F.D. VAN DER MONDE

Société en commandite simple


Dénomination : F.D. VAN DER MONDE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 627.893.866

Publication

16/04/2015
ÿþMod Word 11.1

t11111)1.1111111.1,11,f!I IM

Ondernemingsnr : jL . g53, g

Benaming

(voluit) : F.D. van der Monde

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap

Zetel : Museumlaan 98 -1933 STERREBEEK (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Op heden 13 maart 2015 zijn de partijen

1. Mevrouw van der Monde Julie, geboren te Ukkel op 05 december 1977, wonende te 1030 Schaarbeek, Ernest Cambierlaan, Nationaal nummer: 77.12.05-238.52.

en

2. Mijnheer van der Monde Frederik, geboren te Ukkel op 30januari 1973, wonende te 1933 Sterrebeek, Museumlaan 98. Nationaal nummer: 73.01.30-307.42

Overeengekomen een handelsvennootschap/burgerlijke vennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap, waarvan de statuten aldus bepalen:

1. VORM - NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap/burgerlijke vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap, met als naam « F.D. van der Monde ».

Mevrouw van der Monde Julie is de stille vennoot.

Ze is slechts aansprakelijk voor de schulden van de vennootschap ten belope van haar inbreng.

Mijnheer van der Monde Frederik is de beherende vennoot. Hij is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor elle vennootschapsschulden.

2. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1933 Sterrebeek, Museumlaan 98.

3, DOEL

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of voor gemeenschappelijke rekening met derden:

Allerhande vormen van raadgeving, developpement, opzetten van marketing strategies, verwezenlijking van hulpmiddelen, diensten en opleidingen met de bedoeling de veiligheidscultuur in elke vennootschap in te voeren en/of te verbeteren, meer bepaald in het kader van gevoelige beroepen en alle andere activiteiten in verband met veiligheid in het algemeen.

Het bedrijf kan volgende diensten aanbieden (niet-exhaustive lijst): Audit, Raadgeving, studies, opleidingen, cursussen, coaching, seminaries, aanmaken van hulpmiddelen, aanpassing van bestaande instrumenten, communicatie, reclame, marketing, promotie, IT-developpement, het verzamelen van gegevens, publiceren

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

leptcj

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

ree

gcltonitteigen op

03 An a

ter griffie van cie

rechtbank Van koop nrlands tiï e

dci 13rubbel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

van gegevens (afdrukken van tijdschriften, mappen, flyers, deur folio, nieuwsbrief...), medische en luchtvaart simulatie, aankoop, verkoop, verhuur, leasing, management, ter beschikking stellen van cursus inhoud en ondersteunend cursusmateriaal.

De vennootschap heeft tevens tot doel de werking en bediening van vliegtuigen, de aankoop, de verkoop, de verhuur, de leasing en het beheer van luchtvaart uitrusting, de opleiding en de bestrijding van fobieën van het vliegtuig.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stelten, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, Binnen de wettelijke bepalingen, kan zij door middel van inbreng, overdracht, fusie, intekening, het nemen van een deelname of onder elke andere vorm, deelnemen in alle zaken, ondernemingen, samenwerkingen of vennootschappen niet eenzelfde, analoog, gelijkaardig of samenhangend doel of met een doel dat de ontwikkeling van zijn eigen onderneming kan bevorderen, haar van grondstoffen kan voorzien of de afname van producten en diensten kan vergemakkelijken.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met unanimiteit,

4. DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden.

De Vennootschap kan worden ontbonden door een besluit van de algemene vergadering.

De opkomende partijen besluiten dat alle verbintenissen, alsmede de daaruit voortvloeiende verplichtingen, en aile activiteiten die werden ondernomen sinds 16.07,2014, in naam en voor rekening van de onderneming in oprichting zijn overgenomen door de op heden opgerichte vennootschap. Echter, deze overname neemt kracht vanaf het moment dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid bezit. De vennootschap verkrijgt de rechtspersoonlijkheid op het ogenblik van de indiening van het uittreksel uit de statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank. De opkomende partijen kunnen, voor rekening van de vennootschap in oprichting, handelingen en verplichtingen uit voeren noodzakelijk ter verwezenlijking van het doel van de vennootschap gedurende de tussentijdse periode (tussen de ondertekening van de oprichtingsakte en de neerlegging ter griffie).

5, KAPITAAL,

Het maatschappelijke kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op duizend twee honderd vijftig euros (1.250 EU R).

Het kapitaal is vertegenwoordigd door honderd vijfentwintig (125) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

De aandelen zijn onderschreven door:

Mijnheer Frederik van der Monde : 124 aandelen

Mevrouw Julie van der Monde: 1 aandeel,

Totaal, honderd vijfentwintig (125) aandelen.

Elk aandeel is volledig volstort.

Het kapitaal is volledig volstort voor een bedrag van duizend twee honderd vijftig euros (1.250 EUR).

6. BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één bestuurder.

Het mandaat van bestuurder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Elke wijziging van Bestuurder kan worden besloten door de algemene vergadering,

7. BESTUURDERSBEVOEGDHEID EN VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

De bestuurder is bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en heeft daartoe alle machten, met uitzondering van de handelingen die door de wet

A, 1 i

1 ,

1.

x

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend.

De bestuurder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Enkel bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De bestuurder vertegenwoordigt het bedrijf ten aanzien van derden, alsmede justitie, zowel als eiser en verweerder.

8. ALGEMENE' VERGADERING

De gewone algemene vergadering, ook de jaarvergadering genoemd, zal jaarlijks bijeengeroepen worden op de laatste vrijdag van de maand juni, om 18 uur, op de maatschappelijke zetel behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging. De vergadering zal op de eerst-+voigende werkdag gehou-den worden, Indien die dag een wettelijke feestdag is.

9. AANTAL STEMMEN

Elk aandeel geeft recht op één stem.

10, BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

11. JAARREKENING

De rekeningen van de vennootschap zullen jaarlijks opgesteld worden overeenkomstig de wetsbepalingen. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maakt de bestuurder de jaarrekening op. Op voorstel van de bestuurder beslist de algemene vergadering welke bestemming er gegeven zal worden aan het resultaat.

12. ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien zal de vereffening gedaan worden door één of meer vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering met unanimiteit van de stemmen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186-190 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering met unanimiteit van stemmen anders besluit.

Het nettovermogen zal worden verdeeld onder de vennoten à rato van het aantal aandelen.

13. OVERLIJDEN VAN EEN VENNOOT

De vennootschap zal niet van rechtswege ontbonden worden wanneer een vennoot komt te overlijden, ze zal door de overlevende vennoot of vennoten voortgezet worden, samen met, in voorkomende geval, de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot. Deze laatsten laten zich ten aanzien van de vennootschap vertegenwoordigen door één gevolmachtigde. Indien er minderjarige erfgenamen zijn, zullen die van rechtswege de hoedanigheid van stille vennoot krijgen.

Ongeacht het voormelde zal de vennootschap toch van rechtswege ontbonden zijn indien er op een bepaald ogenblik minder dan twee vennoten zijn.

OVERGANGSBEPALINGEN

BENOEMING - BESTUURDER

De vennoten beslissen:

Te benoemen tot de functie van bestuurder: de heer Frederik van der Monde.

Het mandaat van de bestuurder vast te stellen voor onbepaalde duur.

EERSTE BOEKJAAR

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2015.

EERSTE BOEKJAAR

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2016, overeenkomstig de statuten.

VOLMACHT

Een bijzonder mandaat te geven aan De heer Philippe THIBOU, externe accountant, waarvan de burelen gelegen zijn te Rue du Petit Paradis 1 te 1320 Hamroe-Migs, teneinde de nodige aangiften en formulieren te ondertekenen en in te dienen met betrekking tot alle registraties, inschrijvingen of wijzigingen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, bij de bevoegde diensten van het Ondernemingsloket en bij de BTW administratie, voor zover als nodig. Dit geldt tevens voor de aanvragen van de vergunningen voor de uitoefening van de activiteit van de vennootschap bij de bevoegde administraties.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voort behoùden aan het,_ Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
F.D. VAN DER MONDE

Adresse
MUSEUMLAAN 98 1933 STERREBEEK

Code postal : 1933
Localité : Sterrebeek
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande