EUROSUPPLIES BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EUROSUPPLIES BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.718.222

Publication

13/07/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen al dan niet vennoot. Indien er één of twee zaakvoerders zijn, heeft iedere zaakvoerder individueel de volledige bestuursbevoegdheid. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen zij samen een college dat beraadslaagt en besluit volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

De vennootschap wordt in rechte en in alle akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris is vereist, geldig vertegenwoordigd door één zaakvoerder alleen handelend of, indien er een college van zaakvoerders is bestaande uit drie of meer leden, door twee zaakvoerders gezamenlijk handelend.

10. Commissaris

Uit een te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap tijdens het eerste boekjaar zal kwalificeren als een "kleine vennootschap" zoals gedefinieerd in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, zodat krachtens artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen geen commissaris moet worden benoemd.

11. Doel

De vennootschap heeft tot doel :

Exploitatie:

De groothandel en detailhandel van alcoholische en andere dranken, het bottelen en etiketteren van

alcoholische en andere dranken zonder verdere verwerking. De groothandel in tabaksartikelen.

De groothandel en detailhandel in suiker, chocolade, chocoladeproducten en suikerwerk, alsook

groothandel in bakkerijproducten.

De groothandel in koffie, thee, cacao en specerijen, en andere voedingsmiddelen n.e.g.

De groothandel en detailhandel in was- onderhouds en reinigingsproducten, toiletartikelen zoals

toiletzepen, tandpasta, haarshampoos enz.

De groothandel in parfums en cosmetica en andere drogisterijartikelen in de ruimste zin.

De groothandel en detailhandel in niet-elektrische huishoudelijke artikelen, en andere

consumentenartikelen.

De groothandel in electronische artikelen, speelgoed, baby-artikelen en toebehoren.

Patrimoniumvennootschap:

1. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

2. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3. het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Holdingvennootschap:

1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

2. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

12. Jaarvergadering en toelatingsvoorwaarden

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand maart om achttien (18u00) uur op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrieven vermeld. Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De vennoten worden tot de vergadering toegelaten met het aantal aandelen dat op hun naam is ingeschreven in het aandelenregister op de derde werkdag vóór de vergadering. De zaakvoerder(s) kan evenwel in de oproeping bepalen dat vennoten enkel tot de vergadering worden toegelaten indien zij de vennootschap uiterlijk de derde werkdag vóór de vergadering schriftelijk hebben meegedeeld dat zij aan de vergadering zullen deelnemen, en enkel met het in deze kennisgeving vermelde aantal aandelen.

13. Volstorting kapitaal

Ondergetekende notaris bevestigt dat het volgestorte deel van het kapitaal zoals hoger vermeld werd gedeponeerd op een geblokkeerde rekening die werd geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij BKCP Bank.

14. Overgangsbepalingen

a) Het aantal zaakvoerders werd vastgesteld op twee en de volgende personen werden verkozen tot niet-statutaire zaakvoerders :

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  JR Consulting , met maatschappelijke zetel te 3190 Boortmeerbeek, Laarstraat 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0546.820.870, met als vaste vertegenwoordiger de heer Jozef Roskin, geboren te Meensel-Kiezegem op eenentwintig oktober negentienhonderd achtenzestig, wonende te Boortmeerbeek, Laarstraat 5, die aanvaardt.

-de vennootschap naar Duitsrecht N.R.GY. Gmbh, met maatschappelijke zetel te D-85652 Pliening-Landsham (Duitsland), Gewerbestr 6, ingeschreven in het Handelsregister B te München (Duitsland) onder nummer HRB 130982, EG-ID (ondernemingsnummer) DE812952811 en KBO nummer 0633.578.561, met als vaste vertegenwoordiger de heer HADDOW Brian Anthony Michael, Britse nationaliteit, geboren te Perivale (Verenigd Koninkrijk) op negentien september negentienhonderddrieënvijftig (paspoort nummer 510674324), wonende te 85598 Baldham (Duitsland), Schwalbenstr. 13b, die aanvaardt.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd en de duur ervan onbeperkt.

b) Het eerste boekjaar eindigt op dertig september tweeduizend zestien.

c) De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar zeventien.

VOLMACHT KRUISPUNTBANK ONDERNEMINGEN EN BTW

De volgende persoon werd aangesteld als bijzondere lasthebber, met recht van indeplaatsstelling en elk met de bevoegdheid alleen te handelen indien meerdere personen werden aangesteld, met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank Ondernemingen en de registratie van de vennootschap bij de B.T.W., en hem werd de volledige bevoegdheid verleend om alle daarvoor vereiste verklaringen af te leggen en documenten in te vullen en te ondertekenen in naam en voor rekening van de vennootschap, haar aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders en/of vereffenaars, dit alles onverminderd de bevoegdheid van ondergetekende notaris om de formulieren I en II in te vullen en te ondertekenen voor zover vereist in uitvoering van de besluiten vastgesteld in deze akte : alle zaakvoerders en aangestelden van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  B&L accounting gevestigd te 2930 Brasschaat, Miksebaan 150a OR 0544.746.951 RPR Antwerpen afdeling Antwerpen

Ontledend uittreksel dat vóór registratie werd opgemaakt door notaris Marie Neut te Antwerpen-Ekeren op 9 juli 2015 met het oog op het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid.

Bijlage : volledig afschrift

Coordonnées
EUROSUPPLIES BELGIUM

Adresse
LAARSTRAAT 5 3190 BOORTMEERBEEK

Code postal : 3190
Localité : BOORTMEERBEEK
Commune : BOORTMEERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande