EWL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EWL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.030.292

Publication

17/07/2014
ÿþModWordili

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neer Aie ci/ ri

Lide

angen Op

*Voorbehouder aan het Belgisch Staatsblag

11111111111,111111111

0 8 JULI 2014

ter griffie van de Nederfandstalige rechtbank eitrieoophandel BrilSCP

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0840030292

Benaming

(voluit) EWL

(verkort) :

Rechtsvorm: bvba

Zetel: Kaaistraat 8 - 1760 Roosdaal

(volledig adres)

Onderwerp akte: verplaatsing van de maatschappelijke zetel

De buitengewone algemene vergadering dd 18/05/2014 neemt nota van volgende beslissing met ingang vanaf heden:

verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar:

Verloren Hoek 4- 1760 Roosdaal

Na lezing en goedkeuring wordt de vergadering geheven.

Gregory Lievens

zaakvoerder

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 29.03.2014, NGL 31.03.2014 14075-0301-015
18/04/2013
ÿþ Matl Wartl 11.1

riirliit .1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ion III

*13060613*

BRUSSEL

D 0

~-~~~~ '71[1131

Griffie

Ondernemingsar : 0840030292

Benaming

(voluit) : EWL

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Kaaistraat 8 -1760 Roosdaal

(volledig adres)

Onderwerp akte : benoeming

De buitengewone algemene vergadering dd 02/01/2013 neemt nota van volgende beslissing met ingang vanaf heden:

wordt belast met de technische leiding:

werkend vennoot met 75 van de 186 aandelen:

Van Laethem Yves - Gasthuisstraat 191 -1760 Roosdaal

Na lezing en goedkeuring wordt de vergadering geheven.

Gregory Lievens

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/10/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



p de laatste blz. van Luik verelden : ecto : aa en hoedanigheid van de instruenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzi van de perso(o)n(en

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenoordigen

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

ers : aa en handtekenin.

Verso Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11305978*

Neergelegd

06-10-2011

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : EWL

0840030292

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1760 Roosdaal, Kaaistraat 8

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte van oprichting verleden voor notaris Yves De Ruyver, te Liedekerke op 06 oktober 2011, neergelegd ter registratie, blijkt dat:

1) De heer LIEVENS Gregory, geboren te Dendermonde op negentien december

negentienhonderd tachtig, ongehuwd, wonende te Roosdaal (ex-Pamel), Kaaistraat, 8.

Nationaal nummer: 801219-341-77

2) De heer VAN LAETHEM Yves Jacques Antoine Emile, geboren te Etterbeek op drieëntwintig februari negentienhonderd éénenzeventig, echtgenoot van mevrouw Braeckmans Hilde, wonende te Roosdaal (ex-Pamel), Gasthuisstraat, 191.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract.

3) De heer LIEVENS Robert, geboren te Aalst op zes maart negentienhonderd vijfenvijftig, echtgenoot van mevrouw De Corte Sonia Brigitte Gislaine, wonende te Liedekerke, Pioenenlaan, 5 Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten onder de benaming  EWL met maatschappelijke zetel te 1760 Roosdaal Kaaistraat, 8.

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland :

- het uitvoeren van allerhande elektriciteitswerken, groot- en kleinhandel van alle mogelijke elektriciteitsmaterialen in zelfde verband alsook de in- en uitvoer hiervan; de aan- en verkoop, het vervaardigen, leveren en plaatsen alsook het onderhouden en herstellen van allerlei elektrische toestellen en installaties zowel voor verwarming, verlichting, huishoudelijk en industrieel gebruik evenals de studie (berekening en adviezen) van elektrotechnische aard.

- Alle lood-, zink- en sanitaire werken, alsook centrale verwarming, dakdekken en isolatie tegen vochtigheid, alsmede de handel, het bewerken en verwerken van alle artikelen welke deze bedrijvigheid kunnen bevorderen.

- Dakbedekking en bouw van dakconstructies en daken, het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal, dakgoten en regenafvoerbuizen, enz.

- Het waterdicht maken van daken en dakterrassen, en isolatie tegen vochtigheid, omvattend het bedekken van gebouwen met onder meer dakpannen en leien, het waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer, het bedekken met asfalt- en koolwaterstofhoudende producten, evenals omvattend het droogmaken van gebouwen anders dan met teer en asfalt.

- Dichtingswerken en het waterdicht maken van gebouwen, zwembaden, kunstwerken, enzovoort..., door middel van soepele membranen, dakrollen, vloeibare afdichtingen of door middel van cementering, injectering, harsen, twee-componentensystemen of andere chemische behandelingen. - De installatie van particuliere zwembaden en de bouw van speel- en sporttereinen, zwembaden, enzovoort.

- Het aanbrengen van chape, het bouwen van schoorstenen en industriële ovens, van open haarden, stookplaatsen, sierschouwen, enzovoort...

- Het monteren van niet-zelfvervaardigde metalen constructiewerken.

- Alle werkzaamheden van installateur-frigorist.

- Het bouwen van koelkamers, kluizen enzovoort.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

- Elektrische en elektrotechnische installatie, inclusief de installatie van elektrische bedrading en van toebehoren, van verlichting en drijfkracht, van hulpvoedingssystemen, van de bedrading, van telefooninstallaties en computersystemen, van elektrische verwarmingsinstallaties, van liften en roltrappen, van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal, van antennes en bliksemafleiders, enzovoort.

- Isolatiewerkzaamheden, het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermisch isolatiemateriaal, isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen enzovoort..., evenals isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen aan koelsystemen en de isolatie van koelkamers en pakhuizen.

- Loodgieterijwerk en de installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie.

- Centrale verwarming, sanitair en lood- en zinkwerk, onder meer omvattend de installatie van verwarming met individuele toestellen, het plaatsen van centrale verwarming met water, stoom of gas, het plaatsen van sanitaire inrichtingen, de installatie van waterverzachters, het plaatsen en herstellen van allerhande branders.

- De installatie in gebouwen en andere bouwwerken van waterleidingen, artikelen en apparaten voor sanitair gebruik, sprinklerinstallaties, gasaansluitingen, leidingen voor diverse gassen.

- Overige bouwinstallaties en alle diverse werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen.

- Onderneming voor speciale installaties, omvattend het plaatsen, inrichten, onderhouden en herstellen van speciale installaties zoals het inrichten van fabrieken of werkplaatsen, pompstations, koelinstallaties, enzovoort.

- Diverse andere werkzaamheden omvattend alle niet elders bedoelde werkzaamheden die niet bijkomstig zijn aan of voortvloeien uit een elders bedoelde hoofdwerkzaamheid.

- De fabricatie, de inkoop en verkoop, de klein- en groothandel, en/of winkelverkoop en de herstelling van alle installaties en materiaal en van alle toebehoren met betrekking tot de hierboven voornoemde werkzaamheden, zoals zwembaden en toebehoren, elektrische installaties en materiaal, verlichtingsartikelen, enzovoort...

- Algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf.

- Bezoldigd personenvervoer

Deze opsomming is niet beperkend, enkel aanwijzend.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap zal het mandaat van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen of verenigingen mogen uitoefenen. Zij zal zich tevens persoonlijk of zakelijk borg moeten stellen voor derden mits hiervoor een redelijke vergoeding te verkrijgen.

In algemene zin zal de vennootschap alle handels-, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen stellen, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag tevens deelnemen door inbreng, samensmelting, inschrijving of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, waarvan het maatschappelijk doel gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend is.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij best geschikt zal achten.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) verdeeld in honderdzesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal, waarop werd ingeschreven als volgt :

De heer Lievens Gregory voor vijfenzeventig (75) aandelen

De heer Van Laethem Yves voor vijfenzeventig (75) aandelen

De heer Lievens Robert voor zesendertig (36) aandelen

De verschijners verklaren en bevestigen dat de onderschreven aandelen volgestort zijn ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200 ¬ ) en dat de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden kan beschikken over een som van zesduizend tweehonderd euro (6.200 ¬ ).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al of niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal, de duur van hun opdracht en hun eventuele bezoldiging vaststelt. Die bezoldiging bestaat in een vaste of veranderlijke wedde die op de resultatenrekening wordt geboekt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en om de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte, zij het als eiser of als verweerder. De jaarlijkse algemene vergadering komt verplicht samen in de zetel van de vennootschap, op de laatste zaterdag van de maand maart om achttien uur.

Het boekjaar begint op één oktober tweeduizend en eindigt op dertig september van elk jaar.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op dertig september tweeduizend dertien.

De algemene vergadering beslist, na de verplichte voorafnemingen, over de bestemming van de nettowinst.

Onder geen beding mag winst worden uitgekeerd indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan, het totaal van het actief zoals het blijkt uit de balans, na aftrek van de voorzieningen en de schulden. Van het netto-actief zijn uitgesloten, het nog niet afgeschreven bedrag van de oprichtingskosten en, behoudens uitzonderlijke gevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de onderzoeks- en ontwikkelingskosten.

Bij invereffeningstelling van de vennootschap, om welke reden ook, gebeurt de vereffening van de vennootschap door de in functie zijnde zaakvoerder(s) of, bij dier ontstentenis, door één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Deze laatste beslist over hun aantal, bevoegdheden en vergoeding.

Na de verwezenlijking van het actief en de aanzuivering van het passief of de consignatie van de daartoe nodige gelden wordt het saldo onder de vennoten verdeeld naar verhouding van de aandelen die zij bezitten, nadat een evenwicht tussen de stortingen tot stand is gebracht.

Wordt aangesteld tot zaakvoerder voor onbepaalde duur, hier aanwezig en aanvaardende:

De heer Gregory LIEVENS

Het mandaat van de zaakvoerder is al dan niet bezoldigd en zal bepaald worden door de algemene vergadering.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlage: uitgifte van de akte.

Coordonnées
EWL

Adresse
KAAISTRAAT 8 1760 ROOSDAAL

Code postal : 1760
Localité : ROOSDAAL
Commune : ROOSDAAL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande