EVER-F

Divers


Dénomination : EVER-F
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 830.939.018

Publication

15/03/2012
ÿþ MDD 2.2

i`},t ia _l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie





*iaoNase*

11111

Ondernemingsnr : 0830.939.018

Benaming

(voluit) : EVER-f

Vo, beho aan Belg Staat;

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandr

te Leuven, de 0 5 MARI 2012 DES jEFJER.

(verkort) :

Rechtsvorm : Internationale vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Dienst Oogheelkunde van de Katholieke Universiteit Leuven, UZ St Raphaël, Kapucijnenvoer 33, 3000 Leuven

Onderwerp akte ; Aanstelling bijzondere gevolmachtigde

Uit de notulen van de algemene vergadering d.d. 18 februari 2012 blijken de volgende beslissingen:

De algemene vergadering besluit aan te stellen ais bijzondere gevolmachtigde (executive administrator), met ingang vanaf 18 februari 2012, mevrouw Mariene Verlaeckt, kantoorhoudende te Leuven, Kapucijnenvoer 33, die aanvaardt.

De algemene vergadering kent aan deze bijzondere gevolmachtigde de volgende bevoegdheden toe:

-het ondertekenen van alle correspondentie;

-het aankopen van kantoorbenodigdheden en andere roerende goederen, beperkt tot een bedrag van EUR

20.000,00 per verrichting;

-alle geldsommen, welke aan de vereniging toebehoren, opvorderen en innen alsook er kwijting van geven;

-alle sommen betalen die de vereniging aan derden schuldig zou zijn, beperkt tot een bedrag van EUR 20.000,00. Voor betalingen die het bedrag van EUR 20.000,00 overschrijden, Is de goedkeuring van de penningmeester (per fax of e-mail) vereist;

-de vereniging vertegenwoordigen tegenover banken en financiële instellingen;

-de vereniging vertegenwoordigen bij alle publieke of private besturen en instellingen, zoals onder meer de postdiensten, het bestuur der postcheques, de telecom operatoren, de diensten van stedenbouw, de gemeentelijke, provinciale en federale overheden, alle belastingadministraties en diensten binnen de FOD Financiën, FOD Justitie en het Rijksinstituut voor Sociale Zekerheid, de spoorwegen, rederijen, koerier- en transportbedrijven, verzekeringsmaatschappijen, openbare diensten, de leveranciers van gas en elektriciteit alsook de drinkwatermaatschappijen;

-alle formaliteiten vervullen met betrekking tot sociale, fiscale en andere wetten; de vereniging vertegenwoordigen voor de vervulling van alle formaliteiten m.b.t. de Kruispuntbank van Ondernemingen, zoals inschrijvingen, bijkomende inschrijvingen of wijzigingen, alsook m.b.t. de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde;

-de jaarrekening van de vereniging tekenen en neerleggen en overgaan tot de ondertekening en neerlegging van alle uittreksels ter publicatie in het Belgisch Staatsblad;

-optreden in naam van de vereniging ten overstaan van alle openbare besturen en private instellingen met inbegrip van de vaststelling en neerlegging van de fiscale aangiften en sociale verklaringen en de regeling ervan;

-alle handelingen stellen die nodig zijn voor het uitvoeren van de beslissingen van de raad van bestuur en de algemene vergadering.

Bij de uitoefening van bovenstaande bevoegdheden zal de bijzondere gemachtigde over de uitgevoerde opdrachten rapporteren aan één of meerdere leden van de raad van bestuur.

De algemene vergadering geeft volmacht, met mogelijkheid van indeplaatstelling, aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "First Tax & Legal Consulting", gevestigd te 2018 Antwerpen, Desguinlei 20, vertegenwoordigd door de heer Meissner Peter en/of mevrouw Van Meensel Krizia, individueel handelend, om namens en voor rekening van de vereniging, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Moe 2.2

Luik B - vervolg

formaliteiten te laten uitvoeren voor de vereiste publicaties in het Belgisch Staatsblad en het actualiseren van de In de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

Merlene Verlaeckt

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vgor-

` .behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen billet Belgisch Staatsblad -15/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

16/06/2011
ÿþMOD 2.2

ine In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbla

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Ko5hand r2O'1

U

te Leuven, de U JUNI

DEÇ , j F/ER,

Ondernemingsnr : 0830.939.018

Benaming

(voluit) : EVER-f

(verkort) :

Rechtsvorm : Internationale vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Dienst Oogheelkunde van de Katholieke Universiteit Leuven, UZ St Raphaël, Kapucijnenvoer, 33, 3000 Leuven.

Onderwerp akte : RECTIFICATIE

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Thomas Boes, geassocieerd notaris te Heverlee, op 20 september 2010, Geregistreerd elf bladen één renvooi te Leuven 2e kantoor der Registratie op 24 september 2010 boek 1356 blad 12 vak 13. Ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR). De Ontvanger (getekend) DE CLERCQ G., dat de statuten van de vereniging EVER-f als volgt luiden:

Artikel 1

Er wordt een Internationale Vereniging opgericht met wetenschappelijke doelstellingen, genoemd "EVER-1". Het gaat om een internationale vereniging zonder winstoogmerk die beheerst wordt volgens de volgende bepalingen.

Artikel 2

De vereniging heeft geen winstoogmerk. Ze heeft tot doel het Europees wetenschappelijk onderzoek in de oogheelkunde en de visuele wetenschappen te bevorderen en de verschillende initiatieven te steunen van de internationale vereniging zonder winstoogmerk "European Association for Vision and Eye Research" (EVER), ondermeer door de organisatie van haar congressen, hulp bij onderwijs van research in oogheelkunde en visus wetenschappen en het stimuleren van het wetenschappelijk onderzoek in de oogheelkunde in Europa.

Artikel 3

De zetel van de Vereniging is gevestigd in België in de Dienst Oogheelkunde van de Katholieke Universiteit Leuven, UZ St Raphaël, Kapucijnenvoer, 33, 3000 Leuven. De zetel kan verplaatst worden elders in België bij beslissing van de Algemene Vergadering. Elke beslissing van wijziging van de locatie van de sociale zetel zal verschijnen in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Artikel 4

De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur. De werking van de Vereniging wordt geregeld zoals bepaald in Titel III van de wet van 27 juni 1921, met betrekking tot de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, evenals de wetten en besluiten met betrekking tot de internationale verenigingen zonder winstoogmerk.

Hoofdstuk Ii. Leden.

Artikel 5

De Vereniging wordt samengesteld uit gewone leden en ex-officio leden, allen natuurlijke personen. Het aantal leden wordt beperkt tot 25. Zij vormen de algemene vergadering van EVER-f. De voorzitter, de secretaris-generaal en de schatbewaarder van EVER zijn ex-officio leden van EVER-f. Daarnaast benoemt de Raad van Bestuur van EVER minstens 25 % maar niet meer dan 50 % van de leden van EVER-f. De leden benoemd door de Raad van Bestuur van EVER hoeven niet noodzakelijk lid te zijn van deze Raad van Bestuur, noch van EVER. De Raad van Bestuur van EVER-f kan één of meerdere andere leden voorstellen, waarvan de benoeming zal goedgekeurd worden door de Algemene Vergadering van EVER-f, hierna Algemene Vergadering genoemd.

De duur van het lidmaatschap van de gewone leden wordt beperkt tot 4 jaar, maar is éénmaal hernieuwbaar. De duur van de mandaten van de ex-officio leden valt samen met de termijn van hun functie binnen de raad van bestuur van EVER. Het bedrag van het jaarlijks lidgeld, wordt elk jaar bepaald door de Raad van Bestuur van EVER-f.

Artikel 6

Elk lid kan op elk moment zijnlhaar ontslag aanbieden op voorwaarde dat dit geen nadelig gevolg heeft voor de Vereniging. Dit doet hij/zij bij middel van een schrijven gericht aan de Raad van Bestuur.

De uitsluiting van een lid is in principe voorbehouden aan de Algemene Vergadering, die hierover met een 4/5de meerderheid, zonder rekening te houden met de stem van het uit te sluiten lid, moet stemmen. De Raad

IIIII

*11089901*

Bijlagen-bijhet-Belgisch-Staatsblad-161061-011--Aiiiiexes-du-Moniteur -belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2011 - Annexes du Moniteur belge MOD 2.2

van Bestuur kan de uitsluiting uitspreken na een stemming met een meerderheid van 213, indien hij op de

hoogte gesteld wordt dat het lid zich schuldig maakt aan daden die de Vereniging kunnen benadelen of niet

overeenkomen met de doelstelling. Het betrokken lid zal, voorafgaand aan de beslissing van de Algemene

Vergadering of Raad van Bestuur, schriftelijk ingelicht worden teneinde zijn/haar opmerkingen schriftelijk of

mondeling op de vergadering toe te kunnen lichten.

Hoofdstuk III. Algemene Vergadering.

Artikel 7

De Algemene Vergadering heeft de volledige macht om de doelstellingen van de Vereniging en zijn

organisatie te verwezenlijken.

De volgende bevoegdheden worden voorbehouden aan de Algemene Vergadering:

-de wijziging van de statuten

de benoeming, het ontslag en de afzetting van Bestuurders, van de commissaris(sen) en het bepalen van

hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend

de goedkeuring van de begroting, de balans en de rekeningen

het verlenen van kwijting aan de bestuurders en commissaris(sen)

-de ontbinding van de Vereniging

de uitsluiting van leden, onverminderd de bevoegdheid van de raad van bestuur om dit in bepaalde gevallen

overeenkomstig artikel 7 van de statuten vast te stellen.

De residuaire bevoegdheden liggen bij de Raad van Bestuur.

De Algemene Vergadering komt jaarlijks voor 30 november bijeen op de zetel van de Vereniging of op de

plaats aangeduid in de oproeping.

De uitnodiging is geldig als ze verstuurd wordt door de Raad van Bestuur minstens 15 dagen voor de datum

van de vergadering vergezeld met de dagorde. Uitnodigingen op welke vergadering ook, zij het een gewone of

buitengewone vergadering kunnen gebeuren via gewone brief, fax of email.

Artikel 8

Elk lid van EVER-f heeft één stem op de Algemene Vergadering. Er is geen mogelijkheid om bij afwezigheid

zijn stem bij volmacht aan een ander lid over te dragen.

Artikel 9

De Algemene Vergadering kan slechts geldig beraadslagen indien minstens de helft van de leden aanwezig

is. Indien het quorum niet werd bereikt, zal binnen de 3 maanden een schriftelijke stemming gevoerd worden

over de punten van de dagorde.

De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur of bij diens

ontstentenis door de oudste bestuurder, eerst in functie, daarna in leeftijd.

Behalve in uitzonderlijke gevallen, aangegeven in wet of de statuten, worden de beslissingen genomen door

de meerderheid van de aanwezige leden of door de meerderheid van stemmen bij schriftelijke stemming. De

Raad van Bestuur deelt de beslissingen mede aan de leden. De genomen beslissingen worden opgetekend in

een register getekend door de Voorzitter en de Secretaris van de Raad van Bestuur. Dit register wordt

bijgehouden door de Raad van Bestuur die het ook ter beschikking van de leden zal stellen.

Artikel 10

In het belang van de vereniging of indien één vierde van de leden het vraagt, moet op initiatief van de Raad

van Bestuur een buitengewone of bijzondere algemene vergadering samen geroepen worden. De vorm van de

uitnodiging en de tijdstippen waarop deze verstuurd wordt, zijn dezelfde als voor een gewone Algemene

Vergadering, behoudens hetgeen voorzien onder hoofdstuk VI.

Hoofdstuk IV. Administratie en beheer.

Artikel 11

De vereniging wordt bestuurd, beheerd en geldig vertegenwoordigd door een Raad van Bestuur

samengesteld uit minstens 3 en hoogstens 5 leden. De leden van de Raad van Bestuur worden verkozen uit de

leden van EVER-f.

De Raad van Bestuur beschikt over de nodige machten voor de administratie en het bestuur van de

vereniging in de breedste zin. De Raad van Bestuur is bevoegd om daden van beschikking te stellen en giften

te ontvangen.

Artikel 12

De Raad van Bestuur kiest in zijn midden een voorzitter, een secretaris generaal en een schatbewaarder. Zij

worden benoemd voor 4 jaar. Hun mandaat kan één maal vernieuwd worden.

Behalve bij ontslag beslist door de Algemene Vergadering, kan een bestuurder op elk ogenblik zijn ontslag

aanbieden mits een vooropzeg van minstens 3 maanden, per brief gericht aan de Raad van Bestuur.

Artikel 13

De Raad van Bestuur is belast met het dagelijks bestuur.

De Raad van Bestuur komt samen op uitnodiging van de voorzitter en/of van de secretaris generaal, deze

stellen de dagorde op en sturen de uitnodiging per gewone brief, fax of e-mail minstens 10 dagen voor de

vergadering. Hij werft eveneens het administratief personeel aan.

Alle documenten en notulen worden door de Raad van Bestuur bijgehouden op de zetel van de Vereniging.

Artikel 14

De beslissingen van de Raad worden genomen bij meerderheid van de aanwezige leden. Bij gelijkheid van

stemmen is deze van de voorzitter doorslaggevend. De Raad van Bestuur kan slechts geldig beraadslagen over

een voorstel tot wijziging van de statuten als minstens 213 van de leden aanwezig zijn.

Lulk B - Vervolg

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

MOD 22

De notulen van de beslissingen genomen door de Raad worden getekend door de voorzitter en door de' secretaris of door hun plaatsvervanger. Zij worden in een speciaal register bijgehouden. Kopijen of uittreksels op vraag van geïnteresseerde derden zullen eveneens zo getekend warden.

Artikel 15

Behalve bij bijzondere delegatie worden al de akten die de Vereniging binden, behalve deze voor het dagelijks bestuur, getekend door twee van de drie volgende personen: de voorzitter, de secretaris-generaal en de schatbewaarder. De vereniging wordt geldig vertegenwoordigd bij gerechtszaken door de voorzitter van de Raad van Bestuur. Deze hoeven geen verantwoording te geven van hun bevoegdheid ten opzichte van derden. De daden van dagelijks bestuur zoals briefwisseling, kwitanties, inning en verwerven van cheques, decharge ten opzichte van openbare besturen zullen geldig getekend worden door de voorzitter, de secretaris, de schatbewaarder of een persoon belast met het dagelijks bestuur, al dan niet bestuurder.

Artikel 16

Al de wettelijke en verplichte documenten worden in het Nederlands bijgehouden. De taal voor de werking van de vereniging is het Engels.

Hoofdstuk V. Budget en rekeningen.

Artikel 17

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

De rekeningen van de Vereniging moeten door de Raad van Bestuur voorgelegd worden op de jaarlijkse Algemene Vergadering.

De Algemene Vergadering kan, op voorstel van de Raad van Bestuur een reserve fonds oprichten en het bedrag ervan bepalen.

HoofdstukVl. Wijziging van de statuten. Ontbinding.

Artikel 16

Onverminderd de bepalingen van de artikelen 50 §3, 55 en 56 van de wet van 27 juni 1921, moet elk voorstel tot wijziging van de statuten of tot ontbinding van de vereniging uitgaan van de Raad van Bestuur of van minstens twee derden van de leden.

De Raad van Bestuur verwittigt de leden per brief, fax of email minstens 1 maand voor de Algemene Vergadering die hierover zal beraadslagen en beslissen.

De Algemene Vergadering kan slechts geldig beraadslagen indien minstens 3/4 van de leden aanwezig zijn. De beslissing kan slechts genomen worden bij een meerderheid van 2/3.

Onder voorbehoud van artikel 50 §3 van de wet van 27 juni 1921, zullen de wijzigingen van de statuten ten opzichte van derden effectief worden nadat aan de voorwaarden van publicatie bepaald in artikel 51 van de wet van 27 juni 1921 werd voldaan.

Onder voorbehoud van de artikelen 55 en 56 van de wet van 27 juni 1921, zal de Algemene Vergadering de wijze van ontbinding van de Vereniging bepalen en de beschikbare middelen toewijzen.

De goederen en middelen die na betaling van alle schulden zouden overblijven, moeten verplicht overgemaakt worden aan EVER of aan een vereniging voor wetenschappelijk onderzoek indien EVER niet meer zou bestaan.

Artikel 19

Alles wat in deze statuten niet is bepaald, zal geregeld worden conform de wettelijke bepalingen.

Thomas Boes

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/06/2011
ÿþOp de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MOD 2.2

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



III* I11I0I2I6I6I9I" 111

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koo hande,

te Leuven, de 2 0 MEI 2011 £61e/FFlER,

Ondernemingsnr : 0830.939.018

Benaming

(voluit) : EVER-f

(verkort) : Internationale vereniging zonder winstoogmerk

Rechtsvorm : Dienst Oogheelkunde van de Katholieke Universiteit Leuven, UZ St. Raphaël, Kapucijnenvoer 33, 3000 Leuven

Zetel : Aanstelling bijzondere gevolmachtigde

Onderwerp akte :



Uit de notulen van de raad van bestuur gehouden te Parijs op 9 mei 2011 blijkt dat mevrouw Marlene Verlaeckt, kantoorhoudende te Leuven, Kapucijnenvoer 33, met ingang van 10 mei 2011 wordt aangesteld als bijzondere gevolmachtigde (executive administrator).

De raad kent aan deze bijzondere gevolmachtigde de volgende bevoegdheden toe:

-het ondertekenen van alle correspondentie;

-het aankopen van kantoorbenodigdheden en andere roerende goederen, beperkt tot een bedrag van EUR 1.000,00 per verrichting;

-alle geldsommen, welke aan de vereniging toebehoren, opvorderen en innen alsook er kwijting van geven; -alle sommen betalen die de vereniging aan derden schuldig zou zijn, beperkt tot een bedrag van EUR 1.000,00. Voor betalingen die het bedrag van EUR 1.000,00 overschrijden, is de goedkeuring van de penningmeester (per fax of e-mail) vereist;

-de vereniging vertegenwoordigen tegenover banken en financiële instellingen;

-de vereniging vertegenwoordigen bij alle publieke of private besturen en instellingen,. zoals onder meer de postdiensten, het bestuur der postcheques, de telecom operatoren, de diensten van stedenbouw, de gemeentelijke, provinciale en federale overheden, alle belastingadministraties en diensten binnen de FOD Financiën, het Rijksinstituut .voor Sociale Zekerheid, de spoorwegen, rederijen, koerier- en " ' transportbedrijven, verzekeringsmaatschappijen, openbare diensten, de leveranciers van gas en elektriciteit alsook de drinkwatermaatschappijen;

-alle handelingen stellen die nodig zijn voor het uitvoeren van de beslissingen van de raad van bestuur. Bij de uitoefening van bovenstaande bevoegdheden zal de bijzondere gemachtigde over de uitgevoerde opdrachten rapporteren aan één of meerdere leden van de raad van bestuur:

.De raad van bestuur geeft volmacht, met mogelijkheid van indeplaatstelling, aan de burgerlijke

vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "First Tax & Legal Consulting", gevestigd te 2018 Antwerpen, Desguinlei 20,

vertegenwoordigd door de heer Meissner Peter en/of mevrouw Vandoninck Nadine, individueel handelend, om namens en voor rekening van de vereniging, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen besluiten, door bemiddeling van een erkend ondememingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor de vereiste publicaties in het Belgisch Staatsbladen het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, . voorwerp van voorgaande volmacht.

Bahram Bodaghi Bestuurder

Secretaris-generaal

Jean-Jacques Gicquel Bestuurder

Schatbewaarder

30/07/2015
ÿþ MOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte :r . riffte

11111301 d E

Ondernemingsnr : 0830.939.018

Benaming

(voluit) : EVER-f

(verkort) :

Rechtsvorm : Internationale vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Dienst Oogheelkunde van de Katholieke Universiteit Leuven, UZ St Raphaël, Kapucijnenvoer 33, 3000 Leuven

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders.

UIT HET UITTREKSEL UIT HET ADDENDUM VAN DE NOTULEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING D.D. 13 OKTOBER 2012 BLIJKT HETGEEN HIERNA VOLGT:

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen, over te gaan tot benoeming van de volgende persoon als bestuurder voor een periode van 5 jaar en dit met ingang vanaf 13 oktober 2012: - Mevr. Catherine Creuzot, wonende te 46 Rue le Nôtre, Dijon (Frankrijk) geboren te Dijon (Frankrijk) op 04.03.1963.

UIT HET UITTREKSEL UIT HET ADDENDUM VAN DE NOTULEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING D.D. 4 OKTOBER 2014 BLIJKT HETGEEN HIERNA VOLGT:

De algemene vergadering d.d. 4 oktober 2014 neemt kennis van het einde van het mandaat van de volgende bestuurders met ingang vanaf 4 oktober 2014:

- Dhr. Bahram Bodaghi, wonende te 204 Rue de Vaugirard, 75015 Parijs (Frankrijk), geboren te Parijs (Frankrijk) op 13.04.1966;

- Dhr. Harminder Dua, wonende te New Manor, 421 Mansfield Road, Redhill, NG5 8PE Nottingham (Verenigd Koninkrijk), geboren te Jalander, Punjab (India), op 20.04.1952;

- Dhr. Jean-Jacques Gicquel, wonende te Avenue St. Jean 109, 79360 Beauvoir sur Mort (Frankrijk), geboren te Parijs (Frankrijk) op 2011.1968.

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen, over te gaan tot benoeming van de volgende personen als bestuurder voor een periode van 4 jaar en dit met ingang vanaf 4 oktober 2014: - Dhr, Leopold Schmetterer, wonende te Schoenbrunner Schlossstrasse 44 - 6, 1120 Wenen (Oostenrijk), geboren te Wenen (Oostenrijk) op 21.06.1964;

- Dhr. Steffen Heegaard, wonende te Bekkasinvej 8, 2900 Hellerup (Denemarken), geboren te Kopenhagen (Denemarken) op 16.01,1961.

Marlene Verlaeckt

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
EVER-F

Adresse
KAPUCIJNENVOER 33 - UZ ST RAPHAEL 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande