ERIC SAUTE INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ERIC SAUTE INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.706.522

Publication

05/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.03.2014, NGL 25.04.2014 14107-0435-010
05/06/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

[

aan het Belgisch Staatsblad

1!1Ï111111M111111

Nergèied 'têt eiffie der

Rechtbank van Koonhandoe

te Leuv3n, z 6ME! 2014 0.77. GnIFFIM

Griffie

--

Ondernemingsnr: 0840.706.522

Benaming (voluit) : ERIC SAUTÉ INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel: Sijsjeslaan 33

3078 Everberg

li Onderwerp akte :VOORSTEL VAN MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE

,.

VERRICHTING, OPGEMAAKT DOOR DE ZAAKVOERDER VAN DE

ii

: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID « :1

ERIC SAUTÉ IN VEST » EN DE RAAD VAN BESTUUR VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID « XEOS » CONFORM ARTIKEL 676,1° EN ARTIKEL 719 EN VOLGENDE VAN HET

: WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

:i De raad van bestuur van de naamloze vennootschap « Xeos », met maatschappelijke zetel te Rue de Stassart!:

ii 131, 1050 Bruxelles, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder;

.,

rechtspersonenregistemummer 0468.131.007 (RPR Brussel) (hierna genoemd « Xeos » of « de ovememende 

vennootschap »), en de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «Eric Sauté Invest », met maatschappelijke zetel te Sijsjeslaan 331 3078 Everberg (Kortenberg), ingeschreven in de;: Kruispuntbank van Ondernemingen onder rechtspersonenregisternummer 0840,706.522 (RPR Leuven) (hierna: ii genoemd « Eric Sauté Invest » of « de over te nemen vennootschap »), hebben beslist om in onderling overleg: onderhavig fusievoorstel op te maken en om dit aan hun respectieve (buitengewone) algemene vergaderingen!; van aandeelhouders 1 vennoten voor te leggen, en dit overeenkomstig de bepalingen van artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen.

.

" ,

.: ,

;. I OMSCHRIJVING VAN DE FUSIE ..

..

: .

i Xeos overweegt Iric Sauté Invest op te slorpen in het kader van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, overeenkomstig de artikelen 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, teneinde de structuur van de groep waarvan de vennootschappen deel uitmaken te rationaliseren en te vereenvoudigen.

ii Deze fusie maakt het mogelijk te besparen op onnuttige administratieve en boekhoudkundige kosten., .',.

,

Ten gevolge van de ontbinding zonder vereffening van Eric Sauté Invest, heeft deze verrichting de overdrachti tot gevolg van het gehele vermogen van deze vennootschap, zowel actief als passief, aan Xeos die op de; i! datum van ondertekening van onderhavig fusievoorstel eigenaar is en op de datum van de fusie nog steeds

eigenaar zal zijn van aile aandelen van Eric Sauté Invest, ,.

qIl Vermeldingen voorzien in artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen l,

!:1. Rechtsvorm, maatschappelijke benaming, doel en maatschappelijke zetei van de betrokken

.. .

I,! vennootschappen (artikel 719, paragraaf 2,1° van het Wetboek van vennootschappen) i

..

'l 1.1 De over te nemen vennootschap .

..

i. .:

!i a)De over te nemen vennootschap is de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « Eric Saute lnvest », met maatschappelijke zetel te Sijsjeslaan 33, 3078 Everberg (Kortenberg), ingeschreven in dei

Kruispuntbank van Ondernemingen onder rechtspersonenregistemummer 0840.706.522 (RPR Leuven). ..

Deze vennootschap werd opgericht op 28 oktober 2011 krachtens akte verleden voor Meester Jean Vinckel notaris te Brussel, zoals bij uittreksel gepubliceerd in de Bljlagen tot het Belgisch Staatsblad van 3 november:i

! daarna onder nummer 11306469, ,.

,

i: De statuten van deze vennootschap werden tot op heden nog niet gewijzigd. ..

:1 ;: Het maatschappelijk kapitaal van deze vennootschap bedraagt 18.600 EUR en wordt vertegenwoordigd dooril ; 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, welke elk 1/1 00ste van het kapitaal vertegenwoordigen4 ,.

;1 Het kapitaal is volledig volstort. ..

..

:! b)Het maatschappelijk doei van de vennootschap is het volgende:

«ARTIKEL 3  DOEL ..

.. ., De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:1 Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 11.1



Voor-

behouden aan bet " Belgisch

Staatsblad

Het verstrekken van consultancy-diensten en/of het vertrekken van raadgeving of hieraan gelieerde diensten' inzake algemeen management, joint ventures, business development en networklng.

Het huren, verhuren er aan- en verkopen van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten, het verkavelen, het ruilen, het verbeteren, het renoveren van onroerende goederen, het verhuren al dan niet gemeubeld, het opbouwen van een onroerend patrimonium met inbegrip van onroerende zakelijke rechten en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Het nemen van participaties onder welke vorm dan ook, ln aile vennootschappen en verenigingen, bestaande of nog op te richten, met burgerlijke, industriële, financiële, onroerende, commerciële of andere doeleinden evenals het beheer en de valorisatie van deze participaties.

Het verrichten van alle financiële transacties zoals de verwerving door aankoop of anderszins, van enige effecten, obligaties en aandelen van al dan niet verbonden ondernemingen.

De aankoop, verkoop, cessie en ruil van alle roerende waarden, aandelen, deelbewijzen, obligaties, overheidsfondsen, opties en alle andere roerende rechten alsook de aankoop, verkoop, cessie, concessie en exploitatie van intellectuele rechten.

Het verrichten van alle handelingen, alleen of in associatie of door participatie met anderen, die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Het starten van elke onderneming, het oprichten van elke vennootschap, het realiseren van een inbreng in een andere vennootschap, fuseren of met andere vennootschappen samenwerken, het onderschrijven, aan- en verkopen van aandelen en deelbewijzen en andere maatschappelijke rechten, het verschaffen van voorschotten en leningen en het borg staan ten aanzien van ieder persoon.

Het borgstellen en het verschaffen van leningen ten gunste van vennootschappen waarin de vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks deelneemt op welke wijze ook of ten gunste van derden mits de vennootschap daarbij een belang heeft.

Het waarnemen van mandaten zoals deze van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar ln andere vennootschappen of rechtspersonen en organisaties. Zij kan tevens mandaten opnemen in verenigingen. Het stellen van elke roerende of onroerende handeling die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met haar doel of gelijkaardige doelen.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in de wettelijke bepalingen inzake vennootschappen. De vennootschap mag alle handels-, nifverheids-, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die in enig rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel. De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan, »

1.2. De overnemende vennootschap

De overnemende vennootschap is de naamloze vennootschap « Xeos », met maatschappelijke zetel te Rue de Stassart 131, 1050 Bruxelles, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder rechtspersonenregistemummer 0468.131.007 (RPR Brussel).

Deze vennootschap werd opgericht op 6 décembre 1999 onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « PUNTA NA Belgique » krachtens akte verleden voor Meester Eric Spruyt, notaris te Brussel, zoals bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 18 december daarna, onder nummer 991218-378,

De statuten van de vennootschap werden voor de laatste maal gewijzigd krachtens akte verleden door Meester Jean Vincke, geassocieerd notaris te Brussel, 20 februari 2014, zoals bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 10 maart 2014 daarna onder nummer 14058499.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 1.626.790,00 EUR, en is verdeeld over 49.008 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde welke elk 11/49.008sle, Het kapitaal is volledig volstort. 2.DATUM OP DEWELKE DE HANDELING VAN DE OVER TE NEMEN PARTIJ BESCHOUWD WORDT DOOR EEN BOEKHOUDER VOOR DE REKENING VAN DE OVERNEMENDE PARTIJ (ART.719, ALINEA 2, 20 WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN)

2.1 Xeos bezit op heden de totaliteit van de aandelen die het maatschappelijk kapitaal van Eric Sauté Invest vertegenwoordigen.

De meest recent goedgekeurde jaarrekening van Xeos, met name de jaarrekening met betrekking tot het boekjaar dat een aanvang heeft genomen op 1 januari 2013 en eindigend op 31 december 2013 werd goedgekeurd door de algemene vergadering gehouden op 27 maart 2014,

De meest recent goedgekeurde jaarrekening van Eric Sauté Invest, met name de jaarrekening met betrekking tot het boekjaar dat een aanvang heeft genomen op 1 januari 2013 en eindigend op 31 december 2013 werd goedgekeurd door de algemene vergadering gehouden op 13 maart 2014.

2.2. De datum vanaf dewelke (i) de handelingen van de vennootschap Eric Sauté Invest boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap en (ii) het opgeslorpte vermogen zal worden opgenomen in de rekeningen van Xeos is 1 januari 2014 om 00.00 uur,

De met fusie gelijkgestelde verrichting, voorwerp van onderhavig fusievoorstel, heeft derhalve retroactieve werking tot op 1 januari 2014 om 00.00 uur, en dit op basis de jaarrekening van de over te nemen vennootschap, afgesloten per 31 december 2013.

3.Rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap, die bilzondere rechten hebben, en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of







Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,

mod 11.1

jegens hen voorgestelde maatregelen (artikel 719_, paragraaf 2, 30 van het Wetboek van' vennootschappen)

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap Eric Sauté Invest wordt op heden vertegenwoordigd door 100 gewone aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, welke elk 1/1 00ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle voormelde aandelen worden op heden aangehouden door Xeos die niet van enige bijzondere rechten geniet en de over te nemen vennootschap heeft geen andere effecten uitgegeven dan gewone aandelen. Alle aandelen van de over te nemen vennootschap zullen worden vernietigd in het kader van de beoogde fusie. Er worden dus geen bijzondere rechten toegekend aan de enige vennoot van de over te nemen vennootschap. 4.Bilzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die deelnemen aan de fusie (artikel 719, paragraaf 2, 4.° van het Wetboek van vennootschappen) ln het kader van de fusie zal er geen enkel bijzonder voordeel toegekend worden, noch aan de leden van de raad van bestuur van de over te nemen vennootschap, noch aan de leden van de raad van bestuur van de overnemende vennootschap.

5. Verduideiliking met betrekking tot vermogen van de over te nemen vennootschap

Eric Sauté Invest is op heden geen eigenaar van onroerende goederen noch titularis van enige zakelijke

rechten met betrekking tot onroerende goederen.

6. Ruilverhouding

Het geheel van activa en passive van Erie Sauté Invest zal overgedragen worden aan Xeos.

De 100 aandelen die het gehele kapitaal van Ede Sauté Invest vertegenwoordigen, worden op heden gehouden en zullen op de datum van de fusie gehouden worden door Xeos. In toepassing van artikel 726, paragraaf 2, van het Wetboek van vennootschappen, zal er geen enkel aandeel uitgegeven worden door Xeos in ruil voor de 100 aandelen van Eric Sauté Invest.

Overeenkomstig artikel 78, paragraaf 6, van het Koninklijk Besluit tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen zullen de 100 aandelen die gehouden worden door Xeos ter gelegenheid van de fusie vernietigd worden.

Er is dus geen reden om een ruilverhouding vast te leggen.

7. Fiscaal regime van de fusie

De vooropgestelde fusie door opslorping voldoet tevens aan de vereisten van de artikelen 117 en 120, derde paragraaf, van het Wetboek Registratierechten alsook van de artikelen 11 en 18, derde paragraaf, van het BTW-Wetboek en zal bijgevolg gerealiseerd worden met vrijstelling van registratierechten en BTW.

8. Wilziging van statuten van de overnemende vennootschap

De raad van bestuur van Xeos oordeelt het niet noodzakelijk om de statuten van de overnemende vennootschap te wijzigen zoals wordt voorgeschreven in artikel 724 van het Wetboek van vennootschappen teneinde haar maatschappelijk doel uit te breiden in het kader van deze fusie, aangezien het de overnemende vennootschap op grond van haar maatschappelijk doel reeds is toegestaan om het maatschappelijk doel en de activiteiten van de overgenomen vennootschap uit te oefenen.

9.Aanvullende bemerkingen

Het huidige voorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de respectievelijke buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders I vennoten van beide vennootschappen, die zal gehouden worden minstens zes weken na de neerlegging van het huidige fusievoorstel op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brussel, en dit overeenkomstig de bepalingen van artikel 719, paragraaf 3, van het Wetboek van vennootschappen.

De over te nemen alsook de overnemende vennootschap geeft een bijzondere volmacht aan de hierna vernoemde persoon:

-de heer Gerrit LYBAERT, wonende te Filip Williotstraat 23 bus 0301, 2600 Berchem (Antwerpen), teneinde aile mogelijke handelingen te stellen met het oog op de bekendmaking van de inhoud van onderhavig fusievoorstel in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, met inbegrip van het ondertekenen, in naam en voor rekening van beide bij de fusie betrokken vennootschappen, van aile daartoe benodigde publicatieformulieren.

Gedaan te Brussel op 12 mei 2014, in zes exemplaren, met name één voor de over te nemen vennootschap, één voor de overnemende vennootschap en vier exemplaren bestemd voor de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Namens Xeos SA

Naam : De heer Gerrit Lybaert

Functie : lasthebber

... , Voorbehouden aan het . Belgisch

1 Staatsblad .___.







Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mot111.1

Namens Eric Sauté Invest bvba

Naam de heer Gerrit Lybaert

Functie lasthebber

Voorbehouden aan het Beigich Staatsbad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

07/08/2014
ÿþ

Ondernemingsnr : 0840.706.522

Benaming (voluit) : Eric Sauté Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sijsjeslaan 33

3078 Everberg

Onderwerp akte :FUSIE DOOR OVERNEMING  OPSLORPING DOOR DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP XEOS SA  ONTBINDING ZONDER VEREFFENING  BIJZONDERE MACHTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Jean Vincke, Geassocieerd Notaris te Brussel op 25 juli 2014, dat op de bijeengekomen buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ERIC SAUTE INVEST, met maatschappelijke zetel te 3078 Everberg, Sijsjeslaan 33 de volgende beslissingen werden genomen

EERSTE BESLUIT: Aan de fusie door opslorpinq van "ERIC SAUTE INVEST" door de naamloze vennootschap "XEOS" voorafgaandeliike formaliteiten:

(... )

Voormelde fusievoorstel voorziet in de fusie door overneming, in de zin van artikel 676,1° van het Wetboek van vennootschappen, van de Vennootschap door de Overnemende Vennootschap, die op heden titularis is van alle aandelen van de Vennootschap, en de overgang, ten algemene titel, van het gehele vermogen van de Vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, naar de Overnemende Vennootschap, ingevolge de ontbinding zonder vereffening van de Vennootschap.

(...)

TWEEDE BESLUIT: Fusie en ontbinding

2.1De vergadering beslist tot de ontbinding zonder vereffening van de Vennootschap en zij beslist de fusie door overneming door de Overnemende Vennootschap (opslorpende vennootschap) overeenkomstig het voormelde fusievoorstel, door middel van een overgang (ten algemene titel), naar deze laatste, van het gehele vermogen, zowel het actief als het passief, van de Vennootschap, goed te keuren,

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap en wordt, op voorwaarde dat de (buitengewone) algemene vergadering van de Ovememende Vennootschap tot een zelfde besluit komt en derhalve de hiervoor beschreven fusieverrichting goedkeurt, de Vennootschap ontbonden zonder vereffening.

Overeenkomstig artikel 703, paragraaf 2, van het Wetboek van vennootschappen, worden er geen aandelen toegekend in ruil voor de overgang van het gehele vermogen van de Vennootschap, gezien de Overnemende vennootschap de enige vennoot is van de Vennootschap.

De vergadering beslist dat alle handelingen gesteld door de Vennootschap vanaf 1 januari 2014 om 00.00 uur zullen beschouwd worden als verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

De vergadering beslist dat onderhavig besluit wordt aangenomen onder de opschortende voorwaarde van de stemming en de goedkeuring van de fusie door de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Ovememende Vennootschap, met name « Xeos » NV.

2.2.De vergadering beslist dat de boeken en de documenten van de Vennootschap door de Ovememende Vennootschap zullen worden bewaard op het adres van de maatschappelijke zetel van deze laatste, en dit gedurende de termijn voorzien door de wet.

DERDE BESLUIT: BIJZONDERE MACHTEN

3.1.De vergadering verleent alle machten aan elk van de bestuurders van de Overnemende Vennootschap, elk individueel handelingsbevoegd en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde aile nodige formaliteiten te vervullen welke in het kader van de genomen besluiten nuttig of vereist zouden kunnen zijn.

De vergadering verleent in het bijzondere volmacht aan de heer Lionel VEDIE DE LA HESLIERE, voornoemd, individueel handelend, om de verwezenlijking van de hierboven vermelde fusie vast te stellen en om het vermogen dat ingevolge de fusie van rechtswege van de Vennootschap naar de Overnemende Vennootschap overgaat, te beschrijven en om desgevallend tussen te komen bij het verlijden van het proces-verbaal van de buitertgewgng 91rnene vergadering yan_endQPjh v.ders_Igr1Sie_OY.erOemençle Ver»nootsçhap waarop o_v_er de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

1110~1~~~

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

B 11111111

*19151451*

st,

NEERGELEGC

2 9 Mil 2014 w.._

Griffie Rechtbank van Koot' nd . te Leu

le .

Voorbehouden aan het Selgisth Staatsblad

Annexes dü Moniteur beTgë

fusie door overneming van de Vennootschap door de Overnemende Vennootschap beraadslaagd en beslist zal worden.

3.2.De vergadering verklaart daarenboven als bijzondere lasthebber aan te stellen: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « KREANOVE », met maatschappelijke zetel te 1180 Ukkel, avenue Kersbeek 308, 0479.092.007 RPR Brussel, om alle nodige stappen en formaliteiten te ondernemen die nodig blijken te in het kader van de genomen besluiten, bij bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij private of publieke administraties en bij alle fiscale, sociale en andere administraties (met inbegrip van de BTW-administratie). Voornoemde bijzondere lasthebber mag, in naam van de ontbonden Vennootschap, alle verklaringen doen, alle akten en documenten ondertekenen, in de plaats stellen, en in het algemeen, alles doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van huidig mandaat.

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Jean Vincke, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzelfdertijd neergelegd:

-1 afschrift;

-1 gelijkvorming uittreksel.

- 1 volmacht

mod 11.1

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.04.2013, NGL 16.05.2013 13124-0476-011
23/11/2011
ÿþ " ~.Î`t~~ ~ _ Mod 2.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III III III II HI II IUII

*11175968*

be

a

Bi

st

BRUSMI r4 'h ti

1 ~

Griffie

Ondernemingsnr : 0840706522

Benaming

(votuit) : ERIC SAUTE INVEST

Rechtsvorm : Besloten vennootschap mert beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Henri Wafelaerts straat 34 te 1060 Sint-Gillis

Onderwerp akte : Verplaatsing zetel

Op 4 november 2011 heeft de zaakvoerder besloten de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 3078; Everberg (Kortenberg) Sijsjeslaan 33 vanaf 5 november 2011. Eric Sauté.

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso _ Naam en handtekening,

03/11/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11306469*

Neergelegd

28-10-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): Eric Sauté Invest

0840706522

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Meester Jean Vincke, Geasocieerd Notaris te Brussel, op 28 oktober 2011, blijkt dat is verschenen:

De Heer SAUTE Eric Louis Emile, geboren te Ukkel op elf februari negentienhonderddrieënveertig

wonende te 3078 Everberg, Sijsjeslaan 33

Welke komparant, aanwezig, ondergetekende Notaris verzocht heeft in een authentieke akte vast te stellen dat zij een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid oprichten onder de benaming Eric Sauté Invest, met maatschappelijke zetel te 1060 Sint-Gillis (Brussel), Henri Wafelaertsstraat 34, en waarvan het kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) bedraagt, verdeeld in honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. Doel.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: Het verstrekken van consultancy-diensten en/of het vertrekken van raadgeving of hieraan gelieerde diensten inzake algemeen management, joint ventures, business development en networking.

Het huren, verhuren en aan- en verkopen van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten, het verkavelen, het ruilen, het verbeteren, het renoveren van onroerende goederen, het verhuren al dan niet gemeubeld, het opbouwen van een onroerend patrimonium met inbegrip van onroerende zakelijke rechten en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Het nemen van participaties onder welke vorm dan ook, in alle vennootschappen en verenigingen, bestaande of nog op te richten, met burgerlijke, industriële, financiële, onroerende, commerciële of andere doeleinden evenals het beheer en de valorisatie van deze participaties.

Het verrichten van alle financiële transacties zoals de verwerving door aankoop of anderszins, van enige effecten, obligaties en aandelen van al dan niet verbonden ondernemingen.

De aankoop, verkoop, cessie en ruil van alle roerende waarden, aandelen, deelbewijzen, obligaties, overheidsfondsen, opties en alle andere roerende rechten alsook de aankoop, verkoop, cessie, concessie en exploitatie van intellectuele rechten.

Het verrichten van alle handelingen, alleen of in associatie of door participatie met anderen, die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Het starten van elke onderneming, het oprichten van elke vennootschap, het realiseren van een inbreng in een andere vennootschap, fuseren of met andere vennootschappen samenwerken, het onderschrijven, aan- en verkopen van aandelen en deelbewijzen en andere maatschappelijke rechten, het verschaffen van voorschotten en leningen en het borg staan ten aanzien van ieder persoon.

Het borgstellen en het verschaffen van leningen ten gunste van vennootschappen waarin de vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks deelneemt op welke wijze ook of ten gunste van derden mits de vennootschap daarbij een belang heeft.

Het waarnemen van mandaten zoals deze van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen of rechtspersonen en organisaties. Zij kan tevens mandaten opnemen in verenigingen. Het stellen van elke roerende of onroerende handeling die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met haar doel of gelijkaardige doelen.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in de wettelijke bepalingen inzake vennootschappen. De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die in enig rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel. De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1060 Sint-Gillis (Brussel), Henri Wafelaertsstraat 34

Onderwerp akte: Oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste

vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan

Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd

met of zonder beperking van duur en eventueel met hoedanigheid van statutaire zaakvoerder in dit laatste

geval. De algemene vergadering die hen benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht, en ingeval

van pluraliteit, hun bevoegdheden. Indien er slechts één zaakvoerder wordt benoemd, oefent hij alle

bevoegdheden alleen uit.

Als een rechtspersoon tot zaakvoerder of bestuurder is benoemd, moet zij, overeenkomstig, in de

uitoefening van deze functie, een natuurlijke persoon aanduiden (vaste vertegenwoordiger) om haar te

vertegenwoordigen.

Bevoegdheden van de zaakvoerders.

Overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen, vertegenwoordigt elke

zaakvoerder alleen de vennootschap ten aanzien van derden en is bevoegd om alle handelingen te verrichten

die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van

die handelingen die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Elke zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan

bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten.

Bijeenkomst.

De jaarvergadering wordt gehouden op tweeëntwintig mei van elk jaar om veertien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag

gehouden.

De vergadering komt samen, telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens vennoten

die één/vijfde van het kapitaal bezitten erom vragen.

De gewone en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op de plaats

aangeduid in de oproepingen.

Voorzitterschap - Beraadslaging

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder, of bij diens ontstentenis, door

de vennoot die het hoogst aantal aandelen bezit.

Behoudens in de gevallen bij wet voorzien, beraadslaagt en besluit de vergadering op geldige wijze,

ongeacht het aanwezige of vertegenwoordigde deel van het kapitaal

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar.

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Bestemming van de winst.

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent (5%) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke

reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één/tiende van het

maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de

zaakvoerder(s), de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de

zaakvoerder(s).

Algemene Vergadering

De komparant, hier aanwezig, verklaart vervolgens in buitengewone algemene vergadering bijeen te komen en neemt volgende besluiten :

1. Afsluiting eerste boekjaar - Eerste jaarvergadering.

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op eenendertig december tweeduizend twaalf. De eerste

jaarvergadering zal bijgevolg in tweeduizend dertien gehouden worden.

2. Benoeming zaakvoerder.

De algemene vergadering stelt aan tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur:

- De Heer SAUTÉ Eric, voornoemd

Hier aanwezig en aanvaardend zoals gezegd.

Zijn opdracht zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

3. Benoeming commissaris.

De leden van de vergadering verklaren dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor het eerste boekjaar, zal voldoen aan de criteria, opgenomen in artikel 141 paragraaf 2, van het Wetboek van Vennootschappen. Dientengevolge besluit de vergadering geen commissaris aan te stellen.

4. Overname van verbintenissen.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering unaniem dat alle verbintenissen, alsmede de verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten gevoerd in naam van de vennootschap in oprichting, vanaf vandaag, overgenomen zijn door de huidig opgerichte vennootschap.

Deze overname heeft evenwel slechts gevolg vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft.

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank, van het uittreksel van de statuten.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijzondere lastgeving

De zaakvoerder verklaart tot bijzondere lasthebbers aan te stellen de gewone commanditaire vennootschap « Adminco », Alsembergsesteenweg 999, bus 14, met recht tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en andere instanties, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving / aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank voor Ondernemingen te verzekeren.

Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle akten en documenten ondertekenen, indeplaatsstellen, en al het nodige doen in de ruimste zin van het woord.

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Jean Vincke Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzelfdertijd neergelegd:

- 1 afschrift;

- 1 gelijkvorming uittreksel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ERIC SAUTE INVEST

Adresse
SIJSJESLAAN 33 3078 EVERBERG

Code postal : 3078
Localité : Everberg
Commune : KORTENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande