ER RENOVATION, AFGEKORT : RNOV

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ER RENOVATION, AFGEKORT : RNOV
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.120.222

Publication

20/08/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2012, APP 17.06.2013, DPT 13.08.2013 13422-0287-011
27/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.06.2012, NGL 25.09.2012 12574-0153-011
04/04/2012
ÿþ Md 2.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIII I IIII IIIIII II

*12067867*

bRQssee

23 MRT 210k

Grifiie '

il

Ondernerffingsnr ; 0834.120.222

Benaming

(voluit; . ER RENOVATION

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : WINDMOLENSTRAAT 29, 1800 VILVOORDE

Onderwerp akte : Diversen: Technische beheer

"Op 23 september 2011, te Vilvoorde:

Mijnheer BILVAL Ertan Hasan, zaakvoerder van Er Rénovation, vertrouwt het beheer van de electrotechnische activiteiten aan de heer RUDZHELEV ivaylo.

Mijnheer RUDZHELEV lvaylo zal instaan voor het dagelijks beheer en het beheer van de electrotechnische activiteiten.

Mijnheer BILYAL Ertan Hasan geeft hiermee volmacht aan Mijnheer Charles MARKOWICZ, zaakvoerder van Costmasters Fiduciaire om de publicatie uit te voeren.

Charles Markowicz

Lasthebber

VOrlr-

bchaud¬ i

Pan hst

Belgisch

StaatslsEa

Op de laatste blz van Lielt E; vermeldan : Recta : Naam en hoedanigheid van de irseumenterenda natalis, Netai; van de perso(c 'tn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien Ivan dorden te verregen\voordigen

Verso " Naam en handtekening,

03/03/2015
ÿþMod Waad 11.1

0-4.101, E~r..: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Annexes du Moniteur belge

neergelegd/Ontvanger

19 FEB. 2015

ter griffie varèamJ.1ederlandstalige fec. htb I van koophandel Brussel

Ondememingsnr : Benaming

(volart)

(verkort)

0834120222

ER RENOVATION ERNOV

ti

N



Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Windmolenstraat 29 1800 VILVOORDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONBEZOLDIGD MANDAAT

Uittreksel uit de Algemene Vergadering van 29 juni 2014

Het is besloten dat, vanaf 30 juni 2014, geen bezoldigingen meer toegekend worden noch voordelen van alle aard aan de vennoten & zaakvoerder.

Ertan Bilyal

Zaakvoerder

Op de laatste brz, van Lurk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzrj van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzren van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening.

Bijlagen bij het-Betgisch Staatsblad 03%03/2015

10/03/2011
ÿþ Moa 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



a 8 FO. 2011

USSEL

Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

II II II CII IIIIu1181111

*11037782*

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : "ER RENOVATION" afgekort "RNOV"

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : 1800 Vilvoorde, Windmolenstraat 29.

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte neergelegd voor registratie opgesteld door Meester Sophie Maquet, geassocieerde Notaris te Brussel, op tweeëntwintig februari tweeduizend en elf, dat :

De Heer Ertan Hasan BILYAL, geboren te Razgrad (Bulgarije) op 28 april 1968, wonende te 1800 Vilvoorde, Windmolen straat 29.

En

De Heer Mustafa Mustafov KADIROV, geboren te Razgrad (Bulgarije) op 18 januari 1966, wonende te 1140 Evere, Saint Vincent Straat 1/6. (...)

Welke verschijners ondergetekende Notaris het door artikel 215 van het Wetboek van Vennootschappen voorziene document hebben overgemaakt, en hem verzocht hebben de statuten van een handelsvennootschap die zij als volgt oprichten authentiek vast te stellen, gepreciseerd zijnde dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal verkrijgen op het ogenblik van de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen:

ARTIKEL EEN: BENAMING

De vennootschap heeft de vorm aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij wordt ER RENOVATION, genoemd, afgekort RNOV.

De benamingen, volledige en in afkorting, kunnen samen of apart worden gebruikt.

ARTIKEL TWEE: MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1800 Vilvoorde, Windmolenstraat 29.

De maatschappelijke zetel mag overgebracht worden naar elke andere plaats in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest of het Vlaamse Gewest bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering die alle machten heeft om de statutenwijziging die eruit voortvloeit authentiek te laten vaststellen.

De vennootschap mag, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering, administratieve zetels, bijhuizen, agentschappen, opslagplaatsen en kantoren vestigen in België en in het buitenland.

ARTIKEL DRIE: DOEL

De vennootschap heeft tot doel, hetzij voor rekening , hetzij voor rekening van derden of in deelneming met anderen : Onderneming voor alle schilderwerken aan gebouwen, voor het plaatsen van alle wand  en vloerbedekkingen van gebouwen, voor interieurdecoraties van gebouwen, voor industriële schilderwerken, plaatsen van glas , ruiten, spiegelglas, gekleurde ramen en aanwenden van alle doorschijnend en doorzichtig materiaal : plaatsen van mozaïek, tegelvloeren en alle andere bedekkingen van muur en vloeren.. onderneming voor het plaatsen en bewerken van marmer en natuursteen en voor het fabriceren en plaatsen van siortklaar beton, plaatsen van betonvloeren, industrievloeren, vloeren op basis van twee harscomponenten, herstellen van alle vloeren en wanden in beton, chape of twee hars componentmaterialen -Groot- en kleinhandel, import en export van tegelvloeren en mozaïek, alle wand  en vloerbekledingen, in de meest ruime zin van het woord. Alsmede alle aanverwante bijproducten en materialen dienstig voor het plaatsen van deze materialen.

- Het leggen van tegelvloeren en mozaïek, en het plaatsen van alle andere wand- en vloerbekledingen, alsmede het leggen van chappe- en egalisatievloeren, plafonneer-, cementeren alle andere pleisterwerken, berapingswerken, gips- en stafwerken.

- Het bouwen van stellingen en het invoegen en reinigen van gevels.

- Slopingswerken van gebouwen.

- Het installeren van sanitaire inrichtingen en het plaatsen van lood- en zinkwerk.

- Algemene bouwwerkzaamheden in de ruimste zin van het woord met inbegrip van voltooiingswerken, coördinatie en voltooiing van woningen. Arduin- en marmerwerken, restauratie, reinigen en wassen van gebouwen en gevels.

- Waterdichtingswerken, Dakwerkzaamheden in de meest ruime zin van het woord.

- Timmer- en schrijnwerken in de meest uitgebreide zin.

-,120

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

- Centrale verwarming.- Goederen- en personenvervoer, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. De groot- en kleinhandel, de in- en uitvoerhandel en de vervaardiging van alle bouwproducten- en materialen.

Aankoop, productie en verkoop van bouwmaterialen.

Het beheer in de ruimste zin van het woord, van onroerende goederen, daaronder begrepen, de huur, de onderverhuur, de uitbating, de verkaveling, de valorisatie, de ordening, de herstelling, de verbetering, de verbouwing, de aankoop, de verkoop en iedere verwerving van onroerende goederen alsook de onroerende leasing.

Het beheren van eigen beleggingen en vermogens.

De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere.

De verwerving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, of op iedere andere wijze, de verhandeling van deze titels of rechten.

Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, commercieel of administratief, hetzij financieel, met inbegrip van de borgstelling, avalgeving of inpandgeving van onroerende goederen.

Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger en als commissionair.

De verhuring van installaties, uitrusting en materieel,de organisatie van cursussen, conferenties, seminaries en tentoonstellingen, zonder beperkend te zijn.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

ARTIKEL VIER: DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur. (...)

ARTIKEL VIJF: KAPITAAL

Het kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, genummerd van 1 tot 100, die elk één/honderdste (11100ste) van het maatschappelijk bezit vertegenwoordigen. ARTIKEL ZES: INSCHRIJVING - VOLSTORTING

Op de honderd (100) aandelen wordt terstond ingeschreven a pari in geld, tegen de prijs van honderd zesentachtig euro (¬ 186,00) door de verschijners, als volgt :

1. de heer Ertan BILPAL, verschijner sub 1, tachtig (80) aandelen, genummerd van 1 tot 80;

2. de Heer Mustafa KADIROV, verschijner sub 2, twintig (20) aandelen, genummerd van 81 tot 100; Totaal : honderd (100) aandelen.

De verschijners verklaren en erkennen dat elk aandeel waarop werd ingeschreven, is volgestort ten belope van één/derde (1/3de), door een storting in geld die zij verricht hebben op rekeningnummer 363-0838366-35 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de bank ING Beigïe, zodat de vennootschap vanaf heden, uit dien hoofde, een som van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) tot haar beschikking heeft.

Een attest van het bewaarnemend organisme op datum van zeventien februari tweeduizend en elf blijft bewaard in het dossier van ondergetekende Notaris. (...)

ARTIKEL ZEVENTIEN: BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering en steeds door haar afzetbaar.

De algemene vergadering der vennoten bepaalt het aantal zaakvoerders en, in voorkomend geval, hun statutaire hoedanigheid, stelt de duur van hun mandaat en de uitgebreidheid van hun machten vast, daarin begrepen de delegatiemacht.

Indien er ten minste twee zijn, vormen de zaakvoerders een college; het beraadslaagt geldig wanneer de meerderheid der zaakvoerders aanwezig is; de beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen. ARTIKEL ACHTTIEN: VACATURE

" In geval van vacature van één of meerdere plaatsen van zaakvoerders als gevolg van overlijden, ontslag of andere oorzaak, hebben de overblijvende zaakvoerders het recht er voorlopig in te voorzien.

In dat geval, gaat de algemene vergadering, in haar eerstvolgende bijeenkomst, tot de definitieve benoeming over.

De zaakvoerder in de hierboven vermelde voorwaarden aangeduid, wordt benoemd voor de tijd nodig om de opdracht van de zaakvoerder die hij vervangt, te beëindigen.

ARTIKEL NEGENTIEN: MACHTEN VAN DE ZAAKVOERING

De zaakvoerder of zaakvoerders mogen alle handelingen verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Tot hun bevoegdheid behoren alle verrichtingen die door de wet of door de statuten niet voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder is belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap en met de vertegenwoordiging

van de vennootschap voor wat dit bestuur betreft; hij mag het dagelijks bestuur delegeren.

De zaakvoerder of de zaakvoerders mogen bijzondere machten aan elke mandataris overdragen.

ARTIKEL TWINTIG: VERTEGENWOORDIGING - AKTEN EN RECHTSHANDELINGEN

De vennootschap wordt in alle akten, daarin begrepen deze waarin een openbaar of ministerieel ambtenaar

tussenkomt, en in rechte, vertegenwoordigd :

- hetzij door een zaakvoerder als hij alleen is en door twee zaakvoerders indien er meerdere zijn,

- hetzij, binnen de perken van het dagelijks bestuur, door de afgevaardigde of afgevaardigden tot dit

bestuur, samen of afzonderlijk handelend.

Zij is bovendien geldig verbonden door bijzondere lasthebbers, binnen de perken van hun mandaten. (...)

ARTIKELTWEEËNTWINTIG: AANSPRAKELIJKHEID

De zaakvoerders gaan geen enkele persoonlijke aansprakelijkheid aan betreffende de verbintenissen van

de vennootschap.

Ze zijn aansprakelijk onder de voorwaarden voorzien door artikelen 262, 263, 264 en 265 van het Wetboek

van Vennootschappen. (...)

ARTIKEL VIERENTWINTIG: VERGOEDINGEN

De algemene vergadering beslist of het mandaat van zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel uitgeoefend

zal worden. (...)

ARTIKEL ZESENTWINTIG: BIJEENKOMST

Ieder jaar op de derde maandag van de maand juni om zeventien uur wordt er een gewone algemene

vergadering der vennoten gehouden.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering uitgesteld worden tot de eerstvolgende

werkdag.

De bijzondere of buitengewone algemene vergadering komt samen telkens het belang van de vennootschap

het vereist of op aanvraag van vennoten die één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De gewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats in

Brussels Hoofdstedelijk Gewest aangeduid in de oproepingen.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in België op de plaats

aangeduid in de oproepingen. (...)

ARTIKEL ACHTENTWINTIG: TOELATING - VERTEGENWOORDIGING

Om tot de vergadering toegelaten te worden, moet elke vennoot ten laatste drie dagen voor de vastgestelde

datum van de vergadering, schriftelijk (brief of volmacht of elk communicatiemiddel dat in een geschrift kan

worden vastgesteld), de zaakvoering op de hoogte brengen van zijn inzicht aan de vergadering deel te nemen,

en het aantal stemmen waarvoor hij aan de stemming zal deelnemen.

Elke vennoot mag zich op de vergadering laten vertegenwoordigen door een mandataris die vennoot moet

zijn. De volmacht moet met een handtekening bekleed zijn (met daarin begrepen een digitale handtekening

zoals voorzien door artikel 1322 tweede lid van het Burgerlijk Wetboek) en moet afgegeven of betekend worden

aan het bureau van de vergadering per brief, faxbericht, e-mail of elk ander middel voorzien door artikel 2281

van het Burgerlijk Wetboek.

De mede-eigenaars, de pandhoudende schuldeisers en pandgevende schuldenaars moeten zich laten

vertegenwoordigen door een en dezelfde persoon.

De zaakvoering mag de formulieren der volmachten vastleggen en eisen dat deze zouden worden

neergelegd op de haar aangeduide plaats ten laatste drie dagen véôr de vergadering. (...)

ARTIKEL EENENDERTIG: AANTAL STEMMEN

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem.

ARTIKEL TWEEËNDERTIG: BERAADSLAGINGEN

Behalve in de gevallen bij de wet of de statuten voorzien, worden de beslissingen genomen bij eenvoudige

meerderheid der stemmen ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle beslissingen nemen die tot de bevoegdheid van de

algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

ARTIKEL DRIEËNDERTIG: NOTULEN

... De afschriften of uittreksels in rechte of elders voor te leggen, worden ondertekend door een

zaakvoerder.

ARTIKEL VIERENDERTIG: MAATSCHAPPELIJK JAAR

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op een januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

( " )

ARTIKEL ZESENDERTIG: VERDELING VAN DE WINST

De jaarlijkse nettowinst wordt overeenkomstig de wettelijke beschikkingen bepaald.

Op deze winst, wordt tenminste vijf procent voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen. Deze

voorafneming houdt op verplichtend te zijn zodra de reserve één/tiende van het kapitaal bereikt.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

De algemene vergadering mag echter beslissen het geheel of een deel van dit saldo aan te wenden tot

provisiefondsen of tot een buitengewone reserve, tot overdracht naar een volgend boekjaar of voor eventuele

tantièmes aan de zaakvoering.

De betaling der dividenden gebeurt op de tijdstippen en op de plaatsen door de zaakvoering aangeduid. De

dividenden en de tantièmes die niet opgevraagd worden binnen de vijf jaar, zijn verjaard. (...)

ARTIKEL TWEEËNVEERTIG: VERDELING

afgeschreven bedrag van de aandelen. Indien alle aandelen niet in dezelfde mate afbetaald zijn, herstellen de

--~~aanidivering van '--- aVe--'--'laste` en------n vereffenin of 

--

nodig, dient het netto-actief vooreerst tot terugbetaling, in speciën of in effecten, van het afbetaalde en niet

vereffenaars, vooraleer over te gaan tot de verdeling, het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende

opvragingen van fondsen leste van de onvoldoende afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaandelijke

Het saldo word in gelijke delen verdeeld tussen al de aandelen. (...)

OVERGANGSBEPALINGEN

IN WERKING TREDEND OP HET OGENBLIK VAN DE NEERLEGGING VOORZIEN DOOR ARTIKEL 68

VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

I. ALGEMENE VERGADERING

En onm(dda||ijk, de vennootschap opgericht zijnde, verklaren de vennoten bijeen te komen in algemene

vergadering ten einde de eerste algemene vergadering en het eerste maatschappelijk boekjaar vast te stellen,

het aantal niet-statutaire zaakvoerders en commissarissen te bepalen en hen te benoemen.

Zij beslist eenparig:

1. Eerste gewone algemene vergadering

De eerste gewone algemene vergadering zal vastgesteld worden op de derde maandag van de maand juni

tweeduizend en twaalf.

Maatschappelijk boekjaar

Het eerste maatschappelijk boekjaar, op heden bagonnæn, zal eindigen op eenendertig december

tweeduizend en elf.

3. Zaakvoering

De vergadering beslist het aantal niet-statutaire zaakvoerders te bepalen op één (1) en tot deze functie te

bennamen:

De Heer Ertan Hasan BILVAL, geboren te Razgrad (Bulgarije) op 28 april 1968, wonende te 1800 Vilvoorde,

Windmolenstraat 29.

|dontiteitokaartBO193BQ378

Nationaal Nummer 680428-415-07.

Het mandaat van de aldus benoemde niet-statutaire zaakvoerder heeft een onbepaalde duur, aanvangende

op heden.

Overeenkomstig artikel 20 van de statuten wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door :

- hetzij door een zaakvoerder als hij alleen is en door twee zaakvoerders indien er meerdere zijn,

- hetzij, binnen de perken van het dagelijks beotuur, door de afgevaardigde of afgevaardigden tot dit

bestuur, samen of afzonderlijk handelend.

Zij is bovendien geldig verbonden door bijzondere lasthebbers, binnen de perken van hun mandaten.

4. Commissaris

De vergadering beslist geen commissaris te benoemen, de vennootschap voldoende aan de criteria vermeld

in artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen.

... U.ZAAKVOERING

1. Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen verklaart de zaakvoering alle door de heer Ertan BILVAL, sedert 01 januari 2011 gestelde handelingen in naam van de vennootschap in oprichting op te nemen in het eerste boekjaar van onderhavige vennootschap.

2. De zaakvoering verleent alle machten aan de Heer Charles MARKOYV|OZ, te 1180 Ukke|, Saturnelaan 21, met macht van indeplaatsstelling, voor het stellen van alle nodige handelingen en het vervullen van alle nodige formaliteiten met betrekking tot de inschrijving van de hierbij opgerichte vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, het Rechtspersonenregister van 8ruose|, en eventueel de B.T.W.-administratie en alle andere administraties. In dit verband heeft/hebben de lasthebber(s) alle machten alle akten, stukken, formulieren en documenten te ondertekenen. (...)

Voor eensluidend uittreksel.

Sophie Maquet- Geassocieerde Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

23/03/2018 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
ER RENOVATION, AFGEKORT : RNOV

Adresse
WINDMOLENSTRAAT 29 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande