EVENT DESIGNS, AFGEKORT : ED

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : EVENT DESIGNS, AFGEKORT : ED
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 503.770.488

Publication

14/02/2013
ÿþ Riad Won] 11.1

1 1 Í i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

0 4 FEV. 2013

Griffe

11111111111j0,110)1111111111

~,5"

1

Vc bel«

aar

Bel! Staal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Event Designs (verkort) : £11)

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Felix Steensstraat 4, 1500 Halle (volledig adres)

Onderwerp arzte : Oprichting Event Designs

1. NECHELPUT KENNY, rijksregisternummer 83.04.01-101,88, wonende te FELIX STEENSSTRAAT 4, 1500 HALLE, geboren 1 APRIL 1983, hierna te noemen, de ondergetekende sub 1,

en

2. ZWAENEPOEL CINDY, rijksregiisternummer 80.01.22-264.84, wonende te ED1XVELDE 72B, 9320 AALST, geboren 22 JANUARI 1980, hierna te noemen, de ondergetekende sub 2

ln aanmerking nemende:

dat de ondergetekenden met ingang van 30 JANUARI 2013 in een Vennootschap Onder Firma met elkaar aangaan teneinde voor gezamenlijke rekening onder de naam EVENT DESIGNS dat zij deze overeenkomst van vennootschap onder firma schriftelijk wensen vast te leggen.

Vennoten verklaren te zijn overeengekomen als volgt:

Art.1: ingangsdatum

De ondergetekenden sub 1 en sub 2 zijn met ingang van 30 JANUARI 2013 een vennootschap onder firma met elkaar aangegaan teneinde voor gezamenlijke rekening en onder gemeenschappelijke naam.

Art.2: Doelomschrijving

De vennootschap heeft ten doel financieel gewin te halen middels HANDELSACTIVITEITEN.

Art.3: Naam en zetel

0503 =[o ÿ8ó

De vennootschap draagt de naam EVENT DESIGNS. Zij is gevestigd te 1500 HALLE, FELIX STEENSSTRAAT 4.

Art.4: Benoeming

Worden benoemd tot zaakvoerder en worden belast met het dagelijkse bestuur: Nechefput Kenny vernoemd en Zwaenepoel Cindy vernoemd die verklaren te aanvaarden.

° 4y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden en in rechte vertegenwoordigd door de handtekening van één van de zaakvoerders.

Art.4: Duur en opzegging

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde tijd. Ieder der partijen heeft het recht de vennootschap door opzegging te beëindigen, mits zodanige opzegging geschiedt met inachtneming van een termijn van tenminste drie maanden. Opzegging moet geschieden per aangetekende brief of deurwaardersexploot, gericht aan de andere partij(en).

Art.5: Inbreng

1.Door ieder van de vennoten wordt ingebracht zijn kennis; arbeid en vlijt, relaties en vergunningen voor

zover deze op de door de venootschap te drijven onderneming betrekking hebben.

2.Door venoot sub 1 worden de volgende activa ingebracht (zie bijlage)

Door venoot sub 2 wordt geen activa ingebracht.

Art.¬ Aansprakelijkheid en bevoegdheden

1.ledere vennoot is bevoegd voor de vennootschap te handelen en te tekenen, gelden voor haar uit te

geven en te ontvangen, de vennootschap aan derden en derden aan de vennootschap te verbinden, tenzij dit

niet met het doel van de vennootschap in verband staat.

2.De medewerking van alle vennoten wordt echter gevorderd door

a.Het verkrijgen en vervreemden, huren en verhuren en huur opzeggen van onroerenden zaken

b.Het verlenen van zakelijke rechten en het overdragen tot zekerheid van roerende zaken

c.Het in dienst nemen en ontslaan van personeel, anders dan wegens dringende reden in de zin der wet,

alsmede het verlenen en intrekken van procuratie

d.Het aangaan van geldleningen ten laste van de vennootschap

e.Het ter leen verstrekken van gelden van de vennootschap

f.Het aangaan van borgtochten ten laste van de vennootschap of ten laste van het privé-vermogen, het

anderszins verbinden van de vennootschap voor de schulden van een derde of zich jegens derden garant

stellen; dit alles behoudens schriftelijke toestemming van de andere vennoot

g.Het deelnemen in andere ondernemingen, het vestigen en opheffen van filialen

h.Het aangaan van verplichtingen die strekken tot de aankoop van activa waaronder auto's en inventaris

i.Het voeren van rechtsgedingen (met uitzondering van rechtsmaatregelen die geen uitstel kunnen lijden),

het berusten in rechtsvorderingen, het aangaan van dadingen, compromissen of akkoorden, het opdragen van

de berechting van geschillen met derden aan scheidslieden of bindend adviseurs

j.Alle rechtshandelingen die niet met het doel der vennootschap in verband staan

Art.7: Interne werkverdeling

De vennoten verdelen hun werkzaamheden in onderling overleg, Zij verbinden zich jegens elkaar om geen handelingen te verrichten waartegen één van hen zich uitdrukkelijk heeft verzet.

Art.8: Het boekjaar

1.1-let boekjaar der vennootschap loopt van 1 januari tot en met ultimo december, met dien verstande dat het eerste boekjaar loopt vanaf de aanvang der vennootschap tot en met ultimo december.

2.Na afloop van elk boekjaar, alsmede bij het eindigen van de vennootschap, worden de boeken der vennootschap afgesloten en worden uiterlijk binnen zes maanden daarna de balans en winst- en verliesrekening opgemaakt.

3.De balans en winst- en verliesrekening worden door aile vennoten ter blijke van goedkeuring ondertekend.

Art.9: Primaire arbeidsbeloning

1.De vennoten kunnen ten aanzien van één of meerdere van hen overeengekomen, dat aanspraak bestaat op een primaire arbeidsbeloning.

4 , y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

2.Bij het overeenkomen en vaststellen van de omvang van een primaire arbeidsbeloning zal de onderlinge verhouding in de mate van inbreng van arbeid en vlijt van de vennoten leidend zijn.

3.De vennoot die aanspraak heeft op een primaire arbeidsbeloning is bevoegd om deze wekelijkse of maandelijkse termijnen op te nemen uit de kas van de vennootschap zulks bij wijze van voorschot op het hem toekomende winstaandeel uit de vennootschap en met inachtneming van het geen daarover in artikel 11 is bepaald.

4_1ndien, en voor zover, bij de vaststelling van de jaarstukken mocht blijken dat het bedrijfsresultaat van de vennootschap, bepaald overeenkomstig artikel 10.1 tot en met 3 (derhalve vôór aftrek van de primaire arbeidsbeloningen) lager is dan het totaalbedrag van de primaire arbeidsbeloningen waarop de vennoten in beginsel aan aanspraak hadden zal de aanspraak van elke vennoot op een arbeidsbeloning naar rato worden verminderd.

Art.10: Berekening winst/verlies en verdeling

1 Ter berekening van tiet jaarlijkse bedrijfsresultaat van de vennootschap worden van de bruto-inkomsten afgetrokken aile verliezen, bedrijfskosten en afschrijvingen, een en andere bepaald overeenkomstig algemeen aanvaarde waarderings- en resultaatsbepalingsgrondlagen.

2.De afschrijvingen op goederen worden zoveel mogelijk bepaald op ten minste het bedrag dat fiscaal toelaatbaar en bedrijfseconomisch wenselijk is.

3.Op het aldus bepaalde bedrijfsresultaat van de vennootschap worden allereerst in mindering gebracht de aan de vennoten toekomende rentevergoedingen.

4.Op het bedrijfsresultaat na aftrek van de rentevergoedingen worden vervolgens in mindering gebracht het totaal van de primaire arbeidsbeloningen als bedoeld in artikel 9 waarop de vennoten aanspraak hebben.

5.In de dan nog resterende winst, respectievelijk het verlies, berekend op grond van hetgeen eerder in dit artikel is bepaald zullen de vennoten ieder voor vijftig procent (50%) delen.

Art.11: Opname winstaandeel

1.Voor zover dit de bedrijfsvoering en financiering van de vennootschap niet in gevaar brengt is ieder der vennoten bevoegt om als voorschot op het hem toekomende winstaandeel uit de vennootschap wekelijks of maandelijks een bedrag uit uit de kas van de vennootschap op te nemen waarvan de omvang door de vennoten in onderling overleg wordt vastgesteld.

2.lndien bij de vaststelling van de jaarstukken blijkt dat een vennoot meer dan het hem toekomende winstaandeel heeft opgenomen is hij gehouden het teveel genotene binnen een maand na constatering hiervan te restitueren.

3.Voor zover in enig jaar een verlies is geleden zullen de vennoten in daarop volgende jaren waarin winst wordt genoten deze winst niet opnemen totdat het geleden verlies is gecompenseerd.

Art,12: Arbeidsongeschiktheid

Bij algehele of gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid ten gevolge van ziekte, invaliditeit of andere geestelijke of lichamelijke storing van een der partijen, nemen de andere partijen zonder extra vergoeding diens taak zoveel mogelijk waar.

Tijdens deze arbeidsongeschiktheid van de ene partij is het andere partijen niet toegestaan de vennootschap op te zeggen, tenzij hiertoe toestemming is verkregen van de op de voet van artikel 1B te benoemen arbiters, wier beslissingen de partijen zullen binden als een tussen partijen aangegane overeenkomst, wel geacht zal worden deel uit te maken van deze vennootschapsovereenkomst. De arbiters zijn bevoegd een te verlenen toestemming afhankelijk te stellen van het wel of niet voldoen door een partij of meerdere partijen aan door de arbiters te stellen voorwaarden, waaronder kan worden begrepen het naar billijkheid verminderen van het aandeel in de winst van de getroffen partij, wordende in elk geval in mindering op zijn aandeel in de winst gebracht het in lid 2 van dit artikel door de verzekeringsmaatschappij ,aan de' arbeidsongeschikte partij uit te keren bedrag.

Art,13z Einde der vennootschap

De vennootschap eindigt

A. door opzegging overeenkomstig het bepaalde in artikel 4

B. faillissement, surséance van betaling of ondercuratelestelling van een der vennoten

C. door een daartoe strekkende beslissing, te nemen door na te noemen arbiters, op verzoek van een

der vennoten, indien de ander de in deze akte gemaakte bepalingen overtreedt of niet nakomt, dauwel

handelt in strijd met de aard of strekking daarvan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

D. door het overlijden van een der partijen, een en ander met inachtneming van het in de artikelen 15 en volgende bepaalde

E. door liquidatie van een partij-rechtspersoon

F. door beëindiging vennootschap overeenkomstig bepaald in artikel 8.3.

Art.14: Liquidatie

1.Indien de venootschap eindigt door opzegging, danwel in onderling overleg, zullen de zaken der vennootschap zo spoedig mogelijk door de venten worden geliquideerd, tenzij het bedrijf wordt voortgezet op de mannier zoals hierna vermeld in artikel 15.

2.Bij het eindigen der vennootschap is ieder van de vennoten in het vermogen van de vennootschap gerechtigd, voor de bedragen waarvoor hij In de boeken der vennootschap is gecrediteerd, vermeerderd of verminderd met zijn aandeel in de winst of het verlies, gemaakt of geleden blijkens de overeenkomstig artikel 8 opgemaakte jaarrekening.

3.Op het na het eindigen der vennootschap op te maken balans zullen, tenzij schriftelijk onderling anders wordt overeengekomen, de activa worden gewaardeerd tegen de werkelijke waarde.

4.In de liquidatiewinst of het liquidatieverlies, casu quo de meerwaarde of de minderwaarde zal door ieder der vennoten met toepassing van de artikelen 9 en 10 weergegeven winstverdeling worden deelgenomen.

Art.15: Voortzetting, overname en verblijven

1.Indien de vennootschap eindigt bestaat een recht tot voortzetting van het bedlijf van de vennootschap wel: a.ln het geval als bedoeld in artikel 13.6 voor de niet opzeggende vennoot

b.in het geval als bedoeld in artikel 13.e voor de overige vennoot

c.ingeval van ontbinding overeenkomstig het bepaalde voor de vennoot die met recht de ontbinding heeft/hebben ingeroepen

2.De vennoot die aldus de zaken der vennootschap voortzet, dient zijn verlangen daartoe binnen de 3 maanden na het eindigen der vennootschap schriftelijk te kennen geven aan de andere vennoot of diens rechtverkrijgenden op straffe van verval van het recht

3.Het recht van voorzetting houdt in om alleen of met anderen de activiteit van de vennootschap voort te zetten onder verplichting alle tot het vernootschapsvermogen behorende vermogensbestanddelen over te nemen, zich te laten toedelen of wat de schulden betreft voor zijn rekening te nemen en aan de andere vennoot of diens rechtsopvolgers in geld uit te keren.

4.Onder deze vermogensbestanddelen zijn begrepen die welke slechts in economische zin in de vennootschap zijn ingebracht, tenzij redelijkheid en billijkheid zich daar tegen verzet.

5.De vennoot die gebruik maakt van het recht tot voortzetting, kan het recht tot overnemeing bedoeld in artikel 15.3, voor wat betreft juridische gemeenschappelijke zakenvervangen door het recht tot het verblijven van deze vermogensbestanddelen aan hem, mits een daarop gerichte verklaring gelijktijdig wordt afgelegd met de mededeling bedoeld in artikel 152. Door die verklaring verblijven deze vermogensbestanddelen aan hem onder soortgelijke verplichtingen als verbonden aan het recht overneming of toedeling zulks obligatoir met terugwerkende kracht tot aan de datum van ontbinding, tenzij partijen in overleg een ander tijdstip kiezen.

6.De venoten geven elkaar over en weer onherroepelijk volmacht om namens de volmacht- gever of diens rechtsopvolger mee te werken aan de voor de overgang van het verblevene noodzakelijke levering.

7.De vennoot die de zaken van de vennootschap voortzet is dan verplicht tot uitkering aan de uittredende vennoot of diens rechtverkrijgenden van het bedrag dat aan deze toekomt, overeenkomstig het in artikel 14 bepaalde, blijkens de daar bedoelde jaarrekening.

8.Deze uitkering zal echter niet anders kunnen worden gevorderd dan in 12 gelijke maandelijkse termijnen waarvan de eerste zal verschijnen twee maanden na de dag van beëindiging van de vennootschap. Een ander onverminderd dadelijke algehele opeisbaarheid ingeval van overlijden, faillisement, toepassing Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen, aanvraag voor surséance van betaling, bij verzuim van de prompte voldoening door of ondercuratelestelling van de tot uitkering verplichte vennoot alsmede bij vervreemding door deze van de voortgezette onderneming.

9.Van het niet uitgekeerde bedrag zal een rente worden vergoed gelijk aan de voor dat jaar geldende wettelekijke rente.

Art.18: Geschillenregeling

I( vet?0- 4yeo`-~ila)Lt4eil aan het Belgisch Staatsblad

V

\

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

1.Alle geschillen die voortvloeien uit onderhavige overeenkomst of nadere overeenkomsten, die hiervan het gevolg zijn of hiermede samenhangen, zullen bij uitsluiting worden beslecht door de drie arbiters te benoemen door de voorzitter der Kamer van Koophandel te Brussel.

2.Een geschil wordt geacht aanwezig te zijn zodra een van de partijen zulks verklaart.

3.De arbiters zelf stellen de procesorde vast.

4.ln alle gevallen waarin de arbiters uitspraak wordt gevraagd, niet over een rechtsgeschil, maar over een verschil van mening over het te voeren beleid, over de eventuele wijziging van de samenwerkingsovereenkomst wanneer dit voor het voortbestaan van de samenwerking onvermijdelijk is, over de waarde van de goodwill en dergelijke, zal de uitspraak gegeven worden in de vorm van een bindend advies.

Art.19: Aanvullend recht

Voor zover door de bepalingen van deze overeenkomst daarvan niet rechtsgeldig wordt afgeweken, gelden tussen de partijen de wettelijke bepalingen omtrent vennootschappen onder firma.

Opgemaakt en in 2 voud getekend, te HALLE op 29 JANUARI 2013.

NECHELPUT KENNY ZWAENEPOEL CINdY

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versti : Naam en handtekening

Coordonnées
EVENT DESIGNS, AFGEKORT : ED

Adresse
FELIX STEENSSTRAAT 4 1500 HALLE

Code postal : 1500
Localité : HALLE
Commune : HALLE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande