ESGARRI

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ESGARRI
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 839.814.716

Publication

12/10/2011
ÿþ Mcd 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neet'gelegd ter griffie dei

Rechtbank vanSE. 2011 ce Leuven, de 3

DE GRIFFIER. Griffie

I llhI II llhI I II II I 1111 11fl II

*11153868'

Vo

behc aan Belç

Staal

Ondernemingsnr : 3 - g-A " ~6

Benaming

(voluit) : ESGARRI

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : 3080 TERVUREN, Groenlaan 27

Onderwerp akte : oprichting

1° De vennootschap is opgericht ais handelsvennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma (afgekort V.O.F.) onder de naam "ESGARRI".

2° De vennootschap is gevestigd te 3080 Tervuren, Groenlaan 27. De zetel kan bij besluit van de algemene vergadering van vennoten verplaatst worden.

3° De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen van 01 augustus 2011. 4° Zijn vennoten van de vennootschap

1. De Heer Joan Manuel ANDREU, geboren te Barcelona (Spain) op 21/01/1959

wonende te 1030 Brussel, Alexandre Markelbachstraat 68

Gehuwd

2. Mevrouw Alejandra PANIGHI, geboren te Rosario (Argentine) op 09/10/1966

wonende te 1030 Brussel, Alexandre Markelbachstraat 68

Gehuwd

evenals de andere natuurlijke of rechtspersonen die als vennoten worden toegelaten overeenkomstig de bepalingen in artikel 8 en 9 van de oprichtingsakte.

Elk der vennoten is ten allen tijde, automatisch en zonder dat hieraan beperkingen kunnen worden opgelegd, hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

5° De partijen verklaren en erkennen dat een vermogen van 1.000,00 EUR (duizend euro) is ingebracht en volgestort.

De volstorting gebeurde door middel van een som geld van 1.000,00 EUR (duizend euro) in speciën, die ter beschikking van de vennootschap zijn op het bankrekeningnummer BE 44 7340 3274 1145.

6° Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 1.000,00 EUR, en is volledig onderschreven en volstort. Het wordt vertegenwoordigd door 1.000 aandelen op naam, zonder nominale waarde.

De inschrijving in het register der vennoten van de vennootschap vormt het enige bewijs van eigendom van aandelen.

7° Het boekjaar neemt een aanvang op 1 januari om te eindigen op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar zal een einde nemen op 31 december 2012.

8° De nettowinst wordt gevormd overeenkomstig de wet. Deze wordt evenredig onder aile aandelen verdeeld. De Algemene Vergadering der Aandeelhouders mag echter beslissen dit bedrag geheel of gedeeltelijk te reserveren, over te dragen naar het volgend boekjaar of eventueel te besteden aan tantièmes voor de zaakvoerders.

Na aanzuivering van de schulden van de vennootschap en uitvoering van haar verplichtingen, verdelen de vereffenaars de overblijvende gelden en goederen, naar verhouding van het aantal aandelen dat elk der vennoten bezit.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoeden aan hel Belgisch Staatsblad

J

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

9° Het dagelijks bestuur van de vennootschap wordt door één of meerdere vennoten als zaakvoerder waargenomen. De algemene vergadering der vennoten heeft de bevoegdheid om de zaakvoerders te benoemen en te ontslaan, en hun salaris vast te stellen.

De zaakvoerder oefent zijn mandaat uit totdat dit wordt herroepen door de algemene vergadering.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de vergadering van vennoten bevoegd is.

De vennootschap wordt jegens derden geldig vertegenwoordigd ofwel, door één zaakvoerder alleen handelend, die niet verplicht is het bewijs te leveren van een voorafgaandelijke machtiging van de algemene vergadering ofwel door elke persoon die voor de te stellen handelingen een bijzondere volmacht van de algemene vergadering heeft ontvangen.

10° De algemene vergadering der vennoten kan een commissaris aanduiden voor een duur van drie jaar. Deze commissaris zal een verslag aan de jaarlijkse algemene vergadering der vennoten voorleggen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

OVERGANGSBEPALINGEN

MANDATARIS

Als mandataris wordt aangeduid de CVBA ICS, vertegenwoordigd door de heer Ivo CLAEYS  met maatschappelijke zetel te Burgemeester Etienne Demunterlaan 3, 1090 Jette  met de macht om in de plaats te stellen, om alle administratieve formaliteiten te vervullen ten gevolge van de oprichting van de vennootschap en daartoe de vennootschap te vertegenwoordigen bij het ondememingsloket naar keuze van de lasthebber, bij de Administratie der Belasting op de Toegevoegde Waarde, bij de griffie van de rechtbank van koophandel en bij alle andere federale, regionale, provinciale, gemeentelijke en andere administraties.

BESLISSING ALGEMENE VERGADERING DER VENNOTEN

Onmiddellijk na de oprichting van voormelde vennootschap op 1 augustus 2011 komt de algemene vergadering van vennoten samen om met éénparigheid van stemmen te beslissen tot de aanstelling van Joan ANDREU, als zaakvoerder van de vennootschap.

Joan ANDREU oefent zijn mandaat uit tot herroeping hiervan door de algemene vergadering.

Er wordt tevens met éénparigheid van stemmen beslist dat dit mandaat van zaakvoerder onbezoldigd zal uitgeoefend worden.

Joan ANDREU

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordiger

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ESGARRI

Adresse
GROENLAAN 27 3080 TERVUREN

Code postal : 3080
Localité : TERVUREN
Commune : TERVUREN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande