EUREACTION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EUREACTION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 884.791.636

Publication

10/06/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koophande te Leuven, dee $ MEI 2014 DE GRIFFIER,

Griffie





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0884.791.636

Benaming

(voluit) : EUREACTION

(verkort) :

Rechtsvoren : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3010 Leuven (Kessel-Lo), Diestsesteenweg 104/B

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - AANSTELLING VEREFFENAAR

Uit een buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Luc BOGAERTS te Diest op 30 april 2014, ter registratie neergelegd, blijkt hetgeen volgt:

AGENDA EN BESLISSINGEN

ln overeenstemming met hetgeen op de agenda vernield, werden de volgende beslissingen genomen met

éénparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT:

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap met ingang vanaf heden te verplaatsen

naar 3290 Diest, Ferdinand Allenstraat 4.

TWEEDE BESLUIT: Besluit tot ontbinding en vereffening

a. De voorzitter stelt voor om de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf heden. b, Dit voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door de zaakvoerder is opgemaakt in datum van eenendertig januari tweeduizend veertien. Bij dit verslag is een staat van activa en passiva gevoegd die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

Over deze staat werd door de Heer Peter ROBRECHTS, bedrijfsrevisor bij de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Robrechts Lenaerts Bedrijfsrevisoren  Réviseurs d' Entreprises, met maatschappelijke zetel te 1780 Wemmel, Romeinsesteenweg 1022 b2, een verslag uitgebracht in datum van vierentwintig april tweeduizend veertien. Zijn conclusies luiden ais volgt: "In het kader van de procedure tot vereffening voorzien door het vennootschapsrecht, heeft de zaakvoerder van de BVBA EUReaction een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 januari 2014 opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 620.600,05 en een negatief netto-actief van E 361.097,07.

Op grond van de ccntrolewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap.

We hebben evenwel vastgesteld dat bij het opstellen van de boekhoudkundige staat per 31 januari 2014 de zaakvoerder ervan uit is gegaan dat de vennootschap haar bedrijf zal voortzetten.

Artikel 28 §2 van het K.B. van 30 januari 2001 bepaalt evenwel dat, indien de vennootschap besluit haar bedrijf stop te zetten of indien er niet meer kan van worden uitgegaan dat de vennootschap haar bedrijf zal voortzetten, de waarderingsregels dienovereenkomstig dienen aangepast te worden.

Dit betekent dat de oprichtingskosten volledig moeten worden afgeschreven, voor de vaste en vlot-tende activa zo nodig tot aanvullende afschrijvingen of waardeverminderingen moet worden overgegaan om de boekwaarde terug te brengen tot de vermoedelijke realisatiewaarde en dat een voorziening moet worden gevormd voor de kosten die verbonden zijn aan de beëindiging van de werkzaamheden, inzonderheid voor de aan het personeel uit te keren vergoedingen.

In het kader van onze auditwerkzaamheden werden, gezien het korte tijdsbestek, geen confirmaties verzonden naar de klanten, de leveranciers, de financiële instellingen, de raadsheren en andere derde partijen.

Naar ons oordeel, omwille van het effect van de toestand vermeld in de voorgaande paragrafen, geeft de boekhoudkundige staat per 31 januari 2014 de toestand van de vennootschap niet op een volledige, betrouwbare en juiste manier weer en zijn wij genoodzaakt een afkeurende verklaring te geven over deze boekhoudkundige staat,

Er is geen andere informatie die we noodzakelijk achten voor de aandeelhouders of derden."





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor- c. De buitengewone algemene vergadering besluit vervolgens met eenparigheid van stemmen om de vennootschap vervroegd te ontbinden en invereffening te stellen vanaf heden.

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

~

DERDE BESLUIT: Benoeming vereffenaars

Met algemeenheid van stemmen, en onder de opschortende voorwaarde van homologatie van hun benoeming

door de bevoegde rechtbank van koophandel, wordt beslist om aan te stellen tot vereffenaars;

1) De Heer CELIS, Christophe Jacques Joseph Henri, advocaat, geboren te Diest op drie februari negentienhonderd vijfenzeventig, nationaal nummer 75.02.03107-34, identiteitskaart nummer 591-0818398-14, wonende te 3294 Diest (Molenstede), Grasbos 37;

2) De Heer 13ELL1S, Edwin Lode Jos, advocaat, geboren te Sint-Truiden op zevenentwintig juli negentienhonderd negenenzeventig, nationaal nummer 79.07.27107-15, identiteitskaart nummer 591-3017700-35, wonende te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Koning Albertlaan 9;

Beiden hier aanwezig en verklarende de opdracht te aanvaarden.

De Heer CELIS Christophe, voornoemd, wordt eveneens aangesteld als lasthebber ad hoc teneinde het verzoekschrift tot homologatie van de vereffenaars te ondertekenen.

De vergadering beslist dat de vereffenaars een bezoldiging zullen ontvangen. De bezoldiging van de vereffenaars zal gebeuren overeenkomstig het Koninklijk Besluit van tien augustus negentienhonderd achtentachtig, houdende vaststelling van de regels en barema's tot bepaling van de kosten en erelonen van de curatoren. De bezoldiging van de vereffenaars zal een schuld van de massa zijn, De vereffenaars zijn gerechtigd maandelijks, in functie van het alsdan verworven erelonen en gemaakte kosten vooraf te nemen van het alsdan gerealiseerd actief. De alsdan verworden erelonen en kosten, op basis van de vermelde principes zullen hen definitief verworden zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge VIERDE BESLUIT; Bevoegdheden vereffenaars

De vereffenaars hebben, elk afzonderlijk, de meest uitgebreide macht bij het uitoefenen van hun mandaat. Meer bepaald kan elke vereffenaar de rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikelen 187 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen voorzien worden.

Elke vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe aile roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

Elke vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar hun oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaars die tegenover derden hun machten niet zullen moeten verantwoorden.

Elke vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Luc Bogaerts

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD

- Expeditie akte;

Verslag van de zaakvoerder;

- Verslag van de bedrijfsrevisor (met staat van de activa en passiva);

- Beschikking van de Rechtbank van Koophandel.







Op de laatste blz. van Luik $ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Q !AMI!

i









Neergelegd ter orne der

Rechtbank van Ktiappinarc-

te Leuven, de 1 3 JAN. 1014 Ikif 11Ff r_F1

Ondernemingsnr : 0884.791.636

Benaming

(voluit) : EUReaction

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3010 Leuven, Diestsesteenweg 104/8

(volledig adres)

Onderwerp akte ; VERLENGING BOEKJAAR - VERPLAATSING DATUM JAARVERGADERING  AANPASSING EN COORDINATIE VAN DE STATUTEN

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Michel SMETS, geassocieerd notaris van de notarissenassociatie Michel SMETS  Marc DENS, met zetel te Antwerpen op 16 december 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde genoemde vennootschap volgende besluiten genomen heeft :

1. de vergadering besluit het boekjaar, dat overeenkomstig de bepalingen van de statuten loopt van één januari tot en met éénendertig december te wijzigen en het thans te laten lopen van 1 oktober tot en met 30 september.

II, de vergadering besluit tengevolge van de wijziging van het boekjaar de datum van de gewone algemene vergadering te wijzigen zodat die voortaan zal worden gehouden op de tweede dinsdag van de maand maart om zeventien uur.

III. de vergadering besluit als overgangsmaatregel het lopend boekjaar te verlengen tot en met 30 september 2014.

IV. de vergadering besluit de statuten aan te passen om ze in overeenstemming te brengen met de

genomen besluiten en ze te coördineren.

VOLMACHT:

Om bij alle administraties, en onder meer bij het ondememingsioket, het Bestuur van de B.T.W. alle

formaliteiten van wijziging te vervullen, wordt volmacht gegeven aan besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "FISCOMPTEX°, te 8930 Menen, leperstraat 48 en aan al haar bedienden en aangestelden,

met macht afzonderlijk op te treden.

VOOR UITTREKSEL,

Notaris Michel SMETS

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie en volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

15/01/2014
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

trniii'um1mi~110uu

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koo handel te Leuven, de O O JAN, 2014 DE GRIFFIER,

Griffie

Ondernemingsnr 0884.791.636.

Benaming

(voluit) : EUReaction

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3010 Leuven, Diestsesteenweg 1041E

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING AANPASSING & COORDINATIE STATUTEN.

Het blijkt uit een akte verleden voor Meester Michel SMETS, geassocieerd notaris van de notarissenassociatie Michel SMETS  Marc DENS, met zetel te Antwerpen op 25 juni 2012, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de in hoofde genoemde vennootschap volgende besluiten genomen heeft

L De vergadering besluit het kapitaal te verhogen met honderd en tien duizend euro (¬ 110,000,00), om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op honderd achtentwintig duizend zeshonderd euro (¬ 128.600,00), door storting in geld van een bedrag van honderd en tien duizend euro (¬ 110.000,00), zonder creatie van nieuwe aandelen, gezien de vennoten op deze kapitaalverhoging in geld inschrijven in verhouding tot hun huidig aandelenbezit.

II. De vergadering besluit de volledige tekst van de statuten te herschrijven, ter hemummeren en aan te passen aan het eerste besluitt.

VOLMACHT:

Om bij alle administraties, en onder meer bij het ondememingsloket, het Bestuur van de B.T.W. alle formaliteiten van wijziging te vervullen, wordt volmacht gegeven aan besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TISCOMPTEX", te 8930 Menen, leperstraat 48 en aan al haar bedienden en aangestelden, met macht afzonderlijk op te treden,

VOOR UITTREKSEL,

Notaris Michel SMETS

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.06.2012, NGL 27.09.2012 12577-0412-016
01/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 30.08.2011 11460-0486-016
16/02/2011
ÿþMol 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I1I flhI 010 1101 11 I01 I1 I0 110 II

" iioasseo*

Neergelegd ter griffie der Hechtbank van Koo4h get 2411

te Leuven," de Q FL

" DE GRIFFIER,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0884.791.636

Benaming

(volut) EUReaction

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Bankstraat 111 3000 Leuven

Onderwerp akte : Adreswijziging

Uit het proces verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders gehouden ten maatschappelijke zetel op 26 januari 2011 blijkt dat de maatschappelijke zetel met onmiddellijke ingang verplaatst wordt naar Diestsesteenweg 104/B te 3010 Leuven.

Leuven, 26 januari 2011

Delepierre Bruno

Zaakvoerder

Op de laatste btz van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedaninherd van de instrumenterende notaris, hetzij van de persorpjn eni bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naarn en handtekening.

08/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 08.06.2010, NGL 30.08.2010 10509-0435-016
24/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.06.2009, NGL 23.07.2009 09447-0170-012
08/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 10.06.2008, NGL 29.08.2008 08699-0321-013

Coordonnées
EUREACTION

Adresse
DIESTSESTEENWEG 104B 3010 KESSEL-LO

Code postal : 3010
Localité : Kessel Lo
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande