ERWIN VANDERVELDE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ERWIN VANDERVELDE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 893.228.062

Publication

06/10/2014
ÿþmod 11.1

_:..~ I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

V beh aa Be Stat

Ondernemingsnr: 0893.228.062 Benaming (voluit) : Erwin Vandervelde

VIII

*1918090

neergelegdlontvangan op

x 5 SEP, 2014

tir griffie van de~~riandstalige lN~~lt~~~~JrRI~ ,~~t;FI itr~s-£1i tï ir 1tW ar s.assel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort):

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Schuifelaarstraat 70 1800 Vilvoorde

Onderwerp akte : ONTBINDING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marianda MOYSON te Kapelle-op-den-Bos op 11 september 2014 dat werd gehouden buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Erwin Vandervelde", met zetel te 1800 Vilvoorde, Schuifelaarstraat 70, met ondernemingsnummer 0893.228.062., waarbij het volgende werd besloten:

-Om zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder op vijfentwintig augustus tweeduizend veertien een verslag opgesteld tot rechtvaardiging van de: ontbinding van de vennootschap en heeft de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten' vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Andy Alaerts Bedrijfsrevisor",. te 3290 Diest, Nijverheidslaan 1, op 08 september 2014 verslag uitgebracht over de staat van activa en passiva afgesloten op 31 juli 2014.

De conclusies van de voormelde bedrijfsrevisor in zijn verslag van 08 september 2014 luiden: letterlijk als volgt :

"XII. BESLUIT

' Tot besluit van ons onderzoek met verwijzing naar artikel 181 § 1 van Wetboek van Vennootschappen, verklaart ondergetekende, Andy Alaerts Bedrijfsrevisor BV o.v.v.e. BVBA, vertegenwoordigd door Andy; Alaerts dat de staat van activa en passiva, afgesloten per 31 juli 2014, van de BVBA ERWIN VANDERVELDE, waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 1800 Vilvoorde, Schuifelaarstraat 70, een balanstotaal vertoont van 1.671.956,82 Euro en een positief netto actief van 1.326.961,77 Euro. Deze staat van activa en passiva werd opgesteld in het kader van de procedure van ontbinding van de, vennootschap, voorzien door het vennootschapsrecht, binnen de drie maanden voor de datum van de' algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken en rekening houdend met de realisatievooruitzichten van de vereffening van de vennootschap.

Wij begrijpen dat alle vennoten uitdrukkelijk verzaken aan hun recht om het revisoraal verslag 15 dagen' voor de buitengewone algemene vergadering der vennoten te ontvangen.

Wij begrijpen dat het de bedoeling is om een uitdrukkelijke verklaring te vragen aan de vennoten om de ontbinding en de vereffening onmiddellijk af te sluiten op voorwaarde dat iedere vennoot afzonderlijk afstand doet van de termijn bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en dat zij zullen zich zullen verbinden om het eventueel niet vereffend passief voor hun rekening te nemen in evenredigheid met hun aandelenbezit.

Op basis van ons onderzoek dat werd uitgevoerd volgens de vigerende normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, geeft deze Staat van Activa en passiva, naar ons oordeel volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weer op die datum, indien de door de Zaakvoerder vooropgestelde veronderstellingen met succes kunnen gerealiseerd worden.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsncrmen van het 1BR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van de ondertekening van dit controleverslag werden betaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Op de laatste ulz, van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

/n

Bijlagen bij fiet Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mot! 11.1

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 129.696,17 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Dit verslag werd opgesteld in het kader van artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen teneinde de vennoten toe te laten zich uit te spreken over het voorstel tot liquidatie. Onderhavig verslag mag en kan dan ook niet voor andere doeleinden worden aangewend. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk achten.

(getekend)

Diest, 08 september 2014."

De zaakvoerder, de heer Erwin Vandervelde, verklaart uitdrukkelijk:

-dat er luidens de staat van activa en passiva geen passiva ten aanzien van derden meer zijn.

-dat alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

-dat er zich geen wijzigingen(in de zin van het opduiken van niet-aangezuiverde schulden) hebben voorgedaan tussen de datum van het vaststellen van de staat van actief en passief en de datum van vandaag.

-De algemene vergadering besluit, gelet op het feit dat uit de staat van activa en passiva blijkt alle activa ten gelde zijn gemaakt, aile schulden ten aanzien van derden werden voldaan of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd, en de voormelde verklaringen van de zaakvoerder om in het licht van voorgenomen ontbinding van de vennootschap géén vereffenaar aan te duiden.

Bij gebreke aan de benoeming van een vereffenaar wordt bij toepassing van artikel 185 Wetboek Vennootschappen de zaakvoerder ten aanzien van derden ais vereffenaar beschouwd.

-De algemene vergadering besluit de vennootsohap vrijwillig en voortijdig te ontbinden vanaf elf september tweeduizend veertien. De vennoten hebben aile rechten verbonden aan de eigendom van alle aandelen overgenomen, het ganse actief van deze vennootschap bekomen en het passief van de ; vennootschap volledig betaald, zodat de afrekening aldus definitief als afgesloten kan worden aanzien. Indien er toch nog een passief zou blijken te zijn, neemt de comparant dit volledig voor zijn persoonlijke rekening.

De vennootschap houdt bijgevolg definitief op te bestaan vanaf elf september tweeduizend veertien.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de huidige vennoten en dit in verhouding tot hun huidig aandelenbezit.

Het mandaat van de zaakvoerder neemt bijgevolg een einde; er wordt bij deze kwijting verleend over het door hem uitgeoefende mandaat.

De comparant verklaren verder dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen neergelegd worden te 1800 Vilvoorde, Schuifelaarstraat 70, en dat zij ze gedurende ten minste vijf jaar zullen worden bewaard.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Marianda MOYSON

In bijlage : afschrift akte, verslag zaakvoerder, staat van activa en passiva, verslag bedrijfsrevisor.

Voor"

bahouadeti aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/11/2013 : ME. - JAARREKENING 30.04.2013, GGK 30.10.2013, NGL 20.11.2013 13664-0351-011
22/11/2012 : ME. - JAARREKENING 30.04.2012, GGK 30.10.2012, NGL 14.11.2012 12640-0161-011
04/11/2011 : ME. - JAARREKENING 30.04.2011, GGK 28.10.2011, NGL 31.10.2011 11594-0036-011
03/10/2011
ÿþ Mal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 11148319

vi behc aar Beld Staal

"Bles~~

~ ~ ~

I~ r .

:~ . _ ~ ~~yu

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 0893228062

Benaming

(voluit) : Advocatenkantoor Erwin Vandervelde

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1800 Vilvoorde, Schuifelaarstraat 70

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op vijftien september tweeduizend en elf, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met. handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de enige vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Advocatenkantoor Erwin Vandervelde", waarvan de zetel gevestigd is te 1800 Vilvoorde, Schuifelaarstraat 70,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Wijziging van het doel van de vennootschap en vervanging van artikel 3 der statuten door de tekst: opgenomen in de aanvaarde nieuwe statuten.

2° Ingevolge het verlies van het burgerlijk karakter van de vennootschap, wijziging van de vennootschapsnaam in 'Erwin Vandervelde' en dit met ingang van vijftien september tweeduizend en elf. Wijziging van artikel 1 van de statuten zoals opgenomen in de hierna aanvaarde nieuwe statuten.

3° Aanvaarding van een nieuwe tekst van statuten, dewelke in overeenstemming is met voorgaande beslissingen en waarbij elke verwijzing naar de advocatuur wordt geschrapt.

Een uittreksel van de nieuwe tekst van statuten luidt als volgt :

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij' draagt de benaming "Erwin Vandervelde'.

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1800 Vilvoorde, Schuifelaarstraat 70.

DOEL.

De vennootschap heeft als doel:

I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en

de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals ondermeer:

A. Het verlenen van bijstand, advies en leiding, voornamelijk, doch niet uitsluitend, van financiële, juridische, technische, commerciële of administratieve aard, in de meest ruime zin, alsook bijstand inzake het bestuur van vennootschappen;

B. Het beheer van vennootschappen, ongeacht hun doel, het optreden als vereffenaar;

C. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

D. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest, ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk zijn voorbehouden aan. depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en: kapitalisatieondernemingen.

Il. Voor eigen rekening:

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen,. onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en' verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van; aard zijo de opbrengst van roerende_ en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich_borgte_stellen yoor. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011- Annexes du Moniteur belge

het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Bijzondere bepalingen:

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiëte transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt dertigduizend euro (30.000 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste werkdag van de maand oktober om tien uur.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap. Zij mag tevens worden gehouden in één van de negentien gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

VERTEGENWOORDIGING

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De statutaire zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap is de heer Erwin Vandervelde, wonende te 1800 Vilvoorde, Schuifelaarstraat 70.

BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder ' handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één mei en eindigt op dertig april van het daaropvolgend jaar.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo : van de nettowinst.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan ' evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

4° Bijzondere volmacht werd verleend aan mevrouw Isabel De Winter do Xerius Ondernemingsloket of Filip Van Acoleyen, Pierre Lüttgens, do 1831 Diegem, Berkenlaan 8a, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht, de

gecoördineerde tekst der statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd váár registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.04.2010, GGK 29.10.2010, NGL 26.11.2010 10617-0512-011
22/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.04.2009, GGK 30.10.2009, NGL 09.03.2010 10066-0362-011

Coordonnées
ERWIN VANDERVELDE

Adresse
SCHUIFELAARSTRAAT 70 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande