F & R CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : F & R CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 806.626.066

Publication

06/12/2013
ÿþ Mod Word ii.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u aloi ql112i1gii IIV

2 6 NOV. 2013

tee.

Ondernemingsnr : 0806626066

Benaming

(voluit) F & R CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Polderstraat 69 - 1840 Londerzeel

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VAN DE VEREFFENING

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering der vennoten van 15 oktober 2013

1.De vereffenaar, mevrouw Els GOOSSENS, heeft verslag gegeven over haar vereffeningswerkzaamheden en dat de aandeelhouders kennis genomen hebben van de vereffeningsrekeningen welke ter goedkeuring werden overgemaakt aan de Rechtbank van Koophandel te Brussel en door diezelfde rechtbank werd goedgekeurd op 17 september 2013. De vereffenaar heeft haar vereffeningswerkzaamheden afgesloten per 31 december 2012.

2.De vergadering kennis genomen heeft van het verslag van de vereffenaar met betrekking tot de vereffeningsrekeningen en deze daarop ook goedkeurt;

3.Door de vergadering unaniem kwijting verleend werd aan de vereffenaar, mevrouw Els GOOSSENS, voor de uitoefening van haar mandaat. De vergadering aanvaardt unaniem het ontslag van de vereffenaar, met name mevrouw Els GOOSSENS.

4.Door de vergadering unaniem beslist werd de vereffening te sluiten op heden en de vennootschap definitief opgehouden is te bestaan en dit onder voorbehoud van goedkeuring van het vereffeningsverslag door de rechtbank.

5.Beslist werd om de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn te bewaren op het volgende adres: Polderstraat 69 te 1840 Londerzeel.

Els GOOSSENS

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Billagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12J2Q13 Annexes.duManiteur_helge

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 25.07.2013 13351-0138-009
11/04/2013
ÿþ11111111

*13 56955*

Riad Won/ 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ii2 APR 2013

elleSSe L

Ondernemingsnr: 0806626066

Benaming

(voluit) : F & R CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 1840 LONDERZEEL, POLDERSTRAAT 69

(volledig adres)

Onderwerp akte : INVEREFFENINGSTELLING  BENOEMING VEREFFENAAR  COORDINATIE STATUTEN

Uit een akte verleden voor Meester An ROBBERECHTS, notaris met standplaats te Londerzeel, op dertien maart tweeduizend dertien, dragende de volgende melding van registratie:

"Geregistreerd vier rollen twee verzendingen te Meise, de achttien maart 2013. Boek 51431 Blad 23 Vak 15. Ontvangen vijfentwintig euro (25 euro). De Ontvanger H. ROSELETH (getekend)".

BLIJKT DAT werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "F & R CONSULTING" met maatschappelijke zetel te 1840 Londerzeel, Polderstraat 69, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met ondernemingsnummer 0806626066 en onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer BE 806.626.066.

De buitengewone algemene vergadering heeft volgende beslissingen met unanimiteit genomen

1. De voorzitter geeft lezing aan de vergadering van het bijzonder verslag van de zaakvoerder, opgesteld in toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, en van de bijgevoegde staat van activa en passiva per eenendertig december tweeduizend en twaalf, alsook van het verslag van de Heer Luc Dewachter, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 2950 Kapellen, Reeboklaan 6, de dato zes maart tweeduizend dertien.

Het verslag van de Heer Luc Dewachter, voornoemd, besluit in volgende bewoordingen:

"V. BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft de zaakvoerder van F&R CONSULTING BVBA, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1840 LONDERZEEL, Polderstraat 69, een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 december 2012 opgesteld, die, zonder rekening te houden met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 135.930,21 en een nettoactief van ¬ 129.605,71.

Uit de controlewerkzaamheden, die de ondergetekende heeft uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke pro-fessionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder door de vereffenaar zullen warden gerealiseerd. Rekening houdende met de vermoedelijke vereffeningskosten zal het nettoactief van de vennootschap verminderen tot ¬ 126.605,71,

Voor wat betreft de getrouwheid en de volledigheid van de desbetreffende boekhoudkundige staat van activa en passiva dient ondergetekende een voorbehoud te maken voor een mogelijke herziening inzake vennootschapsbelasting en BTW voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controlejaren, zijnde de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd.

2950 Kapellen, 06 maart 2013.

Luc DEWACHTER

Bedrijfsrevisor (getekend)."

Wettigheidsverklaring

Na voorlezing van deze verslagen bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap, met toepassing van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, voorafgaandelijk het besluit tot ontbinding, gehouden is.

De aandeelhouder erkent volledig kennis te hebben genomen van het verslag en de staat, daar hij een kopie ervan op voorhand heeft verkregen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Een exemplaar van deze verslagen wordt terzelfdertijd met een uittreksel van huidig proces-verbaal

neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel.

De vergadering keurt die verslagen en staat goed met éénparigheid van stemmen_

2. Na lezing te hebben gehoord van het verslag van de zaakvoerder dat de voorstellen verantwoordt, neemt de vergadering de beslissing de maatschappelijke activiteit niet voort te zetten en de vennootschap te ontbinden en haar vanaf heden in vereffening te stellen.

3. De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de

hiernavolgende zaakvoerder van rechtswege ontslagnemend is:

- de Heer Lauwaert Wim, voornoemd;

De algemene vergadering verleent décharge aan de zaakvoerder betreffende de uitvoering van zijn

mandaat.

4. De vergadering beslist één vereffenaar aan te stellen, en benoemt tot deze functie Mevrouw Goossens Els, voornoemd, aanwezig en aanvaardend. Haar mandaat is onbezoldigd.

De notaris wijst erop dat de benoeming van de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen dient bevestigd of gehomologeerd te worden door de bevoegde rechtbank van koophandel.

5. Bevoegdheden van de vereffenaar: de vergadering verleent aan de vereffenaar voor de uitoefening van haar opdracht de meest uitgebreide bevoegdheden, namelijk deze vermeld in artikel 186 tot en met 188 van het Wetboek van vennootschappen, zonder de machtiging te moeten inwinnen van de algemene vergadering voor de handelingen bedoeld in artikel 187 van het zelfde Wetboek.

De vereffenaar mag zonder machtiging de hypotheekbewaarder ontslaan van ambtshalve inschrijving te nemen, verzaken zelfs zonder betaling aan alle voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betalingen, van alle inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen en andere belemmeringen.

Tevens wordt volmacht gegeven aan de vereffenaar tot ondertekening en indiening van het verzoekschrift ter bevestiging en homologatie van haar aanstelling door de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

6. Er wordt kennis genomen van het feit dat de kosten van onderhavige akte duizend euro (1.000,00 ¬ ), exclusief de Belasting over de Toegevoegde Waarde, bedragen.

7. ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen, in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap:

Aile artikelen, behoudens artikel 3 waarin het doel omschreven is worden opgeheven en vervangen door volgende tekst:

"Artikel 1 : De vennootschap opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is in vereffening. Haar naam luidt: F & R CONSULTING, in vereffening.

Artikel 2 : De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1840 Londerzeel, Polderstraat 69.

Doch, de zetel van de vennootschap wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar, gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 van het Wetboek van Vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in Belg ië

Artikel 3 : De vennootschap heeft tot doel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden, alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

- aile mogelijke advies- en/of dienstenfuncties onder meer op het vlak van informaticabegeleiding, IT-processen, software-applicaties en procesengineering;

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voomoemd(e) gebied(en);

- het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

- de aankoop, de verkoop, het huren en verhuren, de huurkoop en de leasing van computers, hocgtechnologisch materiaal en apparatuur en, in het algemeen, van elk informatica en elektronisch materiaal, met inbegrip van, maar niet beperkt tot (i) personal computers, bedienings- en controlepanelen, (ii) computerwerkstations, processors, (iii) digitale overbrengers, telefax-apparaten, plotters, printers, toetsenborden, toevoertoebehoren, beeldschermen, computerterminals, en (iv) onderdelen, uitrusting, toebehoren en randapparatuur.

De vennootschap mag het bovenvermeld informatica en elektronisch materiaal en in het algemeen alle compu-tersoftware en  hardware, invoeren en uitvoeren, verdelen en op de markt brengen, kopen en verkopen, huren en verhuren door middel van huurkoop of leasing, en mag onderhouds-, reparatie-, opleidings- en systeemdiensten verlenen in verband met dit materiaal of het gebruik ervan.

Met het oog op de realisatie van haar maatschappelijk doel kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Vor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad



ln het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande' voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat, betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Artikel 4 : De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf twaalf september tweeduizend en acht.

Artikel 5 ; Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ). Het wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Het kapitaal is volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro. De verdere volstorting zal dienen te gebeuren op eerste verzoek daartoe van de zaakvoerder(s).

Artikel 6 : De vennootschap wordt bestuurd door een vereffenaar aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. De vereffenaar beschikt over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hij/zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeft van de algemene vergadering.

De vereffenaar mag zonder machtiging de hypotheekbe-waarder ontslaan van ambtshalve inschrijving te nemen, verzaken zelfs zonder betaling aan alle voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betalingen, van alle inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen en andere belemmeringen.

Artikel 7 : De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de derde maandag van de maand april om negentien uur op de maatschappelijke zetel of op de plaats aangegeven in de oproepingen.

Artikel 8 : Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar,

Artikel 9 : Er warden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaar.

Artikel 10 : De jaarrekening wordt opgesteld door de zorgen van de vereffenaar conform de wettelijke voorschriften.

Artikel 11 : Na goedkeuring door de Rechtbank van Koophandel van het verdelingsplan, opgesteld door de vereffenaar, roept de vereffenaar ter sluiting van de vereffening een buitengewone vergadering van aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering legt de vereffenaar de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis hiervan beschikken de aandeelhouders over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of externe accountant.

Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaar décharge verleend en is de vereffening gesloten. Zelfde vergadering duidt ten slotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard."

Aangezien de volledige agenda werd afgehandeld, wordt de vergadering gesloten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

BIJLAGE afschrift van de akte, verslag van de bedrijfsrevisor, verslag van de zaakvoerder, balans afgesloten per eenendertig december tweeduizend en twaalf, en homologatie van de benoeming van de vereffenaar.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 19.06.2012 12188-0141-009
19/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.04.2011, NGL 14.07.2011 11298-0242-009
05/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.04.2010, NGL 31.07.2010 10381-0272-009

Coordonnées
F & R CONSULTING

Adresse
POLDERSTRAAT 69 1840 LONDERZEEL

Code postal : 1840
Localité : LONDERZEEL
Commune : LONDERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande