EXTENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EXTENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.698.271

Publication

16/02/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11301148*

Neergelegd

14-02-2011

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Extent

0833698271

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1755 Gooik, Opperstebosstraat 35

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte, verleden voor Meester Frederic CONVENT, geassocieerd notaris bij de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Thierry Van Sinay & Frederic Convent, geassocieerde notarissen", met zetel te 9402 Ninove - Meerbeke, Halsesteenweg 17 op tien februari tweeduizend elf, neergelegd ter publicatie, vóór registratie, dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met als naam  Extent , met zetel te Gooik, en met als eerste adres: 1755 Gooik, Opperstebosstraat 35 door 1. De heer DEVOS Eduard Jean Paul Emile, geboren te Gent op één januari negentienhonderd zesenveertig, nationaal nummer 46.01.01-041.29, nummer identiteitskaart 590-9515516-36, ongehuwd, wonende te 1755 Gooik, Opperstebosstraat 35 en 2. Mevrouw VAN HOEGAERDEN Marita Jozefa, geboren te Ninove op negentien mei negentienhonderd achtenzestig, nationaal nummer 68.05.19-360.48, nummer identiteitskaart 590-9444377-95, ongehuwd, wonende te 1755 Gooik, Opperstebosstraat 35 .

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600.-) Euro en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De oprichters verklaren en erkennen dat alle aandelen door hen werden onderschreven en gestort als volgt: - de heer Eduard Devos, voornoemd, schrijft in op negentig (90) aandelen of zestienduizend zevenhonderd veertig euro (¬ 16.740,00) gestort ten belope van vijfduizend vijfhonderd tachtig euro (¬ 5.580,00). - mevrouw Marita Van Hoegaerden, voornoemd, schrijft in op tien (10) aandelen of duizend achthonderd zestig euro (¬ 1.860,00) gestort ten belope van zeshonderd twintig euro (¬ 620,00)

Totaal: achttienduizend zeshonderd (18.600.-) Euro of honderd (100) aandelen, gestort ten belope van één derde.

Beide partijen verklaren dat voormelde sommen hen eigen zijn.

Bedoeld bedrag werd, overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE63 1030 2552 4408, geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij het Landbouwkrediet, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op negen februari tweeduizend en elf, dat mij is overhandigd om door mij te worden bewaard. Dienvolgens beschikt de vennootschap over het bedrag van zesduizend tweehonderd (6.200,-) Euro. De heer DEVOS Eduard dient nog een bedrag van elfduizend honderd zestig euro (¬ 11.160,00) te storten. Mevrouw VAN HOEGAERDEN Marita dient nog een bedrag van duizend tweehonderd veertig euro (¬ 1.240,00) te storten.

De vennootschap heeft tot doel:

Alle mogelijke te leveren diensten voor ondernemingen en overheden met betrekking tot hun operationeel project gebeuren, alsook de nationale en internationale consultancy, project sturing, technische studies, project begeleiding en veranderingsprocessen.

Het leveren van diensten, informatie, consultancy en management processen in alle

mogelijke organisatie vormen.

De aankoop, verkoop, het huren en verhuren, de huurkoop en de leasing van computers, hoogtechnologisch materiaal en apparatuur en, in het algemeen, van elk informatica en elektronisch materiaal met inbegrip van, maar niet beperkt tot personal computers, bedienings- en controlepanelen, computerwerkstations, processors, digitale overbrengers, telefaxapparaten, plotters, printers, toetsenborden, toevoertoebehoren, beeldschermen, computerterminals, en onderdelen, uitrusting, toebehoren en randapparatuur.

Het informatica en elektronisch materiaal en in het algemeen alle computersoftware en  hardware, invoeren en uitvoeren, verdelen en op de markt brengen, kopen en verkopen, huren en verhuren door middel van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

huurkoop of leasing, en mag onderhouds-, reparatie-, opleidings- en systeemdiensten verlenen in verband met dit materiaal en het gebruik ervan.

Het verstrekken van diensten op gebied van bedrijfsorganisatie, namelijk: veiligheid, kwaliteit, en diverse expertises, bouwpromotie, milieu, coördinatie, audits, en project begeleiding, automatisering en verwerken van gegevens van privé en overheid.

Het beheer van ondernemingen en het beheer van deelnemingen in bedrijven en

verenigingen, onafgezien van haar doel, in België en in het buitenland.

Dienst verlening door middel van advies op project begeleiding zowel in de technische als in de studie branche.

Dit alles in de ruimste zin van het woord.

Deze opsomming is niet limitatief en moet steeds als louter exemplatief worden beschouwd.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

De vennootschap mag zowel in het binnenland als in het buitenland alle roerende en

onroerende goederen ,materialen en benodigdheden verwerven ,huren of verhuren, vervaardigen,overdragen of ruil en in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van onderaanneming in het algemeen en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap is verbonden door de handelingen die verricht zijn door haar zaakvoerder(s) zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, behoudens in het geval dat ze kan bewijzen dat een derde ervan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De duur van het mandaat van zaakvoerder is onbepaald.

Hij is ten allen tijde, zonder motivering of opzegging afzetbaar door de algemene vergadering.

Een zaakvoerder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan voorzien worden.

De benoeming van de zaakvoerder en zijn ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van een uittreksel uit het benoemingsbesluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlage van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Wordt aangesteld als statutair zaakvoerder voor een onbepaalde termijn, voornoemde heer Eduard Devos, aanwezig en die zijn opdracht aanvaardt.

In geval van overlijden, ontslag of bestendige onbekwaamheid van de statutair zaakvoerder, wordt voornoemde mevrouw Marita Van Hoegaerden vanaf deze dag benoemd als statutair zaakvoerder zonder beperking van duur

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Nochtans zal (zullen) de zaakvoerder(s) het voorafgaande akkoord van de algemene vergadering van de vennoten moeten bekomen bij unanimiteit voor elk rechtshandeling die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan tienduizend euro (¬ 10.000,00).

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant.

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 385 van het Wetboek van Vennootschappen, kunnen de individuele onderzoeks- en controlebevoegdheden van de vennoten worden overgedragen aan één of meer met de controle belaste vennoten. Die vennoten worden benoemd door de algemene vergadering. Zij mogen in de vennootschap geen andere taak uitoefenen of enig ander mandaat aanvaarden. Zij kunnen zich overeenkomstig de wet laten vertegenwoordigen door een accountant.

De vergadering kan hen een vaste vergoeding toekennen voor de uitoefening van hun mandaat.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ingeval de vennootschap op een gegeven ogenblik voldoet aan de vereisten, opgelegd door het Wetboek van Vennootschappen of door onderhavige statuten, om over te gaan tot de benoeming van een commissaris, dan is de zaakvoerder gehouden binnen de twee maanden na kennisname van de gewijzigde toestand de algemene vergadering bijeen te roepen die overgaat tot de benoeming.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen, op de derde vrijdag van de maand juni om 19.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 183 Wetboek der Vennootschappen. Iedere wijziging van de naam van de vennootschap is vanaf haar invereffeningstelling verboden. Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie van de beslissing door de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dat is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij een gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming, ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, bevestigd heeft.

Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, zal het overblijvend saldo over al de aandelen verdeeld worden, rekening houdend met de volstorting ervan.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 181, 182 en 183 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

III.- OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN  SLOT VAN DE AKTE.

A.- Eerste zaakvoerder.

Voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden wordt door de oprichters tot gewone zaakvoerder(s) benoemd: de heer Eduard Devos, voornoemd, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerder zal maar zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

B.- Eerste gewone algemene vergadering  Eerste boekjaar.

De eerste jaarvergadering (of) (gewone algemene vergadering) zal worden gehouden in het jaar

tweeduizend dertien.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot

eenendertig december tweeduizend en twaalf.

C.- Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

VOLMACHT.

De zaakvoerders geven volmacht aan Acerta Ondernemingsloket Brussel te 1020 Brussel, Heizel-Esplanade PB 65, die de bevoegdheid verkrijgt om op te treden met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, ter uitvoering van de wettelijke en administratieve formaliteiten te vervullen bij de bevoegde diensten van het ondernemingsloket, de griffies van de rechtbanken van het koninkrijk en bij alle administratieve overheden, waaronder alle belastingsadministraties, de BTW-administratie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

zijnde inbegrepen, ten gevolge van de door de vennootschap tot heden genomen beslissingen of toekomstige te nemen beslissingen.

De verantwoordelijkheid van Acerta Ondernemingsloket Brussel en zijn vertegenwoordigers wordt uitdrukkelijk beperkt tot het vervullen van de formaliteiten. Deze volmacht kan geen enkele verantwoordelijkheid meebrengen in hoofde van voornoemd Acerta Ondernemingsloket wat betreft de wettelijkheid en/of de gegrondheid van de door de vennootschap genomen beslissingen die aan de grondslag liggen van de in het kader van deze volmacht verrichte formaliteiten.

2) De zaakvoerder duidt mevrouw Marita Van Hoegaerden, voornoemd, aan als gevolmachtigde bevoegd om de dagelijkse post te ondertekenen, in naam van de vennootschap alle bankrekeningen te openen en op deze rekening transacties uit te voeren, alle bedragen, waarden die derden verschuldigd zijn aan de vennootschap te innen of in ontvangst te nemen, alle bedragen die de vennootschap, om gelijk welke reden, schuldig is te betalen, alle betaalmiddelen, cheques, handelspapieren, wissels en soortgelijke documenten te ondertekenen, trekken, accepteren, endosseren, verhandelen, vereffenen en verdisconteren, bij de post alle brieven, telegrammen, pakketten en andere, al dan niet aangetekend, in ontvangst te nemen, zich alle gedeponeerde zaken te laten overhandigen, alle postmandaten, overschrijvingen en postkwitanties te innen en daarover kwijting of décharge te verlenen. Voormelde handelingen kunnen aldus worden gesteld door de zaakvoerder alsook door de bijzonder gevolmachtigde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Frederic CONVENT, geassocieerd notaris te Ninove-Meerbeke.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
EXTENT

Adresse
OPPERSTEBOSSTRAAT 35 1755 GOOIK

Code postal : 1755
Localité : GOOIK
Commune : GOOIK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande