ESCALATE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ESCALATE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 450.150.175

Publication

01/09/2014 : BL569859
31/10/2014
ÿþ!ti

Voort

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staa«ad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte rgelegcliontva

ngen op

22 tri% 2e1

ter griffie van de Nederlandstalig rechtbank vn a koophandel Brosse)

Griffie

31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0450.150,175

Benaming (voluit) : ESCALATE

(verkort):

Rechtsvorm B.V.B.A.

Zetel: Brandhofstreat 23

1880 Kapelle-op-den-Bos

Onderwerp akte: VRIJWILLGE ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Marianda MOYSON te Kapelle-op-den-Bos op 24 september 2014 dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ESCALATE", met maatschappelijke zetel te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Brandhofstraat 23, met ondernemingsnummer: 0460.150.175., waarbij het volgende werd besloten:

-Om zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder op 28 augustus 2014 een verslag opgesteld tot rechtvaardiging van de ontbinding van de vennootschap en heeft de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PARMENTIER Guy", te 2900 Schoten, Valkenlaan 31, vertegenwoordigd door de heer Guy Parmentier, bedrijfsrevisor, op 22 september 2014 verslag uitgebracht over de staat van activa en passive afgesloten op 30 juni 2014.

De conclusies van de voormelde bedrijfsrevisor in zijn verslag van 22 september 2014 luiden letterlijk als volgt

"BESLUIT

Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, in ' uitvoering van art. 181 W.Venn, ter gelegenheid van de vereffening van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ESCALATE " kan ik verklaren dat

D Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke professionele normen, en op basis van de opmerkingen aangehaald in onderhavig verslag, wij besluiten, onder voorbehoud van de mogelijke nadelige consequenties van fiscale en sociale controles, van de solvabiliteit van de vorderingen en de eventuele latente belastingschulden en niet geboekte claims en/of voorzieningen, en in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar, dat deze

staat een volledig en getrouw beeld geeft van de toestand van de vennootschap op datum van 30 juni 2014.

D De staat van activa en passive, opgesteld door het bestuurscrgaan per 30 juni 2014 van genoemde vennootschap, de gecorrigeerde netto-vermogenstoestand ten bedrage van 69.734,50 EUR volledig en getrouw weergeeft onder voorbehoud van de hierboven vermelde opmerkingen.

De staat van actief en passief werd opgesteld door het bestuursorgaan onder discontinuiteit.

Het bestuursorgaan heeft gepoogd de realisatiewaarde van de activa alsook de kosten en

voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van onzekerheid toe.

Schoten, 22 september 2014

(getekend)

Burgerlijke Vennootschap o.v.v. een BVBA PARMENTIER GUY

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier

Bedrijfsrevisor,"

Op de laatele blz. van Luik B vernielden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de Persototn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

macifil

Bijgevolg besluit de vergadering met ingang vanaf vierentwintig september tweeduizend veertien de vennootschap voortijdig te ontbinden en bestaat de vennootschap vanaf vierentwintig ,peptember tweeduizend veertien nog enkel voor haar vereffening.

-De vergadering stelt het ontslag vast van de heer Stéphane KERREMANS, te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Brandhofstraat 23, als zaakvoerder van de vennootschap, dit ingevolge de ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap.

-De vergadering besluit aan te stellen als vereffenaar: de heer Stéphane KERREMANS voornoemd. Deze benoeming zal ter bevestiging aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel worden voorgelegd.

Aan de vereffenaar wordt volledige individuele bevoegdheid verleend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. Aan de vereffenaar zijn aile bevoegdheden toegekend omschreven in artikel honderd zesentachtig en volgende van het wetboek van vennootschappen, zonder dat hij de voorafgaande goedkeuring van de algemene vergadering nodig heeft.

De vereffenaar zal zich vooraleer zijn werkzaamheden aan te vatten een staat van actief en passief laten overhandigen door het bestuursorgaan die de juiste vermogenstoestand weergeeft ten dage van de invereffeningstelling.

Hij dient geen inventaris te laten opmaken. Bij de uitvoering van haar opdracht kan zij, onder haar verantwoordelijkheid een deel van de machten delegeren aan één of meerdere bijzondere" gevolmachtigden.

De duur van de opdracht gaat in op heden en geldt voor onbepaalde duur tot beëindiging van de zijn opgedragen taak.

Hij oefent zijn mandaat onbezoldigd uit, tenzij de algemene vergadering der vennoten toch zou beslissen tot het uitkeren van een bezoldiging.

-De vergadering besluit een bijzondere volmacht te verlenen aan de vereffenaar voornoemd dewelke gelast wordt met de indiening van het verzoekschrift ter bevestiging door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de aanstelling van de vereffenaar;

Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap besluit de vergadering om de statuten als volgt aan te passen, in functie van de coördinatie, rekening houdend met de vereffeningstoestand van de" vennootschap, en rekening houdende met de voormelde besluiten.

Alle artikelen worden opgeheven en vervangen als volgt:

STATUT EN

Artikel 1.

De vennootschap, opgericht in de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, is in vereffening. Haar benaming luidt "ESCALATE". Deze benaming dient steeds gevolgd te worden door de woorden "in vereffening".

Artikel 2.

De vennootschap bestaat met ingang vanaf vierentwintig september tweeduizend veertien nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel:

A.  de vervaardiging, herstelling, groot-en kleinhandel van electronische apparatuur, hard- en

software en aile artikelen die in verband staan met computers;

webdesign en webbeheen

- de online verkoop in de meest ruime zin',

- tussenpersoon in de handel.

B. Import, export, handel en herstelling van alle

consumptiegoederen, halffabricaten en grondstoffen.

De vennootschap mag verder alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag aile roerende en onroerende goederen als investering verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke één of andere band van deelneming bestaat. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in nature, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van wijziging van de statuten overeenkomstig de voorwaarden voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzrj van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordig¬ n

Verso Naam en handtekening

mod11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

^)-

Artikel 4.

De zetel van de vennootschap wordt, zolang de vereffening nog niet is afgesloten, gevestigd te ;

1880 Kapelle-op-den-Bos, Brandhofstraat 23.

Artikel 5.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend

zeshonderd euro (18.600 ¬ ), Het is verdeeld in zevenhonderd negentig (790) gelijke aandelen met

fractiewaarde. Elk aandeel vertegenwoordigt één/zevenhonderdnegentigste deel van het kapitaal Elk

van deze aandelen bezit stemrecht.

Artikel 6.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer vereffenaars aan wie volledige en

individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens

derden.

De vereffenaar beschikt over de bevoegdheden opgesomd in artikel honderd zesentachtig en

volgende van het wetboek van vennootschappen, zonder dat hij voorafgaandelijk de goedkeuring van

de algemene vergadering nodig heeft.

Artikel 7.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig

december daaropvolgend.

Artikel 8.

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de tweede dinsdag van de maand juni om

twintig uur, en dit op de zetel van de vennootschap.

Artikel 9.

Er worden geen bijzonder voorwaarden opgelegd aan de vennoten om deel te nemen aan de ,

algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de

vereffenaar.

Artikel 10.

De jaarrekening wordt opgesteld door de zorgen van de vereffenaar conform de wettelijke

voorschriften.

Artikel 11.

Bij de sluiting van de vereffening roept de vereffenaar een algemene vergadering samen om

kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening en waarbij de vergadering zal worden verzocht om

de rekeningen goed te keuren.

Zo de rekeningen alsdan worden goedgekeurd wordt aan de vereffenaar décharge verleend en

is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt tenslotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de

vennootschap zullen worden bewaard,

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Marianda MOYSON

In bijlage afschrift akte, verslag zaakvoerder, verslag, staat van activa en passiva, bevestiging benoeming vereffenaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persolo)Men) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

15/07/2013 : BL569859
02/02/2015 : BL569859
09/07/2012 : BL569859
15/07/2011 : BL569859
23/07/2010 : BL569859
13/07/2009 : BL569859
16/07/2008 : BL569859
09/07/2007 : BL569859
13/07/2006 : BL569859
23/06/2005 : BL569859
01/06/2005 : BL569859
16/06/2004 : BL569859
13/08/2003 : BL569859
21/06/2002 : BL569859
10/07/2001 : BL569859
19/07/2000 : BL569859
22/01/1994 : BL569859
12/06/1993 : BL569859

Coordonnées
ESCALATE

Adresse
BRANDHOFSTRAAT 23 1880 KAPELLE-OP-DEN-BOS

Code postal : 1880
Localité : KAPELLE-OP-DEN-BOS
Commune : KAPELLE-OP-DEN-BOS
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande