ETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 400.378.485

Publication

22/05/2014
ÿþi1

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op

191 4 07



"

t 3 MEI 20t4

ter griffie van de Nederlandstalige l ehtbank van ka¬ ipttandel Brussel



Ondernemingsnr : 0400.378.485

Benaming

(voluit) : Etablissementen Franz Colruyt

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel Edingensesteenweg 196, 1500 Halle (volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming gedelegeerde bestuurders

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur gehouden op 27/03/2014.

De Raad van Bestuur besliste op 27/03/2014 om het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, op te dragen aan de heren Jef Colruyt (wonende te Vroenenbos 100, 1500 Malle) en Frans Colruyt (wonende te Bekersveldstraat 1, 1602 Vlezenbeek), alleen optredend.

Elk van hen kan, binnen de grenzen van zijn opdracht, bijzondere beperkte volmachten toekennen aan derden en de vennootschap vertegenwoordigen jegens derden en in rechte, als eiser of verweerder.

De heer Jef Colruyt vervult enerzijds de functie van Voorzitter van de Directieraad van de vennootschap en fungeert anderzijds als Chief Operations Officer Group Services van de vennootschap.

De heer Frans Colruyt vervult de functie van Chief Operations Officer Retail; hij zal over de uitvoering van zijn functie rapporteren aan de Voorzitter van de Directieraad van de vennootschap.

De gedelegeerd bestuurder kan de handelingen, hieronder omschreven, alleen stellen voor zover de waarde van iedere handeling, afzonderlijk beschouwd, 10.000.000,00 euro niet overtreft.

De gedelegeerd bestuurder kan in het algemeen alle daden stellen die nodig of nuttig zijn voor het bestuur of voortbestaan van de vennootschap zoals dit zich situeert in de financiële, boekhoudkundige, patrimoniale, bestuurlijk administratieve, commerciële, organisatorische en personeelssfeer, binnen de perken van het dagelijks bestuur, en die door de wet ot de statuten niet onvervreemdbaar toegewezen werden aan de Raad van Bestuur of de Algemene Vergadering, waarbij de opsomming van bovenstaande van verklarende en niet beperkende aard is.

In het kader van de hierboven vermelde bevoegdheden kan de gedelegeerd bestuurder alle benodigde of nuttige verbintenissen aangaan, contracten afsluiten, alle brieven en documenten, akten en stukken ondertekenen, rechtshandelingen vervullen, pleegvormen vervullen, één of meerdere personen in de plaats stellen voor het uitvoeren van alle of een deel van gezegde machten, de in de plaatsgestelden af te zetten en anderen in hun plaats te stellen; woonplaats kiezen en in het algemeen binnen het kader van gezegde bevoegdheden alle daden van beheer en beschikking stellen.

Zij sluiten de bevoegdheid van de Raad van Bestuur dienaangaande niet uit.

De vennootschap is in het kader van het dagelijks bestuur geldig verbonden door alleen de handtekening van een gedelegeerd bestuurder. In die hoedanigheid moet deze zijn handelingen niet met een voorafgaande of speciale toestemming rechtvaardigen.









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Jef Colruyt NV Anima

Bestuurder Vertegenwoordigd door Jef Coiruyt

Bestuurder

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/06/2014
ÿþMod Word 11.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op

ui

*14122854*

Va

behd aan Belt

Staal

Ondernerningsnr : 0400.378.485

Benaming

(voluit) : Etablissementen Franz Colruyt

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Edingensesteenweg 196, 1500 Halle

(volledig adres)

Onderwerp akte : vernietiging aandelen na inkoop door de vennootschap van eigen aandelen

Uit een akte, verleden voor ons, meester Willem Muyshondt , geassocieerd notaris te Halle, op 26 mei 2014, geregistreerd te Halle I op 2 juni 2014, boek 731 blad 22 vak 20, blijkt dat de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "Etablissementen Franz Colruyt" volgende beslissingen genomen heeft en verzocht heeft aan de instrumenterende notaris om bij akte vast te stellen :

A. Dat ingevolge de notulen van de buitengewone algemene vergadering, verleden voor notaris Hendrik

" Muyshondt, geassocieerd notaris met standplaats te Halle, op zestien oktober tweeduizend en negen, het volgende werd besloten, letterlijk overgenomen uit voormelde akte:

"Machtiging tot inkoop van eigen aandelen

De Algemene Vergadering beslist machtiging te verlenen aan de Raad van Bestuur van de vennootschap " en aan de Raden van Bestuur van de dochtervennootschappen zoals gedefinieerd in artikel 627 Wetboek van Vennootschappen, om maximum in totaal zes. miljoen zeshonderdtweeëntachtigduizend achthonderd, achtennegentig (6.682.898) eigen aandelen van de vennootschap te verwerven voor rekening van de vennootschap en/of voor rekening van dé dochtervennootschap(pen), voor een minimale prijs van vijftig euró (50,00 EUR) per aandeel, en voor een maximale prijs van driehonderd euro (300,00 EUR) per aandeel, voor zover deze prijs zich bevindt binnen de minimum/maximumgrens uitgedrukt in artikel .12, 3e alinea van de statuten.

Deze machtiging geldt voor een duur van vijf jaar, die ingaat op de dag waarop over deze agenda wordt beslist.

Deze machtiging vervangt de machtiging gegeven op de buitengewone vergadering van aandeelhouders van de vennootschap de dato tien oktober tweeduizend en acht, die zou verstrijken in april tweeduizend en tien. Machtiging aan de Raad van Bestuur om ingekochte eigen aandelen te vernietigen

De algemene vergadering beslist tot machtiging van de Raad van Bestuur om de ingekochte eigen aandelen op door hem geschikt geachte tijdstippen te vernietigen indien hij dit opportuun vindt, per schijf van minimum vijfhonderd duizend aandelen, dit gepaard gaande met de vernietiging van de overeenkomstige onbeschikbare reserves, zodanig dat de waarde van de aandelen op het ogenblik van de beslissing tot vernietiging wordt afgeboekt.

De Algemene vergadering beslist dat de Raad van Bestuur deze machtiging ten allen tijde mag gebruiken, zo gewenst repetitief en dat ze het tijdstip van de vernietiging vrijblijvend mag bepalen. De Algemene vergadering machtigt hierbij evenzeer de Raad van Bestuur om alsdan de aantallen aandelen te corrigeren in de statuten en de statutenwijziging die noodzakelijk is als gevolg daarvan notarieel vast te stellen."

B. Dot de raad van bestuur, in uitvoering van deze opdracht, aandelen op verschillende tijdstippen regelmatig op de beurs gekocht heeft, en dat de Raad van bestuur in voormelde vergadering van 12 mei 2014 opdracht gegeven heeft om negen miljoen (9.000.000) aandelen effectief te vernietigen. De volmachtdrager verwijst ter informatieve titel naar de buitengewone algemene vergadering van 12 oktober 2010 ingevolge waarvan liet aantal aandelen werd gesplitst door 5.

C. Vernietiging der aandelen - uitvoering van de statutenwijziging

Deze negen miljoen (9.000.000) aangekochte aandelen zijn nominatieve aandelen, bewaard in het nominatief register van de vennootschap. Opdracht werd gegeven aan Euroclear om de aandelen te vernietigen zoals blijkt uit het aangehecht attest en een uittreksel van Euroclear stand 26 mei 2014. Tegelijk wordt overgegaan tot vernietiging van de overeenkomstige onbeschikbare reserves, zodanig dat de waarde van de aandelen op het ogenblik van de vernietiging wordt afgeboekt.

De raad van bestuur heeft ook beslist dat de eerst ingekochte aandelen vernietigd worden.

TWEEDE BESLISSING: WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1 û MI 2014

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank vait&litilDphandel Brussel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

r-. \''



Voorbehouden Door de vernietiging van negen miljoen (9.000.000) aandelen, wordt artikel 5 van de statuten als volgt gewijzigd:

aan het "ARTIKEL 5; Maatschappelijk kapitaal.

Belgisch Staatsblad Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op TWEEHONDERD ZESTIG MILJOEN VIJFHONDERDTWEEENVIJFTIGDUIZEND NEGENHONDERD NEGENENVIJFTIG EURO ACHTENVIJFTIG CENT (260.552.959,58 EUR), vertegenwoordigd door HONDERD ZESENVIJFTIG MILJOEN HONDERD NEGENENZESTIG DUIZEND ZEVENHONDERD NEGENENVEERTIG (156.169.749) aandelen, zonder aanduiding van de nominale waarde."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Muyshondt Willem.

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van de akte statutenwijziging, met aangehechte volmacht, gecoördineerde statuten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/10/2014
ÿþ ModWord11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staateimirheend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte 9Ci/oritve,..

'faon op



13 OKT. 2014

ter griffie van de Necterlandstalige rechtbank van koophandei Brusse Grime

Voor- 1111Mingil

behouden aan het Belgisch

Staatsblat

Ondernemingsnr : 0400.378.485

Benaming

(voluit) : Etablissementen Franz Colruyt

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel Edingensesteenweg 196, 1500 Halle

(volledig adres)

Onderwerp akte: Herbenoeming bestuurders

Uittreksel uit het verslag van de Algemene Vergadering van 24 september 2014:

Het mandaat van de Heer Jozef Colruyt vervalt na de Algemene Vergadering van 24 september 2014, De Raad van Bestuur stelt voor de Heer Jozef Colruyt (nationaal nummer 581018-253-10, vermeld met zijn. uitdrukkelijke toestemming), ais bestuurder te herbenoemen en dit voor een periode van 4 jaar dus tot na de' Algemene Vergadering in 2018..

Het mandaat van de Heer Wim Colruyt vervalt ria de Algemene Vergadering van 24 september 2014. De Raad van Bestuur stelt voor de Heer Wim Colruyt (nationaal nummer 610728-225-71, vermeld met zijn uitdrukkelijke toestemming), als bestuurder te herbenoemen en dit voor een periode van 4 jaar dus tot na de Algemene Vergadering in 2018.

De vergadering keurt met éénparigheid van stemmen de herbenoemingen van de bestuurders goed,

Jef Colruyt N.V. Anima

Bestuurder Vertegenwoordigd door Jef Colruyt

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

04/11/2014
ÿþet

rs

~~ r:«1:\- "77., Mod Wou' 11.1

In de bijlagen bij het,Belgisch Staatsblad bekend te meen kópie na neerlegging terbriffle yge gdIOntvange

Z On 2014

t~ï

griffie van de Nederlandstalige

Wegtgete Wel berrel-Mi Qj" mel

1

Voor- IIIIII1IiIiII1IIIJII!iIi/iII1I!IIII/JIIiiji/iiiiii

behoude aan het Belgisci iaz ia~i*

Staatsble

Ondernemingsnr : 0400.378.485

Benaming

(voluit) ; ETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT

(verkort)

. i;eLIlisvorm Naamloze vennootschap "

Zetel " 1500 Halle, Edingsesteenweg 196

(volledig ,adres)

ir:rwet u aki- ; Kapitaalverhoging voorbehouden aan het personeel - inkoop eigen aandeIen - vernietiging eigen aandelen

Uit een akte, verleden voor meester Muyshondt Willem, geassocieerd notaris te Halle, op 14 oktober 2014, voor registratie uitgereikt met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van' koophandel, blijkt dat de algemene vergadering van de naamloze vennootschap 'Etablissement Franz Coiruyt' volgende beslissingen genomen heeft:

I. KAPITAALVERHOGING MET PUBLIEKE UITGIFTE VOORBEHOUDEN AAN HET PERSONEEL, UIT KRACHT VAN ARTIKEL 609 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

3.Uitgifte van nieuwe aandelen:

De Algemene Vergadering beslist tot de uitgifte van maximum één miljoen (1.000.000) nieuwe aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde en aan de modaliteiten beschreven in voormeld verslag van de Raad van Bestuur.

4.Uitgifteprijs

De Algemene Vergadering besluit de uitgifteprijs te bepalen op basis van de gemiddelde beurskoers van het gewoon aandeel COLRUYT gedurende de dertig dagen voorafgaand aan deze vergadering, zijnde vijfendertig euro. twaalf eurocent (35,12 EUR) en na toepassing van een décote van maximum twintig procent (20 %) of achtentwintig euro tien eurocent (28,10 EUR).

De Algemene Vergadering stelt de uitgifteprijs vast op dertig euro (30,00 EUR) per nieuw aandeel

5.Opheffing van het voorkeurrecht

De Algemene Vergadering beslist het voorkeurrecht waarvan de aandeelhouders genieten overeenkomstig' artikel 595 en volgende van het wetboek van vennootschappen, inzake voormelde uitgifte van nieuwe aandelen op te heffen in het belang van de vennootschap, en dit ten gunste van de personeelsleden, zoals hierboven aangehaald.

6.Verhoging van het maatschappelijk kapitaal

De Algemene Vergadering beslist tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal, onder opschortende voorwaarde van inschrijving, door uitgifte van de nieuwe aandelen hierboven vernoemd aan de hierboven bepaalde modaliteiten en aan de uitgifteprijs beslist door de Buitengewone Algemene Vergadering.

De Algemene Vergadering beslist het maximumbedrag waarbinnen het maatschappelijk kapitaal na

inschrijving kan worden verhoogd vast te leggen op dertig miljoen euro (30.000.000,00 euro) door

vermenigvuldiging van de uitgifteprijs der nieuwe aandelen bepaald door de Buitengewone Algemene Vergadering met het maximum aantal uit te geven nieuwe aandelen. De inschrijving op de nieuwe aandelen wordt voorbehouden aan de personeelsleden van de vennootschap en van de met haar verbonden ondernemingen, zoals hoger bepaald.

Het kapitaal zal slechts verhoogd worden in geval van inschrijving en ten belope van deze inschrijving, waarbij, in geval het aantal inschrijvingen groter is dan het bepaalde maximum aantal nieuw uit te geven aandelen, een verdeling zal gebeuren waarbij in eerste instantie rekening zal worden gehouden met de mogelijkheid tot het bekomen van het maximaal fiscaal voordeel per personeelslid, en in een volgend stadium een evenredige vermindering zal geschieden in functie van het aantal inschrijvingen per personeelslid.

7.lnschrijvingsperiode

De Algemene Vergadering beslist de inschrijvingen open te stellen vanaf 20 oktober 2014 en af te sluiten op 20 november 2014.

8.Machtigingen aan de Raad van Bestuur

De Algemene Vergadering verleent aan de Raad van Bestuur de macht om de aanvragen tot inschrijving te ontvangen, de inbrengen op te vorderen en te ontvangen, bij het einde van de inschrijvingsperiode het aantal inschrijvingen vast te stellen alsmede het geplaatste bedrag, ten belope daarvan het bedrag der

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

kapitaalverhoging vast te stellen binnen het door de Buitengewone Algemene Vergadering bepaalde maximum, de verwezenlijking van de kapitaalverhoging binnen diezelfde grens, de volstorting ervan in geld, evenals de daaruit voortvloeiende wijziging van het bedrag van het maatschappelijk kapitaal en van het aantal aandelen vermeld in artikel 5 "Maatschappelijk kapitaal' van de statuten notarieel vast te stellen, en voor ai deze handelingen de besluiten van de Buitengewone Algemene Vergadering uit te voeren en te dien einde, alle modaliteiten te bepalen voor zover ze niet door de Buitengewone Algemene Vergadering bepaald werden, alle overeenkomsten te sluiten en in het algemeen ai het nodige te doen.

IL INKOOP EIGEN AANDELEN

2. Machtiging aan de Raad van Bestuur van de vennootschap en aan de Raden van Bestuur van de Dochtervennootschappen:

De Algemene Vergadering verleent aan de Raad van Bestuur van de vennootschap en aan de Raden van Bestuur van de Dochtervennootschappen zoals gedefinieerd in artikel 627 Wetboek van Vennootschappen, om maximum in totaal 31.233.949 eigen aandelen van de vennootschap te verwerven voor rekening van de vennootschap en/of voor rekening van de dochtervennootschappen, voor een minimale prijs van 10 euro per aandeel, en voor een maximale prijs van -100 euro per aandeel, voor zover deze prijs zich bevindt binnen de , minimum/maximumgrens uitgedruktin artikel 12, 3e alinea van de statuten.

' Dezè machtiging geldt voor een duur van vijf (5) jaar, die ingaat op de dag waarop over deze agenda wordt beslist,"

Deze machtiging vervangt de machtiging gegeven op de buitengewone Algemene Vergadering van aandeelhouders van de vennootschap`dd.16/10/2009, die zou verstrijken op 16/10/2014.

Ill.Vernietiging eigen aandelen:

1. De Algemene Vergadering verleent aan de Raad van Bestuur de macht om de ingekochte eigen aandelen op door hem geschikt geachte tijdstippen te vernietigen indien hij dit opportuun vindt, per schijf van minimum 500.000 aandelen, dit gepaard gaande met de vernietiging van de overeenkomstige onbeschikbare reserves, zodanig dat de waarde van de aandelen op het ogenblik van de beslissing tot vernietiging wordt afgeboekt,

De Raad van Bestuur mag deze machtiging ten allen tijde gebruiken, zo gewenst repetitief, en mag het " tijdstip van de vernietiging vrijblijvend bepalen. Hij krijgt hierbij evenzeer de machtiging om alsdan de aantallen aandelen te corrigeren in de statuten en de statutenwijziging die noodzakelijk is als gevolg daarvan, notarieel vast te stellen.

IV.Machtiging aan de Raad van Bestuur van de vennootschap

1. De Algemene Vergadering verleent aan de Raad van Bestuur van de vennootschap de macht om de beslissingen van de buitengewone Algemene Vergadering uitte voeren en daartoe al het nodige te doen. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,.. Notaris Hendrik Muyshondt

Tegelljktijd neergelegd: uitgifte van de akte statutenwijziging met aangehechte verslagen, en aanwezigheidslijst,

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

" iE,', . --.," hgfrUa7¬ ji " .- , r rk; 1,,

dc L-.. " ii u._, r_11 " _

'.l.., .r} {~~~.a+e. r i1i7rt,llfn-" n i ~

22/01/2014 : BL012121
23/12/2013 : BL012121
07/11/2013 : BL012121
05/11/2013 : BL012121
18/10/2013 : BL012121
01/08/2013 : BL012121
16/01/2015 : BL012121
01/02/2013 : BL012121
14/01/2013 : BL012121
13/11/2012 : BL012121
29/01/2015 : BL012121
29/01/2015 : BL012121
15/10/2012 : BL012121
11/05/2012 : BL012121
20/01/2012 : BL012121
14/11/2011 : BL012121
27/10/2011 : BL012121
27/10/2011 : BL012121
03/10/2011 : BL012121
25/01/2011 : BL012121
21/12/2010 : BL012121
17/11/2010 : BL012121
09/11/2010 : BL012121
22/10/2010 : BL012121
14/10/2010 : BL012121
11/10/2010 : BL012121
12/01/2010 : BL012121
10/11/2009 : BL012121
05/11/2009 : BL012121
23/10/2009 : BL012121
06/02/2009 : BL012121
12/01/2009 : BL012121
12/11/2008 : BL012121
22/10/2008 : BL012121
21/10/2008 : BL012121
25/09/2008 : BL012121
15/01/2008 : BL012121
21/11/2007 : BL012121
25/10/2007 : BL012121
22/10/2007 : BL012121
10/10/2007 : BL012121
26/09/2007 : BL012121
21/09/2007 : BL012121
19/09/2007 : BL012121
19/09/2007 : BL012121
23/01/2007 : BL012121
08/01/2007 : BL012121
14/12/2006 : BL012121
13/11/2006 : BL012121
16/10/2006 : BL012121
06/10/2006 : BL012121
27/07/2006 : BL012121
26/04/2006 : BL012121
26/06/2015 : BL012121
04/04/2006 : BL012121
20/10/2005 : BL012121
10/10/2005 : BL012121
06/10/2005 : BL012121
04/10/2005 : BL012121
20/01/2005 : BL012121
18/11/2004 : BL012121
05/11/2004 : BL012121
08/10/2004 : BL012121
04/10/2004 : BL012121
04/08/2015 : BL012121
10/03/2004 : BL012121
30/01/2004 : BL012121
03/11/2003 : BL012121
15/10/2003 : BL012121
09/10/2003 : BL012121
09/10/2003 : BL012121
24/07/2003 : BL012121
15/01/2003 : BL012121
23/10/2002 : BL012121
17/10/2002 : BL012121
17/10/2002 : BL012121
30/09/2002 : BL012121
09/08/2002 : BL012121
09/10/2015 : BL012121
28/10/2015 : BL012121
03/11/2015 : BL012121
01/11/2001 : BL012121
06/10/2001 : BL012121
06/10/2001 : BL012121
19/01/2001 : BL012121
02/12/2000 : BL012121
03/10/2000 : BL012121
03/10/2000 : BL012121
29/01/2000 : BL012121
15/12/1998 : BL12121
21/10/1998 : BL12121
21/10/1998 : BL12121
09/12/1997 : BL12121
28/10/1997 : BL12121
01/01/1997 : BL12121
17/10/1996 : BL12121
23/01/1996 : BL12121
15/01/2016 : BL012121
14/11/1995 : BL12121
19/10/1995 : BL12121
26/01/1994 : BL12121
15/04/1993 : BL12121
23/01/1993 : BL12121
13/01/1993 : BL12121
05/03/1992 : BL12121
22/02/1992 : BL12121
22/11/1991 : BL12121
19/10/1991 : BL12121
26/04/1991 : BL12121
22/01/1991 : BL12121
09/11/1990 : BL12121
20/10/1990 : BL12121
12/06/1990 : BL12121
29/05/1990 : BL12121
08/03/1990 : BL12121
25/01/1990 : BL12121
23/01/1990 : BL12121
21/10/1989 : BL12121
03/10/1989 : BL12121
15/04/1989 : BL12121
07/04/1989 : BL12121
25/01/1989 : BL12121
29/10/1988 : BL12121
21/07/1988 : BL12121
04/05/1988 : BL12121
06/04/1988 : BL12121
06/11/1987 : BL12121
31/10/1987 : BL12121
03/10/1987 : BL12121
24/10/1986 : BL12121
14/10/1986 : BL12121
15/10/1985 : BL12121
04/01/1985 : BL12121
26/10/2016 : BL012121
14/12/2016 : BL012121
06/10/2017 : BL012121
25/10/2017 : BL012121
05/12/2017 : BL012121

Coordonnées
ETABLISSEMENTEN FRANZ COLRUYT

Adresse
EDINGENSESTEENWEG 196 1500 HALLE

Code postal : 1500
Localité : HALLE
Commune : HALLE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande