EURINVEST PARTNERS

Divers


Dénomination : EURINVEST PARTNERS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 556.957.568

Publication

08/08/2014
ÿþ ModWord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II HhI

*14151923*

neergelegd/ontvangen op

30 JOLI 2014

ter griffie van deitederlandstalige

rechtbank vaals,QQP; 'andBruo1

---

Ondernemingsnr : 0556": .95 56ea

Benaming

(voluit) : EURINVEST PARTNERS

(verkort) :

Rechtsvorm: BUITENLANDSE VENNOOTSCHAP

Zetel: Rue des Maximins 1, L-8247 Marner

Adres in België: Mechelsesteenweg 465, 1950 Kraainern

(volledig adres)

Onderwerp akte OPENING BIJKANTOOR

Overeenkomstig de wet en de statuten heeft de raad van bestuur op datum van 28 april 2014 besloten:

Ondergetekende Jean-Marc Michelet, handelend in de hoedanigheid van President van de naamloze vennootschap naar Luxemburgs recht "EURINVEST PARTNERS", bevestigt hiermede dat door de President van de vennootschap werd besloten:

- om een bijkantoor van de vennootschap op te richten in België Hiertoe dienen aile Belgische wetten te worden nageleefd en de vereiste formaliteiten te worden vervuld, alsook aile noodzakelijke vergunningen te worden ontvangen.

- om de officiële openingsdatum van het Belgische bijkantoor vast te stellen op 1 juif 2014.

- om de naam en de zetel van het bijkantoor in België als volgt vast te stellen:

EURINVEST PARTNERS BELGIQUE SA

Mechelsesteenweg 455

1950 Kraainem

-dat het Belgische bijkantoor volgende activiteiten zal uitoefenen:

-het kan aile transacties verrichten die betrekking hebben op de activiteit van een vermogensbeheerder zoals omschreven door de wet van 5 april 1993 over de financiële sector;

-het kan van rechtswege activiteiten uitoefenen als adviseur financiële verrichtingen, makelaar en commissionair. Het kan partijen met elkaar in contact brengen met het oog op het sluiten van bepaalde financiële transacties en in eigen naam maar voor rekening van anderen bepaalde transacties verrichten;

-het kan op welke wijze ook belangen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen met eenzelfde, een gelijkaardig of een aanverwant doel die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met zijn maatschappelijk doel of die van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen;

-het kan prestaties leveren op het vlak van "Investment Banking", en in dit kader engineering- en makelaarsprestaties die verwant zijn aan voormelde activiteiten. Evenwel is het in geen geval bevoegd tot het verrichten van vaste-ovemametransacties zoals omschreven door de wet van 5 april 1993 over de financiële sector;

-het kan aandelen van ICB's verspreiden in de zin van artikel 24 D van de gewijzigde wet van 5 april 1993 over de financiële sector, zonder evenwel betalingen te verrichten of te ontvangen.

-het kan zijn doel verwezenlijken, rechtstreeks of onrechtstreeks, in eigen naam of voor rekening van derden, alleen of in vereniging, door het verrichten van alle transacties die van aard zijn om de verwezenlijking van voormeld doel of dat van de vennootschappen waarin het belangen heeft te bevorderen, waaronder tevens het opnemen van bestuurders- of zaakvoerdersmandaten;

- het kan zijn eigen verbintenissen garanderen, in welke vorm dan ook, alsook de verbintenissen van verbonden entiteiten, aandeelhouders en derden.

- in het algemeen kan het alle maatregelen treffen op het vlak van controle en toezicht alsook alle transacties verrichten die het nuttig lijken bij de verwezenlijking van zijn doel.

- het kan de heer Yves Colot, met als woonplaats Léopold Wienerlaan 72, 1170 Brussel benoemen tot wettelijke vertegenwoordiger van het Belgische bijkantoor. Deze zal zijn opdracht onbezoldigd uitvoeren.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De wettelijke vertegenwoordiger stelt tevens aan als bijzonder lasthebber met subdelegatiebevoegdheid:

- het kantoor Deprince, Cherpion & Associés, vertegenwoordigd door de heer Laurent Cherpion of juffrouw Euh Dag of juffrouw Rosine Merveille.

Dewelke hij volledige volmacht verleent om op te treden in mijn naam en om mij qualitate qua te vertegenwoordigen bij het Rechtspersonenregister en de ondernemingsloketten teneinde aile noodzakelijke stappen te ondernemen tot elke bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en tot wijziging van de inschrijving van voormelde vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsook aile stappen met betrekking tot de inschrijving voor de Belasting over de toegevoegde waarde.

Verder aile formulieren in te vullen, te ondertekenen en neer te leggen, aile verklaringen af te leggen en, in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig kan blijken voor de uitvoering van deze volmacht en er bekrachtiging van te beloven indien nodig.

De in artikel 81 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde documenten zullen worden neergelegd bij de bevoegde griffie.

Uittreksel van de statuten

Vorm: naamloze vennootschap

Maatschappelijke benaming: EURINVEST PARTNERS

Maatschappelijke zetel: Rue des Maximins 1, L-8247 Marner, Groothertogdom Luxemburg

Handels- en Vennootschappen register Luxemburg B42580

Duur: onbepaald

Kapitaal :1.598.988,00 EUR

Boekjaar: van 1 januari tot 31 december van elk jaar

Winstverdeling: Het batig saldo van de resultatenrekening vormt na aftrek van lasten en afschrijvingen de nettowinst van de vennootschap. Op deze winst wordt 5 procent (6 %) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve; deze voorafname is niet langer verplicht wanneer de reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering.

De raad van bestuur kan mits naleving van de ter zake geldende regels tussentijdse dividenden uitkeren.

De algemene vergadering kan de uitkeerbare winsten en reserves bestemmen voor de aflossing van het kapitaal zonder vermindering van het vastgestelde kapitaal.

Bestuur: de vennootschap wordt bestuurd door een raad die bestaat uit minstens drie leden, al dan niet aandeelhouders, die voor een termijn die niet meer mag bedragen dan zes jaar worden benoemd door de Algemene Vergadering van aandeelhouders en steeds herroepbaar zijn door de Algemene Vergadering.

De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter. De eerste voorzitter mag door de algemene vergadering worden benoemd In geval van verhindering van de voorzitter, wordt deze vervangen door de hiertoe door de aanwezige bestuurders aangeduide bestuurder.

De Raad van Bestuur komt samen zoveel als nodig in het belang van de vennootschap samen na bijeenroeping door de voorzitter, of op verzoek van twee bestuurders.

Tenzij in geval van overmacht als gevolg van oorlog, onlusten of andere algemene rampen, kan de Raad enkel geldig beraadslagen en beslissen indien de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

[...I

De raad van bestuur beschikt over de meest uitgebreide bevoegdheden om aile daden van bestuur en beschikking te stellen die het maatschappelijk doel dienen. Tot zijn bevoegdheid behoren alle daden die door de wet en de statuten niet uitdrukkelijk zijn voorbehouden aan de algemene vergadering.

De raad van bestuur kan haar bevoegdheden op het Vlak van het dagelijks bestuur geheel of gedeeltelijk overdragen aan bestuurders of derden, die niet noodzakelijk aandeelhouders van de vennootschap hoeven te zijn. De overdracht van bevoegdheden aan een bestuurder vereist voorafgaande toestemming van de algemene vergadering.

In aile omstandigheden is de vennootschap ten overstaan van derden gebonden door de handtekening van twee bestuurders of door de handtekening van een afgevaardigde van de Raad van Bestuur binnen de perken van hun bevoegdheden.

e

Voor-

behotiden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlïgii - bir liët-Bëlgiiëlfgfiâïitife-:08708/21114 - Annexes au Moniteur belge

Bestuurders:

- de heer Jean-Marc Michelet, wonende te Rue des Maximins 1, L-8247 Marner,

- de heer Alain Goyens, wonende te Duerfstrooss 96, L-9647 Doncols;

- de heer Jean-Claude De Visscher, wonende te Rue La Haut 33, 1380 Lasne;

- de heer Bernard Van Ommeslaghe, wonende te Goede Luchtlaan 12, B-1640 Sint-Genesius-Rode;

- de heer Serge VVibaut, wonende te Nachtvlinderslaan 36, B-1050 Brussel;

- mevrouw Sophie Jacobs, wonende te Opperstraat 96, 1050 Brussel;

- de heer Benoît Dehem, wonende te Chemin des Noces 85, 6-1410 Waterloo.

Afgevaardigd bestuurders:

- de heer Jean-Marc Michelet, wonende te Rue des Maximins 1, L-8247 Marner;

- de heer Benoît Dehem, wonende te Chemin des Noces 85, B-1410 Waterloo;

mevrouw Sophie Jacobs, wonende te Opperstraat 96, B-1050 Brussel

Erkend bedrijfsrevisor

- BDO Compagnie Fiduciaire, ingeschreven in het Handels- en Vennootschappenregister te Luxemburg onder nummer B71178, met maatschappelijke zetel gevestigde te Avenue Charles de Gaulle 2, L-1653 Luxemburg.

Maatschappelijk doel;

Het Belgische bijkantoor zal volgende activiteiten uitoefenen:

-het kan aile transacties verrichten die betrekking hebben op de activiteit van een verrnogensbeheerder zoals omschreven door de wet van 5 april 1993 over de financiële sector;

-het kan van rechtswege activiteiten uitoefenen als adviseur financiële verrichtingen, makelaar en commissionair, Het kan partijen met elkaar in contact brengen met het oog op het sluiten van bepaalde financiële transacties en in eigen naam maar voor rekening van anderen bepaalde transacties verrichten;

-het kan op welke wijze ook belangen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen 'met eenzelfde, een gelijkaardig of een aanverwant doel die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met zijn maatschappele doel of die van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen;

-het kan prestaties leveren op het vlak van "Investment Banking", en in dit kader engineering- en makelaarsprestaties die verwant zijn aan voormelde activiteiten. Evenwel is het in geen geval bevoegd tot het verrichten van vaste-ovemametransacties zoals omschreven door de wet van 5 april 1993 over de financiële sector;

-het kan aandelen van ICB's verspreiden in de zin van artikel 24 D van de gewijzigde wet van 5 april 1993 over de financiële sector, zonder evenwel betalingen te verrichten of te ontvangen.

-het kan zijn doel verwezenlijken, rechtstreeks of onrechtstreeks, in eigen naam of voor rekening van derden, alleen of in vereniging, door het verrichten van alle transacties die van aard zijn om de verwezenlijking van voormeld doel of dat van de vennootschappen waarin het belangen heeft te bevorderen, waaronder tevens het opnemen van bestuurders- of zaakvoerdersmandaten;

het kan zijn eigen verbintenissen garanderen, in welke vorm dan ook, alsook de verbintenissen van verbonden entiteiten, aandeelhouders en derden,

- in het algemeen kan het aile maatregelen treffen op het vlak van controle en toezicht alsook aile transacties verrichten die het nuttig lijken bij de verwezenlijking van zijn dos!.

Jaarlijkse algemene vergadering: derde donderdag van de maand april om 18u00 in de gemeente van de

maatschappelijke zetel. Indien de datum van de vergadering valt op een feestdag, komt deze bijeen op de

eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering verenigt aile aandeelhouders.

Elk aandeel geeft recht op één stem,

Yves Colot

Wettelijk vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
EURINVEST PARTNERS

Adresse
MECHELSESTEENWEG 455 1950 KRAAINEM

Code postal : 1950
Localité : KRAAINEM
Commune : KRAAINEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande