ETABLISSEMENT VAN SULL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ETABLISSEMENT VAN SULL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 421.321.874

Publication

06/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.06.2014, NGL 30.09.2014 14622-0354-012
13/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 05.11.2012 12633-0074-012
16/01/2012
ÿþ1

[L LC ~3

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vi beht aar Bel A I I IIIIIIIII811111

Staa " izoiaisa*







SE L-

ria



0 4i-002131r



Ondernemingsnr : 0421.321.874

Benaming (voluit) : ETABLISSEMENT VAN SULL

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Pastoriestraat, 1 A

1860 Meise

Onderwerp akte :Wijziging van het maatschappelijk doel - Omzetting van het kapitaal in euro - Kapitaalverhoging door incorporatie van reserves - omzetting van aandelen aan toonders in aandelen op naam - Verandering van de vertegenwoordiging van de vennootschap - Verplaatsing van de datum van de algemene vergadering - Volledige herziening van de statuten met het oopg op het Wetboek van Vennootschappen

Uit een akte verleden voor Notaris Louis DECOSTER, te Schaarbeek, op tweeëntwintig december tweeduizend en elf,

blijkt er uit dat de buitengewone algemene vergadering der, aandeelhouders van de Naamloze vennootschap "ETABLISSEMENT,

;VAN SULL" waarvan de zetel gevestigd is te Meise,, ,Pastoriestraat, 1 A, de volgende beslissingen genomen heeft : 1. De vergadering beslist het kapitaal in euro, hetzij, :vijfenvijftig duizend zevenhonderd zesenzeventig euro vier

;;cent (55.776,04 ¬ ), om te zetten.

;2. De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten

'belope van zesduizend zevenhonderd drieëntwintig euro;: ;,zesennegentig cent om het te verhogen van vijfenvijftig; ;duizend zevenhonderd zesenzeventig euro vier cents tot

tweeënzestig duizend vijfhonderd euro zonder nieuwe inbrengen; :'en zonder creatie van nieuwe aandelen door incorporatie in

het kapitaal van een som van zesduizend zevenhonderd"

drieëntwintig euro zesennegentig cent, af te houden van de

beschikbare reserves van de vennootschap, zoals zij vermelde 'staan in de jaarrekening afgesloten op éénendertig december, :tweeduizend en tien, goedgekeurd door de algemene vergadering,: 'de dato negen mei tweeduizend en elf.

4. De vergadering beslist de vijfenvijftig aandelen nog aan; toonder op de duizend achthonderd bestaande aandelen aandelen op naam om te zetten. De raad van bestuur verklaart: dat vijfenvijftig aandelen in een brand vernietigd werden en. niet herdrukt werden.

5. De vergadering beslist de vertegenwoordiging van de; vennootschap te veranderen; de vennootschap zal vanaf heden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



door twee bestuurders of door een afgevaardigde-bestuurder. vertegenwoordigd worden.

6. De vergadering beslist de algemene vergadering van de: aandeelhouders naar de laatst donderdag van de maand juni te verplaatsen.

7. De vergadering beslist de statuten om ze in; overeenstemming te brengen met wat voorafgaat en met het; Wetboek van Vennootschappen volledig te herzien, zoals volgt: ARTIKEL ÉÉN -- NAAM.

De vennootschap bekleedt de vorm van een naamloze' vennootschap. Haar naam luidt : "ETABLISSEMENT VAN SULL". ARTIKEL TWEE - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1860 Meise, Pastoriestraat, 1 A.

Hij mag overal in België worden verplaatst door eenvoudige' beslissing van de raad van bestuur die alle machten heeft om', de wijziging die er uit voortvloeit authentiek te doen vaststellen in huidig artikel van de statuten.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de raad, van bestuur, administratieve zetels, agentschappen, werkplaatsen, opslagplaatsen en bijkantoren, zowel in België als in het buitenland vestigen.

ARTIKEL DRIE - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel :

- het vertegenwoordigen, het fabriceren, het verhandelen en de uitdeling van alle materialen en produkten voor de drukkerij en het inbinden;

- de oprichting, het verwerven, de verhuring, het huren, de vestiging, het uitbaten van alle instellingen, fabrieken,! werkplaatsen, die betrekking hebben met een of andere der voorgeschreven bedrijvigheden.

Zij mag alle handels-nijverheids-financiële, roerende of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of'. onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een: soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar produkten kunnen vergemakkelijken.

ARTIKEL VIER - DUUR.

De duur van de vennootschap is onbeperkt. Zij mag verbintenissen aangaan voor een termijn die de datum van haar eventuele ontbinding overtreft.

:ARTIKEL VIJF - MAATSCHAPPELIJKE KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal werd vastgesteld op tweeënzestig duizend vijfhonderd euro (62.500,00 ¬ ), verdeeld in duizend :achthonderd gelijke aandelen zonder nominale waarde, volledig contant ingeschreven en volstort.

ARTIKEL VIJF BIS

'Bij de oprichting van de vennootschap werd het kapitaal. !vastgesteld op een miljoen tweehonderd vijftig duizend frank, ien gesplist in duizend aandelen zonder vermelding van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

nominale waarde ingeschreven in geld en die werden afbetaald; tot beloop van twintig procent.

Zij werden naderhand volledig afbetaald.

Deze aandelen zijn genummerd van een tot duizend.

De buitengewone algemene vergadering gehouden op achtentwintig december negentienhonderd drieëntachtig heeft beslist het kapitaal te vermeerderen met een miljoen frank om het te verhogen van een miljoen twee honderd vijftig duizend frank tot twee miljoen tweehonderd vijftig duizend frank door het creëren van acht honderd aandelen van dezelfde aard als de bestaande genummerd van duizend en een tot duizend acht; honderd.

De buitengewone algemene vergadering gehouden op tweeëntwintig december tweeduizend en elf heeft beslist 1) het kapitaal in euro, hetzij vijfenvijftig duizend'. zevenhonderd zesenzeventig euro vier cent (55.776,04 E), om te zetten en 2) het kapitaal te verhogen ten belope van zesduizend zevenhonderd drieëntwintig euro zesennegentig cent om het te verhogen van vijfenvijftig duizend zevenhonderd zesenzeventig euro vier cent tot tweeënzestig duizend vijfhonderd euro zonder nieuwe inbrengen en zonder creatie van nieuwe aandelen door incorporatie in het kapitaal van een som van zesduizend zevenhonderd drieëntwintig euro zesennegentig cent, af te houden van de beschikbare reserves van de vennootschap, zoals zij vermeld staan in de jaarrekening afgesloten op éénendertig december tweeduizend en tien, goedgekeurd door de algemene vergadering de dato; negen mei tweeduizend en elf.

ARTIKEL ZES - AARD VAN DE AANDELEN.

De aandelen zijn op naam.

In de zetel van de vennootschap van de aandelen op naam.

De overdrachten van aandelen hebben plaats overeenkomstig artikel 504 van het Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL ZEVEN - ONDEELBAARHEID VAN DE EFFECTEN.

De effecten zijn ondeelbaar tegenover de vennootschap.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon is aangewezen als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap.

Ingeval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een effect, in naakte eigendom en vruchtgebruik worden de rechten, .desaangaand uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

;ARTIKEL ACHT - SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

,De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit tenminste drie leden, of door twee leden in de gevallen. waarin de wét het toelaat, benoemd voor ten hoogste zes jaren; ;door de algemene vergadering van aandeelhouders die te allen: tijde door haar kunnen worden ontslagen.

;Zij zijn herbenoembaar.

De opdracht van de uittredende bestuurders eindigt 'onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe, ;benoeming is overgegaan.

wordt een register gehouden:

mOd 11,1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mpd 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL NEGEN - VERGADERINGEN.

De raad van bestuur vergadert na oproeping en onder het' voorzitterschap van zijn voorzitter of, bij diens, verhindering, een bestuurder door zijn collega's aangeduid,' telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens minimum twee bestuurders het aanvragen.

De vergaderingen worden gehouden in de plaats aangewezen in de oproepingsbrieven.

ARTIKEL TIEN - BERAADSLAGING.

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of, vertegenwoordigd is en besluiten bij meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Elke bestuurder, die belet is of afwezig, kan bij brief, fax of email, een van zijn collega's afvaardigen om hem te vertegenwoordigen op de vergaderingen van de raad en er te stemmen in zijn plaats.

In dit geval wordt de volmachtgever geacht aanwezig te zijn. Maar geen enkele bestuurder mag meer dan een van zijn collega's vertegenwoordigen.

De beslissingen van de Raad van Bestuur worden genomen met meerderheid van stemmen. In geval van verdeling, is de stem van diegene die de vergadering voorzit, doorslaggevend. Maar deze regel verliest van rechtswege haar uitwerking wanneer de Raad van Bestuur maar uit twee leden bestaat en dit tot wanneer de Raad van Bestuur opnieuw uit ten minste drie leden is samengesteld.

ARTIKEL ELF - VERSLAGEN.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgesteld in notulen, ondertekend door de aanwezige leden.

Afschriften of uittreksels voor te leggen in en buiten rechte: worden ondertekend door de voorzitter, door een gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

ARTIKEL TWAALF - BEVOEGHEDEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te, verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens; de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

ARTIKEL DERTIEN - DAGELIJKS BESTUUR.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van dei vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van wat dat: bestuur aangaat, aan één of meer bestuurders, directeurs en andere personen, die alleen of gezamenlijk optreden, ;opdragen.

In geval van opdracht, bepaalt de raad van bestuur de machten en bezoldigingen verbonden aan de opgedragen functies.

ARTIKEL VEERTIEN - VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP BIJ': HAAR HANDELINGEN EN IN RECHTE.

De vennootschap is vertegenwoordigd bij elke akte, alsmede. bij de akten waaraan een openbare of ministeriële ambtenaar zijn medewerking verleent, hetzij door een gedelegeerde, bestuurder, hetzij door twee bestuurders, die, in geen geval, het bewijs van een voorafgaande machtiging van de raad van

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

. Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

m'A 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

bestuur zullen moeten voorleggen.

ARTIKEL VIJFTIEN -- CONTROLE.

Overeenkomstig artikel 141 van het Wetboek van: vennootschappen, is de vennootschap zolang zij voor het laatst afgesloten boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in artikel 15 van hetzelfde Wetboek, niet verplicht een commissaris aan te stellen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Wordt geen commissaris-revisor benoemd dan heeft iedere,

aandeelhouder individueel de onderzoeks- en

controlebevoegdheid van een commissaris.

Indien de vennootschap niet beantwoordt aan de bovenvermelde criteria, dient de algemene vergadering zo spoedig mogelijk

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

gehouden in de plaats aangewezen in de oproeping, gebrek aan aanwijzing, op de maatschappelijke zetel. ARTIKEL ACHTTIEN - VERTEGENWOORDIGING.

Elk eigenaar van aandelen kan op de algemene een lasthebber worden vertegenwoordigd. vruchtgebruikers en eigenaars van de schuldeisers en pandgevers dienen zich persoon te laten vertegenwoordigen. 'Elk van de echtgenoten mag vertegenwoordigd worden.

De raad van bestuur mag het model 'en eisen dat zij op de door hem 'gedeponeerd vijf volle dagen voor de ARTIKEL NEGENTIEN - BUREAU.

'Elke algemene vergadering wordt

over te gaan tot aanstelling van één of meerdere

commissarissen, leden van het Instituut der

Bedrijfsrevisoren, overeenkomstig de wettelijke modaliteiten. ARTIKEL ZESTIEN - VERLONING.

;Bij elke benoeming beslist de algemene vergadering of aan de bestuurder een vaste of niet vaste bezoldiging wordt 'toegekend, aan te rekenen op de algemene kosten.

He algemene vergadering mag eveneens aan de bestuurders 'zitpenningen toekennen, aan te rekenen op de algemene kosten. De raad van bestuur mag aan de bestuurders en directeurs, die :met bijzondere taken en opdrachten zijn belast, bezoldigingen toekennen, aan te rekenen op de algemene kosten.

ARTIKEL ZEVENTIEN - ALGEMENE VERGADERINGEN.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel op de laatste donderdag van juni te achttien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit

vereist. Zij moet worden bijeengeroepen wanneer:

aandeelhouders die een vijfde van het maatschappelijke, kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De gewone en buitengewone algemene vergaderingen worden;

en bij

vergadering door De medeëigenaars, de; blote eigendom, de'. door één en dezelfde

door zijn echtgenoot

van de volmachten bepalen; aangeduide plaats worden algemene vergadering.

voorgezeten door de

voorzitter van de raad van bestuur of bij gebrek hieraan door;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ien aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

de vice-voorzitter of bij gebrek hieraan door een bestuurder die hiertoe is aangeduid door zijn collega's.

In geval van afwezigheid of verhindering van de voormelde personen, wordt de vergadering voorgezeten door een aandeelhouder die aanwezig is en bereid is om te worden aangeduid door de vergadering.

De voorzitter stelt de secretaris aan.

De vergadering kiest onder de aandeelhouders twee stemopnemers, indien het aantal aanwezige aandeelhouders het toelaat.

De bestuurders vervolledigen het bureau.

ARTIKEL TWINTIG - AANTAL STEMMEN.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

ARTIKEL EENENTWINTIG - MAATSCHAPPELIJKE GESCHRIFTEN.

;Het maatschappelijke boekjaar begint op één januari en 'eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Op deze laatste dag wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en maakt de raad van bestuur een inventaris evenals de jaarrekening overeenkomstig de wet op.

Het jaarverslag bevat een commentaar op de jaarrekening, alsook de gegevens en de aanwijzingen voorzien door artikel 96 van het Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL TWEEENTWINTIG - VERDELING.

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van die winst wordt voorafgenomen : vijf procent voor de, :wettelijke reserve; deze voorafname is niet meer verplicht ;wanneer het reservefonds een tiende van het kapitaal van de: vennootschap bereikt; de verplichting herleeft indien de: ;wettelijke reserve wordt aangesproken.

ARTIKEL DRIEENTWINTIG - UITKERING VAN DE DIVIDENDEN EN INTERIMDIVIDENDEN.

De uitkering van de dividenden geschiedt op de ogenblikken en; op de plaatsen die de raad van bestuur aanduidt.

Deze zal, op haar eigen verantwoordelijkheid, kunnen, beslissen om, overeenkomstig de wet, voorschotten op de; dividenden uit te keren, betaalbaar in geld of op een andere; wijze; de raad stelt het bedrag van die voorschotten en de datum voor de betaling vast.

ARTIKEL VIERENTWINTIG - ONTBINDING - VEREFFENING - VERDELING. :Na aanzuivering van alle schulden en van alle kosten en. lasten van de vereffening of de consignatie van de nodige sommen hiertoe, dient het netto-actief eerst om het gestorte, niet afgeloste bedrag van de aandelen te vergoeden; dit kan; geschieden in geld of in effecten.

Het saldo wordt gelijk verdeeld tussen alle aandelen, als er ;aandelen zonder stemrecht bestaan.

;ARTIKEL VIJFENTWINTIG - KEUZE VAN WOONST.

De aandeelhouders, de bestuurders, de commissarissen, de directeurs en vereffenaars die in het buitenland wonen, doen voor de uitvoering van de huidige statuten keuze van: woonplaats in de maatschappelijke zetel waar hen geldig alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

;kunnen worden gedaan.

ARTIKEL ZESENTWINTIG - TOEPASSELIJKHEID VAN HET WETBOEK VAN,

VENNOOTSCHAPPEN.

Partijen willen het Wetboek van vennootschappen volledig, eerbiedigen.

Bijgevolg worden de bepalingen van dit Wetboek, waa rvan niet geldig is afgeweken, geacht in deze akte te zijn ingeschreven; de clausules die strijdig zijn met dwingende bepalingen uit dit Wetboek worden geacht niet te zijn ingeschreven.

7 bis. Benoeming van een nieuwe bestuurder.

Mevrouw Van Sull Suzanne, wonende Pastoriestraat, 1 te 1860 Meise wordt bestuurder benoemd,

Haar mandaat zal ophouden na de algemene vergadering van het jaar 2017.

8. MACHTIGING .

De vergadering verleent elke machtiging aan de Raad van Bestuur om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR EENSLUIDENDE UITTREKSEL AFGELEVERD VOOR REGISTRATIE OM ALLEEN GEDEPONEERD TE WORDEN BIJ DE GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

(Getekend door Notaris Louis DECOSTER).

Tezelfdertijd neergelegd : een uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.05.2011, NGL 25.11.2011 11617-0041-012
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.05.2010, NGL 31.08.2010 10519-0198-011
06/10/2009 : BL432330
02/10/2008 : BL432330
05/10/2007 : BL432330
07/09/2006 : BL432330
27/07/2005 : BL432330
30/08/2004 : BL432330
26/07/2004 : BL432330
28/05/2003 : BL432330
03/10/2002 : BL432330
15/08/2001 : BL432330
05/06/1999 : BL432330
25/07/1998 : BL432330
26/07/1989 : BL432330
01/01/1988 : BL432330
05/06/1987 : BL432330
01/01/1986 : BL432330
26/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 20.07.2016 16336-0222-012

Coordonnées
ETABLISSEMENT VAN SULL

Adresse
PASTORIESTRAAT 1, BUS A 1860 MEISE

Code postal : 1860
Localité : MEISE
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande