EQUINOXE IT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EQUINOXE IT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 889.849.096

Publication

12/04/2012
ÿþ Mod Word tt.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

}USSEL

30 MRT

Griffie

*iao1aos7"

Vc behc

aan

Belç Staat

Ondernerningsnr : 0889.849.096

Benaming

(volalt) : Equinoxe 1T in vereffening

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kouterbaan 9 1840 Malderen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

(uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 13/03/2012):

1.Kennisneming van het verslag van de vereffenaar

De vergadering neemt kennis van het verslag van de vereffenaar over de gestelde vereffeningsverrichtingen: dat samen met de stukken tot staving door de vereffenaar werd neergelegd op de zetel van de vennootschap- op 4 januari 2012, hetzij minstens één maand voor deze vergadering, zoals voorgeschreven door artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen,

De Rechtbank van Koophandel te Brussel heeft op 20 januari 2012 haar akkoord gegeven aan voormeld verslag van de vereffenaar, en dit in toepassing van artikel 190 §1 van het Wetboek van Vennootschappen. Geen vragen worden gesteld vanwege de vennoot.

2.Kwijting aan de vereffenaar en aan de zaakvoerder

Na kennisname van voormeld verslag, besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen de' rekeningen van de vereffening goed te keuren.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen, zonder voorbehoud noch beperking, kwijting te: verlenen aan de vereffenaar, mevrouw Karine Van Hoeymissen, voor de vervulde opdracht.

3.Sluiting van de vereffening

De vergadering stelt vast dat de vereffening van de vennootschap beëindigd is en dat de vennootschap''

opgehouden heeft te bestaan.

Het mandaat van vereffenaar heeft van rechtswege opgehouden te bestaan.

4. U itvo e ri n gs b es lu i t en

De vennoot, met name de Heer Kris Monsieur, neemt alle vorderingen en schulden over die eventueel nog; zouden bestaan na de afsluiting van de vereffening en die betrekking hebben op de periode tot aan de' vereffening van de vennootschap.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende ten minste zeven jaar zullen bewaard blijven bij de heer Kris Monsieur, voornoemd.

De algemene vergadering geeft opdracht aan de vereffenaar om het nodige te doen voor de neerlegging' van de notulen van deze vergadering, met een uittreksel ter publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad, op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening,

Bijl gén bij l é klgisch Staatsblad -12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijzondere volmacht Óndememingsloket  Kruispuntbank voor Ondernemingen  Belasting Vover de Toegevoegde Waarde

De vergadering verleent bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten 'Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Boekhoudkantoor Fiboma", kantoor te '1840 Malderen, Lemmeken 27, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of publicaties die verband houden met beslissingen van de vereffenaar, of van de algemene ' vergadering, alsook om de formaliteiten met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de , Ondememingsloketten en de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen,

Voor-

biotiden " *aar,* Belgisch Staatsblad

Karine Van Hoeymissen

vereffenaar

Tegelijk hiermee neergelegd:

kopie van het verslag van de vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste hiz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/12/2011
ÿþ mod 11.1

...

n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I

b 11,11! Il II li IIIIIIII

E 188144"

$





0 5 DEC. 2011

A~óli~i~~~a:J

Griffie

Ondememir:gsrac : 889.849.096

Benaming (voluit) : EQLjMOXE 07

(verkort) :

Rechtsvorm : B.V.B.A.

Zetel: Kouterbaan9

1840 Londerzeel (Malderen)

Onderwerp akte : VRIJWILLIGE ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marianda MOYSON te Kapelle-op-den-Bos op 10 november 2011, geregistreerd te Meise op 14 november 2011, boek 427 blad 53 vak 20, dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EQUINOXE IT", met zetel te 1840 Londerzeel (Malderen), Kouterbaan 9, waarbij besloten werd :

Om zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder een verslag opgesteld tot rechtvaardiging van de ontbinding van de vennootschap en heeft de heer Jimmy WYNS, kantoorhoudende te 1760 Roosdaal, Oudebaan 13, extern accountant,

" verslag uitgebracht over de staat van activa en passiva afgesloten op dertig september twee-duizend en elf.

Het verslag van de zaakvoerder, de staat van activa en passiva, samen met het verslag van de voormelde externe accountant, zullen samen met een afschrift van deze akte neergelegd worden ter ' griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel.

De conclusies van de voormelde externe accountant luiden letterlijk als volgt :

" "10. Besluiten

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht, heeft de zaakvoerder van de vennootschap BVBA EQUINOXE 1T een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 september 2011 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 30.265,32 en een gecorrigeerd netto-actief van 21.531,64 E.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoud-kundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap. Anderzijds lijken de vooruitzichten van de " vereffening ons, gezien de aard van de activa en passiva (zie realisatiewaarde immateriële en materiële vaste activa en voorziening vereffeningskosten), uitermate aleatoir, zodat het ons niet mogelijk is op een redelijke wijze te bepalen in welke mate deze staat de toestand van de vennootschap in het vooruitzicht van de vereffening volledig en getrouw weergeeft.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Bijgevolg besluit de vergadering met ingang vanaf tien november tweeduizend en elf de

vennootschap voortijdig te ontbinden en bestaat de vennootschap vanaf heden nog enkel voor haar vereffening.

- De vergadering stelt het ontslag vast van mevrouw Karine VAN HOEYMISSEN, wonende te 1840 Londerzeel (Malderen), Kouterbaan 9 als zaakvoerder van de vennootschap, dit ingevolge de ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap.

- De vergadering besluit aan te stellen als vereffenaar : mevrouw Karine VAN HOEYMISSEN, wonende te 1840 Londerzeel (Malderen), Kouterbaan 9, en dewelke verklaart te aanvaarden. Deze benoeming geschiedt evenwel onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar door de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luit: B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(eni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

Voor-

aan het

Belgisch

Staatsblad

Aan de vereffenaar wordt volledige individuele bevoegdheid verleend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. Aan de vereffenaar zijn alle bevoegdheden toegekend omschreven in artikel honderd zesentachtig en volgende van het wetboek van vennootschappen, zonder dat hij de voorafgaande goedkeuring van de algemene vergadering nodig heeft.

De vereffenaar zal zich vooraleer zijn werkzaamheden aan te vatten een staat van actief en passief laten overhandigen door het bestuursorgaan die de juiste vermogenstoestand weergeeft ten dage van de invereffeningstelling.

Hij dient geen inventaris te laten opmaken. Bij de uitvoering van haar opdracht kan hij, onder zijn ' verantwoordelijkheid een deel van de machten delegeren aan één of meerdere bijzondere gevolmachtigden.

De duur van de opdracht gaat in op heden en geldt voor onbepaalde duur tot beëindiging van de zijn opgedragen taak.

Hij oefent zijn mandaat onbezoldigd uit, tenzij de algemene vergadering der vennoten toch zou beslissen tot het uitkeren van een bezoldiging.

- De vergadering besluit een bijzondere volmacht te verlenen aan de vereffenaar dewelke gelast wordt met de indiening van het verzoekschrift tot homologatie door de rechtbank van koophandel van de aanstelling van de vereffenaar;

- Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap besluit de vergadering om de statuten

als volgt aan te passen, in functie van de coördinatie, rekening houdend met de vereffeningstoestand

van de vennootschap, en rekening houdende met de voormelde besluiten.

Alle artikelen worden opgeheven en vervangen als volgt:

Artikel 1.

De vennootschap, opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid, is in vereffening. Haar benaming luidt "EQUINOXE IT". Deze benaming dient steeds

gevolgd te worden door de woorden "in vereffening".

Artikel 2.

De vennootschap bestaat met ingang vanaf tien november tweeduizend en elf nog enkel voor

haar vereffening.

Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en in

de meest ruime zin:

Alle dienstverlening in de informaticasector.

Ontwikkelen van nieuwe software en/of aanpassen en bijwerken van bestaande programmatuur.

Ontwerp, verkoop en/of verhuur van software.

Installatie en configuratie van computersystemen en netwerken.

Verkoop en/of verhuur van allerhande computer en/of bureelmateriaal.

IT consulting, support en service.

Verwerken, invoeren, behandelen, beveiligen en opslag van gegevens van derden.

Ontwikkelen, support en service van intemettoepassingen.

- Alle dienstverlening met betrekking tot informatica en electronica.

- Advies verstrekken, uitvoeren, opstarten en opvolging van computer- en datacommunicatienetwerken.

Advies verstrekken en uitvoering ter beveiliging van computer-, internet- en datacommunica-

tienetwerken.

Verlenen van advies en diensten ter ontwikkeling van internet e-commerce projecten.

Produceren, verkopen, verhuren van informatica-diensten, software en computers, het verlenen van

adviezen en bemiddeling terzake.

Organiseren en geven van opleidingen voor individuen en ondernemingen.

Alle dienstverlening met betrekking tot audiovisuele technieken.

informatica - technologie in de meest ruime zin van het woord, en in het bijzonder:

Het onderzoeken en ontwikkelen, advies verlenen, aankopen en verkopen, huren en verhuren, in licentie nemen en geven van producten en diensten met betrekking tot het internet, intranet, software, hardware, telecommunicatie, audio, video en automatisatie in de huidige en toekomstige betekenis van voormelde woorden;

Klein  en groothandel in software, hardware, telecommunicatie, audio, video en automatisatie;

De op- en inrichting, de aankoop- en verkoop, de huur en verhuring en de uitbating van alle mogelijke materialen;

Het organiseren van alle mogelijk evenementen;

Het leveren van assistentie aan industriële, commerciële of andere ondernemingen, aan administraties, instituten of publieke instellingen alsook aan verenigingen van elk type en aan particulieren. Deze assistentie kan zijn onder de vorm van studies, onderzoek en/of advies, installaties, programmaties, beheer op alle vlak en in het bijzonder wat betreft producten en diensten van alle aard: marketing, motivatie, organisatie van management, kader en personeel, creativiteit, design, alsook aile andere

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden " Recto " Naam en hosdaniaheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persa(ojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mm `u

aosistennesknvedoand ,~ --`-'` ---------  ''  -----

m planning en engineering van projecten, ophchh U

ng~n. ~~g~g~n en/of .honstmctunphngen;

- de vennootschap mag verder alle commerciëfe, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. - de vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennoohsohappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, dee|nem|nQ. financiële tussenkomst of op een andere wijze, aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Het verlenen van adviezen van 8nonc|A|e, tochniache, commerciële of administratieve aard in de

ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen geldplaatsingen; bijstand en diensten

verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het viak van administratie en financiën, verkoop, productie,

algemeen bestuur en informatica.

Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van wijziging van de statuten

overeenkomstig de voorwaarden voorzien door de geldende vennoot chepmwotgevinQ.

Artikel 4.

De zetel van de vennootschap wordt, zolang de vereffening nog niet is afgesloten, gevestigd te

1840Londerzoe|(PNa|denun).Kou&erbaon9.

Artikel 5.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend

zeshonderd euro (18.600,00 eur). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen met fractiewaarde. Elk van

deze aandelen bezit stemrecht.

Artikel 6.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer vereffenaars aan wie volledige en

individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens

derden.

De vereffenaar beschikt over de bevoegdheden opgesomd in artikel honderd zesentachtig en

.vo|gendæ van het wetboek van vennootmohappen, zonder dat hij voorafgaandelijk de goedkeuring van

de algemene vergadering nodig heeft.

Artikel 7.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig

december daaropvolgend.

Artikel 8.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om tien

uur, en dit op de zetel van de vennootschap.

Artikel 9.

" Er worden geen bijzonder voorwaarden opgelegd aan de vennoten om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaar.

Artikel 10.

De jaarrekening wordt opgesteld door de zorgen van de vereffenaar conform de wettelijke vo-or-schhftan.

Artikel 11.

Bij de sluiting van de vereffening roept de vereffenaar een algemene vergadering samen om kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening en waarbij de vergadering zal worden verzocht om de rekeningen goed te keuren.

Zo de rekeningen alsdan worden goedgekeurd wordt aan de vereffenaar décharge verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt tenslotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard.

.. VOLMACHT

Er wordt volmacht verleend aan "Boekhoudkantoor Fiboma" burg. venn. o.v.v. BVBA te 1840 Londæoaa|(N1m|doran).Lammekon27. met macht tot indeplaatsstelling en met de bevoegdheid om elk afzonderlijk op te treden, ten einde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle adminimtratieo, alle belastingadministraties, waaronder de BllW, alsook tegenover de Kruispuntbank ondernemingen en het desbetreffende ondernemingsloket, teneinde aldaar alle aanvrmgon, insohrijvingan, wijziQinQon, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van dm vennootschap uit te voeren.

Op de laatste blz. van Luit B verme'den - g: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persoto)nfen) bevoegd rethtspsrsoon tan aanzien van derdente vertegenwoordigen

Verso : Naam enhandteker/ng

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Voor-

b`c'i i6tktel~

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Notaris Marianda MOYSON

In bijlage : afschrift akte, verslag zaakvoerder, staat van activa en passiva, verslag extern accountant, homologatie benoeming vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 07.08.2011 11388-0349-009
10/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 02.09.2010 10534-0439-009
28/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 18.07.2009 09458-0067-009
08/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 04.08.2008 08533-0294-009

Coordonnées
EQUINOXE IT

Adresse
KOUTERBAAN 9 1840 MALDEREN

Code postal : 1840
Localité : Malderen
Commune : LONDERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande