ESSENTICO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ESSENTICO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.407.359

Publication

24/04/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12302325*

Neergelegd

20-04-2012

Griffie

Ondernemingsnr :

0845407359

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): ESSENTICO

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3390 Tielt-Winge, Haldertstraat 225

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Jean Vincke, Geassocieerd Notaris te Brussel, op 19 april 2012, blijkt dat is verschenen:

Mevrouw Van den Bossche Marijke, geboren te Aalst op negenentwintig maart negentienhonderdvierenzestig wonende te 3390 Tielt-Winge, Haldertstraat 225.

Welke comparant ondergetekende Notaris verzocht heeft in een authentieke akte vast te stellen dat zij een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opricht onder de benaming ESSENTICO, met maatschappelijke zetel te 3390 Tielt-Winge, Haldertstraat 225, en waarvan het kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) bedraagt, verdeeld in honderdtwintig (120) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/ honderdtwintigste (1/120ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening zowel als voor rekening van derden of bij wijze van deelneming, in België of in het buitenland:

Het verstrekken van coachingdiensten en counselingdiensten alsook consultingdiensten, trainingdiensten en mediatiediensten, personeelsmanagement, diensten van werving, search, selectie, persoonlijkheidstests, career management enz. aan alle commerciële of niet-commerciële organisaties en individuen.

- Het verstrekken van alle diensten betreffende outplacement.

- De organisatie en coördinatie, het geven alsook het bijwonen van seminaries, voordrachten, opleidingen, symposia, stages, workshops, beurzen, tentoonstellingen, vernissages, excursies, evenementen en manifestaties, zowel van wetenschappelijke, economische, technologische, artistieke, culturele, sportieve, verzorgende, culinaire, recreatieve, educatieve, spirituele als sociale aard, in de ruimste zin van het woord, evenals het creëren, beheren en uitgeven van syllabi, cursussen, boeken, tijdschriften, artikels, alsook van visueel, auditief en ander materiaal. Deze opsommingen zijn exemplatief en niet limitatief.

- Het verwerven, ontwikkelen, kopen en verkopen of op andere wijze aanbieden van alle octrooien, licenties, handelsmerken, auteursrechten, know how en andere intellectuele eigendomsrechten of aanverwante immateriële duurzame activa die rechtstreeks of onrechtstreeks met de doelomschrijving of activiteiten verband houden en die bijdragen tot haar ontwikkeling.

- Het verstrekken van alle managementdiensten waaronder doch niet beperkt tot project management, interim management en bovengenoemde activiteiten alsook het verlenen van administratieve en logistieke ondersteuning aan organisaties en individuen.

- Het uitoefenen van alle activiteiten alsook het verlenen van advies inzake en verbonden aan public relations, communicatie, promotie en promotionele events.

- Het huren, verhuren en aan- en verkopen van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten, het verkavelen, het ruilen, het verbeteren, het renoveren van onroerende goederen, het verhuren al dan niet gemeubeld, het opbouwen van een onroerend patrimonium met inbegrip van onroerende zakelijke rechten en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- Het nemen van participaties onder welke vorm dan ook, in alle vennootschappen en verenigingen, bestaande of nog op te richten, met burgerlijke, industriële, financiële, onroerende, commerciële of andere doeleinden evenals het beheer en de valorisatie van deze participaties.

- Het verrichten van alle financiële transacties zoals de verwerving door aankoop of anderszins, van enige effecten, obligaties en aandelen van al dan niet verbonden ondernemingen.

- De aankoop, verkoop, cessie en ruil van alle roerende waarden, aandelen, deelbewijzen, obligaties, overheidsfondsen, opties en alle andere roerende rechten alsook de aankoop, verkoop, cessie, concessie en exploitatie van intellectuele rechten.

- Het verrichten van alle handelingen, alleen of in associatie of door participatie met anderen, die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

- Het starten van elke onderneming, het oprichten van elke vennootschap, het realiseren van een inbreng in een andere vennootschap, fuseren of met andere vennootschappen samenwerken, het onderschrijven, aan- en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

verkopen van aandelen en deelbewijzen en andere maatschappelijke rechten, het verschaffen van voorschotten en leningen en het borg staan ten aanzien van ieder persoon.

- Het borgstellen en het verschaffen van leningen ten gunste van vennootschappen waarin de vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks deelneemt op welke wijze ook of ten gunste van derden mits de vennootschap daarbij een belang heeft.

- Het waarnemen van mandaten zoals deze van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen of rechtspersonen en organisaties. Zij kan tevens mandaten opnemen in verenigingen. - Het stellen van elke roerende of onroerende handeling die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met haar doel of gelijkaardige doelen.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in de wettelijke bepalingen inzake vennootschappen. De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die in enig rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel. De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan

Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking van duur en eventueel met hoedanigheid van statutaire zaakvoerder in dit laatste geval. De algemene vergadering die hen benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht, en ingeval van pluraliteit, hun bevoegdheden. Indien er slechts één zaakvoerder wordt benoemd, oefent hij alle bevoegdheden alleen uit.

Als een rechtspersoon tot zaakvoerder of bestuurder is benoemd, moet zij, overeenkomstig de wet van twee augustus tweeduizend en twee, in de uitoefening van deze functie, een natuurlijke persoon aanduiden (vaste vertegenwoordiger) om haar te vertegenwoordigen.

Bevoegdheden van de zaakvoerders.

Overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen, vertegenwoordigt elke zaakvoerder alleen de vennootschap ten aanzien van derden en is bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Elke zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere

lasthebbers, al dan niet vennoten.

Bijeenkomst.

De jaarvergadering wordt gehouden op zesentwintig mei van elk jaar om negentien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De vergadering komt samen, telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens vennoten die één/vijfde van het kapitaal bezitten erom vragen.

De gewone en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op de plaats aangeduid

in de oproepingen.

Voorzitterschap - Beraadslaging

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder, of bij diens ontstentenis, door de

vennoot die het hoogst aantal aandelen bezit.

Behoudens in de gevallen bij wet voorzien, beraadslaagt en besluit de vergadering op geldige wijze, ongeacht het aanwezige of vertegenwoordigde deel van het kapitaal

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar.

Het boekjaar vangt aan op de eerste januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Bestemming van de winst.

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent (5%) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder(s), de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder(s). Algemene Vergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De comparant verklaart vervolgens in buitengewone algemene vergadering bijeen te komen en neemt, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten :

Luik B - Vervolg

1. Afsluiting eerste boekjaar - Eerste jaarvergadering.

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op eenendertig december tweeduizend dertien. De eerste jaarvergadering zal bijgevolg in tweeduizend veertien gehouden worden.

2. Benoeming zaakvoerder.

De algemene vergadering stelt aan tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: Mevrouw Van den Bossche Marijke, voornoemd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Hier aanwezig en aanvaardend.

Haar opdracht zal onbezoldigd uitgeoefend worden, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Bijzondere lastgeving

De zaakvoerder verklaart tot bijzondere lasthebber aan te stellen de naamloze

venootschap TAX CONSULT met maatschappelijke zetel te Luchtschiplaan 8, 1170

Brussel, of de door haar gedelegeerde persoon, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en andere instanties, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank voor Ondernemingen te verzekeren.

Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle akten en documenten ondertekenen, indeplaatsstellen, en al het nodige doen in de ruimste zin van het woord.

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Jean Vincke, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzelfdertijd neergelegd:

- 1 afschrift;

- 1 gelijkvorming uittreksel.

Coordonnées
ESSENTICO

Adresse
HALDERTSTRAAT 225 3390 TIELT (BT)

Code postal : 3390
Localité : Tielt
Commune : TIELT-WINGE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande