ENGILICO ENGINEERING SOLUTIONS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ENGILICO ENGINEERING SOLUTIONS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 833.554.751

Publication

19/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 02.12.2013, NGL 17.12.2013 13686-0255-015
29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 01.12.2014, NGL 23.12.2014 14700-0370-015
24/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 01.12.2012, NGL 20.12.2012 12669-0412-016
27/05/2011
ÿþ a Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte "

Vooi behoui

aan h

Belgis Staatst

11111111111111111111111111

*11080479*



N E I< R " -~~--" _._..~~__ G,ELEGO RECryTBANI, V:,!',',~

1 7' MEI 2011

KOOfenifeD~~ ,~

Tl.,Rh

e grituer

Ondernemingsnr : 0833.554.751

Benaming

(volui) : ENGILICO ENGINEERING SOLUTIONS

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel MOERVIJVER 5, 2440 GEEL

Onderwerp akte : WIJZIGING ZETEL

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering d.d. 09/05/2011 blijkt dat vanaf heden de maatschappelijke zetel en de uitbatingszetel verplaatst worden naar

Wingepark 55B, 3110 ROTSELAAR

Georis Olivier

gedelegeerd bestuurder

Oo de laatste biz. van Luik B vervelden Recto Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/02/2011
ÿþmod 2.1

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

f Me' Luik B



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2011- Annexes du Moniteur belge

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 6833 . 5

Benaming : Engilico Engineering Solutions (voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Moervijver 5

2440 Geel

Onderwerp akte :OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Tom Coppens, notaris te Vosselaar op 7 februari 2011, dat tussen:

1. De heer Georis Olivier Jacques Frédéric, geboren te Mol op 09 mei 1968, (rijksregisternummer

iÉ 68.05.09-233.87), wonende te 2440 Geel, Moervijver 5.

2. De heer Nijs Peter Jean Elisabeth Cyriel, geboren te Sint-Truiden op 02 augustus 1972,

(rijksregisternummer 72.08.02-211.36), wonende te 9160 Lokeren, Lepelstraat 17.

een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van naamloze vennootschap werd opgericht. Haar

naam luidt "Engilico Engineering Solutions".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2440 Geel, Moervijver 5.

Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur; zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf;

de dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Doel. De vennootschap heeft tot doel:

In België en in het buitenland, in het klein of in het groot voor eigen rekening of voor rekening van

derden, rechtstreeks of onrechtstreeks door middel van derden en/of tussenpersonen of in associatie

met hen:

1. Alle verrichtingen te doen met betrekking tot het domein van de informatie- en

communicatietechnologie (lCT), hierin begrepen maar niet beperkt tot onderzoek, ontwikkeling, programmatie, vorming, consultancy van bedrijven, databank, verhuring van computeruren, aankoop en verkoop van toestellen, ontwerpen en/of produceren van het geheel of een deel van producten en/of systemen, coordinatie, organisatie, beheer, probleem- of systeemanalyse en alle diensten, al dan niet in onderaanneming, die met het voorgenoemde rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden, zonder dat deze opsomming limitatief zou zijn, zowel in de private als openbare sector. Het verrichten van onderzoek en ontwikkeling met betrekking tot hoogtechnologische producten en/of kennis en het vervaardigen en commercialiseren van producten, al dan niet voortvloeiende uit de vermelde onderzoeken en technologieën. De vennootschap mag hiervoor roerende en onroerende goederen, grondstoffen en voorraden aankopen, huren of verhuren, fabriceren, overdragen of ruilen.

Het uitoefenen van alle commerciële, industriële en financiële verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verbonden zijn met haar doel, met inbegrip van onderaanneming in het algemeen en de exploitatie van alle intellectuele eigendomsrechten en industriële en commerciële eigendommen die daar verband mee houden.

4. De uitbating van een industriële activiteit, een handelsactiviteit en/of een import- en exportbedrijf

á in menigvuldige goederen.

5. Het verstrekken van diensten in de vorm van adviezen, informatie van financiële, technische, commerciële en administratieve aard met inbegrip van beheersactiviteiten voor derden.

6. Het voeren van onderhandelingen voor rekening van derden, het uitvoeren van

" bemiddelingsopdrachten, het verzorgen van onderhandelingsbegeleidingen. "

.

2.

:3. i;

InhIHIHIIIHh1 1OhIIuIuIuh1

" iioaaaaa"

w

beha

aai Bel Staa

NEERGELEGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

0 8 FEB, 2011

KOOPHANDEL TURNHOUT

mod 2,1

Voor-

baan het 7. Het waarnemen van tijdelijke of duurzame beheersopdrachten, kaderfuncties en

Belgisch managementopdrachten.

Staatsblad

8. Het organiseren van vorming-, opleidings- en trainingsprogramma's, seminaries, conferenties, voordrachten en congressen en van al wat ermee kan verband hebben, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap mag, alleen of in samenwerking met derden, rechtstreeks of onrechtstreeks aile beheers-, commerciële, productieve, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen volbrengen, die in verband staan met haar maatschappelijk doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen.

Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst, of anderzijds in alle operaties, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, opgericht of op te richten die een identiek, gelijkaardig, analoog, aanverwant, of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Zij mag aan andere ondernemingen of vennootschappen toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf, wanneer deze ondernemingen of vennootschappen een identiek, gelijkaardig, analoog, aanverwant, of samenhangend maatschappelijk doel hebben dan wel van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen.

De vennootschap kan instaan voor het beheer en de vereffening van alle verbonden vennootschappen in dewelke het een belang heeft genomen, van welke aard dan ook, en mag leningen toestaan, onder welke vorm dan ook en voor welke termijn dan ook en borg staan voor de verbintenissen van deze vennootschap, De vennootschap mag verder ook onroerende en roerende goederen verwerven ten titel van investering zelfs indien deze niet rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERDVIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 150.000,00); het wordt gevormd door een inbreng in geld. Het is volledig volgestort en is gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij de Bank J. Van Breda & C°.

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de raad van bestuur en mits de winst proportioneel verdeeld wordt tussen de kapitaalsaandelen en de winstaandelen.

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om overeenkomstig de bij de wet bepaalde voorwaarden op het resultaat van het lopende boekjaar een interim-dividend uit te keren.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, zal het saldo in de eerste plaats gebruikt worden voor de terugbetaling van de inbreng in het kapitaal, in voorkomend geval verhoogd met de uitgiftepremie. Het dan nog overblijvend saldo zal proportioneel verdeeld worden tussen de kapitaalsaandelen en de winstaandelen.

Boeklaar. Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot 30 juni 2012. Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op 1 december om 10.00 uur of de eerstvolgende werkdag.

Om te worden toegelaten tot de vergadering - doch slechts indien de oproeping deze voorwaarde uitdrukkelijk vermeldt - moeten de houders van effecten de raad van bestuur tenminste vijf dagen voor de vergadering per brief verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen.

Iedere aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen aandeelhouder moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Controle.

1. Aantal  Benoeming  Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door de raad van bestuur bestaande uit natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet bezoldigd; zij worden benoemd door de algemene vergadering. Voor de eerste maal kunnen de bestuurders benoemd worden bij de oprichtingsakte; de aldus benoemde bestuurders kunnen zonodig overgaan tot de benoeming van de voorzitter van de raad van bestuur en gedelegeerd bestuurder.

Indien een rechtspersoon als bestuurder wordt aangewezen, benoemt deze een vaste

vertegenwoordiger-diebelast-wordt-mei de uitvoering van-de-opdracht-in-naam-era-voor-rekening-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2011- Annexes du Moniteur belge

mol 2.1

+...----... --- -----.......-._.

van de betrokken rechtspersoon.

Hun aantal wordt bepaald door de algemene vergadering met inachtname van de wettelijke

bepalingen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

2. Functies  Bijeenroeping.

De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter. Werd geen voorzitter benoemd of is

hij afwezig, dan wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren aanwezige bestuurder.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door en zetelt onder het voorzitterschap van de voorzitter of zijn vervanger, telkens het belang van de vennootschap dit vereist of wanneer een bestuurder erom verzoekt.

In dit laatste geval moet de bijeenroeping gebeuren binnen de acht dagen of zelfs onmiddellijk bij bewezen hoogdringendheid.

3. Werking van de vergadering.

De bestuurders vormen een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de algemene regels van de beraadslagende vergaderingen.

De uitnodigingen tot de vergadering geschieden per gewone brief, fax of op elke andere wijze waarvan enig materieel spoor nablijft, ten minste drie dagen voor de vergadering, met vermelding van plaats, dag, uur en agenda.

Iedere bestuurder die verhinderd is kan schriftelijk een ander lid van de raad machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Die procedure kan echter niet warden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane kapitaal. De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten treffen, indien minstens de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De besluiten worden bij volstrekte meerderheid van stemmen genomen.

Bij staking van stemmen is de stem van diegene die de vergadering voorzit beslissend, tenzij de raad slechts uit twee bestuurders zou bestaan.

De besluiten van de raad worden genotuleerd in een daartoe bestemd register. Deze notulen worden na goedkeuring ondertekend door de meerderheid van de leden.

4. Bevoegdheid.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten. Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

5. Externe vertegenwoordiging.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Hij handelt door de meerderheid van zijn leden.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee bestuurders, samen handelend.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar aandeelhouders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die belast wordt met de uitvoering van deze opdrachten. In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in de vorige alinea, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger. Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

6. Dagelijks bestuur.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de

vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, overdragen aan één of

Op de laatste blz. van Luik B vermerden : Recto :. Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehoud Waan het Belgisch Staatsblad

moa 2.1

meer personen, al dan niet aandeelhouders, die alleen of gezamenlijk optreden.

Uit het benoemingsbesluit moet duidelijk blijken dat de personen aan wie het dagelijks bestuur

is opgedragen, alleen of gezamenlijk optreden; mits publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad kan deze bepaling aan derden worden tegengeworpen.

Benoemingen.

Het aantal bestuurders werd bepaald op twee en tot bestuurders werden benoemd voor een periode

van zes jaar tot aan de jaarvergadering van het jaar 2016:

- de heer Georis Olivier voormeld;

- de heer Nijs Peter voormeld.

De aldus benoemde bestuurders, hebben uitdrukkelijk verklaard het hen toegekende mandaat te

aanvaarden.

Vervolgens hebben de aldus benoemde bestuurders beslist dat de heer Georis Olivier voormeld

wordt benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur en dat de heer Georis Olivier en de heer Nijs

Peter, beiden voormeld worden benoemd tot gedelegeerd bestuurder. In deze laatste hoedanigheid

zijn zij, individueel handelend, gelast met het dagelijks bestuur van de vennootschap, evenals de

vertegenwoordiging van de vennootschap inzake dagelijks bestuur.

DE NOTARIS

(get.) T. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouder ''aan hef Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2011- Annexes du Moniteur belge

19/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 01.12.2016, NGL 15.12.2016 16700-0009-015

Coordonnées
ENGILICO ENGINEERING SOLUTIONS

Adresse
WINGEPARK 55B 3110 ROTSELAAR

Code postal : 3110
Localité : ROTSELAAR
Commune : ROTSELAAR
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande