EPINOIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EPINOIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.682.228

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 25.07.2014 14340-0025-011
19/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 18.07.2013 13314-0202-011
31/03/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MAR. 8D94 BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : EPINOIA

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1755 GOOIK, Strijlandstraat,53B

Onderwerp akte : Oprichting. Benoemingen

Blijkens akte,verleden voor notaris William Vereeken te Halle op 10 maart 2011,geregistreerd te Halle,l ,hebben:

1.De heer VERSCHUEREN Jean Pierre Christian geboren te Gent op 10 april 1945, en zijn echtgenote, mevrouw KNAPEN Catherine Christiane Françoise,geboren te Brugge op 10 april 1947, samenwonend te Gooik, Strijlandstraat,53B.

2.De heer VERSCHUEREN Benoît André Jean-Pierre, geboren te ljsselstein op 15 november 1976, NN 761115-335.15 ,ongehuwd,wonend te Galmaarden,Crijnemstraat,6

Dé besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EPINOIA ,met zetel te Gooik, Strijlandstraat,53B opgericht voor onbepaalde duur.

Het initiaal maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO, vertegenwoordigd door driehonderd deelbewijzen zonder nominale waarde, volledig onderschreven door de oprichters en door hen volstort in speciën als volgt:

1.De echtgenoten Verschueren-Knapen onderschreven 299 deelbewijzen;

2.De heer Benoît Verschuren onderschreef één deelbewijs.

Elk deelbewijs is volledig volstort in speciën.De gestorte kapitalen werden gedeponeerd bij de KBC bank ,conform het wetboek van venootschappen.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

1.het verstrekken van adviezen aan en het begeleiden van bedrijven, particulieren en openbare instellingen inzake: marketing, management, marktonderzoek, advertising, promoties, public-relations, direktmarketing, human resources en cosmetica.

2.Het uitvoeren van alle activiteiten die nodig zijn om studie, advies, marketing, advertising, promotie, public relations en direct-mail campagnes te ondersteunen en te realiseren. Deze activiteiten omvatten: studie,forrnulatie copywriting, grafisch design, illustratie, nettekenen illustratiewerk, vertalen, packaging design, desktoppublishing, fotozet, fotogravure, fotografische en andere reproductie, interieurdesign, mode design design en realisatie van promotie artikelen en reportagewerk.

3.Het mediabeheer van reclamebudgetten. Het uitgeven en commercialiseren van wetenschappelijke, besluitvarende, educatieve of amusementsproducten, hetzij in vorm van druk, in geluid, in beeld of in software. Het uitgeven van magazines, boeken, kunstboeken, prentkaarten, posters en kunstportfolio's.

Het organiseren van tentoonstellingen en commerciële en artistieke evenementen.

Deze opsomming is louter aanwijzend en niet limitatief.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, of haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

4. Het beheren en uitbreiden van haar patrimonium,bestaand uit roerende en onroerende goederen en rechten,in de meest ruime zin van het woord.ln dit kader mag de vennootschap alle onroerende (al dan niet gemeubelde) transacties verrichten ,waaronder aan en verkoop,ruiling,huur en verhuur (leasing inbegre-pen),uitrusten, valoriseren,bouwen,verbouwen,verkavelen en ordenen;optreden als coördinator bij werken;adviseren.

Zij mag alle fabrieksmerken,patenten en vergunningen nemen, aankopen,overdragen en verhandelen in het algemeen.

Zij mag belangen nemen in alle vennootschappen of ondernemingen (ongeacht hun activiteiten) onder welke vorm ook (aandelen,al dan niet converteerbare obligaties en andere) en op welke wijze ook (inbreng,inschrijving, opslorping,fusie en andere) en deze beheren en verhandelen .Zij mag andere vennootschappen en ondernemingen besturen in ruimste zin.

Zij mag (hypothecaire) waarborgen verlenen voor derden en zich voor derden borg stellen in het algemeen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2011- Annexes du Moniteur belge

í ~1

De vennootschap mag alle handels financiële en nijverheidshandelingen verrichten,die rechtstreeks of onrechtstreells in verband staan met haar doel.

Als niet statutair zaakvoerder werd aangesteld voor onbepaalde duur:de heer Jean Pierre Verschueren, en mevrouw Catherine Knapen beiden oprichters en voornoemd .

Hun mandaat van zaakvoerder is niet bezoldigd.

De zaakvoerders hebben elk afzonderlijk de meest uitgebreide bevoegdheid om in naam der vennootschap te handelen binnen de perken van het maatschappelijk doel.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden in de vennootschapszetel of op de plaats aangeduid in de oproeping, op de derde juni te 16 uur,00k al is die dag een wettelijke feestdag, en voor het eerst in tweeduizend dertien .

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere aandeelhouder,bij geschreven volmacht. Onbekwamen worden vertegenwoordigd door hun wettelijke vertegenwoordigers. Vennootschappen door hun organen.

Vertegenwoordiging door een -niet vennoot- is toegelaten indien de vennootschap slechts drie vennoten telt. De obligatiehouders hebben enkel raadgevende stem.

De volmachten vermelden de agenda,met opgave van de te behandelen onderwerpen en eventuele instructies voor de uitoefening van het stemrecht. De beslissingen worden genomen overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

Onder voorbehoud der wettelijke bepalingen inzake wettelijke reserve,beslist de algemene vergadering jaarlijks,met gewone meerderheid,over de aanwending van de winst.

Het vereffeningssaldo wordt verdeeld onder de vennoten volgens eenieders deelbewijzen,en rekening houdend met de volstorting.

Elk dienstjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december nadien;het eerste begint op datum van oprichting en eindigt op eenendertig december tweeduizend twaalf. De kosten ten laste van de vennootschap ingevolge de oprichting zijn geraamd op negenhonderd vijftig euro.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

neergelegd: eensluidende uitgifte.

W.Vereeken notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 20.07.2016 16331-0081-011

Coordonnées
EPINOIA

Adresse
STRIJLANDSTRAAT 53B 1755 GOOIK

Code postal : 1755
Localité : GOOIK
Commune : GOOIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande