EXTENSON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EXTENSON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.588.691

Publication

25/09/2014
ÿþ `e r" ---, "'"`": Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





NEEF:CEL.i1G75-1 16 U.?. 20M

Gfiffie nechtbank vanta

Koop.handel

Grkil

II

V( beh( aal Bel. Staa

*14175266*

111

1

Ondernemingsnr : 0543.588.691

Benaming

(votuit) : EXTENSON

(verkort)

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Roosberg 4, 3400 Landen

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag en benoeming zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering d.d. 20/08/2014 beslist met éénparigheid van stemmen te ontslaan uit' zijn ambt als zaakvoerder met terugwerkende kracht vanaf 01/06/2014 : de heer STROEKEN Johannes, Maria,: Stephanus, wonende te 3770 Riemst, Bolderstraat 78. Algehele kwijting wordt verleend.

Wordt benoemd als zaakvoerder met terugwerkende kracht vanaf 01/06/2014 : BVBA J.M.S. SUPPORT, met maatschappelijke zetel te 3770 Riemst, Bolderstraat 78.

Op dezelfde datum beslist de bijzondere algemene vergadering van BVBA J.M.S. SUPPORT, met maatschappelijke zetel te 3770 Riemst, Bolderstraat 78, aan te stellen als vaste vertegenwoordiger met terugwerkende kracht vanaf 01/06/2014 de heer STROEKEN Johannes, Maria, Stephanus, wonende te 3770 , Riemst, Bolderstraat 78.

BVBAJ.M.S. SUPPORT Stroeken Johannes, Maria, Stephanus

Zaakvoerder

Stroeken Johannes, Maria, Stephanus

Vaste vertegenwoordiger



Op de laatste blz, van Lu& B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid vende instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

30/12/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13308257*

Neergelegd

24-12-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0543588691

Benaming (voluit): Extenson

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3400 Landen, Roosberg 4

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Yves Tuerlinckx, notaris te Bilzen, op 18 december 2013, nog ter registratie over te leggen, blijkt dat een vennootschap werd opgericht als volgt:

IDENTITEIT VAN DE OPRICHTER

De heer STROEKEN Johannes Maria Stephanus, geboren te Val-Meer op 23 mei 1954, thans ongehuwd, wonende te 3770 Riemst, Bolderstraat 78.

RECHTSVORM - BENAMING

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij verkrijgt de naam «EXTENSON».

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3400 Landen, Roosberg 4.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

 Het leveren van diensten en adviezen in verband met nieuwe technologieën, engineering, informatica, outsourcing, bodyshopping en import en export van goederen die met deze diensten verband houden.

 Studie en advies van elektrische en elektronische installaties voor de nijverheid.

 Studie en advies van overdrachtsystemen en netwerken.

 Het ontwerpen, het vervaardigen, het installeren, het herstellen en het onderhoud van industriële installaties en machines, waaronder inzonderheid werktuigmachines, en van gereedschaps-werktuigen.

 Het ontwerpen, het vervaardigen, het installeren, het herstellen en het onderhoud van elektromotoren, elektrische generatoren, transformatoren, schakel- en verdeelinrichtingen, hulpvoedingssystemen, borden, panelen, consoles, kasten en dergelijke voor elektrische bediening of het verdelen van elektrische stroom.

 Het ontwerpen, het vervaardigen, het installeren, het herstellen en het onderhoud van systemen voor de continue bewaking van industriële processen, overdrachtsystemen en netwerken.

 Elektrotechnische onderhoud- en herstellingswerken aan installaties, machines, computers en randapparatuur, communicatieapparatuur, audio- en videoapparatuur, huishoudapparaten en consumentenelektronica in het algemeen.

 Mechanische onderhoud- en herstellingswerken aan installaties, machines en apparatuur in het algemeen.  Advies in verband met CE-normering van installaties, machines en apparatuur in de meest brede zin.

 Engineering, uitwerking en realisatie van projecten op het gebied van machine- en werktuigbouw, industriële procesontwikkeling en veiligheid.

 Energieprestatieberekeningen en energieprestatiemetingen voor industriële processen.

 Het ontwerpen, het monteren, het herstellen en het onderhoud van installaties voor verwarming op

elektriciteit, gas, stookolie of andere energiebronnen in gebouwen en andere bouwwerken.

 Het ontwerpen, het monteren, het herstellen en het onderhoud van installaties voor klimaatregeling en

ventilatie in gebouwen en andere bouwwerken.

 Het ontwerpen, het monteren, het herstellen en het onderhoud van elektrotechnische installaties in

gebouwen waartoe inzonderheid horen:

* het leveren en installeren van elektrische bedrading en toebehoren;

* het leveren, installeren, herstellen en het onderhoud van bewakingssystemen en alarminstallaties;

* het leveren en installeren van telefonie en communicatienetwerken.

 Energieprestatieberekeningen en energieprestatiemetingen voor gebouwen.

 Het aanbieden van diensten als interieurarchitect samen met de bijhorende leveringen van alle roerende

goederen van nut bij de binnen afwerking en stoffering van gebouwen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

 De vennootschap mag door middel van inbreng, inschrijving, fusie of gelijk welke ander vorm van bedrijfsreorganisatie een belang verwerven in elke onderneming met eenzelfde of complementair doel.

 De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, financiële, handels-, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

 Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering of belegging verwerven, zelfs als zij niet rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

 De vennootschap mag zekerheden stellen ten gunste van (rechts)personen waar zij rechtstreeks of onrechtstreek enig belang in heeft.

 De vennootschap mag de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar waarnemen in andere rechtspersonen.

 Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, de borgstelling, het verlenen van aval en alle overige financiële verrichtingen behoudens deze die wettelijk voorbehouden zijn aan de banken, spaarkassen hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen en erkende financiële tussenpersonen.

Voormelde opsomming is niet op beperkende wijze aangegeven.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan door middel van inbreng, overdracht, fusie, intekening, het nemen van een deelname of onder elke andere vorm van investering in effecten of roerende rechten, van financiële tussenkomst of onder elke andere vorm, deelnemen in alle zaken, ondernemingen, samenwerkingen of vennootschappen met eenzelfde, analoog, gelijkaardig of samenhangend doel of met een doel dat de ontwikkeling van zijn eigen onderneming kan bevorderen, haar van grondstoffen kan voorzien of de afname van haar producten en diensten kan vergemakkelijken.

De vennootschap mag zich borg stellen en alle persoonlijke of zakelijke waarborgen geven ten voordele van ieder persoon of vennootschap, gebonden of niet.

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen waarnemen.

GEPLAATST EN GESTORT KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenendertigduizend vijfhonderd euro (37.500 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde, die elk het honderdste

(100e) vertegenwoordigen van het vermogen van de vennootschap.

Het kapitaal is volgestort.

Ondergetekende notaris bevestigt dat het gestorte gedeelte van het kapitaal gedeponeerd werd bij de ING

België, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling.

SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL

Het kapitaal is samengesteld uit inbrengen in geld.

WINST en RESERVERINGEN

Winstverdeling:

Het batig overschot der resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplichtend indien om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Het overblijvend saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering geeft, gebaseerd op de voorstellen van de zaakvoerder(s) in de geest van wat hieromtrent voorzien wordt in het Wetboek van Vennootschappen. De uitbetaling van de dividenden zal gebeuren op plaats en datum door de zaakvoerder(s) te bepalen. Vereffening-verdeling:

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto actief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer de bewerkingen der uitkeringen te beginnen, het evenwicht herstellen hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen hetzij door voorafgaandelijk terugbetaling in speciën te doen in voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

Het netto actief wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot de aandelen die zij bezitten. Elk aandeel geeft recht op een gelijk deel.

BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daarop volgende jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op achttien december tweeduizend dertien en zal eindigen op dertig juni

tweeduizend vijftien.

JAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering der vennoten wordt elk jaar gehouden op de tweede vrijdag van de maand december om twintig uur, ten maatschappelijke zetel of in elke andere plaats in het bericht van de bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag, anders dan een zaterdag.

Luik B - Vervolg

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien.

OMVANG EN WIJZE VAN UITOEFENING VAN BESTUUR

Artikel 16. Bevoegdheid der zaakvoerder(s)

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van

de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

BENOEMINGEN

De enige vennoot heeft beslist het aantal zaakvoerders op één te bepalen, en zichzelf als niet-statutair zaakvoerder te benoemen voor onbepaalde duur, met name:

 De heer STROEKEN Johannes Maria Stephanus, geboren te Val-Meer op 23 mei 1954, wonende te 3770

Riemst, Bolderstraat 78.

Hij heeft verklaard te aanvaarden, na bevestigd te hebben niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich

tegen deze benoeming verzet.

Zijn mandaat is bezoldigd.

Voor analytisch uittreksel uitsluitend bestemd voor neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel. (get.) Yves Tuerlinckx, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Voor eensluidend afschrift van de oprichtingsakte.

- Uittreksel van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 11.12.2015, NGL 24.12.2015 15699-0578-016

Coordonnées
EXTENSON

Adresse
ROOSBERG 4 3400 LANDEN

Code postal : 3400
Localité : LANDEN
Commune : LANDEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande