ENRIKO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ENRIKO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 542.629.678

Publication

22/05/2014
ÿþ4

smog

-l1r"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffieman de akte

lieergelegdlontvangen op

;-.

.

13 MEI 2614

ter griffie van ti@derlandstalige

fEihtbank van koophandel Grussel

Mad Word 11.1

Ondernemingsar - 0542.629.678

Benaming

(voluit) ENRIKO

(verkort)

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : BRUSSELSESTRAAT 92 -1840 LONDERZEEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : DOELSUITBREIDING

(uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 31 maart 2014)

1. Het doel van de vennootschap wordt uitgebreid en de aandeelhouders besluiten unaniem om artikel 2 van de statuten ais volgt te wijzigen:

Artikel 2 : Doel

De vennootschap heeft ten doel, al dan niet ais tussenpersoon, de handelsbemiddeling in het algemeen en meer specifiek de verkoop van vochtwerende producten in de meest ruime zin van het woord waaronder doch niet beperkt tot middelen inzake kelderdichting, middelen ter bestrijding van opstijgend vocht, producten inzake muurisolatie en ventilatie, in het kader van een agentuur of onder een andere rechtsvorm.

Qe vennootschap heeft evens als doel, alle werkzaamheden in de bouwsector, meer specifiek alle renovatiewerken, dakwerken, isolatiewerken, het plaatsen van tussenwanden, alsook de activiteiten van klusjesman, het wassen van glazen, het ontwerpen van tuinen en het groene gedeelte van stadsparken, en het onderhoud van tuinen.

De vennootschap heeft eveneens als doel, de vervaardiging van deuren, ramen, kozijnen en andere gelijkaardige producten, de vervaardiging van hangsloten, grendelstoten, de vervaardiging van stoelen en. zitmeubels voor kantoren en werkplaatsen, de vervaardiging van eetkamer-, zitkamer-, slaapkamer- en bad kamermeubelen.

De vennootschap heeft tevens als doel, onderhouds- en herstellingswerken van mechanische aard voor rekening van derden.

De vennootschap heeft tevens als doel, de industriële reiniging, de reinging van gebouwen en woningen in het algemeen, dit zowel voor bedrijven als voor particulieren, en andere reinigingswerken,

De vennootschap heeft eveneens als doel, de reparatie van diverse artikelen, speelgoed, sport- en kampeerartikelen, en/of andere consumentenartikelen.

Qe vennootschap heeft tevens als doel, de uitbating van een oproepcentrale, de uitbating van een, taxibedrijf, vervoer van personen, alsook de uitbating van een koerierdienst.

De vennootschap heeft tevens als doel, de uitbating van een kapsalon, de activiteiten van de verzorging van haar, inclusief de uitoefening van deze activiteit bij klanten.

Zij mag alle rechtshandelingen of materiële handelingen verrichten, zowel in binnen- en buitenland, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, zo ondermeer het deelnemen aan elke vorm van een andere onderneming of vennootschap.

Op de laatste blz van tuk BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

+ * Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad 2. Volmacht wordt verleend aan mevrouw Rina Meysman deze doelsuitbreiding op te nemen in de coördinatie van de statuten, en deze gecoördineerde statuten op te maken.

VERBESSELT KOEN

Zaakvoerder

THYS RINA

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden , Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/12/2013
ÿþ SAM wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V 1

beh

aa

Bel

Stat

11 1





0 2 DEC. 2013

intee

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekenina.

Ondememingsnr : Benaming 051/2 6,21 Ob

(voluit) : ENRIKO

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : BRUSSELSESTRAAT 92 -1840 LONDERZEEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

(uittreksel uit de oprichtingsakte van 26 november 2013)

92 PARTIJEN:

1.De Heer Koen VERBESSELT, geboren op 09109/1966 , wonende te 1840 LONDERZEEL, Brusselsestraat

2.Mevrouw Rina THYS, geboren op 07/0811970 Eveneens wonende te

gezamenlijk verder te noemen: "de vennoten",

IN AANMERKING NEMENDE

dat zij met elkaar met ingang van 26/1112013 een vennootschap onder firma zijn aangegaan, teneinde voor gezamenlijke rekening en onder gemeenschappelijke naam een bedrijf uit te oefenen;

ZIJN OVEREENGEKOMEN ALS VOLGT:

Artikel 1: Naam en plaats van vestiging

De vennootschap draagt de naam VOF Enriko en is gevestigd te 1840 LONDERZEEL, Brusselsestraat 92,

Artikel 2: Doel

De vennootschap heeft ten doel, al dan niet als tussenpersoon, de handelsbemiddeling in het algemeen en. meer specifiek de verkoop van vochtwerende producten in de meest ruime zin van het woord waaronder doch niet beperkt tot middelen inzake kelderdichting, middelen ter bestrijding van opstijgend vocht, producten inzake muurisolatie en ventilatie, in het kader van een agentuur of onder een andere rechtsvoren.

Zij mag alle rechtshandelingen of materiële handelingen verrichten, zowel in binnen-en buitenland, die. rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, zo ondermeer het deelnemen aan elke vorm van een andere onderneming of vennootschap.

Artikel 3: Duur en opzegging

De vennootschap is met ingang van heden voor onbepaalde tijd aangegaan, Ieder van de vennoten heeft het recht de vennootschap door opzegging te beëindigen. Dit dient te geschieden bij aangetekende brief aan de andere venno(o)t(en), met inachtneming van een opzegtermijn van drie maanden en niet anders dan tegen het einde van het boekjaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Artikel 4: maatschappelijk kapitaal -- Inbreng

Het maatschappelijk kapitaal op datum van de verdeeld in 20 aandelen zonder nominale waarde. oprichting, zijnde 26/11/2013 , bedraagt 200,00 ¬ en is inbreng te doen van 100,00 ¬ hetgeen 10 aandelen

De Heer Koen VERBESSELT verklaart een vertegenwoordigt.

Mevrouw Rina THYS verklaart een inbreng te doen van 100,00 ¬ hetgeen 10 aandelen vertegenwoordigt.

De aandelen zijn volledig volstort.

Artikel 5: Bevoegdheid

Iedere vennoot is bevoegd voor de vennootschap te handelen en te tekenen, gelden voor haar uit te geven en te ontvangen, de vennootschap aan derden en derden aan de vennootschap te verbinden, tenzij dit niet met het doel van de vennootschap in verband staat.

De medewerking van alle vennoten wordt echter gevorderd voor:

a: het verkrijgen en vervreemden, huren en verhuren en huur opzeggen van onroerende zaken;

b: het verlenen van zakelijke rechten en het overdragen tot zekerheid van roerende zaken;

c: het in dienst nemen en het ontslaan van personeel, anders dan wegens een dringende reden in de zin der wet, alsmede het verlenen en intrekken van procuratie;

d: het aangaan van geldleningen ten laste van de vennootschap;

e: het ter leen verstrekken van gelden van de vennootschap;

f. het aangaan van borgtochten ten laste van de vennootschap of ten laste van het privé-vermogen, het anderszins verbinden van de vennootschap voor de schulden van een derde of zich jegens derden garant stellen; dit alles behoudens schriftelijke toestemming van de andere vennoot;

g: het deelnemen in andere ondernemingen, het vestigen en opheffen van filialen;

h: het aangaan van verplichtingen die strekken tot de aankoop van activa, waaronder auto's en inventaris;

i: het voeren van rechtsgedingen (met uitzondering van rechtsmaatregelen die geen uitstel kunnen lijden), het berusten in rechtsvorderingen, het aangaan van dadingen, compromissen of akkoorden, het opdragen van de berechting van geschillen met derden aan scheidslieden of bindend adviseurs;

j: het aangaan van rechtshandelingen, anders dan hiervoor genoemd, waarvan het belang

of de waarde een bedrag van ¬ te boven gaat, waaronder niet begrepen het opnemen van

beschikbare gelden bij de bankier van de vennootschap; splitsing van de overeenkomst teneinde de werking van deze bepaling te ontgaan is daarbij niet toegestaan.

Beide oprichters worden benoemd tot statutaire zaakvoerder.

Artikel 6: Samenwerking

De vennoten verdelen hun werkzaamheden in onderling overleg. Zij verbinden zich jegens elkaar om geen handelingen te verrichten waartegen één van hen zich uitdrukkelijk heeft verzet.

Artikel 7: Boekjaar, balans en winst- en verliesrekening

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot en met eenendertig december,

Het eerste boekjaar zal de periode omvatten die loopt vanaf heden tot en met 31 december 2014.

Na afloop van elk boekjaar, alsmede bij het einde van de vennootschap in de loop van enig boekjaar, worden de boeken van de vennootschap afgesloten en wordt een balans en winst- en verliesrekening (hierna jaarrekening) opgemaakt. De vennoten tekenen deze ten bewijze van goedkeuring en van onderlinge décharge op de algemene vergadering die plaatsvindt op de laatste vrijdag van de maand mei.of, ingeval de vennootschap eindigt, binnen drie maanden na het einde van de vennootschap. -

Blijft een vennoot gedurende vier weken, nadat hij door de andere venno(o)t(en) daartoe bij aangetekend schrijven is aangemaand, in gebreke bedoelde stukken te tekenen, dan zal - tenzij hij binnen genoemde termijn van vier weken zijn bezwaar daartegen bij aangetekend schrijven heeft kenbaar gemaakt - de handtekening van de andere venno(o)t(en) ook voor hem verbindend zijn.

De jaarrekening zal ongeacht de ondertekening in ieder geval ten opzichte van een vennoot bindend zijn, na het verstrijken van één jaar na ontvangst hiervan, als in die periode door hem geen bezwaren schriftelijk aan de mede-venno(o)t(en) of degene die de stukken vaststelt kenbaar zijn gemaakt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 8: Berekening winstiveriies en verdeling

Ter berekening van het jaarlijkse bedrijfsresultaat van de vennootschap worden van de bruto-inkomsten afgetrokken aile verliezen, bedrijfskosten en afschrijvingen, een en ander bepaald overeenkomstig algemeen aanvaarde waarderings- en resultaatsbepalingsgrondslagen.

De afschrijvingen op goederen worden zoveel mogelijk bepaald op ten minste het bedrag, dat írscaal toelaatbaar en bedrijfseconomisch wenselijk is.

In de dan nog resterende winst, respectievelijk het verlies, berekend op grond van hetgeen eerder in dit artikel is bepaald, zullen de vennoten ieder voor vijftig procent (50%) delen.

Artikel 9: Opname winstaandeel

Voor zover dit de bedrijfsvoering en financiering van de vennootschap niet in gevaar brengt, is ieder der vennoten bevoegd om als voorschot op het hem toekomende winstaandeel uit de vennootschap wekelijks of maandelijks een bedrag uit de kas van de vennootschap op te nemen, waarvan de omvang door de vennoten in onderling overleg wordt vastgesteld.

Indien bij de vaststelling van de jaarstukken blijkt dat een vennoot meer dan het hem toekomende winstaandeel heeft opgenomen, is hij gehouden het teveel genotene binnen een maand na constatering hiervan te restitueren.

Voor zover in enig jaar een verlies is geleden, zullen de vennoten in daarop volgende jaren waarin winst wordt genoten, deze winst niet opnemen totdat het geleden verlies is gecompenseerd.

Artikel 10: Einde vennootschap

De vennootschap eindigt

a:indien de vennoten daartoe in onderling overleg besluiten en wel op het door hen bij dat besluit te bepalen

tijdstip. Dit besluit moet schriftelijk worden vastgelegd en ondertekend;

b: door opzegging door een van de vennoten, overeenkomstig het bepaalde in artikel 3;

c:indien één der vennoten zijn recht op onmiddellijke ontbinding van de vennootschap inroept vanwege het feit dat de andere venno(o)t(en) één of meer van de bepalingen van deze overeenkomst overtreedt, niet nakomt of niet behoorlijk nakomt;

d.Het overlijden, de onbekwaamverklaring of de uittreding van een vennoot brengt niet de ontbinding van de vennootschap met zich mee. indien door overlijden van een vennoot het aantal vennoten minder dan twee wordt, kunnen de erfgenamen van deze vennoot binnen de maand na overlijden kiezen voor een voortzetting van de vennootschap.

Zij zullen echter verplicht zijn in dit geval, zich bij de vennootschap door en dezelfde lasthebber te laten vertegenwoordigen.

Artikel 11: Liquidatie

Indien de vennootschap eindigt door opzegging, dan wel in onderling overleg, zullen de zaken dér vennootschap zo spoedig mogelijk door de vennoten worden geliquideerd.

Bij het eindigen der vennootschap is ieder van de vennoten in het vermogen van de vennootschap gerechtigd, voor de bedragen waarvoor hij in de boeken der vennootschap is gecrediteerd, vermeerderd of verminderd met zijn aandeel in de winst of het verlies, gemaakt of geleden blijkens de overeenkomstig artikel 7 opgemaakte jaarrekening.

Op de na het eindigen der vennootschap op te maken balans zullen, tenzij schriftelijk onderling anders wordt overeengekomen, de activa worden gewaardeerd tegen de werkelijke waarde.

ln de liquidatiewinst of het liquidatieverlies, casu quo de meerwaarde of de minderwaarde (één en ander indien van toepassing) zal door ieder der vennoten naar evenredigheid met hun aandelen worden deelgenomen.

Artikel 12: overdracht van de aandelen

De aandelen die het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen, zijn voor overdracht vatbaar mits het akkoord van alle aandeelhouders.

Indien een vennoot zijn aandelen wil verkopen moet hij deze steeds eerst te koop aanbieden per aangetekend schrijven aan aile aandeelhouders.

~ ~ " +a.

ln geval van overdracht van de aandelen zullen deze gewaardeerd worden volgens de marktwaarde. Bij een eventueel geschil zal een deskundige aangeduid worden, aangeduid door elke belanghebbende partij en dit per aangetekende brief, die de waarde van de aandelen zal bepalen en die tevens bindend is voor beide partijen.

Artikel 13: Toetreding

Toetreding van nieuwe vennoten zal alleen zijn toegestaan met schriftelijke toestemming van alle vennoten.

Areiket 14: Diverse

De eventuele nietigheid van het geheel of een deel van een artikel der onderhavige statuten zal in geen enkel opzicht één van de andere beschikkingen aantasten.

Aldus overeengekomen en in drievoud opgemaakt en ondertekend op 26/1112013 te Londerzeel, één voor elke vennoot en één voor neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel_.

VERBESSELT KOEN

Zaakvoerder

THYS RINA

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan hot Belgisch Staatsbiad

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Coordonnées
ENRIKO

Adresse
BRUSSELSESTRAAT 92 1840 LONDERZEEL

Code postal : 1840
Localité : LONDERZEEL
Commune : LONDERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande