EVENEPOEL AN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EVENEPOEL AN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 887.601.864

Publication

15/04/2014
ÿþ111!qW,1j11.jej11111

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r Y" .':"57e0-2"1

î

tr

Griffie

mad11.1

Ondernemingsnr : 0887.601,864

Benaming (voluit) :EVENEPOELAN

(verkort) :

Rechtsvorm BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel Daatbeekstraat 10

0 1760ROOSDAAL

4

iiOnderwerpakte:Statutenwijziging

!Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door Meester Daisyl ':iBracke, geassocieerd notaris bij de burgerlijke vennootschapl !onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Thierry ,Van Sinay & Daisy Bracke,i :igeassocieerde notarissen", met zetel te 9402 Ninove - Meerbeke lilialsesteenweg 17, op zesentwintig maart tweeduizend en! veertien, neergelegd ter publicatie, v66r registratie, dat buitengewone algemene vergadering van de besloten! vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `SVENEPOEL AN",! !imet zetel te 1760 Roosdaal, Daalbeekstraat 10, ingeschreven ini

!het rechtspersonenregister te Brussel met als!

ondernemingsnummer 0887.601.864 en onderworpen aan de

pBelasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer l!BE0887.601.864, is bijeengekomen en dat met éénparigheid van .;

!stemmen de volgende besluiten werden genomen: a) De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van qhet verslag opgesteld door het bestuursorgaan van achttien e,maart tweeduizend veertien over het belang voor de !vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de

l'.kapitaalsverhoging en het verslag van de bedrijfsrevisor van

zeventien maart tweeduizend veertien bevattende een l!beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de Itoegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie !verstrekte vergoeding.

!!De conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato ilzeventien maart tweeduizend veertien opgesteld door del !!Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten;

!;Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid `IDE BACKER, l VYZ

u, C0",

Bedrijfsrevisoren te 1853 Grimbergen, Oude

l;Mechelsestraat 150 A, vertegenwoordigd door de heer DE BACKER;

bedrijfsrevisor, luidt letterlijk als volgt:

BESLUIT VAN IDE BEDRIJFSREVISOR

.::Ondergetekende, Dolf De Backer, bedrijfsrevisor, vennoot van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod1M

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiad



met zetel te 1853 Grimbergen, Oude Mechelsestraat 150 A, aangesteld op 19 december 2013 overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen door het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EVENEPOEL AN met zetel te 1760 Roosdaal, Daalbeekstraat 10, verklaart dat hij uit zijn onderzoek van de inbreng in natura

-specifiek : inbreng van schuldvordering- onderschreven door mejuffrouw EVENEPOEL An, ter gelegenheid van de voorgenomen kapitaalverhoging, het volgende kan besluiten:

Voorafgaandelijk :

" Dat de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EVENEPOEL An middels een inbreng in natura van de vordering van de vennoten uit hoofde van de netto dividenduitkering ten bedrage van 121.500,00 EUR en dit conform artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

" Dat het bestuursorgaan van de inbrengontvangende vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

" Dat de opdracht van ondergetekende er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Tot besluit :

1. Dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura.

2. Dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

3. De werkelijke vergoeding als tegenprestatie voor de inbreng in natura voor een waarde van 121.500,00 EVR wordt vastgesteld als volgt : er zijn 436 nieuwe aandelen uitgegeven en welke als volgt verdeeld zijn :

- Mejuffrouw EVENEPOEL An 436 nieuwe aandelen Bovenstaande onder voorwaarde dat alle vennoten het netto dividend incorporeren in het aandelenkapitaal.

4. Door de inbreng in natura zal het kapitaal verhoogd worden met 121.500,00 EUR om te brengen 2p 141.500,00 EUR vertegenwoordigd door 636 aandelen.

5. Het huidig rapport wordt uitgebracht onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van de dividenduitkering één of meerdere vennoten niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts verhoogd worden ten bedrage van het netto-dividend ontvangen door de vennoten welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Opgesteld te Grimbergen cp 17 maart 2014,

DE BACKER, VYVEY & C°, Bedrijfsrevisoren,

Burg. Venn. BVBA,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recta Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Vertegenwoordigd door Dolf De Backer

Bedrijfsrevisor-vennoote

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

2) Kapitaalverhoging overeenkomstig artikel 537 WIB

Beslissing

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderd eenentwintigduizend vijfhonderd euro (e 121.500,00) om het te brengen van twintigduizend euro (e 20.000,00) op honderd eenenveertigduizend vijfhonderd euro (e 141.500,00) door inbreng in natura van de schuldvordering van

de vennoot uit hoofde van een eerder uitgekeerd tussentijds bruto-dividend, ten bedrage van honderd vijfendertigduizend euro (¬ 135.000,00), onder aftrek van tien procent ,roerende voorheffing ten bedrage van dertienduizend vijfhonderd euro

(£ 13.500,00), hetzij aldus netto honderd eenentwintigduizend vijfhonderd euro (e 121.500,00).

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de uitgifte van vierhonderd zesendertig (436) nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen wordt, zoals bepaald in hiervoor vermeld verslag van de bedrijfsrevisor, ingeschreven tegen een afgeronde intrinsieke waarde van tweehonderd achtenzeventig euro en vijfenzeventig eurocent (e 278,75) per aandeel.

Ieder nieuw aandeel zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (100%).

Bijgevolg zal, zoals bepaald in hiervoor vermeld verslag van de bedrijfsrevisor, na de kapitaalverhoging de fractiewaarde per aandeel tweehonderd tweeëntwintig euro en achtenveertig eurocent (e 222,48) bedragen.

I. Inbreng.

Is alhier tussengekomen:

- mevrouw EVENEPOEL An Joke Petra, geboren te Asse op vijfentwintig maart negentienhonderd tachtig, wonende te 1760 Roosdaal, Daalbeekstraat 10, vertegenwoordigd zoals gezegd, is, zoals blijkt uit voormelde onderhandse volmacht, volledig op de hoogte van de statuten der vennootschap en de

financiële toestand van de vennootschap en verklaart met haar netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten honderd eenentwintigduizend vijfhonderd euro (£ 121.500,00), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging door inbreng in natura van de schuldvordering die zij heeft op voormelde vennootschap zoals vermeld in het verslag van de bedrijfsrevisor en dewelke op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag.

De inbrenger verduidelijkt nogmaals dat voormelde schuldvordering die zij heeft op de vennootschap tot stand is gekomen tengevolge van het tussentijds dividend toegekend

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 111

door de bijzondere algemene vergadering van negentien december tweeduizend dertien.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing werd ingehouden en doorgestort.

II. Vergoeding voor de inbreng.

Als vergoeding voor deze inbreng in natura worden vierhonderd zesendertig nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Deze vierhonderd zesendertig nieuwe - volledig volstortte - aandelen, worden toegewezen aan mevrouw Evenepoel.

3) Vaststelling kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot honderd eenenveertigduizend vijfhonderd euro (e 141.500,00).

Deze kapitaalverhoging werd aldus volledig onderschreven en volgestort.

4) Wijziging van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 4 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd eenenveertigduizend vijfhonderd euro (4? 141.500,00). Het is verdeeld ln zeshonderd zesendertig (636) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde; met een breukwaarde van één/zeshonderd zesendertigste (1/636ste) ieder."

5) Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de huidige wetgeving, beslist de vergadering artikel 16 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 16.- Ontbinding Benoeming van vereffenaars.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 183 Wetboek der Vennootschappen. Iedere wijziging van de naam van de vennootschap is vanaf haar invereffeningstelling verboden. Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie van de beslissing door de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dat is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij een gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aen het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

moci1M

treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming, ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, bevestigd heeft.

Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, zal het overblijvend saldo over al de aandelen verdeeld worden, rekening houdend met de volstorting ervan.

Artikel 17.- Bevoegdheden van vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit."

De artikelen van de statuten die hierop volgen worden hernummerd. Artikel 17 wordt artikel 18, artikel 18 wordt artikel 19 en artikel 19 wordt artikel 20.

6) De vergadering beslist de zaakvoerder te machtigen tot uitvoering van de conclusies aangaande de voornoemde punten, tot hernummering van de statuten en tot vaststelling van de gecoördineerde tekst van de statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering, verslag van de zaakvoerder, verslag bedrijfsrevisor en gecoördineerde statuten

D. Bracke, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

ye't

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

'

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 18.08.2014 14439-0270-009
27/03/2014
ÿþ Mal 29

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste lez. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

zeekis4zt 

e, ~~ r

Griffie ".

Ondernemingsnr : 0887.601.864

Benaming

(voluit) : EVENEPOEL AN

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Daalbeekstraat 10 te 1760 Roosdaal

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het verslag van de algemene vergadering van 1 januari 2014

De leden van de algemene vergadering beslissen om met ingang vanaf 1 januari 2014

de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Daalbeekstraat 10 te 1760 Roosdaal naar Reigersbaan 35

te 1760 Roosdaal.

Aangezien alle agendapunten afgehandeld zijn, wordt de vergadering opgeheven om 10u30.

Evenepoel An

Zaakvoerder

Bijlagen rilj riet llelgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 25.08.2011 11462-0413-009
02/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 26.08.2010 10459-0080-009
02/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 26.08.2009 09666-0120-009
04/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 29.08.2008 08690-0001-009
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 29.08.2016 16540-0338-009

Coordonnées
EVENEPOEL AN

Adresse
REIGERSBAAN 35 1760 ROOSDAAL

Code postal : 1760
Localité : ROOSDAAL
Commune : ROOSDAAL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande