EUFRAAT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EUFRAAT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 562.987.901

Publication

29/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

25-09-2014

Griffie

*14308612*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0562987901

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

EUFRAAT

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

UIT EEN AKTE, verleden op 24 september 2014 voor Meester Michael BOES, notaris met

standplaats te 3010 Leuven, Kessel-Lo, aangeboden op het 1e Registratiekantoor Leuven 2, BLIJKT DAT:

Door 1/ de heer EL ZAIDY Thaier, geboren te An Nasiriyah-Di Qhar, Irak, op 1 juli 1947, wonende te 3150 Haacht, Scharent 60 bus 2; en 2/ de heer MUSTAFA Daham, geboren te Moussel, Irak, op 30 januari 1971, wonende te 3010 Leuven, Kessel-Lo, Eénmeilaan 232 bus 0064, werd overgegaan tot de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voor onbepaalde duur, onder de naam "EUFRAAT", met maatschappelijke zetel te 1820 Perk, Tervuursesteenweg 142 bus 2, en waarvan het geplaatst kapitaal 18.600,00 EUR bedraagt, volledig onderschreven en volstort ten belope van 6.200,00 EUR, waarvoor in totaal 1.000 gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde werden toegekend, onderschreven als volgt: 1/ door voornoemde heer EL ZAIDY Thaier, voor 18.414,00 EUR, volstort ten belope van 6.138,00 EUR, waarvoor hem 990 aandelen werden toegekend; en 2/ door voornoemde heer MUSTAFA Daham, voor 186,00 EUR, volstort ten belope van 62,00 EUR, waarvoor hem 10 aandelen werden toegekend. Gezegd volstort bedrag is gedeponeerd op een bijzondere rekening bij Record Bank met nummer BE38 6528 3842 8272, geopend op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit een bankattest dat door ondergetekende notaris, samen met het financieel plan, bewaard zal worden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap heeft als doel: In België en in het buitenland, in het groot en in het klein, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening en voor rekening van derden en/of tussenpersonen: - de uitbating van een drank- en/of eetgelenheid, hetzij café, brasserie, snackbar, restaurant of taverne, zo mogelijk in combinatie met de amusementspelen; - de aan- en verkoop van tabak- en rookwaren, zichtkaarten, souvenirs, dag- en weekbladen, fantasie- en luxeartikelen; - het aanbieden en uitbaten van alle traiteurs- en cateringdiensten en aanverwante activiteiten, zoals de verkoop van voorbereide maaltijden en alle toebehoren, al dan niet in combinatie met het organiseren van allerhande feesten, banketten, buffetten en salons. De vennootschap mag functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij mag deelnemen, participeren, of tussenkomen in andere ondernemingen of vennootschappen of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf, wanneer deze ondernemingen of vennootschappen een identiek, analoog, gelijkaardig of aanverwant maatschappelijk doel hebben dan wel van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen. De vennootschap mag alle verrichtingen doen van industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende aard, alsmede verrichtingen op commissieloon, welke hetzij direct, hetzij indirect, verband houden met de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van het maatschappelijk doel der vennootschap. Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend. De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.600,00 EUR en het kapitaal is vertegenwoordigd door 1.000 gelijke aandelen zonder vermelding van waarde. De aandelen zijn

Onderwerp akte :

Tervuursesteenweg 142 Bus 2 1820 Steenokkerzeel

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot. De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. Hij kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

De controle op de vennootschap wordt opgedragen aan één of meer commissarissen.

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand mei om 18u00; indien die dag een feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats, aangewezen in de oproeping. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders een inventaris op, alsmede de jaarrekening en het jaarverslag, dit alles overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. De zaakvoerders leggen binnen de dertig dagen na goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering, de in het Wetboek van Vennootschappen genoemde documenten neer bij de Nationale Bank van België. Het batig saldo, na aftrek van de algemene onkosten, sociale lasten en nodige afschrijvingen, vertegenwoordigt de nettowinst. Van de nettowinst wordt 5% vooraf genomen voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

In geval van ontbinding van de vennootschap, en indien er geen vereffenaars benoemd zijn, dan zijn de zaakvoerders, die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering anders besluit. De vereffenaars hebben de verplichting jaarlijks rekenschap te geven en de jaarrekening ter goedkeuring voor te leggen. Het nettosaldo van de vereffening wordt verdeeld onder de maatschappelijke aandelen.

SLOTBEPALINGEN- OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting, onder voorbehoud van de bepalingen omtrent retroactiviteit zoals hierna voorzien, en zal worden afgesloten op 31 december 2015. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2016.

Overeenkomstig de mogelijkheid voorzien door artikel 16 van de statuten wordt er geen commissaris benoemd.

Onmiddellijk na de oprichting hebben de vennoten een eerste algemene vergadering gehouden, waarop volgende beslissingen werden genomen:

- Werd als niet-statutair zaakvoerder aangesteld, voor onbepaalde duur, de heer EL ZAIDY Thaier, voornoemd. Dit mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend tenzij de algemene vergadering er anders zal over beslissen. Genoemde benoemde heeft verklaard het mandaat aanvaarden met de gestelde voorwaarden, met ingang van heden en dit voor de ganse duur van de vennootschap. Comparanten hebben inmiddels voormelde zaakvoerder als mandataris aangesteld, om in afwachting van de neerlegging van voormeld uittreksel en de daaruit volgende verkrijging van de rechtspersoonlijkheid reeds rechtshandelingen te stellen voor de vennootschap in oprichting. - Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel, werd door de comparanten aan genoemde zaakvoerders, dan wel aan de heer Quintens Patrick, mevrouw Vrancken Isabelle en/of mevrouw Broeckx Kathleen met kantoor te 3000 Leuven, Brouwersstraat 1/5, de nodige machten verleend om alle formaliteiten die de oprichting van onderhavige vennootschap zullen volgen, te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de inschrijving van de vennootschap in het handelsregister of de Kruispuntbank der Ondernemingen, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, de Federale, Gewestelijke en Lokale Diensten van de Directe en Indirecte Belastingen, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen en dit met macht tot indeplaatsstelling.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

De notaris (get.)

Michael BOES

Samen hiermee neergelegd:

- expeditie

27/03/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffié van de akte __

neergelegd/ontvangen Op

1 l MAAR 2015

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank van lQrifiandel Brussel

Ondernemingsnr : 0562987901

Benaming

(voluit) : EUFRAAT

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Tervuursesteenweg 142 1820 Steenokkerzeel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag ,Benoeming, overdracht van aandeel, buitengewone algemene vergadering van 3111212014.

Tekst

De buitengewone algemene vergadering van 31/12/2014 aanvaardt het ontslag van El Zaidy Thaier van haar post van zaakvoerder en geeft haar quitus voor haar weggestroomd mandaat,

De buitengewone algemene vergadering van 31/12/2014 aanvaardt de benoeming van de Mustafa Daham inwoner Eénmeilaan 232/0064 3010 Leuven , als zaakvoerder, die aanvaardt.

Dezelfde vergadering aanvaardt de overdracht van aandelen tussen El Zaidy Thaler , die de totaliteit van haar aandelen aan Mustafa Daham afstaat, die aanvaardt,

11111111111.111111,e111111111

Mijnheer Mustafa Daham

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
EUFRAAT

Adresse
TERVUURSESTEENWEG 142, BUS 2 1820 STEENOKKERZEEL

Code postal : 1820
Localité : STEENOKKERZEEL
Commune : STEENOKKERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande