F.A. MANAGEMENT CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : F.A. MANAGEMENT CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 628.538.620

Publication

23/04/2015
ÿþMtd WnrA 15,i

j_ , In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IleerytrigiIonS.vailgen OP

13 APR. 2015

ter grirtl.. van GnffréedvríandstBlige

rechti>~r,1c v~fr~ t~c~nr^L-It'ad>f BrtasséS

r

" 53/-C2o.

Ondernemingsnr : o Benaming

(voluit) : F.A. MANAGEMENT CONSULTING (verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Astridlaan 26 te 1640 SINT-GENESIUS-RODE (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Tussen de ondergetekenden :

1,De Heer DE SMET André Martin Gustaaf, geboren te Oostende op 30 mei 1951, wonende te 1640 Sint-Genesius-Rode, Astridlaan 26, met rijksregisternummer 51,05,30-023.86

2.Mevrouw KHAFFANE Fatiha, geboren te Boubeker (Marokko) op 26 januari 1966, wonende te 1640 Sint-Genesius-Rode, Astridlaan 26, met rijksregisternummer 66,01.26-470.46

wordt overeengekomen een gewone commanditaire vennnootschap op te richten waarvan de statuten aldus zijn bepaald :

Artikel 1 - Benaming

Er wordt een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de benaming "F.A, MANAGEMENT

CONSULTING".

Artikel 2  Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1640 Sint-Genesius-Rode, Astridlaan 26.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder kan de zetel elders in België worden ondergebracht.

Artikel 3  Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, in België als in het buitenland:

Advies en bijstand verlenen aan de bedrijfswereld.

Het verlenen van adviezen, raadgevingen, kortom alle consultancy-activiteiten en meer bepaald aangaande project management, interim management en change management.

Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer. Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, toezicht, logistiek en supply chain management, business development, marketing, portfolio management, cost accounting en kostprijsberekening, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Advies, bijstand en begeleiding met betrekking tot het algemeen management en bedrijfsbeleid van ondernemingen, het ontwikkelen van bedrijfstrategieën en internationale handel.

Het vervullen van tijdelijke managementfuncties.

Het analyseren, ontwikkelen en/of aanpassen van organisatiestructuren, processen en infrastructuur van ondernemingen.

Het verrichten van alle adviesverrichtingen met betrekking tot organisatorische en/of strategische veranderingen of ontwikkelingen van het ondernemingsgebeuren.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, aankoop ,verkoop, productie en algemeen bestuur.

Het verwerven, door inschrijving of aankoop, van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering, evenals het bestuur ervan waarnemen door het aanvaarden en uitoefenen van mandaten van deze vennootschappen.

Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling, of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichting inzake portefeuille- of kapitaalbestuur.

Het verhuren of huren, de aan- en verkoop, de im- en export van roerende goederen.

Het verstrekken van alle diensten verleend in inrichtingen voor schoonheidsverzorging, huidverzorging, gelaatsverzorging, maquillage, manicure en pedicure, epilatie, thalassotherapie, kuuroorden, welnesscentra, Turkse baden, stoombaden, massagesalons, ergotherapie, schoonheidssalons, en aanverwante inrichtingen.

Het verstrekken van advies en consultancy in verband met al het voorgaande en in het bijzonder op het vlak van schoonheidszorg, gelaatsverzorging, lichaamsverzorging, het aanbrengen van make-up, het gebruik van schoonheidsproducten en verzorgingsproducten, esthetiek, het lichamelijk welzijn, voedings- en dieetproducten, trainings- en bewegingstherapie en ontspanning in de ruimste zin van het woord.

De exploitatie van gymnastiekzalen, fitnesscentra, centra voor de beoefening van aerobic bodybuilding, inclusief de begeleiding van het cliënteel op sportief gebied.

De uitbating van een massagesalon.

De groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in, de import en export van, alsook de vervaardiging van aile toiletartikelen, parfumerieartikelen, schoonheidsproducten, reinigingsmiddelen, zeep- en badproducten, cosmetica, manicure- en pedicureartikelen, parfums en ander reukwerk, alle scheikundige-, farmaceutische-en parafarmaceutische artikelen en alle aanverwante producten, alle natuurproducten, kruiden, drogisterij-, dieet- en algemene lichaamsverzorgingsartikelen en aanverwante producten.

Ter uitvoering van haar opdrachten en tot waarneming van haar mandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of door elk ander derde vertegenwoordiger die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, of op gelijk welke wijze belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan eveneens het patrimonium, gevormd door de vennootschap, behouden, beheren en oordeelkundig uitbreiden.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten. Het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen behoort eveneens tot haar doelstelling evenals aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur en de ruil. In het bijzonder het beheer en de valorisatie van elle verhandelbare waardepapieren, aandelen, deelbewijzen, obligaties en staatsfondsen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen alsook het uitoefenen van mandaten in andere vennootschappen en het verstrekken van managementdiensten.

Zij mag aile brevetten, licenties, productierechten en andere verwerven en uitbaten welke rechtstreeks of onrechtstreeks behoren tot haar doelstelling.

De vennootschap kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België ais in het buitenland, meer algemeen alle roerende, onroerende, commerciële, industriële, financiële, intellectuele, organisatorische en burgerrechtelijke handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband.

Zij kan de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de ruimste zin geinterpreteerd te worden. Dit met uitzondering van gereglementeerde activiteiten.

Artikel 4  Duur boekjaar

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar,

Bij uitzondering vangt het eerste boekjaar aan op datum van deze akte en eindigt op 31 december 2016.

De eerste algemene vergadering zal plaatsvinden in 2017.

Artikel 5 - Beherende en stille vennoten

De Heer DE SMET André Martin Gustaaf is de hoofdelijk aansprakelijke vennoot en wordt beherende vennoot genoemd.

Mevrouw KHAFFANE Fatiha is stille vennoot. Zij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen zij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen.

De machten van de stille vennoten bestaan uit:

De controle van de vennootschap;

Het benoemen en ontslaan van de zaakvoerder(s);

Het stemrecht op de algemene vergadering.

Artikel 6  Kapitaal / vennoten

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op duizend euro (1.000,00 euro) en wordt gevormd door middel van storting in geld door de vennoten, onderverdeeld in honderd (100) deelbewijzen waarvan de nominale waarde van ieder deelbewijs tien euro (10,00 euro) bedraagt, namelijk

Ais beherende vennoot, de Heer DE SMET André Martin Gustaaf, voornoemd, voor: 50 deelbewijzen x 10,00 euro = 500,00 euro.

Ais stilte vennoot, Mevrouw KHAFFANE Fatiha, voornoemd, voor: 50 deelbewijzen x 10,00 euro = 500,00 euro.

De deelbewijzen zijn op naam en kunnen noch aan een vennoot, noch aan derden worden overgedragen zonder schriftelijke toestemming van de vennoten die samen 75% van de deelbewijzen bezitten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

R

Artikel 7 - Bestuur van de vennootschap

De vennootschap wordt bestuurd door één (of meerdere) zaakvoerder(s). Wordt tot die hoedanigheid evenals tot statutair zaakvoerder benoemd voor de ganse duur van de vennootschap: de Heer DE SMET André Martin Gustaaf.

Zijn mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap rechtspersoonlijkheid bezit.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen.

Voor aile vervreemdingen van financiële activa van de vennootschap en het aangaan van leningen, is evenwel het eenparig akkoord van alle zaakvoerders vereist.

Het mandaat is onbezoldigd, tenzij anders beslist wordt op de algemene vergadering.

Artikel 8 - Overdracht van aandelen

Een vennoot kan zijn aandeel in de vennootschap slechts overdragen onder de levenden aan een medevennoot of aan een derde, na vooraf aan aile andere vennoten de mogelijkheid te hebben geboden van zijn aandeel in de vennootschap over te nemen tegen een prijs te bepalen in onderling akkoord, of bij gebreke van akkoord tegen een prijs vast te stellen door een deskundige, aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de vennoot zijn woonplaats heeft.

Indien verscheidene vennoten de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen, ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap.

Wanneer geen der vennoten wenst gebruik te maken van zijn inkooprecht, kan de vennoot zijn aandeel slechts overdragen aan een derde mits deze derde vooraf aanvaard wordt door de meerderheid van twee derden van de andere vennoten. De overnemer verkrijgt het bezit van de overgedragen aandelen ten opzichte van derden eerst na de vervulling van de pleegvormen voorzien bij artikel '1690 van het Burgerlijk Wetboek.

Artikel 10 - Jaarrekeningen

De rekeningen van de vennootschap zullen jaarlijks opgesteld worden overeenkomstig de wetsbepalingen en zullen tenminste tien dagen voor de datum van de jaarlijkse vergadering der vennoten beschikbaar zijn.

Artikel 11 - Winstverdeling

Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene en uitbatingkosten, evenals van de noodzakelijke provisies en afschrijvingen, vormt de zuivere winst van de vennootschap.

Op deze winst wordt 5% voorafgenomen om het wettelijk reservefonds te vormen en dit zolang dit niet 1/10 van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De algemene vergadering besluit, op voorstel van de zaakvoerder(s), bij gewone meerderheid over de bestemming van het saldo.

De algemene vergadering kan beslissen dat voormeld overblijvend saldo, geheel of gedeeltelijk, zal aangewend worden voor een buitengewoon reservefonds, als dividend zal uitbetaald worden, ofwel op het nieuw boekjaar zal worden overgedragen. De betaling van de dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats die door de zaakvoerder(s) worden aangeduid.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald, of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 12  Verliezen

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

Artikel 13 - Jaarvergadering - Bijzondere algemene vergaderingen

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni om negentien uur ten maatschappelijke zetel. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerst volgende werkdag.

ledere vennoot die in het bezit is van ten minste 10% van de deelbewijzen kan steeds een bijzondere algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij I zij al de medevennoten uitnodigen per aangetekend brief, die ten laatste acht dagen vóór de vergadering bij de post afgegeven moet zijn.

De oproepingsbrieven zullen de volledige agenda's bevatten. Nochtans mag de vergadering over aangelegenheden die niet in de agenda voorkomen geldig beraadslagen en stemmen wanneer alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en hiermee akkoord gaan.

Artikel 14 - Stemmen

Iedere vennoot die de volle rechten verbonden aan zijn deelbewijzen kan uitoefenen zal het recht hebben elke vergadering der vennoten bij te wonen. Iedere vennoot zal over één stem beschikken per deelbewijs.

Artikel 15 - Modaliteiten van de stemming

Volgende beslissingen mogen slechts genomen worden, op voorwaarde dat zij schriftelijk goedgekeurd worden met een meerderheid van 75% van de stemmen:

1 wijziging aan onderhavige statuten;

2 verkiezing van zaakvoerder(s).

Artikel 16 - Verloop van de vergaderingen

Elke vergadering van vennoten zal voorgezeten worden door een der vennoten, daartoe aangeduid door de vergadering. Iedere vergadering benoemt een secretaris. Notulen van de vergadering zullen worden opgemaakt, waarin de genomen beslissingen en/of de gedane benoemingen worden vermeld. De notulen worden door de voorzitter en door de secretaris van de vergadering ondertekend. De aanwezigheidslijst, ondertekend door iedere aanwezige vennoot of diens vertegenwoordiger, wordt bij de notulen gevoegd.

Artikel 17 - Ontbinding  Vereffening

In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaar(s) die al dan niet vennoten kunnen zijn.. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Worden geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij / Zij heeft de bevoegdheden die de vennootschappenwet aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist.

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

Voor-

behouden , s t

aan het Belgisch Staatsblad

Artikel 18 - Keuze van woonplaats

Elke vennoot, zaakvoerder, commissarls, vereffenaar en volmachtdrager die in het buitenland verblijft, is ertoe gehouden in België woonplaats te kiezen voor alles dat betrekking heeft op de uitvoering van de statuten en op aile zaken van de vennootschap, en die keuze van woonplaats aan de vennootschap bekend te maken.

Bij gebreke aan keuze van woonplaats, wordt geacht dat ze gedaan is op de zetel van de vennootschap, waar alle aanmaningen, betekeningen en kennisgevingen geldig kunnen gedaan worden.

Artikel 19 Gemeen recht

Voor at hetgeen in de huidige statuten niet voorzien is, wordt er verwezen naar het Wetboek van vennootschappen.

Bijgevolg worden deze wetsbeschikkingen, van dewelke op een geoorloofde wijze niet wordt afgeweken, aanzien ats opgenomen in huidige statuten en de bedingen die strijdig zijn met de gebiedende vcorschriften van deze wetten worden geacht niet geschreven te zijn.

Artikel 20  Diverse bepalingen

Bekrachtiging handelingen gesteld namens de vennootschap in oprichting

Voor zoveel als nodig en onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging overeenkomstig artikel 2 $ 4 van het Wetboek van vennootschappen, bekrachtigen de zaakvoerder en voor zoveel als nodig de oprichters, de verbintenissen door de oprichters aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting sinds 1 januari 2015.

Opgesteld te Sint-Genesius-Rode op 9 maart 2015 in vier exemplaren, waarvan één exemplaar voor elk van de partijen en twee exemplaren voor het registartiekantoor.

De Heer DE SMET André Martin Gustaaf

Beherende vennoot / Zaakvoerder

pp de laatste blz. van Luik B vermelden . Reco ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pers- o(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
F.A. MANAGEMENT CONSULTING

Adresse
ASTRIDLAAN 26 1640 SINT-GENESIUS-RODE

Code postal : 1640
Localité : RHODE-SAINT-GENÈSE
Commune : RHODE-SAINT-GENÈSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande