieuwe aandelen.

De vergadering verzoekt mij, notaris, te akteren dat ook deze kapitaalverhoging is gerealiseerd en dat dientengevolge het kapitaal thans is vastgesteld op honderd achtentwintigduizend zevenhonderd euro (E 128.700,00).

Deze beslissing wordt aangenomen met éénparigheid van stemmen.

NEGENDE BESLISSING

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten aan te passen aan de voorgaande beslissingen zodat het voortaan luidt ais volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd achtentwintigduizend zevenhonderd euro (¬ 128.700,00), vertegenwoordigd door zeshonderd vierentachtig (684) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde?

TIENDE BESLISSING

De vergadering geeft volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan mevrouw Greetje Michel, mevrouw Annabelle Henry en de heer Thijs Simoens, die woonstkeuze doen op het kantoor te 1090 Jette, Burgemeester Etienne Demunterlaan 3, Greenland II  Blue Plane!, 1e verdiep, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de BTW, alsook tegenover de Kruispuntbank der Ondernemingen, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en aile administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (ondertekend)

Tegelijk hiermee neergelegd: het uitreksel, de expeditie, de gecoördineerde statuten.

Nathalie Claes, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel-Zichem.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

" an het

BdIgisch

Staatsblad

25/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.06.2013, NGL 18.07.2013 13331-0342-010
06/03/2013
ÿþ ïs ~ Mod Word 11.1

,Lryft~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

. J

Voor-

behoud(

aan he

Belgisc

Staatsbl







*13038939*



Neergelegd ter grif: der Rechtbank van Koophandel te Leuven, de 2 5 FEU. 2913 DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0817786115

Benaming

(voluit) : ENERGCON

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3270 Scherpenheuvel-Zichem, Hoensberg 20

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Beslissing van de zaakvoerder

De zaakvoerder beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap per 23 januari 2013 over te brengen naar het volgend adres:

Nijverheidslaan 12C

3200 AARSCHOT

BVBA Balanced - Zaakvoerder

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Tom Huygens

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.06.2012, NGL 04.07.2012 12259-0294-012
20/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 15.06.2011 11167-0361-011

Coordonnées
ENERGCON

Adresse
NIJVERHEIDSLAAN 12C 3200 AARSCHOT

Code postal : 3200
Localité : AARSCHOT
Commune : AARSCHOT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande