EVERART-IT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EVERART-IT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 822.799.431

Publication

08/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 31.07.2014 14392-0441-011
02/01/2015
ÿþMad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

hem. fAligd/

h

Fangen op

f 9 DEC. 201/1

ter griffie van de Ned. _ r=~~dstalige se,- cutl~.~s":3t~1~ ~~p ~;r~~riffie

tIrfViCi

Ondernemingsnr : 0822.799.431

Benaming (voluit) : EvertArt-IT

(verkort);

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :1640 Sint-Genesius-Rode, Stationsstraat 106

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : ontbinding  sluiting van de vereffening

Uit een akte verleden voor notaris Philippe VERNIMMEN, te Sint-Genesius-Rode, op acht en twintig november tweeduizend veertien, blijkt dat is samengekomen, de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid EverArt-IT, waarvan de zetel gevestigd is te 1640 Sint-Genesius-Rode, Stationsstraat 106, en volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De vergadering ontslaat de voorzitter ervan het verslag van de zaakvoering voor te lezen, waarin het voorstel van ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap wordt toegelicht overeenkomstig artikel 181 § 1 Wetboek Vennootschappen en waarbij een staat van activa en passiva van de vennootschap werd gevoegd die werd afgesloten per 31 augustus 2014.

De vergadering ontslaat de voorzitter er tevens van het verslag voor te lezen van de bedrijfsrevisor, de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Grant Thornton Bedrijfsrevisoren CVBA", met zetel te 1130 Brussel, Metrologielaan 10 bus 15, vertegenwoordigd door de Heer Gunther Loits, over de gezegde staat van activa en passiva van de vennootschap, overeenkomstig artikel 181 § 9 Wetboek Vennootschappen.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een kopie van te hebben ontvangen.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt ais volgt, hierna letterlijk weergegeven: "BESLUIT

In het kader van de procedure van ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de BVBA Everart IT een boekhoudkundige staat, afgesloten op 31 augustus 2014, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van EUR 158,45 en een netto-passief van EUR -8.313,27. De zaakvoerder wenst art. 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen toe te passen.

Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder gerealiseerd zullen worden.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het (LA.B./i.B.R.}, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd. We kunnen ons niet uitspreken over eventuele latente fiscale schulden die zouden kunnen voortvloeien uit nog niet gecontroleerde aanslagjaren en over de volledigheid van de handelsschulden.

Brussel, 28 november 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor.

behouden

aan het

(léigis~fi

Staatsblad

Luik B - vervolg

Grant Thornton Bedrijfsrevisoren CVBA --T1

vertegenwoordigd door Gunther Loits

Bedrijfsrevisor'

De algemene vergadering stelt vast dat er op de verslagen en de staat geen opmerkingen worden gemaakt door de vennoten en beslist zich er bij aan te sluiten.

Beide voormelde verslagen blijven aan onderhavig proces-verbaal gehecht.

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 § 5 Wetboek Vennootschappen, verklaart hiertoe de voorwaarden te vervullen, en beslist dat de vennootschap met onmiddellijke ingang wordt ontbonden en dadelijk in vereffening wordt gesteld zonder benoeming van een vereffenaar.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van het verslag van de zaakvoering waarin wordt toegelicht dat de vennootschap geen eigendomsrechten op onroerende goederen, noch zakelijke rechten, noch enige zakelijke zekerheden bezit, noch titularis is van enige hypothecaire schuldvordering.

De algemene vergadering stelt tevens vast en de zaakvcerders bevestigen voor zover nodig, dat de vennootschap luidens de staat van activa en passiva afgesloten op 31 augustus 2014 geen passiva (schulden) tegenover derden meer bezit.

De vergadering beslist dat het resterend actief op heden door de vennoten proportioneel aan hun aandelenbezit zal worden teruggenomen en dat bijgevolg het hele vermogen van de vennootschap op heden vereffend wordt.

Voorzover nodig zou blijken te zijn, bevestigen de vennoten dat zij bereid zijn om alle eventuele toekomstige rechten en verplichtingen, die pas tot uiting zouden komen na de sluiting van de vereffening van de vennootschap te vervullen en dat zij voor zover de vennootschap op heden nog onbekende schulden zou hebben, zij zullen instaan voor de betaling ervan, ongeacht het bedrag van dergelijke eventuele schulden.

Ten gevolge van hetgeen voorafgaat beslist de vergadering tot de ontbinding en de vereffening in één akte zoals voorzien in artikel 184, §5 Wetboek Vennootschappen.

DERDE BESLISSING

De algemene vergadering stelt vast dat ingevolge de beslissing tot invereffeningstelling van de vennootschap, het mandaat van de zaakvoerders eindigt.

Per afzonderlijke stemming geeft de algemene vergadering, volledige kwijting, zonder voorbehoud noch beperking, aan de zaakvoerders voorde uitoefening van hun mandaatvoor de periode van de opening van het vorig boekjaar tot heden en dat voorafgaandelijk heden werd afgesloten.

VIERDE BESLISSING

Na grondig onderzoek van de voormelde verslagen en hun bijlagen, bevestigt de vergadering nogmaals dat alle voorwaarden die in artikel 184 §5 zijn opgelegd om de vereffening dadelijk te kunnen sluiten, vervuld zijn.

De vergadering beslist bijgevolg de vereffening onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de vennootschap EverArt IT definitief heeft opgehouden te bestaan.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist dat alle boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn van ten minste vijfjaar zullen worden neergelegd en bewaard te Braine-l'Alleud, chemin du Valcq 35 bij de heer Kurt Everaerts.

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist aan te stellen als bijzondere lashebber, met macht van indeplaatsstelling en de bevoegdheid alleen te handelen, teneinde aile nodige of nuttige administratieve formaliteiten te vervullen en al het nodige te doen bij het rechtspersonenregister, bij de B,T.W.-administratie, en teneinde de doorhaling van de inschrijving ln de Kruispuntbank van Ondernemingen, ingevolge de beslissingen van onderhavige buitengewone algemene vergadering: de heer Kurt Everaerts, voornoemd.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL, afgeleverd met het enige doel te worden neergelegd op de Handelsrechtbank van Brussel, ter publicatie.

Voor- Luik B - vervolg

behouden Philippe Vernimmen, notaris te Sint-Genesius-Rode.

aan het

Belgisch``

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge Gelijktijdige neerlegging: afschrift van de akte, verslag van de bedrijfsrevisor met staat actief/passief

..,........



10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 03.07.2013 13273-0238-011
07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 29.08.2012 12508-0506-013
14/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 12.07.2011 11278-0463-010

Coordonnées
EVERART-IT

Adresse
STATIONSSTRAAT 106 1640 SINT-GENESIUS-RODE

Code postal : 1640
Localité : RHODE-SAINT-GENÈSE
Commune : RHODE-SAINT-GENÈSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande