ESCO DRIVES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ESCO DRIVES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 870.497.301

Publication

18/06/2014
ÿþ Mo d POF 11.1

In de bijlagen bij herBlgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie 9819Ledagdiontvangen op

*14118504*

06 JUNI 2014

r griffie van de Necierlandstaiige chtbank van kociefedel Brussel

te re

Ondememingsnr : Benaming (vout)

(verkort) :

Rechtsvorm Zetel:

(votledig adres)

Onderwerp(en) akte: Herbenoeming Bestuurders en Commissaris

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van 06/05/2014:

De uittredende bestuurders worden herverkozen voor een termijn van drie jaar:

- EFECO nv/sa, De Meeussquare 38/40, 1000 Brussel, vertegenwoordigd door dhr Thierry Schmidt,

Krommeweg 13, 3090 Overijse - functie: Voorzitter van de Raad van Bestuur.

- Dhr Ludovicus De Groef, (luitingstraat 29, 1800 Vilvoorde functie: Bestuurder.

Het mandaat van de Commissaris B.S.T. Bedrijfsrevisoren B.B.V.B.A, met maatschappelijke zetel Gachardstraat 88, bus 16, 1050, vertegenwoordigd door Mevrouw Pascale Tytgat, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende op hetzelfde adres, wordt vernieuwd voor een termijn van drie jaar.

EFECO NV, vast vertegenwoordigd door Thierry Schmidt

Voorzitter Raad van Bestuur

0870.497.301

Esco Drives

Naamloze vennootschap

Culligan laan 3 - 1831 Diegem

Op de laatste blz. van Luik B Vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien ven derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

17/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.05.2013, NGL 15.05.2013 13120-0219-035
23/07/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod Word 57.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 087049730/

Benaming

(voluit) : "ESCO TRANSMISSIONS"

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 1831 Diegem, Culliganlaan 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNAME - MACHTEN

Er blijkt uit het proces-verbaal opgesteld door Meester Sophie Maquet, geassocieerde Notaris te Brussel op

zesentwintig juni tweeduizend en twaalf.

geregistreerd negen bladen twee renvooien

op het 2de Registratiekantoor van Jette

Op 28 Juni 2012

Boek 38 blad 99 vak 20

Ontvangen Vijfentwintig euro (25)

De eerstaanwezend inspecteur ai. (getekend) W. ARNAUT,

Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschati,

"ESCO TRANSMISSIONS" genoemd, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Culliganlaan 3, de volgende:

beslissingen heeft genomen

I. DE OVERDRACHT, ALS GEVOLG VAN HAAR ONTBINDING ZONDER VEREFFENING, VAN DE;

GEHEELHEID VAN HET VERMOGEN VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "ESCO DRIVES AND:

AUTOMATION" (hierna de "overgenomen vennootschap") AAN HAAR ENIGE AANDEELHOUDER, DE`

NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "ESCO TRANSMISSIONS" (hierna de "overnemende vennootschap") - MET:

EEN FUSIE DOOR OVERNAME GELIJKGESTELDE VERRICHTING

A. VOORAFGAANDE FORMALITEITEN

De vergadering ontstaat eenparig de voorzitter lezing te geven van de documenten die meegedeeld en gratis ter beschikking gesteld werden overeenkomstig artikel 720 van het Wetboek van Vennootschappen, namelijk

a) Het fusievoorstel

Dit voorstel werd in het Nederlands gezamenlijk opgesteld op tweeëntwintig maart tweeduizend en twaalf (goedgekeurd op tweeëntwintig maart tweeduizend en twaalf door de respectievelijke raden van bestuur van beide vennootschappen). Het werd opgesteld onder de vorm van een onderhandse overeenkomst en bevat de door artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven vermeldingen

Dit voorstel werd op drieëntwintig maart tweeduizend en twaalf door beide vennootschappen neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brussel, hetzij de Rechtbank van Koophandel binnen wiens ambtsgebied de maatschappelijke zetel van elk van de respectievelijke betrokken vennootschappen gevestigd is.

De vermeldingen van deze neerleggingen werden gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijf april tweeduizend en twaalf, onder nummer 12068653 voor de overgenomen vennoot-schap, en onder; nummer 12068654 voor de overnemende vennoot schap.

Het fusievoorstel zelf werd gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijftien mei' tweeduizend en twaalf, onder nummer 12089354 voor de overgenomen vennootschap, en onder nummer 12089355 voor de overnemende vennootschap.

b) Andere documenten (...)

B. OVERDRACHT VAN HET VERMOGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

a) Beslissing tot overdracht

De vergadering verklaart strikt overeenstemmende beslissingen te willen nemen met de beslissingen tot ontbinding zonder vereffening en van de overdracht van het vermogen van de overgenomen vennootschap,; genomen door de buitengewone algemene vergadering van haar enige aandeelhouder, namelijk onderhavige overnemende vennootschap, ingevolge het proces-verbaal opgesteld door ondergetekende notaris op heden, voorafgaand aan dezer.

Iiiiii1111.1111111M101111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap heeft van rechtswege, overeenkomstig artikel 682 3° van het Wetboek van Vennootschappen, de overdracht ten algemene titel van de geheelheid van het vermogen van de ontbonden overgenomen vennootschap, niets uitgezonderd noch voorbehouden, aan de overnemende vennootschap tot gevolg.

Deze verrichting van overdracht van het vermogen van de overgenomen vennootschap, ontbonden zonder vereffening, is gelijkgesteld met een fusie door overname, overeenkomstig artikel 676 1° van het Wetboek van Vennootschappen.

Deze overdracht gebeurt op basis van de jaarrekening van de overgenomen vennootschap afgesloten op eenendertig december tweeduizend en elf om vierentwintig uur.

Alle vanaf een januari tweeduizend en twaalf om nul uur door de overgenomen vennootschap gestelde verrichtingen warden op boekhoudkundig vlak geacht gesteld te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap, en de eruit voortvloeiende wijzigingen in het vermogen van de overgenomen vennootschap, zowel actief als passief, zijn in het voor- of nadeel van de overnemende vennootschap.

Bijgevolg, wordt in de boekhouding van de overnemende vennootschap elk actief- en passiefbestanddeel dat het vermogen van de overgenomen vennootschap vormt overgedragen tegen hun waarde op eenendertig december tweeduizend en elf om vierentwintig uur, met uitzondering van de verschillende bestanddelen van het eigen vermogen die geannuleerd zullen worden als tegenprestatie voor de schrapping bij de overdracht van haar vermogen van de aandelen die het maatschappelijk kapitaal van de overgenomen vennootschap vertegenwoordigen en in het bezit zijn van de overnemende vennootschap.

Het eventueel overblijvend saldo tussen de boekhoudkundige waarde van de aandelen van de overgenomen vennootschap en het overgedragen boekhoudkundig netto-actief zal geboekt worden op de rekening "uitzonderlijk resultaat of "uitzonderlijke lasten" van de overnemende vennootschap.

De modaliteiten van de overdracht worden hierna sub c) gepreciseerd.

b) Afwezigheid van toekenning van aandelen

De vergadering stelt vast dat, in toepassing van de artikelen 682 laatste lid en 726 1° van het Wetboek van Vennootschappen, geen aandelen van de overnemende vennootschap toegekend mogen worden aan de overnemende vennootschap zelf, in ruil voor de aandelen die zij bezit in de overgenomen vennootschap, ontbonden zonder vereffening.

Bijgevolg, geeft de overdracht van de geheelheid van het vermogen van de overgenomen vennootschap, ontbonden zonder vereffening, geen aanleiding tot de creatie noch de toekenning van aandelen van de overnemende vennootschap noch tot de betaling van een opleg in geld of onder een andere vorm.

c) Verwezenlijking van de overdracht

,.. De vergadering verzoekt ondergetekende notaris de overdracht ten algemene titel van de geheelheid van het vermogen, actief en passief, niets uitgezonderd noch voorbehouden, van de overgenomen vennootschap aan onderhavige overnemende vennootschap vast te stellen, en de modaliteiten van de overdracht te akteren. (" " " )

d) Statutenwijzigingen

Als gevolg van onderhavige fusieverrichting beslist de vergadering de benaming van de vennootschap te wijzigen in "ESCO DRIVES".

Bijgevolg beslist de vergadering artikel 1 van de statuten te wijzigen om het punt 1.3. ervan te vervangen door de volgende tekst:

"1.3. De naam van de vennootschap luidt : "ESCO DRIVES"."

Tevens beslist de vergadering het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen om haar toe te laten ook de activiteiten van de overgenomen vennootschap uit te oefenen.

Bijgevolg beslist de vergadering artikel 3 van de statuten te wijzigen om het integraal te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelneming met derden:

"- de distributie van de verschillende componenten, onderdelen en wisselstukken van complete kinetisch: aandrijflijnen voor het aandrijven van een machine, zoals onder meer elektrische motoren, reductiekasten, snelheidsvariatoren, remmen, koppelbegrenzers en allerhande machineverbindingsstukken, evenals het verhandelen onder ai zijn vormen van dergelijke componenten, onderdelen en wisselstukken, en de dienst na verkoop ("Stationary Equipment");

"- het ontwerpen en realiseren van complete oplossingen voor de automatisering van machines door middel van de distributie, de montage, en/of de assemblage van alle elektronische producten, componenten en/of onderdelen, met inbegrip van de uitwerking van de software ervan, evenals het verhandelen onder al zijn vormen van dergelijke oplossingen of onderdelen ervan, en de dienst na verkoop.

"De vennootschap mag alle brevetten, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar activiteiten verband houden, uitbaten. Zij mag eveneens door aankoop of inbreng of alle andere middelen, gelijkaardige brevetten of vergunningen verwerven en deze uitbaten.

"De vennootschap mag in het algemeen alle handels-, industriele, financiële, roerende of onroerende verrichtingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verbonden zijn.

"Ze mag door middel van inbreng, inschrijving, het nemen van participaties, fusie, splitsing, of onder enige andere vorm van belegging in effecten of roerende waarden, deelnemen in elke zaak, onderneming, vereniging of vennootschap met een identiek, gelijkaardig of verwant doel, of die de verwezenlijking van haar ondememinn kan vergemakkelijken, haar grondstoffen kan verschaffen of de afzet van haar producten kan vergemakkelijken.

"De vennootschap mag voorzien in het bestuur, het toezicht en de controle van aile verbonde, vennootschappen of vennootschappen waarmee een participatieband bestaat en alle andere, en hen alfr

e

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

leningen toestaan of waarborgen stellen, onder gelijk welke vorm of voor gelijk welke duur. Zij mag de mandaten van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar uitoefenen.

"In het algemeen, kan de vennootschap haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks verwezenlijken, en in het bijzonder alle overeenkomsten van vereniging, rationalisatie en medewerking aangaan, alsook alle arbeids- en ondememingsover-eenkomsten, haar financiële medewerking verlenen onder gelijk welke vorm, alle werken en onderzoeken verrichten voor elke onderneming, vereniging of vennootschap, waarin ze enig belang heeft of waaraan ze enige financiële medewerking heeft verleend, verkopen, aankopen, borgstellen, verhuren of huren, van elk lichamelijk of onlichamelijk, roerend of onroerend goed, huren of verhuren van het geheel of een gedeelte van haar installaties, exploitaties en haar handelsfonds,"

e) Te verlenen kwijting

De vergadering beslist dat ter gelegenheid van de goedkeuring door de gewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die opgesteld zal worden na de overdracht van de geheelheid van het ver-mogen van de overgenomen vennootschap aan de overnemende vennootschap, eveneens bij afzonderlijke stemming beslist zal worden over de te verlenen kwijting aan de bestuurders en de commissaris van de overgenomen vennootschap voor de opdracht die zij uitvoerden gedurende de periode die verlopen is tussen de datum van de sluiting van het laatste boekjaar waarvan de jaarrekening werd goedgekeurd en de datum waarop de effectieve overdracht wordt gerealiseerd.

f) Inwerkingtreding

De vergadering stelt vast dat de overeenstemmende beslissingen door beide bij de fusie betrokken vennootschappen werden genomen met betrekking tot de overdracht ten algemene titel aan de overnemende vennootschap van de geheelheld van het vermogen van de overgenomen vennootschap als gevolg van haar ontbinding zonder vereffening en dat bijgevolg de fusie in werking treedt.

De vergadering stelt vast dat de verrichting van de overdracht van de geheelheid van het vermogen van de overgenomen vennootschap geen andere wijzigingen aan de statuten van de overnemende vennootschap vereist dan deze waartoe hierboven sub d)werd beslist. (...)



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Sophie Maquet - geassocieerde Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd :1 uitgifte, 1 aanwezigheidslijst, gecoördineerde statuten.













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/05/2012
ÿþ Mod Word 11.1



L.IllC' Bi In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I I 1111111111 tIl 11111111111 IIII 111

*12089355*

Ondernerningsnr : 0870497301

Benaming

(voluit) : ESCO TRANSMISSIONS

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 1831 DIEGEM, Culliganlaan 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : aanvullend uittreksel - neerlegging fusievoorstel

De tekst, bij uittreksel bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijf april tweeduizend en twaalf, onder nummer 12068654, dient aangevuld te worden niet de volgende tekst :

1. VOORSTEL

Fusie door overneming, overeenkomstig artikel 676, 1° van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de naamloze vennootschap Esco Drives and, Automation als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de naamloze vennootschap Esco: Transmissions , die reeds houdster is van alle aandelen waaraan stemrecht in de algemene vergadering vrn. Esco Drives and Automation is verbonden.

Aangezien de raden van bestuur van voormelde vennootschappen het initiatief hebben genomen een fusie' voor te stellen waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van Esco Drives and Automation, met toepassing van artikel 676, 1° van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op Esco Transmissions, verbinden de raden van bestuur van de overnemende en de over te nemen vennootschap er zich jegens elkaar toe alles te doen wat in hun macht ligt om deze fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen zij bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve algemene vergaderingen van aandeelhouders van deze vennootschappen.

2.RECHTSVORM, NAAM, DOEL EN ZETEL VAN DE FUSERENDE VENNOOTSCHAPPEN

De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1. De Naamloze Vennootschap genaamd ESCO TRANSMISSIONS, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Culliganfaan 3.

Vennootschap opgericht in het kader van de partiële splitsing van de voormalige naamloze vennootschap "ESCO TRANSMISSIONS" (HR Brussel nr. 599.461; BTW nr. BE 456,641.653) ingevolge akte verleden voor Meester Gilberte RAUCQ, Notaris te Brussel, op dertig november tweeduizend en vier, bekend gemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig december tweeduizend en vier onder nummer 04176485.

Statuten gewijzigd volgens akte verleden voor Meester Gilberte RAUCQ, geassocieerde Notaris te Brussel,; op tweeëntwintig december tweeduizend en vier, bekend gemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad ven twintig januari tweeduizend en vijf onder nummer 05012243.

Vennootschap ingeschreven in het Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0870.497,301. De vennootschap heeft krachtens artikel 3 van de statuten volgend maatschappelijk doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening: van derden of in deelneming met derden :

De distributie van de verschillende componenten, onderdelen en wisselstukken van complete kinetische aandrijflijnen voor het aandrijven van een machine, zoals onder meer elektrische motoren, reductiekasten, snelheidsvariatoren, remmen, koppelbegrenzers en allerhande machineverbindingsstukken, evenals het verhandelen onder al zijn vormen van dergelijke componenten, onderdelen en wisselstukken, en de dienst na verkoop (Stationary Equipment).

De vennootschap mag alle brevetten, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar activiteiten verband houden, uitbaten. Zij mag eveneens door aankoop of inbreng of alle andere middelen, gelijkaardige brevetten of, vergunningen verwerven en deze uitbaten.

De vennootschap mag in het algemeen alle handels-, industriële, financiële, roerende of onroerende: verrichtingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verbonden zijn.

Ze mag door middel van inbreng, inschrijving, het nemen van participaties, fusie, of onder enige andere' vorm van belegging in effecten of roerende waarden, deelnemen in elke zaak, onderneming, vereniging cr vennootschap met een identiek, gelijkaardig of verwant doel, of die de verwezenlijking van haar onderneminp"

kunnen vergemaKkelijken,_haar,grondstoffen te verschaffen of de_afzet van haar producten fe vergemakkelijken+.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nfen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoorolgen

Verso Naam en handtekening.

0 3 M E! 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

ef''

Voor behouden

aan het .Bèlgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag voorzien in het bestuur, het toezicht en de controle van alle verbonccrT vennootschappen of vennootschappen waarmee een participatieband bestaat en alle andere, en hen alle leningen toestaan of waarborgen stellen, onder gelijk welke vorm of voor gelijk welke duur.

In het algemeen, kan de vennootschap haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks verwezenlijken, en in het bijzonder aile overeenkomsten van vereniging, rationalisatie en medewerking aangaan, alsook alle arbeids- en ondememingsovereenkomsten, haar financiële medewerking verlenen onder gelijk welke vorm, alle werken en onderzoeken verrichten voor elke onderneming, vereniging of vennootschap, waarin ze enig belang heeft of waaraan ze enige financiële medewerking heeft verleend, verkopen, aankopen, borgstellen, verhuren of huren, van elk lichamelijk of onlichamelijk, roerend of onroerend goed, huren of verhuren van het geheel of een gedeelte van haar installaties, exploitaties en haar handelsfonds.

Zij wordt hierna genoemd "de overnemende vennootschap". Na de fusie, zal de overnemende vennootschap haar maatschappelijke benaming wijzigen in "ESCO DRIVES" en haar maatschappelijke doel moeten aanpaesen om de activiteiten van de overgenomen vennootschap te integreren,

2, [De Naamloze Vennootschap genaamd ESCO DRIVES AND AUTOMATION, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Culliganlaan 3.

Vennootschap opgericht in het kader van de partiële splitsing van de voormalige naamloze vennootschap "ESCO TRANSMISSIONS" (HR Brussel nr. 599.461; BTW nr. BE 456.641.653) ingevolge akte verleden voor Meester Gilberte RAUCQ, Notaris te Brussel, op dertig november tweeduizend en vier, bekend gemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig december tweeduizend en vier onder nummer 04176486.

Statuten gewijzigd volgens akte verleden voor Meester Gilberte RAUCQ, geassocieerde Notaris te Brussel, op tweeëntwintig december tweeduizend en vier, bekend gemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twintig januari tweeduizend en vijf onder nummer 05012241.

Vennootschap ingeschreven ln het Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0870.497.301.

De vennootschap heeft krachtens artikel 3 van de statuten volgend maatschappelijk doel;

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of

voor rekening van derden of in deelneming met derden

Het ontwerpen en de realisering van complete oplossingen voor de automatisering van machines door middel van de distributie, de montage, en/of de assemblage van alle elektronische producten, componenten en/of onderdelen, met inbegrip van de uitwerking van de software ervan, evenals het verhandelen onder al zijn vormen van dergelijke oplossingen of onderdelen ervan, en de dienst na verkoop.

De vennootschap mag alle brevetten, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar activiteiten verband houden, uitbaten. Zij mag eveneens door aankoop of inbreng of aile andere middelen, gelijkaardige brevetten of vergunningen verwerven en deze uitbaten.

De vennootschap mag in het algemeen alle handels-, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verbonden zijn.

Ze mag door middel van inbreng, inschrijving, het nemen van participaties, fusie, of onder enige andere vorm van belegging in effecten of roerende waarden, deelnemen in elke zaak, onderneming, vereniging of vennootschap met een identiek, gelijkaardig of verwant doel, of die de verwezenlijking van haar onderneming kunnen vergemakkelijken, haar grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

De vennootschap mag voorzien in het bestuur, het toezicht en de controle van alle verbonden vennootschappen of vennootschappen waarmee een participatieband bestaat en alle andere, en hen alle leningen toestaan of waarborgen stellen, onder gelijk welke vorm of voor gelijk welke duur.

In het algemeen, kan de vennootschap haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks verwezenlijken, en in het bijzonder alle overeenkomsten van vereniging, rationalisatie en medewerking aangaan, alsook alle arbeids- en ondernemingsovereenkomsten, haar financiële medewerking verlenen onder gelijk welke vorm, alle werken en onderzoeken verrichten voor elke onderneming, vereniging of vennootschap, waarin ze enig belang heeft of waaraan ze enige financiële medewerking heeft verleend, verkopen, aankopen, borgstelten, verhuren of huren, van elk lichamelijk of onlichamelijk, roerend of onroerend goed, huren of verhuren van het geheel of een gedeelte van haar installaties, exploitaties en haar handelsfonds.

Zij wordt hierna genoemd "de over te nemen vennootschap".

3, DE DATUM VANAF DEWELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Vanuit boekhoudkundig oogpunt heeft de fusie uitwerking op 1 januari 2012 om nul uur.

4. DE RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

Er bestaan in de overgenomen vennootschap geen vennoten die bijzondere rechten hebben, noch heeft deze vennootschap andere effecten uitgegeven dan de aandelen in het bezit van de overnemende vennootschap.

5. BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE

TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de bestuurders van de overnemende en de over te nemen vennootschap worden geen bijzondere

voordelen toegekend.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Sophie Maquet - geassocieerde Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/05/2012
ÿþ Mad PDF 11 .1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111111111111111

*12089356*

03MEl2012

BRUSSEL»

Griffie

Ondernemingsnr : 0870.497.301

Benaming (voluit) : Esco Transmissions

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : CulliEanlaan 3 1831 Diet:em

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : (Her)benoeming bestuurders Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van 17 april 2012

- Het bestuursmandaat van dhr Patrick Polspoel, Essendallaan 42,1800 Vilvoorde wordt verlengd tot 2015.

- Dhr Philippe de Terwangne, Pagodelaan 338, 1020 Laken wordt benoemd als bestuurder voor een periode van 3 jaar, hetzij tot 2015.1.

Tegelijk neergelegd: origineel PV dd 17/04/2012

EFECO nv, vast vert. door Thierry Schmidt

Voorzitter van de raad van bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 17.04.2012, NGL 27.04.2012 12100-0375-034
05/04/2012
ÿþIIA

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Mod Word 11.1

ent In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I II lI II1II1I III II II

*12068654*

d

BRUS,$

Griffie2 6M14R. 201/

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" ,_

Ondernemingsnr : 0870497301

Benaming

(voluit) : ESCO TRANSMISSIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 1831 DIEGEM, Culliganlaan, 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging van fusievoorstel

Fusie door overneming, overeenkomstig artikel 676, 1° van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de naamloze vennootschap Esco Drives and Automation als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de naamloze vennootschap Esco Transmissions, die reeds houdster is van alle aandelen waaraan stemrecht in de algemene vergadering van Esco Drives and Automation is verbonden.

Sophie Maquet - geassocieerde Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : voorstel tot fusie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

30/05/2011
ÿþ(11"1 "

t IIi hit 11111 luIt I 111111111111111111 lIt

'11080750*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2011- Annexes du Moniteur belde

Ondememingsnr : 0870.497.301 3 1831 Machelen

Benaming

(voluit) : Esco Transmissions Rechtsvorm : Naamloze vennootschap Zetel : culliganlaan

Onderwerp akte : (Her)benoeming bestuurders - herbenoeming Commissaris Tekst

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van 3 mei 2011 Q'

Volgende uittredende bestuurders worden herverkozen voor een termijn van drie Q' jaar: Q'

- EFECO nvlsa, De Meeussquare 38140, 1000 Brussel, vertegenwoordigd door dhr D Thierry Schmidt, Krommeweg 13, 3090 Overijse  functie: Voorzitter van de Raad Q' van Bestuur. Q'

- Dhr Ludovicus De Groef, Kluitingstraat 29, 1800 Vilvoorde Q'

- het mandaat van Dhr Christian Moreels, Dallaan 65B, 1933 Sterrebeek, als Q' bestuurder wordt niet meer verlengd. D

E

- dhr Patrick Polspoel, Essendallaan 42, 1800 Vilvoorde wordt als bestuurder Q' benoemd. Zijn bestuursmandaat loopt voor een periode van één jaar. D

Q'

Het mandaat van de Commissaris B.S.T. Bedrijfsrevisoren bbvba met Q' maatschappelijke zetel Gachardstraat 88, bus 16, 1050, vertegenwoordigd door Q' Mevrouw Pascale Tytgat, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende op hetzelfde adres, D wordt vernieuwd voor een termijn van drie jaar. Q'

En dit vanaf heden. D

EFECO nv, vast vert. Thierry SCHMIDT Q'

voorzitter van de raad van bestuurQ'

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

reArzott

Griffie

Mod 2.0

op de laatste blz. van Luik vermelden : Jtecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.05.2011, NGL 16.05.2011 11114-0547-034
21/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.05.2010, NGL 17.05.2010 10119-0354-032
26/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.05.2009, NGL 15.05.2009 09153-0267-031
06/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.05.2008, NGL 29.05.2008 08173-0338-030
29/05/2015
ÿþ Mod POP 71,7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1110.VM II

19 ME! 2015

terride van der' i'

g eederlandçtalige

rechtbank van-koophariidël-Brussel

neergelegd/ontvangen op

Bijiageirûij--het-Beigiseh-Staartsùind 29/0512M5 Armexes du Moniteur tiagë

Ondememingsnr : Benaming (voluit) 0870.497.301

(verkort) Esco Drives

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel : Culliganlaan 3 -1831 Machelen (BRAK.)

(volledig adres)

Onderwerpfen) akte : Herbenoeming

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van 05/05/2015

De uittredende bestuurders worden herverkozen voor een termijn van drie jaar tot na de Gewone Algemene Vergadering van 2018 :

- Dhr Patrick Polspoel, Essendallaan 42, 1800 Vilvoorde

- Dhr Philippe de Terwangne, Pagodelaan 338, 1020 Laken

EFECO NV, vast vertegenwoordigd door Thierry Schmidt

Voorzitter Raad van Bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vëniiè perso(ó)n(e )

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 08.05.2007, NGL 31.05.2007 07161-0336-032

Coordonnées
ESCO DRIVES

Adresse
CULLIGANLAAN 3 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande