ERIC PRINGIERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ERIC PRINGIERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 466.202.091

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 04.07.2014 14267-0590-011
15/10/2014
ÿþMail end 11,1

11111

r--

I III II I II II 1111

*14187777*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

. "

neergelegd/ontvangen op " *"

"

06

OKT. 2014

tr grIffie van de Nederlandstalige

fegent:/e4Wb' "4/ teqtestrenclel Brussel

Ondernemingsnr : 0466.202.091

Benaming

" (voluit) : Eric Pringiers

" (verkort):

Rechtsvorm : beslotzn vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1850 Grimbergen, Bieststraat 26A

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontbinding-vereffening

Uit de notulen opgemaakt door Meester Bénédicte BOES, geassocieerd Notaris te Grimbergen, op vijfentwintig september tweeduizend veertien, blijkt dat door de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen werden genomen:

Eerste beslissing: Bespreking van de stukken en verslagen.

Met eenparigheid van stemmen besluit de vergadering de voorzitter vrij te stellen van de lezing van het verslag van het bestuursorgaan waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht, van de eraan aangehechte staat van activa en passive, evenals van het verslag over deze staat van de BV BVBA PETER BOGAERT, vertegenwoordigd door de heer Peter Begaert, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3001 Leuven, Waversebaan 303, aangeduid door de zaakvoerder.

Iedere aandeelhouder erkent tijdig een kopie ontvangen te hebben van deze verslagen en ervan kennis te lhebben genomen.

Het verslag van BV BVBA PETER BOGAERT, voormelde bedrijfsrevisor, besluit met de volgende conclusie, hierna letterlijk weergegeven:

"4. Besluit

In het kader van de procedures tot ontbinding voorzien door het Wetboek van vennootschappen heeft het bestuursorgaan van de vennootschap ERIC PRINGIERS BVBA een boekhoudkundige staat opgesteld voor de periode eindigend op 18 september 2014, die een balanstotaal opgeeft van E 957.710,18 en een eigen vermogen van E 957.058,00.

De rekeningen van de Vennootschap per 18 september 2014 werden voorbereid vanuit een oogpunt van discontinuïteit.

Alle schulden zoals opgenomen in de staat van actief en passief per 18 september 2014 ten aanzien van derden alsook de kosten verbonden aan de in vereffening stelling van de Vennootschap, werden op datum van

" huidig verslag betaald.

Het bestuursorgaan heeft vrijwillig afstand gedaan van de procedures voor het verkrijgen van de certificaten

om te verzekeren dat er geen enkele fiscale of sociale schuld verschuldigd is door de Vennootschap, teneinde

de hoofdelijke aansprakelijkheid te vermijden.

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele

normen, blijkt dat deze staat de toestand van de Vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Leuven, 23 september 2014

Peter BOGAERT burg. bvba

vertegenwoordigd door

[HANDTEKENING]

Peter Bogaert

Bedrijfsrevisor"

Een exemplaar van deze verslagen en van de staat zal worden neergelegd op de griffie van de

Nederlandstalige rechtbank van koophandel van Brussel tegelijkertijd met een uitgifte van onderhavig proces-

verbaal. Een tweede exemplaar zal tevens in het dossier van de instrumenterende notaris worden bewaard.

NOTARIËLE BEVESTIGING EXTERNE WETTIGHEID

Overeenkomstig artikel 181 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris

na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe

onderhavige vennootschap gehouden is.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

Op de laatste bit van 1.t 13 veimelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persuu)in(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tweede beslissing: Ontbinding en vereffening van de vennootschap zonder aanstelling van een vereffenaar in overeenstemming met artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 § 5 van het Wetboek van Vennootschappen tot ontbinding en vereffening in één akte.

Dit artikel laat toe dat zowel de ontbinding als de afsluiting van de vereffening in dezelfde akte plaatsvindt als aan volgende voorwaarden is voldaan:

-er wordt geen vereffenaar aangeduid;

-aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

-aile aandeelhouders zijn aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen;

-indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, een bedrijfsrevisor of een externe accountant overeenkomstig artikel 181 § 1, derde lid, maakt dit verslag melding van deze terugbetaling of consignatie in zijn conclusies;

-de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Hierop heeft het bestuursorgaan bevestigd dat alle schulden ten aanzien van derden die werden vermeld in de staat van activa en passive maar ook die ontstaan zijn sinds het opmaken van voormelde staat tot op heden, zijn terugbetaald en/of werden geconsigneerd. De aandeelhouders erkennen hierover de nodige informatie en verantwoordingsstukken te hebben ontvangen.

Het bestuursorgaan verklaart tevens op de hoogte zijn van de inhoud en gevolgen van artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen, dat voorziet dat, bij ontstentenis van de benoeming van enige vereffenaar, de zaakvoerder van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ten overstaan van derden worden beschouwd ais vereffenaars, en dat zij bijgevolg de bijhorende aansprakelijkheden zal dragen.

Na deze verklaringen van het bestuursorgaan en rekening houdende met de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor, beslist de voltallige vergadering met eenparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met onmiddellijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

Derde beslissing: Vaststelling van het einde van het mandaat van het bestuursorgaan en kwijting voor het gevoerd beleid.

De vergadering stelt de van rechtswege beëindiging vast (1) van het mandaat van de statutair zaakvoerder zijnde de heer Eric Pringiers wegens zijn overlijden op 16 september 2013 en (2) van het mandaat van de zaakvoerder mevrouw Lutgard De Brabander wegens de ontbinding en in vereffening stelling van de vennootschap. De vergadering dankt mevrouw De Brabander voor de aan de vennootschap bewezen diensten.

Na goedkeuring van de rekeningen en van de verrichtingen van het lopende boekjaar tot op heden, besluit de vergadering kwijting te geven voor het door haar gevoerd beleid.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

Vierde beslissing : Goedkeuring van voorstel tot verdeling en terugname van het resterende actief door de aandeelhouders.

De vergadering erkent op de hoogte te zijn dat het vermogen van de vennootschap van rechtswege zal overgaan naar de vermogens van de aandeelhouders na het opheffen van de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap.

De vergadering keurt daarom het voorstel goed van het voormalig bestuursorgaan betreffende de verdeling en terugname door de aandeelhouders van de resterende activa, met berekening van de in te houden roerende voorheffing en van het netto-aandeel van iedere vennoot in de vereffening.

De aandeelhouders verklaren dat zij, in voorkomend geval, aile toekomstige activa en passive, alle rechten en verplichtingen van de venncotschap overnemen die zouden bestaan dan wel ontstaan na de sluiting van de vereffening.

De vergadering stelt vast dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit noch andere goederen waarvoor bijzondere rechten gelden noch goederen of rechten waarop het bodemdecreet van toepassing is. STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

Vijfde beslissing : Afsluiting van de vereffening.

De vergadering besluit, gelet op het voorgaande, om de vereffening onmiddellijk af te sluiten waardoor de vennootschap "ERIC PRINGIERS" vanaf heden definitief ophoudt te bestaan onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar.

De vergadering stelt vast dat er geen verdere maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven aangezien het nodige hiervoor reeds werd gedaan door het bestuursorgaan.

De vergadering verleent volmacht op de bankrekening(en) van de vennootschap aan mevrouw Lutgard De Brabander teneinde de roerende voorheffing te betalen namens de vennootschap en het vereffeningssaido uit te keren aan de aandeelhouders conform het goedgekeurde voorstel van verdeling en terugname. Deze persoon zal tevens de bevoegdheid hebben om de bankrekeningen van de vennootschap af te sluiten.

De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar zullen bewaard blijven op het volgend adres: 1850 Grimbergen, Bieststraat 26A.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd

Zesde beslissing : Volmacht voor administratieve formaliteiten.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan NV ETUGEST & PARTNERS, kantoor houdend te 1853 Grimbergen (Strombeek-Bever), Kleinewinkellaan 14/001, met mogelijkheid tot indepraatsstelling, teneinde de

vervulli-ng van de formaliteiten bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij

een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van

Ondernemingen, te verzekeren.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

Zevende beslissing : Volmacht voor neerlegging en bekendmaking.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om onderhavig proces-verbaal met de

verslagen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neer te leggen en de publicatie te verrichten

: in het Belgisch Staatsblad, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

STEMMING: Deze beslissing werd met unanimiteit van de stemmen goedgekeurd.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van de akte, verslag van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor.

Notaris Bénédicte BOES

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de taalste biz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notans, hetzij van de persoto)men) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

%/D'en Naam en hendtekening

s.%

Voor-

behouden

aan liet

é Belgisch

Staatsblad

16/09/2013
ÿþMod Word 71.7

n

~

Voor- ~

behouden aan het Belgisch Staatsblad

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0466.202.091

Benaming

(voluit) : Eric Pringiers

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met bepeerkte aansprakelijkheid

Zetel : 1 850 Grimbergen, Bieststraat 26A

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit de notulen opgemaakt door Meester Andrée VERELST, Geassocieerd Notaris te Grimbergen, op drieëntwintig augustus tweeduizend dertien, blijkt dat door de buitengewone algemene vergadering volgende. beslissingen werden genomen:

Eerste beslissing: kapitaalvermindering

a) Beslissing tot kapitaalsvermindering.

De algemene vergadering beslist het kapitaal te verminderen met vierhonderd vierenzeventigduizend; negenhonderd zevenentwintig komma vijftien (474.927,15) euro om het terug te brengen van vierhonderd drieënnegentigduizend vijfhonderd zevenentwintig komma vijftien (493.527,15) euro tot achttienduizend, zeshonderd (18.600) euro,

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en' toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden (1) door uitbreng van het: vruchtgebruik op de woning te 1850 Grimbergen, Bieststraat 26A, (2) door uitbreng van duizend honderd negenennegentig (1.199) aandelen van de besloten vennootschap "La Carte Blanche" en (3) door terugbetaling aan de vennoten van een gedeelte van hun inbreng.

Als gevolg van deze kapitaalsvermindering beslist de vergadering om de nominale waarde van de aandelen op te heffen en het aantal aandelen te reduceren tot duizend aandelen. Aangezien er slechts een aandeelhouder is, dient er geen ruilverhouding vastgesteld te worden.

b) Uitbreng van het vruchtgebruik op woning rekening houdende met de inrichtingswerken.

De vergadering beslist in het kader van deze kapitaalsvermindering tot de uitbreng onder de gewone waarborgen als naar recht aan de aandeelhouders, het vruchtgebruik op het hierna beschreven onroerend goed dat voor deze uitbreng en nadat ondergetekende notaris hun lezing heeft gegeven van artikel 203 eerste alinea Wetboek Registratierechten is geschat op TWEEHONDERD EN ZEVENENDERTIGDUIZEND VIERHONDERD EENENTACHTIG KOMMA EENENZESTIG (237.481,61) EURO.

(1) Beschrijving van het goed.

GEMEENTE GRIMBERGEN, derde afdeling

Een woonhuis op en met grond en aanhorigheden gelegen Bieststraat nummer 26A, gekadastreerd of het

geweest, volgens titel en kadaster sectie F, nummer 135/E, met een oppervlakte volgens titel en kadaster van

dertien are zeven centiare.

Kadastraal inkomen: drieduizend negenhonderd drieënvijftig euro (¬ 3.953,00).

(2) Oorsprong van eigendom.

De BVBA ERIC PRINGIERS is eigenaar van het vruchtgebruik op voormeld goed voor een periode van 15 jaar te rekenen vanaf 27 juni 2003, de naakte eigendom toebehorende aan de heer PRINGIERS Eric, voornoemd, beiden om het in deze verhoudingen aangekocht te hebben van de BVBA 1NNOVATIVE, BUSINESS SOLUTIONS, afgekort iBS, (voorheen BVBA DELTACOM), ingevolge akte verleden voor notaris Marcel Leemans te Mechelen op 27 juni 2003, overgeschreven op het zesde hypotheekkantoor van Brussel op 23 juli daarna, onder de formaliteit 53-T-23/07/2003-05065.

De BVBA INNOVATIVE BUSINESS SOLUTIONS was eigenaar van voormeld goed om het onder haar, toenmalige naam, de BVBA DELTACOM, te hebben aangekocht van de heer VAN ISTERDAEL Daniel Jan en' zijn echtgenote mevrouw STALLAERT Nadine Jeanine Christiane, ingevolge akte verleden voor notaris Marcel Leemans te Mechelen op 23 december 1993, overgeschreven op het zesde hypotheekkantoor te Brussel op 12 januari 1994, in boek 7768, nummer 9.

0 5 SEP. /te

Griffie

31907 9

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De echtgenoten VAN 1STERDAEL-STALLAERT waren eigenaar van voormeld goed, de gebouwen om ze te hebbén laten oprichten op de grond aangekocht van de heer SICCARD Yvo Antoon Julia en zijn echtgenote mevrouw vAN HOOREBEECK Agnes Sophie Gilberte Maria, ingevolge akte verleden oor notaris Marcel Leemans te Mechelen op 30 oktober 1989, overgeschreven op het zesde hypotheekkantoor te Brussel op 16 november daarna, in boek 7005, nummer 11.

De echtgenoten SICCARD-VAN HOOREBEECK, waren eigenaars van voormeld goed sedert meer dan dertig jaar vanaf heden.

De aandeelhouders verklaren genoegen te nemen met voorgaand bewijs van eigendom en zullen geen andere titels mogen eisen dan een afschrift van deze akte.

{3) Algemene voorwaarden waaronder de uitbreng geschiedt.

Onderhavige uitbreng heeft plaats onder de volgende voorwaarden en lasten, welke de aandeelhouders zich verbinden uit te voeren, te weten:

1. Overdracht vruchtgebruik - gebruik.

De aandeelhouders bekomen het vruchtgebruik van het uitgebrachte goed en de daaraan verbonden lasten en voordelen binnen een termijn van twee maanden vanaf de bekendmaking van dit besluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Indien echter een schuldeiser tijdens deze termijn een zekerheid vraagt overeenkomstig artikel 317 W.Venn., zal het vruchtgebruik pas overgaan op het ogenblik waarop deze schuldeisers voldoening hebben verkregen tenzij hun aanspraak om zekerheid te verkrijgen bij een uitvoerbare rechterlijke beslissing is afgewezen.

2. Staat-gebreken-oppervlakte.

De aandeelhouders zullen het goed nemen in zijn huidige staat, zonder te kunnen aanspraak maken op enige vergoeding, noch op een vermindering van de hierna vastgestelde waarde van het onroerend goed, hetzij voor de slechte staat van het goed, hetzij voor gebreken, zichtbare of onzichtbare, van de bodem of van de gebouwen, hetzij voor een misrekening in de hoger aangeduide omvang, elk verschil tussen deze omvang en de werkelijke, al overtrof dit meer dan één/twintigste, blijvende in het voordeel of het nadeel van de aandeelhouders, zonder verhaal tegen de vennootschap.

De vennootschap verklaart dat zij geen kennis heeft dat het goed door een verborgen gebrek is aangetast en zij dus niets verzwegen heeft in dit verband.

3. Erfdienstbaarheden.

Voorschreven goed wordt uitgebracht met al zijn zowel voor- als nadelige, zichtbare als onzichtbare, voortdurende als niet-voortdurende erfdienstbaarheden, waaraan het zou kunnen gehouden of onderworpen zijn, blijvende het recht aan de aandeelhouders zich tegen de lijdende te verdedigen, en de werkelijke, indien er bestaan, tot zijn voordeel te doen gelden, maar het alles op eigen rekening en zonder enige tussenkomst van de vennootschap, noch verhaal tegen hem.

In dit opzicht verklaart de vennootschap dat zij persoonlijk geen enkele erfdienstbaarheid heeft toegestaan sedert haar verkrijging en dat er ook geen ontstaan zijn door bestemming van de huisvader, en dat er naar haar weten geen andere bestaan dan degene die voortspruiten uit de eigendomstitel, waarvan de aandeelhouders verklaren kennis te hebben.

Het goed wordt tevens uitgebracht met alle rechten en verplichtingen die voortvloeien uit het bestaan van boven- en ondergrondse leidingen.

4_ Verzekeringen.

De vennootschap verklaart dat het verkochte goed in haar hoedanigheid als vruchtgebruiker verzekerd is tegen brand en samenhangende gevaren; zij verbindt er zich toe het bestaand contract te handhaven minstens acht dagen vanaf de overdracht van het vruchtgebruik. De aandeelhouders verklaren het nodige te doen om voor het verstrijken van voormelde termijn een verzekering af te sluiten voor het verkochte goed.

5. Betastingen  lasten.

De aandeelhouders zijn vanaf de overdracht van het vruchtgebruik, pro rata temporis, alle belastingen, lasten en taksen verschuldigd, met uitzondering echter van de nog niet vervallen verhaalbelastingen, die ten laste van de vruchtgebruiker zijn.

6. Hypothecaire toestand.

De vennootschap verklaart dat de bij deze afgestane goed, vrij, zuiver en onbelast is van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen hoegenaamd dewelke, met uitzondering van de inschrijving genomen op het zesde hypotheekkantoor te Brussel op 23 april 2004, formaliteit nummer 53-1-2310412004-03171, ten voordele van DEXIA BANK BELGIË, tot zekerheid van een bedrag van HONDERDVIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 125.000,00) in hoofdsom en twaalfduizend vijfhonderd euro (E 12.500,00) voor aanhorigheden, krachtens akte verleden voor notaris Marcel Leemans te Mechelen op 30 maart 2004.

7. Afsluitingen op grenslijnen.

Voorschreven goed wordt tevens uitgebracht met alle rechten en verplichtingen inzake eventuele gemene muren, hagen of andere afsluitingen, die de scheiding uitmaken tussen de aanpalende eigendommen en het goed waarop deze akte betrekking heeft.

(4) Bijzondere voorwaarden waaronder de uitbreng geschiedt.

De vennootschap verklaart dat er naar haar weten geen bijzondere voorwaarden bestaan behoudends deze vermeld in voornoemde akte verleden voor notaris Marcel Leemans te Mechelen op 23 december '1993, waarvan de aandeelhouders verklaren kennis te hebben.

(5) Stedenbouw.

A. De vennootschap verklaart dat het uitgebrachte goed bij haar weten niet valt onder de wetgeving op de

ruilverkaveling, noch het voorwerp uitmaakt van een geplande onteigening, met uitzondering van een

onteigeningsplan dd. 24/05/1958 (planidentificatienummer 23025_2.53_00037_00003), of van een dfánbátenheffing en er evenmin een as-builtattest werd uitgereikt en gevalideerd noch werd geweigerd.

B. De instrumenterende notaris vermeldt en informeert, in toepassing van artikel 5.2.1 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening, hierna "de Codex" genoemd, dat, zoals blijkt uit 1° een inlichtingenformulier van de gemeente van 24 oktober 2012 (dat de aandeelhouders erkennen voorafgaandelijk te hebben ontvangen), 2° verklaringen van de vennootschap en 3° het hypothecair getuigschrift:

- het goed volgens het gewestplan Halle-Vilvoorde-Asse dd. 07/03/1977 gelegen is in woongebied;

- voor het goed volgende stedenbouwkundige vergunningen werden uitgereikt: voor het bouwen van een woning op 6 maart 1990 (referte BA/40190);

- er met betrekking tot het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43 van de Codex noch enige beslissing werd gewezen;

- het goed niet gelegen is in een zone die in een definitief vastgesteld uitvoeringsplan zou zijn aangeduid als een zone met voorkooprecht.

het goed het voorwerp uitmaakt van een verkavelingsvergunning de dato 1 oktober 1975 (referte VA/275/75-GR1).

C. Ondergetekende notaris deelt mee dat geen werken of handelingen vermeld in artikel 4.2.1 van de Codex mogen worden opgericht of uitgevoerd zolang er geen stedenbouwkundige vergunning is verkregen ; in bepaalde gevallen is de vergunningsplicht vervangen door een meldingsplicht.

D. De vennootschap verklaart voor alle vergunningsplichtige werken die zij gebeurlijk heeft uitgevoerd of laten uitvoeren aan het hierbij verkochte goed de vereiste vergunningen te hebben verkregen. Zij verklaart bovendien, te goeder trouw, geen kennis te hebben van onwettige constructies die dateren van vóór zij eigenaar was.

(6) Monumenten en stads- en dorpsgezichten -- Landschappen en Archeologisch patrimonium. De vennootschap verklaart dat het verkochte goed:

- niet is beschermd als monument en niet is gelegen in een beschermd stads- of dorpsgezicht, noch

voorkomt op een ontwerp van lijst daartoe;

niet is gelegen in een definitief beschermd landschap, noch in een voorlopig beschermd landschap;

niet is opgenomen op een ontwerp van lijst van noch definitief is beschermd als archeologisch

patrimonium.

" ~ Hetzelfde blijkt uit de gemeentelijke inlichtingenbrief.

(7) Bodemdecreet.

1. De vennootschap verklaart dat op de grond, voorwerp van onderhavige akte, bij haar weten geen risico-

inrichting in de zin van artikel 6 van het bodemdecreet is gevestigd of gevestigd is geweest.

Datzelfde blijkt uit de gemeentelijke inlichtingenbrief.

2. Zij verklaart de aandeelhouders, die dit bevestigen, vóór het sluiten van de overeenkomst op de hoogte te hebben gesteld van de inhoud van het door de OVAM op 4 oktober 2012 afgeleverde bodemattest.

N De inhoud luidt als volgt :

"Inhoud van het bodemattest

o De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

' Opmerkingen

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2. Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be. et

et 3. Ais er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet.

Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet."

3. De vennootschap verklaart bovendien geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de aandeelhouders of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

pQ 4. Voor zover voorgaande verklaring door de vennootschap te goeder trouw afgelegd werd, nemen de

aandeelhouders de risico's van eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich en verklaart dat de vennootschap hiervoor tot geen vrijwaring zal zijn gehouden.

(8) Overstromingsgebied.

Ondergetekende notaris verklaart, op basis van de raadpleging van het geoloket, dat het betrokken

eigendom niet gelegen is in een risicozone voor overstroming, noch in effectief overstromingsgevoelig gebied

t maar wel gedeeltelijk in mogelijk overstromingsgevoelig gebied.

(9) Bosdecreet. .. ,

De vennootschap verklaart dat er zich op het verkochte goed geen bos bevindt in de zin van artikel 3 §1 van

het Bosdecreet van 13 juni 1990.

(10) Postinterventiedossier.

Op vraag van de instrumenterende notaris of er voor het hoger beschreven eigendom reeds een postinterventiedossier werd opgesteld antwoordt de vennootschap ontkennend, en bevestigt hij dat er aan deze eigendom sinds één mei tweeduizend en één geen werken werden uitgevoerd door één of meerdere aannemers waarvoor een postinterventiedossier diende te worden opgesteld.

(11) Ontslag van ambtshalve inschrijving.

De hypotheekbewaarder wordt ervan ontslagen enige ambtshalve inschrijving te nemen bij de overschrijving dart dèze akte.

c) Uitbreng van de aandelen van de bvba La Carte Blanche.

De vergadering beslist vervolgens in het kader van deze kapitaalsvermindering tot de uitbreng van duizend honderd negenennegentig (1,199) aandelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LA CARTE BLANCHE", gevestigd te 1850 Grimbergen, Bieststraat 26A, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het nummer BTW BE 0864.278.017, met een gezamenlijke waarde bepaald op DRIEËNTACHTIGDUIZEND DRIEHONDERD DERTIEN (83.313) EURO. De aandeelhouders verklaren op de hoogte te zijn van de financiële toestand van de bvba La Carte Blanche.

d) Terugbetaling.

De vergadering beslist tot slot in het kader van deze kapitaalsvermindering om een bedrag van HONDERDVIERENVIJFTIGDUIZEND HONDERD TWEEËNDERTIG KOMMA VIERENVIJFTIG (154.132,54) EURO terug te betalen aan de enige aandeelhouder door middel van boeking op zijn rekening-courant in de vennootschap.

e) Informatieplicht notaris betreffende uitbetaling.

De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen dat inzake de reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaat besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto.

Aan de aandeelhouders zal bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

Tweede beslissing: wijziging van de statuten

Ten gevolge van de genomen beslissingen besluit de algemene vergadering artikel 5 van de statuten als volgt te wijzigen :

"ARTIKEL 5. KAPITAAL EN AANDELEN.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600) euro. Het wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde. Deze aandelen zijn genummerd van 1 tot 1.000.

De vennootschap kan een lening aangaan door de uitgifte van obligaties op naam, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), met inachtneming van de wettelijke verplichtingen dienaangaande."

Derde beslissing: benoeming van een niet-statutair zaakvoerder.

De algemene vergadering benoemt in de functie van niet-statutair zaakvoerder, te rekenen vanaf heden en voor een onbepaalde duur, mevrouw DE BRABANDER Lutgard, geboren te Wilrijk op acht augustus negentienhonderd negenenzestig, nationaal nummer 69.08.08 376-16, wonende te 1850 Grimbergen, Bieststraat 26A, hier aanwezig en aanvaardend onder de bevestiging dat zij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Zij wordt benoemd ad nutum en kan rechtsgeldig de vennootschap alleen verbinden zonder beperking van bedrag.

Haar mandaat wordt onbezoldigd volgens beslissing van de algemene vergadering.

Vierde beslissing: Toekenning van bevoegdheden aan de zaakvoerder.

De vergadering verleent de zaakvoerder alle bevoegdheden om de hierboven geacteerde besluiten uit te voeren, inzonderheid de bevoegdheden om de terugbetaling waartoe de vergadering heeft besloten, na afloop van de wettelijke termijn onder de wettelijke voorwaarden te verrichten.

Vijfde beslissing: Volmacht voor de administratieve formaliteiten.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de NV Etugest & Partners, waarvan de kantoren gevestigd zijn te 1850 Grimbergen, Brusselsesteenweg 79, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Zesde beslissing: Volmacht aan notaris voor neerlegging proces-verbaal en coördinatie van de statuten.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om onderhavig proces-verbaal op de grille van de bevoegde rechtbank van koophandel neer te leggen, evenals om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van de akte



Notaris Andrée VERELST



í

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad r



Bylagen b1 iét BèTgïscli St átsbI d = I610-572OÏN - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.06.2013, NGL 15.07.2013 13302-0300-013
26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.06.2012, NGL 20.06.2012 12196-0482-012
12/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.06.2011, NGL 04.07.2011 11269-0133-012
06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 16.06.2010, NGL 28.06.2010 10251-0252-012
07/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 17.06.2009, NGL 26.06.2009 09340-0155-012
28/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 18.06.2008, NGL 18.07.2008 08416-0326-015
27/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 20.06.2007, NGL 20.06.2007 07236-0261-015
28/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 21.06.2006, NGL 20.07.2006 06484-0291-010
01/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 15.06.2005, NGL 28.06.2005 05336-0103-010
22/07/2004 : ME. - JAARREKENING 31.12.2003, GGK 16.06.2004, NGL 16.07.2004 04454-0228-009
26/08/2003 : MEA012604

Coordonnées
ERIC PRINGIERS

Adresse
BIESTSTRAAT 26A 1850 GRIMBERGEN

Code postal : 1850
Localité : GRIMBERGEN
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande