ENTERTAINMENT ONE BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ENTERTAINMENT ONE BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 465.053.236

Publication

09/05/2014
ÿþMod Word rn.s

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd

te re

2 8 APR. 2014

griffie van de Neale landsfalige htbank van kQophandA) Brussel

Ondememingsnr: 0465.053.236

Benaming

(voluit) : Entertainment One Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Da Vincilaan 9, 1930 Zaventem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag van bestuurder door Fusie - Benoeming bestuurder - Herbenoeming bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur d.d, 22 april 2014

1, Kennisname van de fusie tussen Entertainment One Benelux Saga B.V. en Entertainment One

Benelux B.V.

De raad van bestuur neemt kennis van de fusie die heeft plaatsgevonden op 31 maart 2013, waarbij Entertainment One Benelux Saga B.V. werd opgeslorpt door Entertainment One Benelux B.V.

Ten gevolge van deze fusie, werd het bestuursmandaat in de Vennootschap van Entertainment One benelux Saga B.V., vast vertegenwoordigd door de heer Johannes A. Kouwenhoven, vanaf 31 maart 2013 uitgeoefend door Entertainment One Benelux B.V., eveneens vast vertegenwoordigd door de heer Johannes A. Kouwenhoven.

Voor zover als nodig bekrachtigt de raad van bestuur aile beslissingen die werden genomen vanaf 31 maart 2013.

4. Volmacht

De raad van bestuur beslist volmacht te geven aan de heer Ludolph Wentholt, woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel van de Vennootschap, enfof aan Meester Elke Janssens, Meester Olivier Van Raemdock, Meester Christophe Verstappen of enig andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder alleen handelend en met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten betreffende de bovenstaande beslissingen van de Vennootschap te vervullen, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Uittreksel uit de unanieme schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders ter vervanging van de algemene vergadering d.d. 22 april 2014

1, Kennisname van de fusie tussen Entertainment One Benelux Saga B.V.en Entertainment One

Benelux B.V.

De aandeelhouders nemen kennis van het besluit van de raad van bestuur van de Vennootschap waarin werd vastgesteld dal op 31 maart 2013 een fusie heeft plaatsgevonden tussen Entertainment One Benelux Saga B_V. als overgenomen vennootschap en Entertainment One Benelux B.V. ais overnemende vennootschap.

2. Herbenoeming van de heer Gilles K. Willits als bestuurder van de Vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De aandeelhouders stellen voorts vast dat ingevolge een administratieve vergetelheid de herbevestiging van het bestuursmandaat van de heer Gilles K, Willits, wonende te 10 Moreton End Lane Harpenden Hertfordshire (Herts), AL5 2EX, Groot-Brittanië en met als paspoortnummer 801134993, alhoewel besloten, niet formeel werd geacteerd op de jaarlijkse algemene vergadering in 2013. De aandeelhouders bevestigen dat de heer Gilles K. Willits op de jaarlijkse algemene vergadering in 2013 werd herbenoemd voor een periode van zes jaar. Voor de goede orde en voor zover nodig herbevestigen de aandeelhouders de benoeming van de heer Gilles K4 Willits áls bestuurder van de Vennootschap.

Het mandaat van bestuurder van de Vennootschap wordt onbezoldigd uitgeoefend.

Ingevolge de voormelde beslissingen, stellen de aandeelhouders vast dat de raad van bestuur van de Vennootschap op heden als volgt is samengesteld

1. de heer Johannes Antonius Kouwenhoven;

2. Entertainment One Benelux B.V., vast vertegenwoordigd door de heer Johannes Antonius Kouwenhoven;

en

3. de heer Gilles K. Willits,

3. Volmacht voor administratieve doeleinden

De Aandeelhouders beslissen om volmacht te geven aan iedere bestuurder, Meester Elke Janssens, Meester Olivier Van Raemdonck, Meester Christophe Verstappen en iedere andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder alleen handelend en met macht van indep¬ aatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissing van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Venncotschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissing van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Christophe Verstappen

Lasthebber

Voorhouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/01/2014
ÿþ ~ _ E

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rvoor lIIl I I III lI I Il 1 1 II lI 1 Ill IIl BRÜSL__

behouden *14021489 Y3d.i'~ ~. .pi 2014

aan het

Belgisch

Staatsblac









Ondernemingsnr : 0465053236

Benaming

(voluit) : Entertainment One Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Beigemsesteenweg 302 te 1852 Beigem

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uittreksel uit het proves Verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op 30 oktober 2012.

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap, vanaf 01 november 2012 te verplaatsen naar het volgende adres :

Da vincilaan 9, 1930 Zaventem

De dagorde afgehandeld zijnde, wordt de Buitengewone Algemene Vergadering gesloten om 15.30 uur.

Na voorlezing en goedkeuring wordt huidig verslag ondertekend door de Buitengewone Algemene i Vergadering

Kouwenhoven Johannes

Bestuurder

Vaste vertegenwoordiger van Entertainment One Benelux Saga Bv

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

08/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 20.09.2013, NGL 31.10.2013 13654-0457-014
19/04/2013
ÿþ Mod Wattl 11.1

Mh331 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1 0 AVR. 2a13

Griffie

11h11m~1~m~~~~~uu

i asas a"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0465.053.236

Benaming

(voluit) ENTERTAINMENT ONE BENELUX BELGIUM SUPPORT

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Beigemsesteenweg nummer 302 te 1852 Grimbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL - NAAMSWIJZIGING - WIJZIGING VAN DE STATUTEN - VOLMACHT

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ENTERTAINMENT ONE BENELUX BELGIUM SUPPORT", waarvan de zetel gevestigd is te 1852 Grimbergen, Beigemsesteenweg 302, ingeschreven in het Register van Rechtspersonen (Brussel) onder nummer 0465.053.236, opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op negenentwintig maart tweeduizend dertien, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen heeft:

EERSTE BESLUIT; Wijziging van het maatschappelijk doel

a.Kennisname van het verslag van de raad van bestuur en van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 31 december 2012, welke werd opgesteld in overeenstemming met artikel 559 van het Wetboek van vennootschappen,

De aandeelhouders erkennen een afschrift van het voormelde omstandig verslag, alsmede de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per 31 december 2012, te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. De aandeelhouders verklaren geen opmerkingen op of vragen te hebben bij het omstandig verslag van de raad van bestuur, noch bij de staat van activa en passiva van de vennootschap, afgesloten per 31 december 2012.

b.Beslissing tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap

De vergadering beslist het maatschappelijk doel vande vennootschap als volgt te wijzigen, met name door vervanging van artikel 3 van de statuten door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België als in het buitenland

De in- en verkoop, het verkrijgen, verstrekken van licenties in beeld- en geluidsdragers, de exploitatie van films (op video, DVD en/of iedere andere vorm van drager,en dit onder meer aan bioscopen, winkelketens en/of zo mogelijk aan 1V-zenders of ieder ander medium), alsmede de begeleiding van dan wel advies verschaffen aan natuurlijke en/of rechtspersonen aan wie eventueel licenties in beeld- en geluidsdragers zijn verstrekt door derden, of in voorkomende gevallen zijn verkocht door derden.

Zij kan alle roerende en onroerende, handels-, industriële en financiële verrichtingen doen, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken,

Zij zal rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen in alle bedrijven, ondernemingen, verenigingen, vennootschappen met een gelijksoortig of aanverwant doel, of waarvan het doel nuttig zou zijn voor de verwezenlijking van het hare of de uitbreiding van haar werkzaamheden.

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen door derden aan verbonden vennootschappen toestaan, waarborgen en zekerheden verstrekken ten voordele van verbonden vennootschappen."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

TWEEDE BESLUIT: Naamswijziging

De vergadering beslist de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen naar "Entertainment Drie Belgium" met ingang van een april tweeduizend dertien en artikel 1 van de statuten te wijzigen zoals hierna bepaald,

De vergadering beslist dat de voormelde wijziging van de maatschappelijke benaming van de vennootschap effectief zal zijn op eenendertig maart tweeduizend dertien om middernacht De wijziging van de maatschappelijke benaming zal bijgevolg definitief zijn en zal haar volledige uitwerking hebben op een april tweeduizend dertien om nul uur.

DERDE BESLUIT: Wijziging van de statuten

De vergadering besluit de tekst van artikel 1 en van artikel 3 van de statuten van de vennootschap te schrappen en als volgt te vervangen, dit teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met het hierboven genomen besluiten'

"ARTIKEL 1 - RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "Entertainment One Belgium".

Deze naam moet steeds door de woorden "naamloze vennootschap" of de afkorting "NV" worden voorafgegaan of gevolgd,"

"ARTIKEL 3 - MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België als in het buitenland :

De in- en verkoop, het verkrijgen, verstrekken van licenties in beeld- en geluidsdragers, de exploitatie van films (op video, DVD en/of iedere andere vorm van drager,en dit onder meer aan bioscopen, winkelketens en/of zo mogelijk aan TV-zenders of ieder ander medium), alsmede de begeleiding van dan wel advies verschaffen aan natuurlijke en/of rechtspersonen aan wie eventueel Licenties in beeld- en geluidsdragers zijn verstrekt door derden, of in voorkomende gevallen zijn verkocht door derden,.

Zij kan alle roerende en onroerende, handels-, industriële en financiële verrichtingen doen, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Zij zal rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen in alle bedrijven, ondernemingen, verenigingen, vennootschappen met een gelijksoortig of aanverwant doel, of waarvan het doel nuttig zou zijn voor de verwezenlijking van het hare of de uitbreiding van haar werkzaamheden,

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen door derden aan verbonden vennootschappen toestaan, waarborgen en zekerheden verstrekken ten voordele van verbonden vennootschappen."

VIERDE BESLUIT: Bevoegdheidsdelegatie

De vergadering beslist aile machten te verlenen aan ondergetekende notaris om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake, alsook het nodige te doen met het oog op de neerlegging ter griffie en publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de voormelde beslissingen. De vergadering verleent voorts volmacht aan Meester Cari-Philip de Villegas, Meester Karolien Boghe en/of enig andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder alleen handelend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige instructies te geven om de- voorgaande besluiten te implementeren, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank van Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie, het vervullen van de nodige formaliteiten voor publicatie van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en het verrichten van de nodige formaliteiten inzake publicatie.

De uitgiften en uittreksels worden afgeleverd váár registratie der akte enkel met het oog op de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gérard 1NDEKEU, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd r gelijkvormige uitgifte van de akte, volmachten, gecoördineerde statuten.

*,.Voor-

', : houden aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 21.09.2012, NGL 31.10.2012 12629-0519-013
13/06/2012
ÿþ tod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

j IIlI 1111 Il 1111111111 II lila u~iii

*iaioaasa*

BRUSSEL

~ ~~ JUN 20141

Griffie

Ondernemingsnr : 0465.053.236

Benaming

(voluit) : ENTERTAINMENT ONE BENELUX BELGIUM SUPPORT (verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Beigemsesteenweg 302, 1852 Grimbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming van bestuurders

Uittreksel uit de unanieme schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders ter vervanging van de algemene vergadering van de aandeelhouders van 25 mei 2012.

DE AANDEELHOUDERS VERKLAREN AKKOORD TE ZIJN MET DE VOLGENDE BESLUITEN:

1. Vaststelling dat ingevolge een administratieve vergetelheid, het mandaat van de volgende bestuurders van de Vennootschap niet werd verlengd tijdens of na afloop van de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders van de Vennootschap welke werd gehouden in de loop van het jaar 2009, met name;

1. de heer Johannes Antonius Kouwenhoven; en

2. Entertainment One Benelux Saga B.V. (voorheen genaamd SAGA HOLLANDIA B.V.), vertegenwoordigd door de heer Johannes Antonius Kouwenhoven, vaste vertegenwoordiger.

De raad van bestuur van een naamloze vennootschap dient in overeenstemming met artikel 518 van het Wetboek van vennootschappen steeds uit ten minste drie leden te bestaan. In overeenstemming met artikel 518 van het Wetboek van vennootschappen en artikel 14 van de laatst gecoiirdineerde statuten van de Vennootschap, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan indien op een algemene vergadering wordt vastgesteld dat de Vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, wat in casu het geval is. Een van de voormelde personen is als ontslagnemend bestuurder in functie gebleven aangezien de raad van bestuur van de Vennootschap anders niet meer rechtsgeldig was samengesteld. Aangezien beide voormelde personen in de onwetendheid waren dat hun bestuursmandaten afliepen tijdens of na afloop van de jaarlijkse algemene vergadering te houden in 2009, hebben zij beiden verder de Vennootschap bestuurd, samen met de andere overblijvende bestuurder.

Bijgevolg, beslissing tot herbenoeming met onmiddellijke ingang van volgende personen als bestuurders van de Vennootschap voor een periode van zes jaar, die onmiddellijk afloopt na de jaarlijkse algemene vergadering te houden in 2017:

1. de heer Johannes Antonius Kouwenhoven, geboren te s' Gravenhage, Nederland, op 15 mei 1957, wonende te 2711 PR Zoetermeer, Berlijnstraat 191, Nederland, en met als paspoortnummer NWCO28855; en

2. Entertainment One Benelux Saga B.V., met maatschappelijke zetel te 1217 SC Hilversum, Bergweg 46, Nederland, regelmatig ingeschreven in de Kamer van Koophandel van Rotterdam onder nummer 32058633. Entertainment One Benelux Saga B.V, wordt voor de doeleinden van haar mandaat vertegenwoordigd door de heer Johannes Antonius Kouwenhoven, geboren te s' Gravenhage, Nederland, op 15 mei 1957, wonende te 2711 PR Zoetermeer, Berlijnstraat 191, Nederland, en met als paspoortnummer NWCO28855.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Voor- . ~

} behot en

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ingevolge de voormelde herbenoeming van de voormelde personen als bestuurders van de Vennootschap, stellen de aandeelhouders vast dat de raad van bestuur van de Vennootschap op heden als volgt is samengesteld:



1. de heer Johannes Antonius Kouwenhoven;

2. Entertainment One Benelux Saga B.V., vertegenwoordigd door de heer Johannes Antonius

Kouwenhoven, vaste vertegenwoordiger; en

3, de heer Gilles K. Willits,

ln overeenstemming met artikel 21 van de laatst gecoordineerde statuten van de Vennootschap, wordt de Vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar (onder meer de hypotheekbewaarder) door hetzij twee bestuurders die sarren optreden, hetzij binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de persoon aan wie dit bestuur is opgedragen, Zij dienen geen bewijs van voorafgaandelijk besluit van de raad van bestuur voor te leggen. Bovendien is de Vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2012 - Annexes du Moniteur belge 2. Machtiging aan ieder van de bestuurders, allen woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel van de Vennootschap, en/of aan Mr, Carl-Philip de Villegas of enig ander advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder alleen handelend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Carl-Philip de Villegas

Lasthebber









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 16.09.2011, NGL 22.12.2011 11648-0183-013
20/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 17.09.2010, NGL 15.12.2010 10633-0025-013
23/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 18.09.2009, NGL 20.10.2009 09817-0038-013
01/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.05.2008, NGL 30.06.2008 08303-0380-013
07/04/2008 : BL632881
15/02/2008 : BL632881
15/02/2008 : BL632881
19/06/2007 : BL632881
29/06/2005 : BL632881
02/07/2004 : BL632881
19/04/2004 : BL632881
08/07/2003 : BL632881
30/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 18.09.2015, NGL 26.10.2015 15655-0342-015
17/10/2000 : BL632881

Coordonnées
ENTERTAINMENT ONE BELGIUM

Adresse
DA VINCILAAN 9 1930 ZAVENTEM

Code postal : 1930
Localité : ZAVENTEM
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande