ESCO DRIVES AND AUTOMATION

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ESCO DRIVES AND AUTOMATION
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 870.494.133

Publication

23/07/2012
ÿþ'

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

r

Mod Word 51.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

- l

I 11111f ÎIl1 iflit IlI I 111111(111 (11V 11(11 1I1 11V

*iaiasoia*

ente*

Griffu M 2012

Ondernemingsnr : 0870494133

Benaming

(voluit) : "ESCO DRIVES AND AUTOMATION"

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 1831 Diegem, Culliganlaan 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING ZONDER VEREFFENING - FUSIE DOOR OVERNAME - MACHTEN

Er blijkt het proces-verbaal opgesteld door Meester Sophie Maquet, geassocieerde Notaris te Brussel op

zesentwintig juni tweeduizend en twaalf.

geregistreerd vier bladen één renvooi

op het 2de Registratiekantoor van Jette

Op 28 Juni 2012

Boek 38 blad 99 vak 19

Ontvangen Vijfentwintig euro (25)

De eerstaanwezend inspecteur a.i, (getekend) W. ARNAUT.

Dat de naamloze vennootschap "ESCO TRANSMISSIONS", met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem,'

Culliganlaan 3. "

ª% - Ingeschreven in de kruispuntbank van ondernemingen en het rechtspersonenregister van Brussel onder: nummer 0870,497.301, en belastingplichtige voor de belasting over de toegevoegde waarde onder nummer BE. 870.497.301.

ª% Die verklaart op te treden in haar hoedanigheid van enige aandeelhouder van de naamloze` vennootschap "ESCO DRIVES AND AUTOMATION", met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Culligan-. laan 3.

" - ingeschreven in de kruispuntbank van ondernemingen en het rechtspersonenregister van Brussel onder nummer 0870.494,133, en belastingplichtig voor de belasting over de toegevoegde waarde onder nummer BE 870.494.133.

De enige aandeelhouder heeft de volgende beslissingen genomen

DE OVERDRACHT, ALS GEVOLG VAN HAAR ONTBINDING ZONDER VEREFFENING, VAN DE GEHEELHEID VAN HET VERMOGEN VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "ESCO DRIVES AND AUTOMATION" (hierna de "overgenomen vennootschap") AAN HAAR ENIGE AANDEELHOUDER, DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "ESCO TRANSMISSIONS" (hierna de "overnemende vennootschap") - MET EEN FUSIE DOOR OVERNAME GELIJKGESTELDE VERRICHTING

A. VOORAFGAANDE FORMALITEITEN

De enige aandeelhouder overhandigt aan ondergetekende notaris de documenten die meegedeeld en gratis ter beschikking gesteld werden overeenkomstig artikel 720 van het Wetboek van Vennootschappen, namelijk : a) Het fusievoorstel

Dit voorstel werd in het Nederlands gezamenlijk opgesteld op tweeëntwintig maart tweeduizend en twaalf (goedgekeurd op tweeëntwintig maart tweeduizend en twaalf door de respectievelijke raden van bestuur van beide vennootschappen). Het werd opgesteld onder de vorm van een onderhandse overeenkomst en bevat de door artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven vermeldingen.

Dit voorstel werd op drieëntwintig maart tweeduizend en twaalf door beide vennootschappen neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brussel, hetzij de Rechtbank van Koophandel binnen wiens ambtsgebied de maatschappelijke zetel van elk van de respectievelijke betrokken vennootschappen gevestigd is.

De vermeldingen van deze neerleggingen werden gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijf april tweeduizend en twaalf, onder nummer 12068653 voor de overgenomen vennootschap, en ander nummer 12068654 voor de overnemende vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

~ , x

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het fusievoorstel zelf werd gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijftien mer. tweeduizend en twaalf, onder nummer 12089354 voor de overgenomen vennootschap, en onder nummer 12089355 voor de overnemende vennootschap.

b) Andere documenten (...)

B. ONTBINDING ZONDER VEREFFENING

De enige aandeelhouder beslist onderhavige vennootschap te ontbinden zonder vereffening, en die geheelheid van haar vermogen, zowel actief als passief, over te dragen aan de overnemende vennootsch* overeenkomstig artikel 682 1° en 30 van het Wetboek van Vennootschappen en dit onverminderd de artikelen 178, 688 en 689 van zelfde Wetboek.

C. OVERDRACHT VAN DE GEHEELHEID VAN HET VERMOGEN

a) Beslissing tot overdracht

De enige aandeelhouder beslist tot de overdracht als gevolg van de ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap van de geheelheid van haar vermogen, actief en passief, aan de overnemende vennootschap; deze overdracht ïs gelijkgesteld met een fusie door overname, overeenkomstig artikel 676 V van het Wetboek van Vennootschappen.

Deze overdracht gebeurt op basis van de jaarrekening van de overgenomen vennootschap afgesloten op eenendertig december tweeduizend en elf om vierentwintig uur.

Alle vanaf een januari tweeduizend en twaalf om nul uur door de overgenomen vennootschap gestelde verrichtingen worden op boekhoudkundig vlak geacht gesteld te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap, en de eruit voortvloeiende wijzigingen in het vermogen van de overgenomen vennootschap, zowel actief als passief, zijn in het voor- of nadeel van de overnemende vennoot-schap, onder last voor haar het volledige passief van de overgenomen vennootschap te dragen, aile verbintenissen en verplichtingen van deze uit te voeren, en alle kosten, belastingen en lasten te betalen en te dragen die voor elk van beide betrokken vennootschappen kunnen voortvloeien uit de overdracht van de geheelheid van het vermogen van de overgenomen vennootschap.

Bijgevolg, wordt in de boekhouding van de overnemende vennootschap elk actief- en passiefbestanddeel dat het vermogen van de overgenomen vennootschap vormt overgedragen tegen hun waarde op eenendertig december tweeduizend en elf om vierentwintig uur, met uitzondering van de verschillende bestanddelen van het eigen vermogen die geannuleerd zullen worden ais tegenprestatie voor de schrapping bij de overdracht van haar vermogen van de aandelen die het maatschappelijk kapitaal van de overgenomen vennootschap vertegenwoordigen en in het bezit zijn van de overnemende vennootschap.

Het eventueel overblijvend saldo tussen de boekhoudkundige waarde van de aandelen van de overgenomen vennootschap en het overgedragen boekhoudkundig netto-actief zal geboekt worden op de rekening "uitzonderlijk resultaat" of "uitzonderlijke lasten" van de ovememende vennootschap.

De andere modaliteiten van de overdracht worden nader omschreven in het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap.

b) Afwezigheid van toekenning van aandelen

De enige aandeelhouder stelt vast dat, in toepassing van de artikelen 682 laatste lid en 726 1° van het Wetboek van Vennootschappen, geen aandelen van de overnemende vennootschap toegekend mogen worden aan de overnemende vennootschap zelf, in rui[ voor de aandelen die zij bezit in de overgenomen vennootschap, ontbonden zonder vereffening.

Bijgevolg, geeft de overdracht van de geheelheid van het ver-mogen van de overgenomen vennootschap, ontbonden zonder vereffening, geen aanleiding tot de creatie noch de toekenning van aandelen van de overnemende vennootschap noch tot de betaling van een opleg in geld of onder een andere vorm.

c) Te verlenen kwijting

De enige aandeelhouder beslist dat ter gelegenheid van de goedkeuring door de gewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die opgesteld zal worden na de overdracht van de geheelheid van het vermogen van de overgenomen vennootschap aan de over-nemende vennootschap, eveneens bij afzonderlijke stemming beslist zal worden over de te verlenen kwijting aan de bestuurders en de commissaris van de overgenomen vennootschap voor de opdracht die zij uitvoerden gedurende de periode die verlopen is tussen de datum van de sluiting van het laatste boekjaar waarvan de jaarrekening werd goedgekeurd en de datum waarop de effectieve overdracht wordt gerealiseerd.

d) Inwerkingtreding

De enige aandeelhouder beslist dat de over voorgaande punten genomen beslissingen in werking treden zodra de overeenstemmende beslissingen met betrekking tot de overdracht aan de overnemende vennootschap van de geheelheid van het vermogen van de overgenomen vennootschap als gevolg van haar ontbinding zonder vereffening zijn genomen door beide bij de fusie betrokken vennootschappen.

De enige aandeelhouder verklaart en bevestigt volledig op de hoogte te zijn van en akkoord te gaan met de voorgestelde wijzigingen aan de statuten, meer bepaald de wijziging van de benaming en van het maatschappelijk doel, van de overnemende vennootschap door het feit dat het hier haar eigen statuten betreft.

De enige aandeelhouder en de leden van het bureau verzoeken ondergetekende Notaris te akteren dat, als gevolg van de ontbinding zonder vereffening van onderhavige vennootschap, overeenkomstig voorgaande sub

B, genomen beslissing en overeenkomstig artikel 682 3° van het Wetboek van Vennootschappen, de geheelheid van het vermogen, actief en passief, van onderhavige vennootschap aan de overnemende vennootschap zal worden overgedragen vanaf de vaststelling van de overeenstemmende stemming door c±? overnemende vennootschap. (..,)

~ e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voor eensluidend uittreksel

Sophie Maquet - geassocieerde Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : 1 uitgifte, 9 volmacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/05/2012
ÿþ Mod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111111 u

*120>

0







U M E I 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0870494133

Benaming

(voluit) : ESCO DRIVES AND AUTOMATION

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 1831 DIEGEM, Culliganlaan 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : aanvullend uittreksel - neerlegging fusievoorstel

De tekst, bij uittreksel bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijf april tweeduizend en twaalf, onder nummer 12068653, dient aangevuld te worden met de volgende tekst :

1. VOORSTEL

Fusie door overneming, overeenkomstig artikel 676, 1° van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de naamloze vennootschap Esco Drives and Automation als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de naamloze vennootschap Esco Transmissions , die reeds houdster is van alle aandelen waaraan stemrecht in de algemene vergadering van Esco Drives and Automation is verbonden.

Aangezien de raden van bestuur van voormelde vennootschappen het initiatief hebben genomen een fusie voor te stellen waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van Esco Drives and Automation, met toepassing van artikel 676, 1° van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op Esco Transmissions, verbinden de raden van bestuur van de overnemende en de over te nemen vennootschap er zich jegens elkaar toe alles te doen wat in hun macht ligt om deze fusie tot stand te brengen tegen de hiema vermelde voorwaarden en leggen zij bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve algemene vergaderingen van aandeelhouders van deze vennootschappen.

2.RECHTSVORM, NAAM, DOEL EN ZETEL VAN DE FUSERENDE VENNOOTSCHAPPEN

De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1. De Naamloze Vennootschap genaamd ESCO TRANSMISSIONS, met maatschappelijke zetel te 1831, Diegem, Culliganlaan 3,

Vennootschap opgericht in het kader van de partiële splitsing van de voormalige naamloze vennootschap: "ESCO TRANSMISSIONS" (HR Brussel nr, 599.461; BTW nr. BE 456.641.653) ingevolge akte verleden vore: Meester Gilberte RAUCQ, Notaris te Brussel, op dertig november tweeduizend en vier, bekend gemaakt in ne' Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig december tweeduizend en vier onder nummer 04176485.

Statuten gewijzigd volgens akte verleden voor Meester Gilberte RAUCQ, geassocieerde Notaris te Brussel, op tweeëntwintig december tweeduizend en vier, bekend gemaakt In de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twintig januari tweeduizend en vijf onder nummer 05012243.

Vennootschap ingeschreven in het Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0870.497.301. De vennootschap heeft krachtens artikel 3 van de statuten volgend maatschappelijk doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelneming met derden

De distributie van de verschillende componenten, onderdelen en wisselstukken van complete kinetische aandrijflijnen voor het aandrijven van een machine, zoals onder meer elektrische motoren, reductiekasten, snelheidsvariatoren, remmen, koppelbegrenzers en allerhande machineverbindingsstukken, evenals het verhandelen onder al zijn vormen van dergelijke componenten, onderdelen en wisselstukken, en de dienst na. verkoop (Stationary Equipment).

De vennootschap mag alle brevetten, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar activiteiten verband: houden, uitbaten. Zij mag eveneens door aankoop of inbreng of alle andere middelen, gelijkaardige brevetten of. vergunningen verwerven en deze uitbaten.

De vennootschap mag in het algemeen alle handels-, industriële, financiële, roerende of onroerende: verrichtingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verbonden zijn.

Ze mag door middel van inbreng, inschrijving, het nemen van participaties, fusie, of onder enige andere vorm van belegging in effecten of roerende waarden, deelnemen in elke zaak, onderneming, vereniging oi. vennootschap met een identiek, gelijkaardig of verwant doel, of die de verwezenlijking van haar onderneming, kunnen vergemakkeljken,_haar_grondstoffen te verschaffen of deafzet van haar producten te vergemakkelijken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

L ~

~

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vennootschap mag voorzien in het bestuur, het toezicht en de controle van alle verbonden vennootschappen of vennootschappen waarmee een participatieband bestaat en alle andere, en hen alle leningen toestaan of waarborgen stellen, onder gelijk welke vorm of voor gelijk welke duur,

In het algemeen, kan de vennootschap haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks verwezenlijken, en in het bijzonder aile overeenkomsten van vereniging, rationalisatie en medewerking aangaan, alsook alle arbeids- en ondernemingsovereenkomsten, haar financiële medewerking verlenen onder gelijk welke vorm, alle werken en onderzoeken verrichten voor elke onderneming, vereniging of vennootschap, waarin ze enig belang heeft of waaraan ze enige financiële medewerking heeft verleend, verkopen, aankopen, borgstellen, verhuren of huren, van elk lichamelijk of onlichamelijk, roerend of onroerend goed, huren of verhuren van het geheel of een gedeelte van haar installaties, exploitaties en haar handelsfonds.

Zij wordt hierna genoemd "de overnemende vennootschap", Na de fusie, zal de overnemende vennootschap haar maatschappelijke benaming wijzigen in "ESCO DRIVES" en haar maatschappelijke doel moeten aanpassen om de activiteiten van de overgenomen vennootschap te integreren.

2. De Naamloze Vennootschap genaamd ESCO DRIVES AND AUTOMATION, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Culliganlaan 3.

Vennootschap opgericht in het kader van de partiële splitsing van de voormalige naamloze vennootschap "ESCO TRANSMISSIONS" (HR Brussel nr. 599.461; BTW nr. BE 456.641.653) ingevolge akte verleden voor Meester Gilberte RAUCQ, Notaris te Brussel, op dertig november tweeduizend en vier, bekend gemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsbiad van drieëntwintig december tweeduizend en vier onder nummer 04176486.

Statuten gewijzigd volgens akte verleden voor Meester Gilberte RAUCQ, geassocieerde Notaris te Brussel, op tweeëntwintig december tweeduizend en vier, bekend gemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twintig januari tweeduizend en vijf onder nummer 05012241.

Vennootschap ingeschreven in het Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0870,497.301.

De vennootschap heeft krachtens artikel 3 van de statuten volgend maatschappelijk doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of

voor rekening van derden of in deelneming met derden

Het ontwerpen en de realisering van complete oplossingen voor de automatisering van machines door middel van de distributie, de montage, en/of de assemblage van alle elektronische producten, componenten en/of onderdelen, met inbegrip van de uitwerking van de software ervan, evenals het verhandelen onder al zijn vormen van dergelijke oplossingen of onderdelen ervan, en de dienst na verkoop,

De vennootschap mag alle brevetten, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar activiteiten verband houden, uitbaten. Zij mag eveneens door aankoop of inbreng of aile andere middelen, gelijkaardige brevetten of vergunningen verwerven en deze uitbaten.

De vennootschap mag in het algemeen alle handels-, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel' verbonden zijn.

Ze mag door middel van inbreng, inschrijving, het nemen van participaties, fusie, of onder enige andere vorm van belegging in effecten of roerende waarden, deelnemen in elke zaak, onderneming, vereniging (» vennootschap met een identiek, gelijkaardig of verwant doel, of die de verwezenlijking van haar onderneming kunnen vergemakkelijken, haar grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

De vennootschap mag voorzien in het bestuur, het toezicht en de controle van alle verbonden vennootschappen of vennootschappen waarmee een participatieband bestaat en alle andere, en hen aile leningen toestaan of waarborgen stellen, onder gelijk welke vorm of voor gelijk welke duur.

ln het algemeen, kan de vennootschap haar maatschappelijk doel rechtstreeks 'of onrechtstreeks verwezenlijken, en in het bijzonder alle overeenkomsten van vereniging, rationalisatie en medewerking aangaan, alsook alle arbeids- en ondememingsovereenkomsten, haar financiële medewerking verlenen onder gelijk welke vorm, alle werken en onderzoeken verrichten voor elke onderneming, vereniging of vennootschap, waarin ze enig belang heeft of waaraan ze enige financiële medewerking heeft verleend, verkopen, aankopen, borgstellen, verhuren of huren, van elk lichamelijk of onlichamelijk, roerend of onroerend goed, huren of verhuren van het geheel of een gedeelte van haar installaties, exploitaties en haar handelsfonds,

Zij wordt hierna genoemd "de over te nemen vennootschap",

3. DE DATUM VANAF DEWELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Vanuit boekhoudkundig oogpunt heeft de fusie uitwerking op 1 januari 2012 om nul uur.

4, DE RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

Er bestaan in de overgenomen vennootschap geen vennoten die bijzondere rechten hebben, noch heeft deze vennootschap andere effecten uitgegeven dan de aandelen in het bezit van de overnemende vennootschap.

5. BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de bestuurders van de overnemende en de over te nemen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Sophie Maquet - geassocieerde Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 17.04.2012, NGL 03.05.2012 12107-0291-032
05/04/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ui

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

llh1flh11l1l 1111 U1U1l1U1II

*12068653*

26 MAR. 2012

!RUSSEN.

Griffie

Ondernemingsnr : 0870494133

Benaming

(voluit) : ESCO DRIVES AND AUTOMATION

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel ; 1831 DIEGEM, Culliganlaan, 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging van fusievoorstel

Fusie door overneming, overeenkomstig artikel 676, 1° van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten ais de verplichtingen, van de naamloze vennootschap Esco Drives and Automation ais gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de naamloze vennootschap Esco Transmissions, die reeds houdster is van alle aandelen waaraan stemrecht in de algemene vergadering van Esco Drives and Automation is verbonden.

Sophie Maquet - geassocieerde Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : voorstel tot fusie

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

30/05/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2011- Annexes du Moniteur belge

MOd 2.0

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto, : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr : 0870.494.133

Benaming

(voluit) : Esco Drives And Automation

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Culliganlaan 3 1831 Machelen

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders - herbenoeming Commissaris Tekst

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van 3 mei 2011 Q'

D

De uittredende bestuurders worden herverkozen voor een termijn van drie jaar: D

- EFECO nv/sa, De Meeussquare 38!40, 1000 Brussel, vertegenwoordigd door dhr D

Thierry Schmidt, Krommeweg 13, 3090 Overijse  functie: Voorzitter van de Raad Q'

van Bestuur. D

- Dhr Patrick Polspoel, Essendallaan 42, 1800 Vilvoorde Q'

- Dhr Philippe de Terwangne, Pagodelaan 338. 1020 Laken D

D

Het mandaat van de Commissaris B.S.T. Bedrijfsrevisoren bbvba met Q'

maatschappelijke zetel Gachardstraat 88, bus 16, 1050, vertegenwoordigd door Q'

Mevrouw Pascale Tytgat, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudende op hetzelfde adres, Q'

wordt vernieuwd voor een termijn van drie jaar. D

D

En dit vanaf heden. Q'

D

EFECO nv, vast vert. Thierry SCHMIDT Q'

voorzitter van de raad van bestuurQ'

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



' *11080834'

aRusse

ii 8 M El 2011

Griffie

23/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.05.2011, NGL 16.05.2011 11114-0554-033
21/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.05.2010, NGL 17.05.2010 10119-0325-031
26/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.05.2009, NGL 15.05.2009 09151-0255-031
06/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.05.2008, NGL 29.05.2008 08173-0342-030
07/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 08.05.2007, NGL 31.05.2007 07161-0334-032

Coordonnées
ESCO DRIVES AND AUTOMATION

Adresse
CULLIGANLAAN 3 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande