ESMC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ESMC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.041.666

Publication

11/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 10.05.2014, NGL 29.08.2014 14570-0547-011
06/11/2014
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van d ak# p(~i ~t

~1V~,1~`1CJ~M/ef1#vingen a~

II111V~I~II~~VIV~VM~~VW

*Sa2 3110*

W V OKT, 2011

ter ç!rifile van de Nederlandstalige

rechtbank vatiimphandel Brussel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0841041666

Benaming

(voluit) : ESMC

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Meyerbeerstraat 42, 1190 Vorst

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de zaakvoerder dd. 8 september 2014 blijkt dat er beslist werd de maatschappelijke zetel van de vennootschap vanaf heden over te brengen naar;

Dwersbos 133

1650 Beerset

Verschueren Ingrid

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.05.2013, NGL 27.08.2013 13489-0257-011
19/04/2012
ÿþ Mai Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

101

*ia,js3saI

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0 841 041 666

Benaming

(voluit): ESMC

(verkort) :

seu

0 6 APR 2012

Griffie

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Louizalaan 486, 1050 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de zaakvoerder dd, 2 maart 2012 blijkt dat er beslist werd de maatschappelijke zetel van de vennootschap vanaf heden over te brengen naar;

Meyerbeerstraat 42

1190 Vorst

Verschueren Ingrid

Zaakvoerder

Op de Iaalsle bi;,. van t ulI h vermelden Recto Paon' en hoedanigheid vi.n cie instrumenterende notaris, hetïij van de I7erze(c)n(en)

bevornd de rtchtspersaon ten aanzien van derdcn te vertegenwoordigen

Verso tlaarn en handtokentre

25/11/2011
ÿþVoor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbta

Moe 2.0.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

1

" 111 518"

ariee mie 041oLI1 66C

ESMC

j. -

Griffie

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1050 Brussel, Louizalaan 486

Onderwerp akte : OPRICHTING

" " Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Frederik Jorissen te Antwerpen op 7 november 2011,' "geregistreerd te Antwerpen, REGISTRATIE 5, de 09.11.2011. Boek 196 blad 39 vak 3. Ontvangen: E 25,00., De ontvanger (get) ai R. WECHUYSEN", dat

Mevrouw VERSCHUEREN Ingrid, geboren te Brussel op tien mei negentienhonderd vier en zeventig,; wonende te 1030 Schaarbeek, Louis Bertrandlaan 48/b004.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "ESMC", met, zetel te 1050 Brussel, Louizalaan 486, hebbende als doel :

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het, buitenland

- Het verstrekken van juridische adviezen en bijstand in de meest uitgebreide zin van het woord aan'' ondernemingen, instellingen en verenigingen, zowel privé als openbaar;

- Het geven van opleidingen en het verzorgen van publicaties met betrekking tot juridische topics, in d&

meest uitgebreide zin en op de meest uitgebreide wijze;

- Het verlenen van administratieve begeleiding aan ondernemingen, instellingen en verenigingen, zowel

privé als openbaar;

- Het verstrekken van consultancy diensten;

- Managementbijstand in de algemene betekenis;

- Ondersteuning en advisering van bedrijven;

- Het verstrekken van alle advies, management en raadgevingen in juridische, administratieve, technische, industriële en financiële aangelegenheden, evenals het verstrekken van interim-management aan bedrijven;

- Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het; beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en verhuur, het doen bouwen en verbouwen, evenals alle welkdanige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van de onroerende leasing.

- Het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de; functie van bestuurder of analoge functies zoals vereffenaar in vennootschappen en andere rechtspersonen;

Voormelde opsomming is niet op beperkende wijze aangegeven.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, financiële, burgerlijke, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of: welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving, of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samenhangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen: ' te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

De vennootschap kan de functies van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Het geplaatst kapitaal bedraagt 150.000 euro vertegenwoordigd door 1.500 gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, en is volledig volstort zodat het bedrag van 150.000 euro ter beschikking van de, vennootschap is.

Notaris Frederik Jorissen te Antwerpen bevestigt bij toepassing van artikel 226,1° van het Wetboek van:: vennootschappen dat de wettelijke vereisten aangaande de plaatsing en volstorting van het kapitaal, werden nageleefd.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoot De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te: Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2011- Annexes du Moniteur belge

handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

De zaakvoerder mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen aan derden.

Tot statutaire zaakvoerder is benoemd voor de duur van de vennootschap : mevrouw VERSCHUEREN Ingrid, voornoemd.

Haar mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De oprichter beslist bij toepassing van artikel 141 van het Wetboek van vennootschappen geen commissaris te benoemen.

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar loopt vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

De gewone algemene vergadering heeft plaats de tiende mei om tien uur. Indien die dag een feestdag is, wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Al de gewone algemene vergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van verslagen. De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris) alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2013.

De oprichter verklaart door ondergetekende notaris op de hoogte te zijn gebracht van de bepaling in artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen dat zij die verbintenissen hebben aangegaan voor de vennootschap in oprichting voor deze verbintenissen hoofdelijk en persoonlijk aansprakelijk zijn, indien de vennootschap deze verbintenissen niet uitdrukkelijk overneemt binnen twee maanden na de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De oprichter verklaart bij toepassing van zelfde bepaling dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt door hem aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf één november twee duizend en elf onder opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging van de oprichtingsakte. Voormelde verbintenissen zullen worden geacht van het begin af door de vennootschap te zijn aangegaan, van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven.

Dit geldt eveneens voor de verbintenissen die door hem worden aangegaan vanaf heden en vôár de neerlegging van de oprichtingsakte, welke verbintenissen evenwel dienen te worden bekrachtigd eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven.

BIJZONDERE VOLMACHT.

Worden tot bijzondere volmachtdragers aangesteld

- notaris Frederik Jorissen, teneinde zorg te dragen voor de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen, en latere wijzigingen ervan.

- de heer CORTHOUTS Philip, wonende te 3590 Diepenbeek, Steenweg 172, met recht van in de plaatsstelling, teneinde bij aile fiscale besturen alle formaliteiten te vervullen en alle stukken te ondertekenen, voor de inschrijving van de vennootschap en latere wijzigingen ervan, alsmede voor latere wijzigingen van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS Frederik Jorissen

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift en volmacht.

17/08/2015
ÿþ Mar 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~~-r,~" ~:~_, l op

+" " ~ .,.fqr

f I It~" .45 L~31.1

~ < , .

~.-

Grif'fié - "-'

'

r

Voor= 111111Ï1111.111R1111111

behoede aan het Beigis *

Staatsbla

Ondernemingsnr :0841.041,666

Benaming (voluit) : ESMC

(verkort):

Rechtsvoren ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dwersbos 133, te 1650 Beersel

(volledig adres)

Onderwerp akte:

HET JAAR TWEEDUIZEND EN VIJFTIEN.

OP TWEEËNTWINTIG JULI.

Te 1800 Vilvoorde, Van Helmontstraat 2.

Voor ons, Meester JEAN-LUC PEÊRS, notaris met stand-

plaats te Vilvoorde.

Wordt gehouden de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ESMC", met zetel te 1650 Beersel, Dwersbos 133.

Deze vennootschap' werd opgericht bij akte verleden door Meester Frederik Jorissen, notaris te Antwerpen, op zeven november tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijf en twintig november tweeduizend en elf nadien, onder nummer 11177518, statuten sindsdien niet meer gewijzigd.

De vennootschap is ingeschreven in het

rechtspersonenregister onder het nummer 0841.041.666.

De vennootschap is ingeschreven voor de belasting over de toegevoegde waarde onder het nummer BE0841.041.666.

OPENING VAN DE VERGADERING.

De vergadering wordt geopend om zeventien uur onder voorzitterschap van mevrouw VERSCHUEREN Ingrid, geboren te Brussel op tien mei negentienhonderd vier en zeventig, nationaal nummer 74.05.10 360-56, ongehuwd, wonende te 1650 Beersel, Dwersbos 133, statutair zaakvoerster-enige vennoot, die verklaart eigenares te zijn van alle maatschappelijke aandelen van de vennootschap, zegge in het totaal van duizend vijf honderd (1500) aandelen.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING.

Zijn aanwezig de enige vennoot: mevrouw VERSCHUEREN Ingrid, geboren te Brussel op tien mei negentienhonderd vier en zeventig, nationaal nummer 74.05.10 360--56, ongehuwd, wonende te 1190 Forest, Rue Meyerbeer 42.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik 13 - vervolg

Statutair zaakvoerder van de vennootschap.

Eigenares van duizend vijf honderd (1.500) aandelen. TOTAAL : duizend vijf honderd (1.500) aandelen. UITEENZETTING DOOR DE VENNOOT.

De enige vennoot zet uiteen en verzoekt ondergetekende notaris te akteren wat volgt:

- De huidige vergadering heeft als agenda:

1° Vermindering van het kapitaal door uitbreng in

geld.

2° Wijziging der statuten.

3° Coordinatie van de statuten.

- De huidige vergadering werd samengeroepen door de zaakvoer-ster die enige vennoot is en alle aandelen vertegenwoordigt.

-- Om geldig te beraadslagen over de punten van de agenda vereist artikel 286 van het Wetboek van Vennootschappen dat minstens de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigd is.

- Er bestaan op heden duizend vijfhonderd (1.500) aandelen met een nominale waarde van honderd (100) euro per stuk.

- Het blijkt uit de samenstelling van de vergadering dat

duizend vijfhonderd (1.500) aandelen aanwezig of

vertegenwoordigd zijn.

Deze algemene vergadering is aldus rechtsgeldig samengesteld en kan geldig beraadslagen over alle punten op de agenda vermeld.

VASTSTELLING VAN DE GELDIGHEID

VAN DE VERGADERING.

Deze uiteenzetting juist erkend zijnde door de vergadering, neemt de vergadering, na beraadslaging, volgende besluiten.

EERSTE BESLUIT: KAPITAALVERMINDERING

De voorzitter stelt voor om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verminderen met honderd duizend (100.000) euro om het te verlagen van honderd vijftig duizend (150.000) euro naar vijftig duizend (50.000) euro.

De vergadering beslist dat de vermindering van het kapitaal zal worden aangerekend op het volgestorte kapitaal in speciën.

Om de rechten van de schuldeisers evenwel te vrijwaren, zal voorlopig geen uitkering van het verminderde gedeelte van het kapitaal gedaan worden aan de aandeelhouders, maar zal dit gedurende een periode van minstens twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot vermindering in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, geboekt worden op een bijzondere rekening om te gelden tot zekerheid voor de vorderingen van de schuldeisers die zich zouden aanmelden binnen gezegde termijn overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Na het verstrijken van gemelde termijn, zal de raad van bestuur overgaan tot betaling, in zover de schuldeisers hiertegen geen rechtmatig verzet hebben aangetekend.

STEMMING.

Dit besluit wordt unaniem aangenomen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

rt Voorbehouden aan het Seigisch Staatsblad

r

Luik B r vervolg

TWEEDE BESLUIT : WIJZIGING DER STATUTEN. Ingevolge de genomen besluiten beslist de enige vennoot volgende wijzigingen aan de statuten aan te brengen:

Artikel 5 : Dit artikel wordt vervangen door volgende tekst met melding van de historiek in de vorming van het kapitaal: "Het geplaatst kapitaal der vennootschap bedraagt vijftig duizend euro. Het is vertegenwoordigd door duizend vijf honderd gelijke aandelen zonder verdeling van waarde.

De vennootschap werd opgericht met een kapitaal van honderd vijftigduizend (150.000) euro, vertegenwoordigd door honderd vijftig (150) aandelen, zonder nominale waarde, volgestort ten belope van honderd vijftig duizend (150.000) euro in totaal."

Ingevolge proces-verbaal gesloten door Meester Jean-Luc Peérs, notaris te Vilvoorde, op tweeëntwintig juli tweeduizendvijftien (22/07/2015), werd het kapitaal verlaagd met honderdduizend (100.000) euro door uitbreng in geld.

STEMMING.

Dit besluit wordt unaniem aangenomen.

DERDE BESLUIT: COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering geeft de notaris opdracht tot uitwerking van de nieuwe gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap. Hij moet deze nadien neerleggen ter griffie van de rechtbank van koophandel.

KOSTEN

De enige vennoot verklaart dat het bedrag voor kosten, vergoedingen voor rekening van de vennootschap of ten hare laste uit hoofde van deze kapitaalverhoging beloopt op ongeveer duizend zeshonderd eenenveertig euro en vijfenzestig eurocent (£1641,65).

RECHT OP GESCHRIFTEN.

Het recht bedraagt vijfennegentig euro (95,00).

EINDE VAN DE VERGADERING.

De agenda afgehandeld zijnde, wordt de vergadering opgeheven om 17.30 uur.

WAARVAN PROCES-VERBAAL.

Gesloten op plaats en datum als voormeld.

Na integrale voorlezing en toelichting van alle bedingen van deze akte, tekenen de leden van het bureau en de vennoten, die er uitdrukkelijk om vroegen, met ons notaris.

*Voorbehouden aan het Seigisc r Staatsblad

08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 11.05.2015, NGL 31.08.2015 15572-0256-011
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.05.2016, NGL 31.08.2016 16576-0205-011

Coordonnées
ESMC

Adresse
DWERSBOS 133 1650 BEERSEL

Code postal : 1650
Localité : BEERSEL
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande