EURAM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : EURAM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 440.801.157

Publication

19/12/2013
ÿþ~.._ 54k...

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koopha 9 DEc, 2013

te ~.suven, de IDE ep, FIER,

%AU 111

Ondememingsnr : BE 0440 801 157

Benaming : "EURAM"

(voluit):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3018 Leuven (Wijgmaal), Vaartdijk 3 bus 0102

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING -- KAPITAALVERHOGING 

STATUTENWIJZIGING

Tekst :

Uit een proces-verbaal verleden voor Jurgen De Meutter, geassocieerd notaris te Leuven, op tweeëntwintig november tweeduizend dertien, dragende de vermelding "Geregistreerd twee bladen één renvooi te Leuven 2e kantoor der Registratie op 27 NOV. 2013 boek 1379 blad 79 vak 14 Ontvangen: vijftig euro (50 EUR) De Ontvanger (get.) DE CLERCQ G,", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "EURAM" met maatschappelijke zetel te 3018 Leuven (Wijgmaal), Vaartdijk 3 bus 0102, onder meer volgende besluiten genomen heeft:

1. Bij bijzondere algemene vergadering van 15 november 2013 werd beslist om dividenden uit te keren in toepassing van artikel 537, lid 1 WIB92. De algemene vergadering heeft besloten het kapitaal te verhogen met een bedrag van honderd achtentachtig duizend vijfhonderd euro (¬ 188.500,00) om het te brengen van éénenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) op tweehonderd vijftig duizend euro (¬ 250:000,00). De kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in geld van het netto bedrag verkregen ingevolge de tussentijdse dividenduitkering waartoe werd beslist bij bijzondere algemene vergadering van 15 november 2013 en ging niet gepaard gaan met de uitgifte van nieuwe aandelen.

2. Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging. Alle aandeelhouders hebben verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de Vennootschap, en in te schrijven op de kapitaalverhoging proportioneel aan hun aandelenbezit.

De voorzitter heeft verklaard en alle aanwezigen op de vergadering hebben erkend dat op de kapitaalverhoging waarop aldus werd ingeschreven, gestort is ten belope van honderd procent (100 %), Op de kapitaalverhoging is bijgevolg gestort ten belope van honderd achtentachtig duizend vijfhonderd euro (¬ 188.500,00). De voormelde inbrengen in geld werden overeenkomstig artikel 422 van het Wetboek Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap "EURAM", zoals blijkt uit een attest afgeleverd door de kredietinstelling op 20 november 2013, dat aan de notaris werd overhandigd en in zijn dossier bewaard zal blijven,

3. Vaststelling van daadwerkelijke vervulling van de kapitaalverhoging.

4. Wijziging van de eerste zin van artikel vijf van de statuten rekening houdend met het te nemen besluit tot Kapitaalverhoging als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op tweehonderd vijftig duizend euro (¬ 250.000,00) vertegenwoordigd door tienduizend (10.000) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/tienduizendste (1/10.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

Bijzondere volmacht werd gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fisco-Account te 3460 Bekkevoort, Renaat Woutershof 49, en haar aangestelden, elk met het recht om afzonderlijk op te treden, met recht van indeplaatsstelling om alle formaliteiten te verrichten bij een ondernemingsloket naar keuze van de lasthebber en bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en/of I

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

bij elke andere administratieve dienst.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel

Notaris Jurgen De Meutter

Tegelijk neergelegd:

- eensluidende uitgifte van proces-verbaal;

- gecoördineerde statuten.

Voorbehouden a aan het W gisc í Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

16/08/2013
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

biëedatziàd grihlra deer

Rechtbank van Koophandel

tv I.Quvvn, de ~ ~ 2013

DE GRlFFI

Griffie

Ondernemingsnr : BE 0440 801 157

Benaming : "EURAM"

(voluit):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3018 Leuven (Wijgmaal), Vaartdijk 3 bus 0102

Qpderwerp akte: BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - PARTIËLE SPLITSING DOOR INBRENG VAN ACTIVA- EN PASSIVA BESTANDDELEN IN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "TRYKEX"  KAPITAALVERMINDERING -KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING  VOLMACHTEN

Tekst :

Uit een proces-verbaal verleden voor Ann Wallays, geassocieerd notaris te Leuven, op vijftien juli tweeduizend dertien, dragende de vermelding "Geregistreerd veertien bladen geen renvooien te Leuven 2e kantoor der Registratie op 25 JULI 2013 boek 1373 blad 90 vak 19  Ontvangen: vijftig euro (50 EUR) De Ontvanger (get.) D. OVERSTEYNS", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "EURAM" met maatschappelijke zetel te 3018 Leuven (Wijgmaal), Vaartdijk 3 bus 0102, onder meer volgende besluiten genomen heeft:

1.1 Vaststelling door de buitengewone algemene vergadering van de mededeling door de raad van bestuur, overeenkomstig artikel 732 van het Wetboek van Vennootschappen, van elke eventuele belangrijke wijziging in het actief of passief van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen sedert de datum van het voorstel tot partiële splitsing.

2.! Kennisneming en bespreking door de bijtengewone algemene vergadering van het voorstel tot partiële splitsing, opgesteld overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen, welke neergelegd werd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Leuven op achtentwintig mei tweeduizend en dertien en bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zes juni daarna onder het nummer 13085389 en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift kunnen verkrijgen.

3./ Beslissing met eenparigheid van stemmen tot afstand van de splitsingsverslagen van het bestuursorgaan en van een bedrijfsrevisor en van de overige formaliteiten vermeld in de artikelen 730, 731 § 1 en 733 (in zoverre dit laatste artikel naar de splitsingsverslagen verwijst) van het Wetboek van Vennootschappen, in toepassing van artikel 731 § 1 van het Wetboek van vennootschappen en van artikel 734 van het Wetboek van vennootschappen.

4.1 a. Onder opschortende voorwaarde van aanvaarding door de algemene vergadering van de verkrijgende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TRYKEX", met zetel te 3018 Leuven, Vaartdijk 3, bus 102, 0527.947.046, RPR Leuven, van de inbreng in natura als gevolg van de partiële splitsing, heeft de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen besloten tot goedkeuring van de partiële splitsing, zonder ontbinding noch vereffening, in toepassing van de artikelen 677 en 728 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, door inbreng door de naamloze vennootschap "EURAM" van activa en passiva-bestanddelen, in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TRYKEX", waarbij de naamloze vennootschap "EURAM" niet ophoudt te bestaan en mits toekenning aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "EURAM" van aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TRYKEX", dit alles volgens de modaliteiten en tegen de voorwaarden bepaald in het voorstel tot partiële

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

1 A " 4

Voorbehouden aan het

nefgisc Staatsbladd

Luik B - vervolg

b. Onder opschortende voorwaarde van de verwezenlijking van de partiële splitsing en onder opschortende voorwaarde van de hierna vermelde kapitaalverhoging tot aan het wettelijk minimum kapitaal heeft de vergadering met eenparigheid van stemmen belsist tot kapitaalvermindering ten gevolge van voormelde overdracht van de activa en passiva-bestanddelen, ten bedrage van vijfentwintigduizend zestien euro en vijfentachtig cent (¬ 25.016,85) om het kapitaal te brengen van vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000,00) op negenenveertigduizend negenhonderddrieëntachtig euro vijftien cent (¬ 49.983,15).

c. De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen besloten aan de zaakvoerder van de verkrijgende vennootschap en aan de bestuurders van de overdragende vennootschap geen bijzondere voordelen toe te kennen naar aanleiding van de partiële splitsing.

d. De vergadering heeft met eenparigheid van stemmen besloten tot de toekenning van nieuwe aandelen in de verkrijgende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TRYKEX"  ruilverhouding  deelname in het resultaat - wijze van uitreiking.

Er zijn in de overdragende vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

Tengevolge van de afsplitsing en de inbreng in natura in de verkrijgende vennootschap "TRYKEX" zullen vijftienduizend vierentwintig (15.024) volledig volgestorte kapitaalaandelen van de verkrijgende vennootschap worden uitgegeven aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap. Deze vijftienduizend vierentwintig (15.024) nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen van de verkrijgende vennootschap hebben en zullen deelnemen in het resultaat vanaf de datum van oprichting van deze verkrijgende vennootschap.

De verdeling van deze vijftienduizend vierentwintig (15.024) aandelen tussen de aandeelhouders zal geschieden a rato van de onderlinge aandelenverhouding in de overdragende vennootschap.

e.1. Algemene omschrijving van de over te dragen vermogensbestanddelen.

De af te splitsen bestanddelen zijn opgenomen in de jaarrekening per 31 december 2012, met name:

ACTIEF

VASTE ACTIVA ¬ 225.365,02

III. Materiële vaste activa : ¬ 225.365,02

A. Terreinen en gebouwen (zoals hierna verder omschreven) : ¬ 225.365,02

TOTAAL DER ACTIVA : ¬ 225.365,02

PASSIEF

PASSIEF (SCHULDEN): nihil

Aldus bedraagt . het overgegane netto vermogen tweehonderdvijfentwintigduizend

driehonderdvijfenzestig euro twee cent (¬ 225.365,02).

e.2. Algemene voorwaarden van de overgang bij vervulling van de opschortende voorwaarde.

Voornoemde activa- en passivabestanddelen worden afgesplitst naar de verkrijgende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TRYKEX", volgens de hierna vermelde voorwaarden.

1/ Voormelde inbreng gebeurt op basis van de jaarrekening per 31 december 2012. Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één januari 2013 met betrekking tot de ingebrachte activa en passiva bestanddelen, zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap "TRYKEX", waarin de betrokken bestanddelen worden ingebracht.

2/ Alle verbintenissen verbonden aan de ingebrachte bestanddelen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, gaan onverkort over op de verkrijgende vennootschap "TRYKEX", met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijke voorgeschreven openbaarmaking van het besluit om deze overgang aan eenieder tegenstelbaar te maken.

3/ De verkrijgende vennootschap heeft de volle eigendom en het genot van de ingebrachte activabestanddelen vanaf de aanvaarding van de inbreng door algemene vergadering van de verkrijgende vennootschap.

4/ De verkrijgende vennootschap ontvangt uit het archief van de overdragende vennootschap de originele documenten en bescheiden die verband houden met de ingebrachte bestanddelen.

In de mate dat deze documenten en bescheiden niet splitsbaar zijn, worden de originelen bewaard op de zetel van de verkrijgende vennootschap waar ze ter inzage gehouden worden van de overdragende vennootschap en haar organen van bestuur en controle. Deze laatsten kunnen er op verzoek door het bestuur van de bewaarnemende vennootschap, echtverklaarde afschriften van bekomen.

5/ Alle niet geboekte, niet gekende of vergeten activa en passiva en alle activa en passiva die later zouden worden ontdekt betreffende het afgesplitste vermogen worden geacht toe te behoren aan de overnemende vennootschap "TRYKEX". .

6/ Alle lopende geschillen met betrekking tot de ingebrachte activa en passivabestanddelen zullen indien nodig verder gezet worden door de overdragende vennootschap maar voor rekeningvan de



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2013 - Annexes du Moniteur belge



Luik B - vervolg

verkrijgende vennootschap, die alle lasten of baten zal dragen.

f. Bijzondere omschrijving van goederen waarvoor bijzondere publiciteitsvereisten gelden en de voorwaarden van de eigendomsovergang betreffende deze goederen bij vervulling van de opschortende voorwaarde en welke door de verkrijgende vennootschap dienen te worden aanvaard of verklaard voor zover van haar uitgaande, bij aanvaarding van de voormelde inbreng in natura ais gevolg van partiële splitsing.

Het overgegane actief betreft nagemeld onroerend goed:

A. BESCHRIJVING VAN HET ONROEREND GOED

STAD LEUVRN - vijftiende afdeling - HERENT - eerste afdeling

1n een volgens titel deels te renoveren, deels nieuw opgericht complex, zijnde het hoekgebouw rond de bestaande en beschermde silotoren gelegen aan de Vaartdijk te Leuven (3018 Wijgmaal) op de campus Remy, gekadastreerd wijk D volgens titel deel van nummer 241/K/2 voor een oppervlakte volgens titel van zevenendertig aren zesentachtig centiaren (37a 86 ca), deel van nummer 241/H12 voor een oppervlakte volgens titel van vierentwintig aren tweeëntachtig centiaren (24a 82ca) en deel van nummer 243/V voor een oppervlakte volgens titel van zevenhonderd negenentwintig vierkante meter eenenvijftig vierkante decimeter twintig vierkante centimeter (729,512 m2), en volgens recent kadastraal uittreksel sectie D nummer 241/R/2, gelegen Vaartdijk 3.

In de nieuwbouwvleugel A,

1. op de eerste verdieping: De ruimte genaamd "A11/1/a" (A/een/een/a), omvattende:

- in privatieve en uitsluitende eigendom: de ruimte zelf en berging;

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: tweehonderd vijfenvijftig tienduizend en tienden (255/10.010den) van de onverdeelde delen in de algemene delen waaronder de grond;

Zoals deze ruimte is afgebeeld en omlijnd in gele kleur op het plan NIVEAU 1 dat aan de akte is gehecht verleden voor notaris David hollanders de Ouderaen te Leuven en Guy Jansen te Leuven op 4 juli 2005.

Il. in de verdieping -2: vier binnen parkings genummerd "A-39" (A- negenendertig), "A-40" (A-veertig), "A-41" (A-eenenveertig") en "A-42" (A-tweeënveertig), ieder omvattende:

- in privatieve en exclusieve eigendom; de binnenparking zelf;

- in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: tien tienduizenden en tienden (10/10.010den) van de onverdeelde delen in de algemene gemende delen waaronder de grond.

Zoals deze goederen beschreven staan in (i) de basisakte verleden voor notaris David Hollanders de Ouderaen op 28 augustus 2002, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Leuven op 25 september 2002 onder formaliteitennummer 73-T-25/09/2002-0816, (ii) de wijzigende basisakte verleden voor notaris David Hollanders de Ouderaen op 23 april 2004, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Leuven op 19 mei daarna onder formaliteitennummer 73-T-19/05/2004-05010, (lil) in de wijzigende basisakte verleden voor notaris David Hollanders de Ouderaen te Leuven op 22 maart 2012 overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Leuven op 12 april 2012 onder formaliteitennnummer 73-T-12/04/2012-04414 en (iv) in de verkoopakte verleden voor geassocieerd notaris David Hollanders de Ouderaen te Leuven en geassocieerd notaris Guy Jansen te Leuven op 4 juli 2005 overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Leuven op 11 augustus 2005 onder

formaliteitennummer 73-T-11/08/2005-08990, werd bij toepassing van hoofdstuk IX, tweede

paragraaf, van de basisakte, het appartement op de eerste verdieping in de nieuwbouwvleugel A, verdeeld in twee kleinere privatieve gedeelten, zoals hiervoor omschreven.

g. Besluit van de vergadering met eenparigheid van stemmen tot de boekhoudkundige verwerking van de vermindering in het patrimonium van de vennootschap door een kapitaalvermindering, zonder vernietiging van de aandelen, ten belope van vijfentwintigduizend zestien euro en vijfentachtig cent (¬ 25.016,85), zodat het gebracht wordt op negenenveertigduizend negenhonderddrieëntachtig euro vijftien cent (¬ 49.983,15) onder opschortende voorwaarde van de hierna vermelde kapitaalverhoging tot aan het wettelijk minimum kapitaal.

51 Met eenpartigheid van stemmen heeft de buitengwewone algemene vergadering besloten tot verhoging van het kapitaal voor een bedrag van twaalfduizendvijfhonderdzestien euro vijfentachtig eurocent (¬ 12.516, 85), om het te brengen naar éénenzestigduizend vijfhonderd euro (E 61.500,00), door incorporatie van een deel van de overgedragen winst, zonder uitgifte van nieuwe aandelen maar met een evenredige verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

61 Met éénparigheid van stemmen heeft de vergadering besloten de statuten aan te passen aan de genomen besluiten hiervoor door vervanging van de eerste zin van artikel vijf van de statuten door de tekst hierna:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op om het te brengen naar éénenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) vertegenwoordigd door tienduizend (10.000) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/tienduizendste (1/10.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

71 Opdracht tot coördinatie van de statuten en tot uitvoering van de genomen besluiten - volmachten.

De verg_ader,ing _heeft__besloten de hierna___genoemde _personen aan ie Stellen als blizondere

r ~

L

Ver-- behouden

aan het Staatsblad

.--*F

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2013 - Annexes du Moniteur belge



Luik B - vervolg

gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte, die woonstkeuze doen op het kantoor te 2018 Antwerpen, Lange Lozanastraat 270:1/ de heer Luc Eberhardt, 2/ de heer Francis Van der Haert, 31 mevrouw Lara Kestemont en 4/ mevrouw Kimberly Molders.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel

Notaris Ann Walláys

Tegelijk neergelegd:

- eensluidende uitgifte van proces-verbaal;

- gecoördineerde statuten.

Voor-

behouden

aan het

T-ErêTg igEF.

LiyStaatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

07/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.05.2013, NGL 04.06.2013 13151-0177-018
06/06/2013
ÿþ Moa word 11,1

I J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank ven Koophandel

te Leuven, de 2 a ;rl E 12 13

DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr : 0440.801.157

Benaming

(voluit) : EURAM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Vaartdijk 3 bus 0102, 3018 Wijgmaal

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging Splitsingsvoorstel

UITTREKSEL UIT HET SPLITSINGSVOORSTEL DD. 24 MEI 2013 IN TOEPASSING VAN DE ARTIKELEN 677 EN 728 EN VOLGENDE VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN, OPGEMAAKT DOOR DE BESTUURSORGANEN VAN "EURAM" NV EN "TRYKEX" BVBA,

Op heden zijn de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "EURAM" en de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TRYKEX", in gemeen overleg overgegaan tot het opstellen van het voorstel van partiële splitsing, overeenkomstig de artikelen 677 en 728 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De aan de voorgestelde partiële splitsing deelnemende vennootschappen zijn:

LDe naamloze vennootschap "EURAM", met zetel te 3018 Leuven, Vaartdijk 3 bus 01 02, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0440.801.157 en met BTW nummer BE 0440.801.157, gerechtelijk arrondissement Leuven.

De vennootschap werd opgericht onder de naam "EurAm" bij akte verleden voor notaris Charles Jansen te Leuven op elf mei negentienhonderdnegentig, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig juni daarna, onder nummer 900622-215.

De statuten werden meermaals gewijzigd en voor het laatst bij proces-verbaal opgemaakt door notaris Ann Wallays, op zestien december tweeduizend en elf, bij uittreksel bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van achtentwintig februari 2012 onder nummer 12046808.

Deze vennootschap (hierna genoemd de "overdragende vennootschap" of "Euram"), zef overgaan tot' partiële splitsing door overdracht van haar onroerend goed naar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TRYKEX", hierna genoemd.

De vennootschap is hierbij vertegenwoordigd door haar voltallige raad van bestuur, te weten:

-De heer Peter Keijers, gedelegeerd bestuurder, wonende te 3000 Leuven, Mechelsevest 22 bus 01 ; -Mevrouw Michèle Paul, bestuurder, wonende te 1950 Kraainem, Petunialaan 9 ;

-De heer Xavier Wispenninckx, bestuurder, wonende te 3370 Boutsersem, Oude Vijvers 1.

ILDe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TRYKEX", met zetel te 3018 Leuven, Vaartdijk, 3, bus 102, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0527.947.046 en met BTW nummer BE0527.947.046, gerechtelijk arrondissement Leuven.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Ann Wallays te Leuven op drieëntwintig april; tweeduizenddertien, bij uittreksel bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van zes mei tweeduizenddertien, onder nummer 13069485.

Deze vennootschap (hierna genoemd de "verkrijgende vennootschap" of "Trykex'), zal het onroerend goed overnemen van de naamloze vennootschap "Euram".

De vennootschap is hierbij vertegenwoordigd door haar enige zaakvoerder, te weten:

-De heer Peter Keijers, voornoemd.

UITEENZETTING

De partijen verklaren hierbij dat de bestuursorganen van de naamloze vennootschap "EURAM" en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TRYKEX" overeenkomstig de artikelen 677 en 728 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, het voorstel van partiële splitsing hebben besproken en opgesteld inhoudende de overdracht van het hierna vermelde onroerend goed, van "EURAM" NV naar

Op de laatste brz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

"TRYKEX" BVBA, waarbij de overdragende vennootschap niet ophoudt te bestaan en mits toekenning aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap van aandelen van de verkrijgende vennootschap, Overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van vennootschappen luidt de tekst van het voorstel als volgt:

A, DE RECHTSVORM, DE NAAM, HET DOEL EN DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE BiJ DE PARTIËLE SPLITSING ZIJN BETROKKEN

1. De overdragende vennootschap :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Naam: EURAM

Doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

Zo voor haar rekening ais voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alleen of in

samenwerking met derden om het even welke handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks

betrekking hebben op:

-De organisatie, als aannemer of als onderaannemer, en de verkoop van individuele of groepsreizen tegen

een vaste som alsook verblijven tegen een vaste som;

-De verkoop als tussenpersoon van de door derden georganiseerde reizen tegen een vaste som en

verblijven tegen een vaste som evenals van logiesbons en- maaltijdsbons;

-De verkoop als tussenpersoon ven biljetten voor aile vervoermiddelen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

handelingen mogen verrichten in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of

gelijk welke aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle

bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel

gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin.

Zij kan ook de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij kan borg staan ten voordele van haar eigen bestuurders en aandeelhouders.

Het doel kan gewijzigd worden bij beslissing van de Algemene Vergadering, gehouden ten overstaan van

een Notaris en mits inachtneming van de voorschriften van artikel 70bis van de vennootschapswet.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen verricht door haar bestuursorganen, zelfs indien

deze handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap kan bewijzen dat de derde er kennis van had

of er, gezien de omstandigheden niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten is echter geen

voldoende bewijs."

Zetel: Vaartdijk 3 bus 01 02  3098 Leuven.

2. De verkrijgende vennootschap

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam: TRYKEX

Doel:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België als in het buitenland:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en finanoiën, verkoop, productie en algemeen bestuur,

Het verlenen van diensten-, advies-, hulp- en beheersbijstand, met het oog op de bevordering van de organisatie, de communicatie, de rentabiliteit, de commerciële strategie, de financiën, de productie, de marketing en in het algemeen het bestuur en management.

De assistentie van de leiding op het administratief, commercieel en financieel vlak en de uitvoering van alle speciale opdrachten, meer bepaald van commerciële en financieringsstudies, interimmanagement,

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coürdinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

De handel, de in- en uitvoer, het in consignatie geven en nemen, de vertegenwoordiging en de commissiehandel, van kunstartikelen en alle aanverwante artikelen.

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend maar ruim te interpreteren, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennoctschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderwerpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Zetel: Vaartdijk 3, bus 102 3018 Leuven

B. DE RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN EN, IN VOORKOMEND GEVAL, HET BEDRAG VAN DE OPLEG

1. Huidige situatie

De naamloze vennootschap "EURAM" heeft een kapitaal van ¬ 75.000,00 vertegenwoordigd door 10.000 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TRYKEX" heeft een kapitaal van ¬ 150.000,00 vertegenwoordigd door 10.000 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De waarde van de aandelen van de verkrijgende vennootschap "TRYKEX" wordt geraamd op ¬ 15 per aandeel.

De waarde van de inbreng in natura in de verkrijgende vennootschap "TRYKEX" wordt geschat op basis van de boekhoudkundige waarde van het af te splitsen deel van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap "EURAM" en wordt geraamd op ¬ 225.365,02.

2. Ruilverhouding

Ter vergoeding van de inbreng van het onroerend goed in het kapitaal van "TRYKEX" worden in totaal 15.024 nieuwe aandelen gecreëerd en in akkoord met de aandeelhouders respectievelijk vennoten van de overdragende respectievelijk verkrijgende vennootschap, toegekend aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "EURAM" pro rata hun aandelenbezit in laatstgenoemde vennootschap, te weten:

-Aan de voornoemde heer KEIJERS Peter: 15.009 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de verkrijgende vennoctschap.

-Aan de voornoemde mevrouw PAUL Michèle: 15 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de verkrijgende vennootschap.

Om voormelde ruilverhouding te bekomen werd rekening gehouden met de boekhoudkundige waarde van het overgedragen onroerend goed en met de eigen vermogenswaarde van de aandelen van de verkrijgende vennootschap.

3. Opleg

Er is geen opleg verschuldigd.

C. DE WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

De 15.024 nieuwe aandelen van de verkrijgende vennootschap "TRYKEX", die aan de aandeelhouders van de overdragende vennootschap "EURAM" worden toegekend in ruil voor de partiële splitsingsinbreng, zullen op naam zijn en als volgt worden uitgereikt:

Onmiddellijk na het verlijden van de akte van partiële splitsing zal het bestuursorgaan van de BVBA "TRYKEX" in het register van aandelen van de BVBA "TRYKEX" de inschrijving doen van de bijkomende aandelen die aan de aandeelhouders van de NV "EURAM" worden toegekend. Deze inschrijvingen worden ondertekend door de betrokkenen. Van deze inschrijvingen worden aan de vennoten of hun respectieve gevolmachtigden certificaten overhandigd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

D. DE DATUM VANAF WELKE DEZE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST, ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

De 15.024 nieuwe aandelen, gecreëerd ter gelegenheid van de partiële splitsing, zullen deelnemen in de winst van de verkrijgende vennootschap vanaf de datum van oprichting van deze vennootschap.

E. DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP MET BETREKKING TOT DE OVERGEDRAGEN ACTIVITEITEN BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

Het overgedragen vermogen - zowel de rechten als de verplichtingen - van de overdragende vennootschap, gaat over naar de verkrijgende vennootschap op basis van de ontwerpjaarrekening per 31 december 2012. Alle verrichtingen verwezenlijkt door de te splitsen vennootschap met betrekking tot het overgedragen vermogen, worden boekhoudkundig vanaf 1 januari 2013 geacht te zijn gedaan voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

F. RECHTEN DIE DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

ln de overdragende vennootschap zijn geen aandelen uitgegeven die bijzondere rechten hebben.

Aan de 15.024 nieuwe aandelen van de verkrijgende vennootschap, die in ruil voor de partiële splitsing van de overdragende vennootschap zullen worden toegekend, worden ook geen bijzondere rechten toegekend. Buiten de kapitaalsaandelen heeft de overdragende vennootschap geen andere effecten uitgegeven.

G. BIJZONDERE BEZOLDIGING TOEGEKEND AAN DE BEDRIJFSREVISOR BELAST MET HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 731 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN BEDOELDE VERSLAG

De bestuursorganen van de overdragende respectievelijk de verkrijgende vennootschap hebben besloten om aan de algemene vergaderingen van aandeelhouders respectievelijk vennoten voor te stellen om afstand te doen van het revisoraal verslag in toepassing van artikel 731 W.Venn. zodat er dientengevolge geen bijzondere bezoldiging zal verschuldigd zijn aan de bedrijfsrevisor voor de redactie van dit verslag.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANHEES JOS", met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Martelarenlaan 11 bus 5 en ondernemingsnummer 0434.720.148, vertegenwoordigd door de heer Jos Vanhees, bedrijfsrevisor, zal het verslag opmaken in toepassing van artikel 313 Wetboek van Vennootschappen.

H. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE PARTIËLE SPLITSING DEELNEMEN.

Aan de leden van de bestuursorganen van de aan de partiële splitsing deelnemende vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

L BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE AAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP OVER TE

DRAGEN ACTIVA- EN PASSIVABESTANDDELEN

De verkrijgende vennootschap neemt over, op basis van de ontwerpjaarrekening per 31 december 2012, de

volgende vermogensbestanddelen, meer bepaald het onroerend goed, als volgt weergegeven:

ACTIVA

VASTE ACTIVA

Materiële vaste activa

Terreinen en gebouwen

Tweehonderdvijfentwintigduizend driehonderdvijfenzestig

euro twee cent ¬ 225,365,02

TOTAAL DER ACTIVA: tweehonderdvijfentwintigduizend

driehonderdvijfenzestig euro twee cent ¬ 225.365,02

PASSIVA _ SCHULDEN

Nihil ¬ 0,00

Netto-inbreng: tweehonderdvijfentwintigduizend driehonderdvijfenzestig euro twee cent

¬ 225.365,02

OVER TE DRAGEN NETTO-ACTIEF

Het over te dragen netto-actief van de overdragende vennootschap dat op grond van de

ontwerpjaarrekening per 31 december 2012 tweehonderdvijfentwintigduizend driehonderdvijfenzestig euro twee

cent (¬ 225.365,02) beloopt, wordt als volgt opgedeeld:

Over te dragen eigen vermogen

Kapitaal

Geplaatst kapitaal

komende van het werkelijk gestort kapitaal

van de partieel gesplitste vennootschap:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

vijfentwintigduizend zestien euro en vijfentachtig cent

¬ 25.016,85

Reserves

Wettelijke reserve

Tweeduizend vijfhonderd en één euro achtenzestig cent ¬ 2.501,68

Belastingvrije reserves

Achtduizend driehonderdzevenentachtig euro twee cent E 8.387,02

Beschikbare reserves

Veertienduizend en zes euro vijfenveertig cent ¬ 14.006,45

Overgedragen winst

Honderdtweeënzeventigduizend achthonderdvijftig euro en vijfenvijftig cent ¬ 172.850,55

Over te dragen voorzieningen

Uitgestelde belastingen

Tweeduizend zeshonderd en twee euro en zevenenveertig cent E. 2.602,47

Bij toepassing van de artikelen 78 §4 en 80 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen zullen wij voorstellen aan de algemene vergadering van de verkrijgende vennootschap dat de netto-inbreng van tweehonderdvijfentwintigduizend driehonderdvijfenzestig euro en twee cent (¬ 225.365,02), na de partiële splitsing in de verkrijgende vennootschap als volgt zal geboekt worden:

-Vijfentwintigduizend zestien euro en vijfentachtig cent (¬ 25.016,85) werkelijk gestort kapitaal van de te splitsen vennootschap wordt toegevoegd aan het kapitaal van de verkrijgende vennootschap;

-Tweeduizend vijfhonderd en één euro en achtenzestig cent (¬ 2.501,68) van de wettelijke reserve van de te splitsen vennootschap wordt toegevoegd aan het kapitaal van de verkrijgende vennootschap;

-Achtduizend driehonderdzevenentachtig euro en twee cent (¬ 8.387,02) van de belastingvrije reserves van de te splitsen vennootschap wordt toegevoegd aan het kapitaal van de verkrijgende vennootschap;

-Veertienduizend en zes euro vijfenveertig cent (¬ 14.006,45) van de beschikbare reserves van de te splitsen vennootschap wordt toegevoegd aan het kapitaal van de verkrijgende vennootschap;

-Honderdtweeënzeventigduizend achthonderdvijftig euro en vijfenvijftig cent (¬ 172.850,55) van het kapitaal van de te splitsen vennootschap wordt toegevoegd aan de overgedragen winst van de verkrijgende vennootschap;

-Tweeduizend zeshonderd en twee euro en zevenenveertig cent (¬ 2.602,47) van de uitgestelde belastingen van de te splitsen vennootschap wordt toegevoegd aan het kapitaal van de verkrijgende vennootschap.

Alle overige activa en alle passiva blijven behouden in de overdragende vennootschap.

Teneinde elke discussie te vermijden over de voormelde tcebedeling van vermogensbestanddelen van "EURAM" aan "TRYKEX en ingeval de voormelde toebedeling geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de gedane toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddelen betreft die bij onachtzaamheden of bij onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van het toebedeelde vermogen, wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle niet geboekte, niet gekende of vergeten activa en passiva en alle activa en passiva die later zouden worden ontdekt betreffende de partieel te splitsen vennootschap "EURAM" worden geacht in laatstgenoemde vennootschap te zijn gebleven.

Voor een goed begrip wordt uitdrukkelijk bevestigd dat ook de passiva bestanddelen die betrekking hebben op de over te dragen activa niet worden mee afgesplitst naar "TRYKEX" en derhalve bij "EURAM" verblijven.

BEHOUDEN NETTO-ACTIEF

Het behouden netto-actief van de te splitsen vennootschap "EURAM" dat op grond van de

ontwerpjaarrekening per 31 december 2012, vierhonderdvijftigduizend tweehonderd vierenzeventig euro en

zevenenzestig cent (¬ 450.274,67) beloopt, wordt als volgt opgedeeld:

Behouden eigen vermogen

Kapitaal

Geplaatst kapitaal

Negenenveertigduizend negenhonderd drieëntachtig euro en vijftien cent ¬ 49.983,15

Reserves

Wettelijke reserve

Vierduizend negenhonderd achtennegentig euro en tweeëndertig cent ¬ 4.998,32

Belastingvrije reserves

Achttienduizend zevenhonderd zesendertig euro en eenentwintig cent ¬ 18.736,21

Beschikbare reserves

Zevenentwintigduizend negenhonderd vierentachtig euro en zestig cent ¬ 27.984,60

Overgedragen winst

Driehonderdvijfenveertigduizend driehonderdeenenvijftig euro en vierentachtig cent

¬ 345.351,84

Behouden voorzieningen

Voorzieningen en uitgestelde belastingen

Uitgestelde belastingen

Drieduizend tweehonderdtwintig euro en vijfenvijftig cent ¬ 3.220,55

e " , 5

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

J. BODEMFORMALITEITEN

Het af te splitsen vermogen van "EURAM" omvat meer bepaald het hierna beschreven onrcerend goed dat in het kader van de partiële splitsing zal worden afgesplitst en ingebracht in de verkrijgende vennootschap "TRYKEX":

Stad LEUVEN  vijftiende verdieping -- (Herent)

In een deels gerenoveerde deels nieuw opgericht complex, zijnde het hoekgebouw rond de bestaande en beschermde silotoren gelegen aan de Vaartdijk te 3018 Leuven (Wijgmaal) op de campus Remy, gekadastreerd sectie D volgens titel deel van nummer 241/x/2 voor een oppervlakte volgens meting van zevenendertig aren zesentachtig centiaren (37a 86ca), deel van nummer 241/H12 voor een oppervlakte volgens meting van vierentwintig aren tweeëntachtig centiaren (24a 82ca) en deel van nummer 243N voor een oppervlakte volgens meting van zevenhonderdnegenentwintig vierkante meter eenenvijftig vierkante decimeter twintg vierkante centimeter (729,512 mi, en volgens recent kadastraal uittreksel nummer 241/M/2 en deel van nummer 241/H/2:

Zoals de percelen gekadastreerd sectie D deel van nummer 241 K 2 en deel van nummer 241 H 2 respectievelijk zijn afgebeeld als loten twee en één op een opmetingsplan, opgesteld door de heer Lode

Verdoodt, landmeter te Temat, op drie juni tweeduizend en twee, welk plan gehecht blijft aan een basisakte

verleden voor ondergetekende notaris David Hollanders de Ouderaen op achtentwintig augustus tweeduizend en twee, en zoals het perceel gekadastreerd sectie D deel van nummer 243 V is afgebeeld in roze kleur op een opmetingsplan, opgesteld door heer Dirk Teugels, landmeter te Temse, op zesentwintig juni tweeduizend en twee, welk plan gehecht is gebleven aan een akte verleden voor notaris Annemie Coussement te Duffel op vier juli tweeduizend en twee.

In de nieuwbouwvleugel A

1. Op de eerste verdieping

De ruimte genaamd "A/1/1/a" (A/een/een/a) omvattende:

-in privatieve en exclusieve eigendom: de ruimte zelf en bering;

-in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: tweehonderd vijfenvijftig tienduizend en tienden (255/10.010den) van de onverdeelde delen in de algemene gemene delen waaronder de grond;

Zoals deze ruimte is afgebeeld en omlijnd in gele kleur op het plan NIVEAU 1 dat aan onderhavige akte zal gehecht blijven.

li. in de verdieping -2

Vier binnenparkings, genummerd "A-39" (A-negenendertig), "A-40" (A-veertig), "A-41" (A-eenenveertig) en "A-42" (A-tweeënveertig), ieder omvattende:

-in privatieve en exclusieve eigendom: de binnenparking zelf;

-in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: tien tienduizend en tienden (10/10.010den) van de onverdeelde delen in de algemene gemene delen waaronder de grond.

Het hierboven omschreven onroerend goed is gelegen in het Vlaams Gewest, zodat de overdracht in het kader van de partiële splitsing onder de toepassing valt van het Decreet van 27 oktober 2006 betreffende de bodemsanering en de bodembescherming (Bodemdecreet) en het Vlaams reglement betreffende de bodemsanering en de bodembescherming (Vlarebo).

Krachtens artikel 2,18° f van het bodemdecreet wordt de partiële splitsing als een overdracht van grond beschouwd en krachtens artikel 2,19° b, het splitsingsvoorstel als een overeenkomst betreffende de overdracht van een grond.

In dit kader bevestigen de ondergetekenden voor heden op de hoogte te zijn gebracht van het bodemattest door OVAM gedateerd op 28 maart 2013 te Mechelen.

De inhoud van het bodemattest luidt letterlijk als volgt

1. Kadastrale gegevens:

datum toestand op : 26.02.2013

afdeling : 24038 LEUVEN 15 AFD/HERENT1/

straat + nr: VAARTDIJK 3

sectie : D

nummer : 0241 /00R002

verder 'deze grand' genoemd.

2. Inhoud van het bodemattest :

Deze grand is opgenomen in het gronden informatieregister.

2.1 Uitspraak over de bodemkwaliteit

Volgens het Bodemdecreet moeten op deze grond geen verdere maatregelen worden uitgevoerd.

2.1.1 Historische verontreiniging

Volgens het Bodemdecreet moet er geen beschrijvend bodemonderzoek uitgevoerd worden op deze grond.

De OVAM baseert zich voor deze uitspraak op het oriënterend bodemonderzoek van 26.03.2001, en op de

hierin opgenomen bodemkenmerken en functie van de grond.

2.1.2 Extra informatie

Het bodemonderzoek van 26.03.2001 wordt voor deze grond niet conform verklaard aan de bepalingen van

het Bodemdecreet.

2.2 Documenten over de bodemkwaliteit

2.2.1 Historische verontreiniging

DATUM: 26.03.2001

TYPE: Oriënterend bodemonderzoek

TITEL. Oriënterend Bodemonderzoek Remy Toren Vaartdijk 1 te 3018 Wijgmaal - M1929

AUTEUR: Geologica NV

2.2.2 Extra informatie

DATUM: 26.03,2001

TYPE: Onderzoeksverslag

TITEL: Oriënterend Bodemonderzoek Remy Toren Vaartdijk 1 te 3018 Wijgmaal - M1929

AUTEUR: Geologica NV

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Voor de overige inhoud van het bodemattest alsook voor een nadere omschrijving van het over te dragen

onroerend goed wordt verwezen naar het bodemattest welk als bijlage 1 is opgenomen aan het onderhavige

partiële splitsingsvoorstel en er integraal deel van uitmaakt.

K. WIJZIGING STATUTEN

A.Van de overdragende vennootschap:

Naar aanleiding van de akte houdende partiële splitsing zal in de statuten van de overdragende

vennootschap "EURAM" het kapitaal worden aangepast omdat, gezien de partiële splitsing, het kapitaal

verminderd wordt in verhouding tot de netto afsplitsing.

Andere wijzigingen van de statuten kunnen geschieden op voorstel van het bestuursorgaan van de

overdragende vennootschap.

B.Van de verkrijgende vennootschap:

Naar aanleiding van de akte houdende partiële splitsing zal in de statuten van de verkrijgende vennootschap

"TRYKEX" het kapitaal worden aangepast aan de kapitaalverhoging zoals hiervoor uiteengezet.

Andere wijzigingen van de statuten kunnen geschieden op voorstel van het bestuursorgaan van de

verkrijgende vennootschap.

L. SLOTVERKLARINGEN

De streefdatum voor de goedkeuring van het voorstel tot partiële splitsing door de algemene vergaderingen is 31 juli 2013.

Alle kosten verband houdende met de verrichtingen worden gedragen door de verkrijgende en de overdragende vennootschap, elk voor de helft.

Dit voorstel zal door de bestuursorganen van de overdragende respectievelijk verkrijgende vennootschap uiterlijk zes weken vôôr de buitengewone algemene vergadering die over de partiële splitsing zal beslissen, worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel van Leuven en bekendgemaakt bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen of in de vorm van een mededeling overeenkomstig artikel 75 van voormeld Wetboek, die een hyperlink bevat naar een eigen website.

Gemaakt en getekend te Leuven op de zetel van de overdragende vennootschap, op 24 mei 2013, in vier exemplaren, waarvan telkens twee exemplaren bestemd zijn voor elke betrokken vennootschap.

Fliermee neergelegd : origineel ondertekend splitsingsvoorstelmet 1 bijlage (OVAM attest).

Voor eensluidend uittreksel

Peter Keijers

Gedelegeerd bestuurder

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.05.2012, NGL 04.06.2012 12165-0012-017
28/02/2012 : LE077175
12/12/2011 : LE077175
28/09/2011 : LE077175
14/06/2011 : LE077175
18/06/2010 : LE077175
11/06/2010 : LE077175
02/06/2009 : LE077175
02/07/2008 : LE077175
06/09/2007 : LE077175
08/08/2006 : LE077175
27/10/2005 : LE077175
15/07/2005 : LE077175
10/06/2005 : LE077175
24/02/2005 : LE077175
30/08/2004 : LE077175
04/06/2004 : LE077175
21/05/2003 : LE077175
14/10/2002 : LE077175
21/08/2002 : LE077175
10/08/2002 : LE077175
27/10/2000 : LE077175
26/08/1998 : LE77175
07/09/1994 : LE77175
01/01/1992 : LE77175
22/06/1990 : LE77175

Coordonnées
EURAM

Adresse
VAARTDIJK 3, BUS 0102 3018 WIJGMAAL

Code postal : 3018
Localité : Wijgmaal
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande