EUROPEAN POWDER AND PROCESS TECHNOLOGY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EUROPEAN POWDER AND PROCESS TECHNOLOGY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 824.395.971

Publication

03/02/2014
ÿþ M od Word 11.1

ln de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

II i MAIN

Neergelegd ter griffie der l 2Q~

Rechtbank van Kolmh %

te Leuven, de A

geif flIFFIER,

Ondernemingsnr : 0824.395.971

Benaming

(voluit) : EUROPEAN POWDER AND PROCESS TECHNOLOGY (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3120 TREMELO, Park Tremeland 9

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging

Uit een akte verleden voor notaris Jean-Luc SNYERS te ALKEN op vierentwintig december tweeduizend dertien, geregistreerd te Borgloon op twee januari tweeduizend veertien, boek 5/44 blad 76 vak 6, ontvangen 50 ¬ , de e.a. inspecteur getekend J. VANHEER, blijkt dat is gehouden;

Een buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EUROPEAN POWDER AND PROCES TECHNOLOGY", met maatschappelijke zetel te 3120 Tremelo, Park Tremeland 9 , opgericht bij authentieke akte verleden voor notaris Jean-Luc SNYERS te Alken op drieëntwintig maart tweeduizend en tien, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negen april tweeduizend en tien onder nummer 10051287. Gewijzigd voor het laatst bij akte verleden voor notaris Jean-Luc SNYERS te Alken op drieëntwintig januari tweeduizend dertien, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van acht februari tweeduizend dertien onder nummer 13024445.

Ingeschreven in het register van rechtspersonen onder ondernemingsnummer 0824395971.

Waarbij volgende voor publicatie vatbare beslissingen werden genomen:

Eerste beslissing

De voorzitter legt het verslag voor dat de bedrijfsrevisor,

BVBA IRA NICOLAIJ & PARTNERS, kantoorhoudend te Sint Truiden, Kortenbosstraat 156, vertegenwoordigd door mevrouw Ira Nicolaij, aangewezen door de vennootschap overeenkomstig het wetboek van vennootschappen, heeft opgesteld op twintig december tweeduizend dertien met betrekking tot deze inbreng in natura.

De besluiten van dat verslag luiden als volgt

"ln verband met de geplande kapitaalverhoging bij de BVBA EUROPEAN POWDER AND PROCESS TECHNOLOGY met zetel te 3120 Tremelo, Park Tremeland 9, werd het dossier van de inbreng in natura,. bestaande uit een netto-dividendvordering voor een bedrag van 130.500,00 EUR, welke ontstaan is ingevolge de tussentijdse dividenduitkering d.d. 10 december 2013, gecontroleerd overeenkomstig de geldende controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat, mits naleving van de overige door artikel 537 WIB 1992 gestelde voorwaarden inzake dividenduitkering en kapitaalvermindering:

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

-de toegepaste methode van waardering in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van 130.500,00 EUR. De waardering is gebaseerd op de nominale waarde van de in te brengen vordering;

-er worden geen nieuwe aandelen uitgereikt ais tegenprestatie. De fractiewaarde van de 588 bestaande. aandelen zal evenwel stijgen van 39,85 EUR per aandeel tot 261,79 EUR per aandeel,

ik wil er tenslotte wel aan herinneren dat mijn opdracht niet bestaat in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting

Sint-Truiden, 20 december2013.

Voor BVBA IRA NICOLA1J BEDRIJFSREVISOR,

NICOLAIJ ira, bedrijfsrevisor."

De vergadering keurt haar verslag goed.

In een bijzonder verslag legt de zaakvoerder uit waarom de kapitaalverhoging van belang is voor de' vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vdbr- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Beide verslagen worden door de vergadering goedgekeurd.

Een exemplaar van beide verslagen zal tegelijk met de expeditie van deze akte worden neergelegd.

Tweede beslissing,

De vergadering beslist principieel het kapitaal te verhogen met een bedrag van honderddertig duizend vijfhonderd euro (130.500 ¬ ), om het te brengen op honderddrieënvijftig duizend negenhonderd eenendertig euro en achtenveertig eurocent (153.931,48 ¬ ) door inbreng in natura van "uit te keren dividend" ten belope van honderddertig duizend vijfhonderd euro (130.500 ¬ ).

In ruil voor deze inbreng worden geen nieuwe aandelen uitgegeven, maar zal de fractiewaarde van de aandelen proportioneel verhogen.

Derde beslissing.

Inbreng in natura.

De enige vennoot, zoals hoger voornoemd, verklaart op deze kapitaalverhoging ten belope van honderddertig duizend vijfhonderd euro (130.500 ¬ ) door inbreng van het aan hem betaalbaar gesteld dividend in te schrijven

Ter vergelding van deze inbreng worden geen nieuwe aandelen toegekend.

De vergadering stelt vast dat de voorgenomen kapitaalverhoging zo volledig gerealiseerd is en dat het Kapitaal daadwerkelijk gebracht is op honderddrieënvijftig duizend negenhonderd eenendertig euro en achtenveertig eurocent (153.931,48 ¬ ).

Overeenkomstig deze beslissing luidt artikel 5 van de statuten voortaan als volgt:

"5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderddrieënvijftig duizend negenhonderd eenendertig euro en achtenveertig eurocent (153.931,48 ¬ ). Het is verdeeld in vijfhonderd achtentachtig (588) aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één/vijfhonderd achtentachtigste van het kapitaal.

Kapitaalhistoriek

Het maatschappelijk kapitaal werd samengesteld als volgt:

- bij de oprichtingsakte: achtendertig duizend vierhonderd eenendertig euro en achtenveertig eurocent (38.431,48 ¬ ).

- bij akte van kapitaalvermindering verleden voor notaris Jean-Luc Snyers te Alken op drieëntwintig januari tweeduizend dertien: drieëntwintig duizend vierhonderd euro en achtenveertig eurocent (23.431,48 ¬ )

- bij akte van kapitaalverhoging in het kader van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen verleden voor notaris Jean-Luc Snyers op vierentwintig december tweeduizend dertien werd het kapitaal verhoogd tot honderddrieënvijftig duizend negenhonderd eenendertig euro en achtenveertig eurocent (153.931,48 ¬ ) door inbreng in natura."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Neergelegd : uitgifte, verslag bedrijfsrevisor, verslag zaakvoerders, gecoördineerde statuten.

Jean-Luc SNYERS, notaris

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 28.06.2013 13233-0095-010
08/02/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0824.395.971

Benaming

(voluit) : EUROPEAN POWDER AND PROCES TECHNOLOGY (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3120 Tremelo, Park Tremeland 9

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING

Uit een akte verleden voor notaris Jean-Luc SNYERS te ALKEN op drieëntwintig januari tweeduizend dertien, blijkt dat is gehouden:

Een buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "EUROPEAN POWDER AND PROCES TECHNOLOGY', met maatschappelijke zetel te 3120 Tremelo, Park Tremeland 9 , opgericht bij authentieke akte verleden voor notaris Jean-Luc SNYERS te Alken op drieëntwintig maart tweeduizend en tien, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negen april tweeduizend en tien onder nummer 10051287. Waarvan de statuten nadien niet meer gewijzigd werden.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0824395971,

Waarbij volgende voor publicatie vatbare beslissingen werden genomen:

Eerste beslissing

De vergadering beslist, gezien de vennootschap over liquide middelen beschikt die haar behoeften overtreft,

het kapitaal te verminderen met een bedrag van vijftien duizend (15,000) euro om het kapitaal te brengen van achtendertig duizend vierhonderd eenendertig euro achtenveertig cent (38.431,48) op drieëntwintig duizend vierhonderd eenendertig euro achtenveertig cent (23.431,48) door terugbetaling in speciën ten belope van vijftien duizend (15.000) euro. Dit gebeurt zonder vernietiging van aandelen, maar louter door vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

Deze kapitaalvermindering wordt aangerekend op het fiscaal volgestorte kapitaal.

Ingevolge deze beslissing luidt artikel 5 van de statuten voortaan als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drieëntwintig duizend vierhonderd eenendertig euro achtenveertig cent (23.431,48) euro. Het is verdeeld in vijfhonderd achtentachtig (588) aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één/vijfhonderd achtentachtigste van het kapitaal."

Deze beslissing wordt met eenparigheid van de aanwezige stemmen genomen.

Tweede beslissing.

De vergadering beslist de zaakvoerder te machtigen met de uitvoering van voormeld besluit. In uitvoering van het voomoemde besluit tot kapitaalvermindering genomen door de algemene vergadering, kunnen de aandeelhouders zich aanbieden na verloop van twee maanden na publicatie van onderhavige akte in het Belgisch staatsblad bij de raad van bestuur, met het oog op de gedeeltelijke terugbetaling van hun aandelen ten bedrage van vijfentwintig komma eenenvijftig nul twee (25,5102) euro per aandeel, tenzij sommige schuldeisers de procedure vermeld in artikel 317 van het wetboek van vennootschappen in werking hebben gesteld.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Neergelegd ; uitgifte, volmacht, gecoördineerde statuten.

SNYERS Jean-Luc, notaris

UITSLUITEND VOOR NEERLEGGING TER GRIFFIE VOOR REGISTRATIE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

'r1,~.~8t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

Y

u

1110iuuiwi~i~u

+130294

be a Br Str

1

Metteited tet erg

Rechtbank von Krvphnftdet

t.9 l~.euvan, ele 9~ff~~ 2Q13

~:,t r~ r

Griffie

25/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 19.06.2012 12192-0142-009
19/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 12.08.2011 11401-0521-013

Coordonnées
EUROPEAN POWDER AND PROCESS TECHNOLOGY

Adresse
PARK TREMELAND 9 3120 TREMELO

Code postal : 3120
Localité : TREMELO
Commune : TREMELO
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande