EUROFIBER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : EUROFIBER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 435.204.851

Publication

13/05/2014
ÿþ Mod Word 11.1

LegISTU ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0435.204.851

Benaming

(voluit) : EUROFIBER

(verkort)

rechtbanK van koophandel-Brussel---

1111,1 je3111,11,111111

e

bel

ai BE

Sta

neergelegd/ontvangen op

30 APR. 201k

ter griffie van arlfitederlandstalige

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel: Culliganlaan 4 Al, B-1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte Herbenoeming van een bestuurder en gedelegeerd bestuurder.

Er blijkt uit de notulen van de eenparige schriftelijke besluiten van de aandeelhouders dd. 17 april 2014 dat de aandeelhouders

1, KENNIS GENOMEN HEBBEN van de aanvaardingsbrief van 16 april 2014, waarin de heer Bernhard Adrianus Oskam (I) verklaart zijn herbenoeming als bestuurder te aanvaarden en (ii) bevestigt dat geen wettelijke of reglementaire bepaling dergelijke herbenoeming verhindert.

2, BESLOTEN HEBBEN om de heer Bernhard Adrianus Oskam, wonende te Poortersdreef 86, 3824 DP Amersfoort, Nederland, te herbenoemen als bestuurder met ingang van 1 februari 2014.

BESLOTEN HEBBEN, daarenboven, dat zijn mandaat als bestuurder zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2018.

BESLOTEN HEBBEN dat de bestuurder zijn mandaat onbezoldigd uitoefent.

3. BESLOTEN HEBBEN om een bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Johan Lagae en mevrouw Els Bruis, kantoor houdende te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, elk met de bevoegdheid om alleen te handelen en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij de BTW-administratie, bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsook bij enige andere publieke instelling, te verzekeren. Zij worden ondermeer gemachtigd voor het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de nodige (publicatie)formulieren.

**********************************************

Er blijkt uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden op 17 april 2014 dat de raad van bestuur

1. KENNIS GENOMEN HEEFT van de herbenoeming van de heer Bernhard Adrianus Oskam, wonende te Poortersclreef 86, 3824 DP Amersfoort, Nederland, als bestuurder met ingang van 1 februari 2014.

2. BESLOTEN HEEFT om, overeenkomstig artikel 17 van de statuten van de Vennootschap, de heer Bernhard Adrianus Oskam te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder, met ingang van 1 februari 2014, en dit tot het einde van zijn mandaat als bestuurder, of indien deze datum eerder valt, zijn vervanging als gedelegeerd bestuurder.

De heer Bernhard Adrianus Oskam zal de titel van gedelegeerd bestuurder dragen.

BESLOTEN HEEFT dat de gedelegeerd bestuurder zijn mandaat onbezoldigd uitoefent.

3. BESLOTEN HEEFT om, voorzover nodig, alle besluiten genomen door de raad van bestuur sinds 1 februari 2014, en aile handelingen en besluiten gesteld of genomen door de heer Bernhard Adrianus Oskam, in zijn hoedanigheid van bestuurder en/of gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap, sinds 1 februari 2014, goed te keuren en te bekrachtigen.

4. BESLOTEN HEEFT om een bijzondere volmacht te verlenen aan de heer Johan Lagae, de heer Maxim Dierckx en mevrouw Els Bruis, kantoor houdende te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, elk met de bevoegdheid om alleen te handelen en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van

de formaliteiten bij het rechtspersonenregister desgevallend bij de BTW-administratie, bij een

Op de iaatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende nolaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

V: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voo

-(beoutuik

aan het Belgisch Staatsblad

ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsook bij enige andere publieke instelling, te verzekeren. Zij worden ondermeer gemachtigd voor het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de nodige (publicatie)formulieren.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste bl. van Luik B vermelden Recto; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso; Naam en handtekening

24/10/2014
ÿþM1111,811111 8

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter gdffie van de akte

tlierGefeed/ontvangen op

" .. "

gritilè van de Nederlandstalige giretee tek i»eeteggeiimel ninget

15 OKT. 2014

" 1,

mod 11.1

Ondernemingsnr :0435204851

Benaming (vola): Eurofiber

(verkort):

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel : Culliganlaan 4 Al

1831 Diegem

Onderwerp akte :INVOERING CATEGORIEËN VAN BESTUURDERS STATUTENWIJZIGING -

BENOEMING BESTUURDERS - BENOEMING COMMISSARIS

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op vierentwintig september tweeduizend veertien, door Meesteri:

Tim Carnewal, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap;

"Eurofiber", waarvan de zetel gevestigd is te Culliganiaan 4 Al, 1831 Diegem, hierna "de Vennootschap"!

genoemd, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Creatie van twee categorieën van bestuurders, met name de categorie A bestuurders en categorie B

bestuurders.

Beslissing de volgende wijzigingen aan te brengen aan de statuten:

- vervanging van artikel 9 van de statuten door de volgende tekst:

, "De raad van bestuur van de vennootschap bestaat uit twee categorieën van bestuurders, zijnde de;, Categorie A bestuurders en de Categorie B bestuurders. Waar in deze statuten wordt gesproken over bestuurders, worden daaronder verstaan zowel Categorie A bestuurders ais Categorie B bestuurders, tenzij hetl' tegendeel blijkt.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit ten minste drie leden.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders, zijn.

De bestuurders worden benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders die hen te allen tijde kan ontslaan.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van; de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De algemene vergadering bepaalt het aantal Categorie A bestuurders of Categorie B bestuurders met dien,: verstande dat de raad van bestuur te allen tijde minstens één Categorie A bestuurder moet bevatten. De.: uittredende bestuurders zijn onbeperkt herkiesbaar.

indien een bestuurdersfunctie openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht hierin voorlopig te voorzien overeenkomstig de regels bovenvermeld; in dit geval gaat de algemene vergadering bij haar eerstkomende samenkomst, over tot de definitieve aanstellingen; de aldus aangestelde bestuurder beëindigt de. opdracht van zijn voorganger.

De voordrachtsrechten kunnen desgevallend geregeld worden door aandeelhoudersovereenkomsten."; vervanging van artikel 10 van de statuten door de volgende tekst:

"De raad van bestuur zal worden voorgezeten door een Categorie A bestuurder die door de raad van, bestuur wordt benoemd onder de Categorie A bestuurders.";

- vervanging van artikel 11 van de statuten door de volgende tekst:

"De raad van bestuur vergadert na oproeping en onder het voorzitterschap van zijn voorzitter of, bij diens; verhindering, van een bestuurder door zijn collega's aangeduid, telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens minimum twee bestuurders het vragen. De oproepingen vermelden plaats, datum, uur en , agenda van de vergadering en worden ten minste vijf werkdagen voor de vergadering per brief, email, fax of op,, een andere schriftelijke wijze verzonden.

De raad van bestuur kan geldig beraadslagen en stemmen bij middel van video- of teleconferentie.

. -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nCen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden mod 11.1

aan het Belgisch

Staatsbrad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge



De regelmatigheid van de bijeenroeping kan niet worden betwist indien aile bestuurders, waaronder minstens één Categorie A bestuurder, aanwezig of regelmatig vertegenwoordigd zijn.";

- vervanging van artikel 12 van de statuten door de volgende tekst:

"De raad van bestuur kan enkel beraadslagen indien minstens de helft van haar bestuurders, met inbegrip van minstens één Categorie A bestuurder, aanwezig of vertegenwoordigd is.

Elke verhinderde of afwezige bestuurder mag schriftelijk, per e-mail of per fax opdracht geven aan een van ' zijn collega's om hem te vertegenwoordigen op een vergadering van de raad en er voor hem en in zijn naam en plaats te stemmen. Een bestuurder mag zonder beperking meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en, naast zijn eigen stem, zoveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft. Elke aldus vertegenwoordigde bestuurder wordt ais aanwezig beschouwd.

De beslissingen van de raad van bestuur moeten worden goedgekeurd bij eenvoudige meerderheid van stemmen, met inbegrip van de stem van minstens één Categorie A bestuurder, uitgebracht door de bestuurders, die op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn; in geval van staking van stemmen zal de stem van de Categorie A bestuurder, die de vergadering voorzit, doorslaggevend zijn.

Indien er niet minstens één Categorie A bestuurder aanwezig of vertegenwoordigd is op de eerste ' vergadering van de raad van bestuur, kan een tweede vergadering van de raad van bestuur worden bijeengeroepen, ten minste zeven kalenderdagen na de eerste vergadering van de raad van bestuur. De tweede vergadering van de raad van bestuur kan geldig beraadslagen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders. De tweede vergadering van de raad van bestuur dient echter altijd te zijn samengesteld uit ten minste twee aanwezige bestuurders.

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang heeft van vermogensrechtelijke aard dat strijdig is met een besluit of verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, zal hij zich moeten schikken naar de bepalingen opgenomen in artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen,

Indien er tegenstrijdigheid van belangen ontstaat bij de uitvoering van een verrichting of een beslissing, moet de betrokken bestuurder de voorzitter van de raad van bestuur daarvan onverwijld in kennis stellen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of elk ander geval dat door de wet of door de statuten uitgesloten wordt,";

vervanging van de eerste alinea van artikel 24 van de statuten door de volgende tekst

"ledere algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij diens '

, afwezigheid, door een Categorie A bestuurder of, bij diens afwezigheid, door de oudste bestuurder in jaren?

2/ Aanpassing van artikel 2 van de statuten met betrekking tot de zetel van de Vennootschap, zoals

verplaatst, met ingang van 1 november 2010, bij beslissing van de raatl van bestuur de dato B november 20111 Aanpassing en vervanging van de eerste alinea van artikel 2 van de statuten door de volgende tekst: "De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Culliganlaan 4 Al, 1831 Diegem". 3/ Schrapping van de derde alinea van artikel 7 van de statuten met betrekking tot de obligaties aan toonder

en niet te vervangen.

4/ Werd benoemd, in functie zijnde bestuurder, als Categorie A bestuurder, vanaf vierentwintig september tweeduizend veertien voor een termijn die zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2018:

- de heer GOLDBLUM Alex, wonende te Vivienstraat 98, 2582 RW Den Haag, Nederland.

Werden benoemd, in functie zijnde bestuurders, ais Categorie B bestuurders, vanaf vierentwintig september tweeduizend veertien voor een termijn die zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2018:

- de heer OKSAM Bernhard Adrianus, wonende te Poortersdreef 86, 3824 OP Amersfoort, Nederland.

- de heer TRUIJENS Jaap, wonende te Bos en Lommerplein 224, 1055 EK Amsterdam, Nederland.

Het mandaat van alle bestuurders zal onbezoldigd zijn. De bestuurders dienen hun mandaat vanaf vierentwintig september tweeduizend veertien uit te oefenen overeenkomstig de nieuwe statutaire bepalingen zoals beslist bij huidige buitengewone algemene vergadering.

5/ Werd benoemd als commissaris voor een termijn van drie jaar: de BCVBA PwC Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18. Deze vennootschap heeft Dhr. Sascha Van Dyck, bedrijfsrevisor, aangeduid als vertegenwoordiger die gemachtigd is haar te vertegenwoordigen en die belast wordt met de uitoefening van het mandaat in naam en voor rekening van de BCVBA.. Het mandaat vervalt na de algemene vergadering der aandeelhouders die de jaarrekening per 31 december 2016 dient goed te keuren.

6/ Bijzondere volmacht werd verleend aan de heer Johan Lagae en/of mevrouw Els Bruts, die te dien einde allen woonstkeuze doen te 1200 Brussel, Neerveldstraat 101-103, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van ' Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt v56r registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Tim Carnewal Notaris



Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

13/09/2013
ÿþ t~~~~',...."~...'" ~' .i Mod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

BRussEL

O 4 SEP 2013

Griffie

A Hh1I I I IIIIIUI 11I

<131A0307*





Ondernemingsar : 0435.204.851

Benaming

(voluit) ; EUROFIBER

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Culliganlaan 4 A1, 1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming

Uittreksel uit het unaniem schriftelijk besluit van de aandeelhouders d.d. 28 augustus 2013

1) De aandeelhouders herbenoemen tot bestuurder Dhr Alex Goldblum, van Britse nationaliteit, wonende te Vivienstraat 98, 2582 RW Den Haag, in Nederland, met ingang van 28 augustus 2013. Zijn mandaat zal een einde nemen op de datum statutair voorzien voor goedkeuring van de jaarrekening voor het boekjaar dat wordt afgesloten op 31 december 2018. Zijn mandaat is onbezoldigd.

2) De aandeelhouders beslissen om volmacht te geven aan Patrice Viaene, Laura De Winter, Annick Garcet en Valérie Pauwels van Clifford Chance LLP, handelend door haar bijkantoor gevestigd te Louizalaan 65 bus 2, 1050 Brussel, elk met de bevoegdheid om afzonderlijk te handelen, om in naam en voor rekening van de Vennootschap, al het nodige te doen betreffende de neerlegging van de nodige documenten bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel, alsook alle publicatie formaliteiten en dergelijke uit te voeren (met inbegrip het ondertekenen van formulieren I en Il voor publicatie bij het Belgisch Staatsblad),

Patrice Viaene

Advocaat bij Clifford Chance LLP

handelend als volmachtdrager

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 13.06.2012, NGL 28.09.2012 12594-0479-015
03/10/2011
ÿþ Had 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

&USSEL

2 1 Se

Griffie

Id I I1 I II III. 1II 1 I1 1. 1111 I1I

*iiiseaso*

Vc behc aar Bel( Staal

Ondernemingsnr : 0435204851

Benaming

(voluit} : Eurof ber

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Culliganlaan 4A bus 1, 1831 Diegem

Onderwerp akte : Volmacht

Er blijkt uit de notulen van de raad van bestuur van 6 september 2011 dat de raad van bestuur met eenparigheid van stemmen de volgende delegatie van bevoegdheden aangenomen heeft en volmacht geeft voor de verrichtingen van het dagelijks beleid en voor en in naam van de vennootschap te handelen en alle akten te verlijden en ondertekenen, zonder tegenover derden enige andere rechtvaardiging te moeten voorleggen dan onderhavige volmacht, ten einde de hieronder vermeide verrichtingen uit te voeren, aan de heer Lars Doede Alkema :

In ontvangstname en formaliteiten

1. De briefwisseling en alle zendingen van waarden en goederen in ontvangst nemen, evenals alle colli's en pakken, telegrammen en aangetekende brieven met of zonder aangegeven waarde die aan de vennootschap gericht zijn, zowel als alle waardeoverschrijvingsdocumenten en handelseffecten. Deze ophalen in alle post- en telegraafkantoren, vervoer- en expeditiekantoren, evenals bij alle ondernemingen of personen; alle klachten ter zake ontvangen en indienen en alle nodige stukken te ondertekenen.

Vertegenwoordiging

2. De vennootschap vertegenwoordigen in de organisaties en verenigingen waarvan zij deel uitmaakt.

3. De vennootschap vertegenwoordigen voor elk organisme en instelling van Sociale Zekerheid.

4. De vennootschap vertegenwoordigen voor alle syndicale organisaties.

Algemeen Beheer

5. De dagelijkse briefwisseling van de vennootschap houden en ondertekenen.

6. De diensten van de vennootschap verkopen bij overeenkomsten met een maximale looptijd van 5 jaar en een financieel belang (BDV) van EUR 250.000. Het aangaan van geheimhoudingsovereenkomsten, van, Eurofiber Integrator Partnerovereenkomsten en van bemiddelingsovereenkomsten ten behoeve van de verkoop van de diensten van de vennootschap.

7. Deelnemingen aan elke openstelling van aanbieding of opbod inzake toeleveringen aan openbare of privé-organisaties. Alle formaliteiten en documenten ter zake vervullen en voorleggen.

8. Alle producten, toeleveringen, materieel, grondstoffen met speculatief karakter, diensten, en in het algemeen alle roerende goederen die betrekking hebben tot de activiteiten van de vennootschap aankopen (hier inbegrepen de ondertekening van bestellingsdocumenten en het visum van de facturen) tot een financieel belang van EUR 50.000 per opdracht en met dien verstande dat het totale bedrag per jaar beperkt is tot het jaarlijks vastgestelde budget.

9. Alle inventarissen van goederen en waarden van de vennootschap opmaken. Financiële verrichtingen

10. Alle cheques van derden opgesteld op naam van de vennootschap endosseren en protesteren, evenals alle post- en telegrafische betalingsorders, maar enkel voor de betaling ervan op de lopende rekeningen van de vennootschap.

11. Alle bedragen van een postcheque of bankrekening van de vennootschap overschrijven op andere postcheque of bankrekeningen van de vennootschap. Het verrichten van betalingsopdrachten tot een maximum van EUR 50.000 per opdracht met dien verstande dat het totale bedrag per jaar beperkt is tot het jaarlijks vastgestelde budget. Het accorderen van declaraties van medewerkers tot een maximum van EUR 500 per declaratie.

12. Alle sommen, die de vennootschap verschuldigd is, betalen in hoofdsom, interesten en toebehoren met

een maximum hoofdsom van EUR 5.000 per rechtshandeling.

En in het algemeen

13. Zorg dragen voor het gewoon dagelijks bestuur van de vennootschap door het vervullen van alle andere daden van gewone aard die noodzakelijk of nuttig zijn voor het uitoefenen van de activiteiten van de vennootschap en voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011- Annexes du Moniteur belge

En besloten heeft om volmacht te verlenen aan heer Tim Vermeïr, kantoor houdende te Congresstraat 47, 1000 Brussel, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel, het rechtspersonenregister en desgevallend bij de BTW-administratie, alsook bij een ondernemingsloket te verzekeren. Hij wordt onder meer gemachtigd voor het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de nodige (publicatie)formulieren.

Voor eensluidend afschrift

- i'oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Tim Vermeir

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 08.06.2011, NGL 26.08.2011 11524-0554-013
10/02/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

5taatsblac

Mod z.5

I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*iiozieae*

Ondernemingsnr : 0435.204.851

Benaming

(voluit) : EUROFIBER

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Culliganlaan 4 Al, 1831 Diegem

Onderwerp akte : Besluiten overeenkomstig artikel 556 Wetboek van vennootschappen

3 JAN. 2o11R11S

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Neerlegging van het eenparig schriftelijk besluit van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 24 december 2008 overeenkomstig artikel 556 Wetboek van vennootschappen in het vennootschapsdossier ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

Jan Vincent Lindemans

Volmachthouder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/01/2011
ÿþ(1.

Motl 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIIu1I I 1I liii I IIl

*iioiaaav+

im

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

! r

Ondememingsnr : 0435.204.851

Benaming

(voluit) : EUROFIBER

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Culliganlaan 4 Al, 1831 Diegem

Onderwerp akte : Besluiten overeenkomstig artikel 556 Wetboek van vennootschappen

Neerlegging van het eenparig schriftelijk besluit van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 30 december 2010 overeenkomstig artikel 556 Wetboek van vennootschappen in het vennootschapsdossier ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

Pieter Bogaerts Volmachthouder

bel a BE Sta

111

7 JAN. 2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

25/11/2010 : BL510434
09/09/2010 : BL510434
04/02/2010 : BL510434
17/12/2009 : BL510434
08/09/2009 : BL510434
15/07/2008 : BL510434
12/02/2008 : BL510434
31/01/2008 : BL510434
24/01/2008 : BL510434
16/10/2007 : BL510434
13/09/2007 : BL510434
09/08/2007 : BL510434
01/08/2007 : BL510434
31/07/2007 : BL510434
15/03/2007 : BL510434
08/03/2007 : BL510434
29/11/2006 : BL510434
04/10/2006 : BL510434
18/06/2015
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod wort 11,1

171 In de billagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie:

na neerlegging ter griffie van d.- ,te ;egd(onty n en

1111111111911

6103

Ondememingsnr : 0 Lj 3 S- ~[,1, ~%~~ s

Benaming

(voluit) : EUROFIBER

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1831 Diegem, Culliganlaan 4 Al

(volledig adres)

Onderwerp akte : VOORSTEL TOT OVERDRACHT VAN BEDRIJFSTAK TUSSEN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "SYNTIGO" EN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP "EUROFIBER"

Akte verleden voor Meester Damien RISETTE, geassocieerde notaris te Brussel, op 05 juni 2015,

Z"tri5

~ te ~~illile

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/08/2006 : BL510434
07/08/2006 : BL510434
24/07/2006 : BL510434
14/07/2006 : BL510434
02/05/2006 : BL510434
13/03/2006 : BL510434
27/12/2005 : BL510434
28/10/2005 : BL510434
11/08/2005 : BL510434
12/07/2005 : BL510434
30/05/2005 : BL510434
13/04/2005 : BL510434
20/01/2005 : BL510434
03/01/2005 : BL510434
25/08/2004 : BL510434
02/08/2004 : BL510434
05/07/2004 : BL510434
24/06/2004 : BL510434
25/02/2004 : BL510434
26/01/2004 : BL510434
20/08/2003 : BL510434
30/07/2003 : BL510434
25/08/2015
ÿþ Mai Word 79.t

r -~~tt In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Lise~

~,~ ~



110 lIllilhit 111111

neergelegd/ontvangen op

1 4 AUG. 2015

ter griffie varàrd~ Nederlandstalige rechtbank van koophand<>l RflJssei

Ondernemingsnr : 0435.204.851

Benaming

(voluit) : EUROF1BER

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1831 Diegem, Culliganlaan 4, Al

(volledig adres)

Onderwerp akte : OVERDRACHT VAN BEDRIJFSTAK

Uit een akte verleden voor Meester Matthieu DERYNCK, geassocieerd notaris te Brussel, op 31 juli 2015, blijkt het dat:

.1..,

1, de naamloze vennootschap "SYNTIGO" met maatschappelijke zetel te Tweestationsstraat 82 te 1070 Anderlecht, ingeschreven in het Rechtspersonenregister van Brussel onder nummer 0476.975.427 en BTW 8E0476.975.427

Hierna genoemd : "de Vennootschap" of "de overdrager"

2. de naamloze vennootschap "EUROFIBER", met maatschappelijke zetel Culliganlaan 4, Al à 1831

Diegem

Vennootschap ingeschreven in het Rechtspersonenregister van Brussel en in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer 0435.204.851

Hierna genoemd : "de overnemer"

Voorwerp van de overdracht

Het voorwerp van de overdracht is de Bedrijfstak "B-Telecom", zoals nader beschreven in de voorafgaande

uiteenzetting.

Voor eensluidend analytisch uittreksel,

Samen neergelegd: expeditie, volmachten en bijlagen

(getekend) Matthieu DERYNCK, geassocieerde notaris te Brussel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

12/05/2003 : BL510434
24/01/2003 : BL510434
09/01/2003 : BL510434
09/01/2003 : BL510434
09/01/2003 : BL510434
02/01/2003 : BL510434
19/12/2002 : BL510434
09/12/2002 : BL510434
09/12/2002 : BL510434
15/08/2002 : BL510434
31/07/2002 : BL510434
27/07/2002 : BL510434
26/07/2002 : BL510434
26/07/2002 : BL510434
28/05/2002 : BL510434
18/05/2002 : BL510434
18/05/2002 : BL510434
18/05/2002 : BL510434
18/05/2002 : BL510434
30/01/2002 : BL510434
17/08/2001 : BL510434
10/02/2001 : BL510434
27/07/2000 : BL510434
22/02/2000 : BL510434
22/02/2000 : BL510434
16/02/2000 : BL510434
20/01/1998 : BL510434
10/01/1998 : BL510434
08/10/1997 : BL510434
01/01/1993 : BL510434
29/09/1988 : BLA43228
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 08.06.2016, NGL 20.07.2016 16348-0191-038

Coordonnées
EUROFIBER

Adresse
BELGICASTRAAT 5 - FOUNTAIN PLAZA 1930 ZAVENTEM

Code postal : 1930
Localité : ZAVENTEM
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande