F.W.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : F.W.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 445.964.626

Publication

06/11/2014
ÿþM d Word 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte









" eérgolegdlortt venge n op

2 8 UT. 2014

~ér griffie vali de Nederiandstalïge

rechtbank van koGcaride! Brussel

Ondernemingsnr : 0445.964.626 Benaming

(voluit) : F.W.

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschyap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Crocussenlaan 24 te 1950 Kraainem

(volledig adres)

Onderwerp akte : INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op vierentwintig juli tweeduizend veertien door Meester Nicolas van RAEMDONCK, notaris te Schaarbeek - 1030 Brussel, "Geregistreerd drie bladen nul renvooi op het lste Registratiekantoor van Brussel 5 op vijfentwintig juli tweeduizend veertien boek 41, blad 39, vak 15. Ontvangen vijftig euro (50,00 ¬ ). Voor de Adviseur a.i. (ondertekend) C. DUMONT' dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten de volgende beslissingen heeft genomen

1. a. De vergadering heeft de voorzitter ontslaan van de voorlezing van het verslag overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen opgesteld door het bestuursorgaan op 14 juli 2014, waarin wordt voorgesteld om de vennootschap te ontbinden. Elke vennoot heeft erkend een exemplaar te hebben gekregen van gemeld verslag, evenals van de staat van activa en passiva van de vennootschap, afgesloten per 31 mei 2014.

b. IJe vergadering heeft vervolgens kennisgenomen van het verslag de dato 14 juli 2014, opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « IGNACE VANDER STICHELE & C° », waarvan de zetel gevestigd is te 9880 Aalter, Ganzeplas 55, vertegenwoordigd door de heer VANDER STICHELE Ignace, bedrijfsrevisor, aldaar kantoorhoudend, met' betrekking tot voormelde staat van activa en passiva, die in bijlage is gehecht aan gemeld verslag, en waarvan de vennoten erkennen een exemplaar te hebben ontvangen.

Het besluit van dit verslag luidt letterlijk als volgt:

"7. BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen heeft het bestuursorgaan van de BVBA F.W. een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 31 mei 2014, die een balanstotaal opgeeft van 996.557,55 EUR en een netto-actief van 936.694,51 EUR. Deze staat dient rekening te houden met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap.

De boekhoudkundige staat werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van art 28 van het KB van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen. Er werd een voorziening geboekt voor de kosten van de vereffening.

In de boekhoudkundige staat per 31 mei 2014 zijn de materiële vaste activa opgenomen aan de netto boekwaarde. De overige activa en schulden zijn opgenomen aan nominale waarde, Deze waardering lijkt ons, verantwoord gelet op de aard van de elementen en de instemming van de aandeelhouders om bij de vereffening de activa in natura te zullen aanvaarden voor kwijting van de in de staat opgenomen waarden.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele, normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de activa met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar of in natura zullen aanvaard worden door de aandeelhouders voor een bedrag dat minstens gelijk is aan de in de staat opgenomen waarde en onder voorbehoud van:

-De eventuele gevolgen van de mogelijke niet-naleving van wettelijke en bestuursrechtelijke bepalingen die niet onder onze directe controleopdracht vallen;

-Hot bedrag van de overige materiële vaste activa ten bedrage van ¬ 10.618,56 omdat deze activa niet aan derden verkoopbaar zijn. De vennoten hebben evenwel verklaard bereid te zijn om deze activa, ten laatste bij de vereffening over te nemen voor een bedrag dat minstens gelijk is aan de In de staat opgenomen waarde.

-Het bedrag van de voorraad van 4.281,50 EUR aangezien onze aanstelling gebeurde na 31 mei 2014.

-Het bedrag van de vordering op de vennoten van 535.593,78 EUR waarop op 31 mei 2014 een intrest van: 43,489,87 EUR verschuldigd is. Aangezien wij geen zicht hebben op de solvabiliteit van de schuldenaars:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

maken wij voorbehoud voor de inbaarheid van dit bedrag. De aandeelhouders hebben evenwel verklaard

bereid te zijn deze vordering bij de vereffening in natura te aanvaarden.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet

voor andere doeleinden worden aangewend.

Aalter, 14 juli 2014.

(getekend)

IGNACE VANDER STICHELE EN Co

Burg. veen. o.v.v, BVBA

vertegenwoordigd door

Ignace Vander Stichele, bedrijfsrevisor"

De vennoten hebben erkend elk een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van

te hebben genomen.

De vergadering heeft beslist om deze verslagen goed te keuren.

Zij zullen neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel, samen met een expeditie van

deze akte.

2. De algemene vergadering heeft beslist om de vennootschap vervroegd te ontbinden met ingang op heden, zodat zij enkel nog zal bestaan voor de noden van haar vereffening.

3. De vergadering heeft beslist om het aantal vereffenaars vast te stellen op één en benoemt als vereffenaar de heer WOLFERS Alfred (genoemd Freddy), wonende te 1950 Kraainem, Crocussenlaan 24.

Overeenkomstig de wet van 02 juni 2006 zal de vereffenaar slechts in functie treden na de homologatie van zijn benoeming door de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

4. De vereffenaar heeft de meest uitgebreide bevoegdheden, voorzien in de artikelen 186 tot 193 van het Wetboek van Vennootschappen. Hij mag alle handelingen voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen stellen zonder voorafgaande beslissing van de algemene vergadering wanneer deze vereist wordt, en onder meer, de handel voortzetten tot de tegeldemaking, handelspapier uitgeven, de waarden van de vennootschap geheel of ten dele te gelde maken, alle activa en passiva van de vennootschap inbrengen, één of meer bedrijfstakken van de vennootschap inbrengen in andere vennootschappen en de aandelen die als vergoeding voor deze inbreng worden ontvangen verdelen onder de vennoten in de verhoudingen die zullen vastgesteld worden bij de betrokken inbrengen.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van het nemen van ambtshalve inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, met of zonder betaling handlichting geven van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt vrijgesteld van het opmaken van een inventaris en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag eveneens alle verbeterende of aanvullende akten ondertekenen in geval van vergissing, vergetelheid of onduidelijkheid in de opgave van de goederen en rechten die hij zou inbrengen in andere vennootschappen et de voorwaarden bepalen om deel te nemen aan de algemene vereffeningsvergaderingen, met dien verstande dat de vennoten zullen kunnen deelnemen aan de latere algemene vergaderingen op basis van de alsdan bestaande inschrijvingen in het register van de vennoten van de vennootschap.

Hij mag voor bijzondere en welomschreven verrichtingen en voor de duur die hij bepaalt, op eigen verantwoordelijkheid, een welbepaald deel van zijn bevoegdheden delegeren aan één of meerdere lasthebbers.

Behoudens in geval van bijzondere delegatie, worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs deze die de tussenkomst van een openbaar of ministerieel ambtenaar vereisen, ondertekend door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich moeten houden aan het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van Vennootschappen en zal bijgevolg, in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, overzenden aan de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat moet onder meer de opgave inhouden van de ontvangsten, de uitgaven, de verdelingen, en van wat nog verdeeld moet worden. Vanaf het tweede Jaar van de vereffening moet wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

De vereffenaar zal zich eveneens moeten houden aan het voorschrift van artikel 190 van het Wetboek van Vennootschappen en zal bijgevolg, vooraleer de vereffening wordt afgesloten, het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voorleggen aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

Het mandaat van de vereffenaar wordt niet bezoldigd.

5. De vergadering heeft volmacht verleend aan de heer WOLFERS Alfred, voornoemd, om het verzoekschrift tot homologatie van de benoeming van de vereffenaar door de rechtbank van koophandel te Brussel, te ondertekenen.

6. De algemene vergadering heeft volmacht gegeven aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACCOUNTANCY VERHELST, met zetel te 1050 Brussel, Armand Campenhoutstraat , 55, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, Mevrouw Denise VERHELST, aldaar kantoorhoudend, met macht tot indeplaatsstelling, tot vervulling van alle formaliteiten tot

Voor- -behotitl n % en het Belgisch Staatsblad

wijziging van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, bij de Kruispuntbank voor' Ondernemingen (KBO) en bij alle andere overheden of administratieve instanties, ingevolge de beslissingen van deze buitengewone algemene vergadering.

Hiertoe mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, aile verklaringen aiieggen, alle stukken en documenten ondertekenen en, in het algemeen, al het nodige doen, zelfs wat hier niet uitdrukkelijk is voorzien.

Voor gelijkvormig uittreksel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Nicolas van RAEMDONCK

Notaris

Tegelijk neergelegd: uitgifte van het pv

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

05/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 27.12.2013, NGL 31.01.2014 14024-0135-009
05/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 29.08.2014, NGL 30.12.2014 14709-0193-011
10/04/2013
ÿþ Mod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- Y

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblac

1111 11 1111111.1 w



2 9 MRT 2013 BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsnr : 0445.964.626

Benaming

(voluit) : F.W.

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: Crocussenlaan 24, 1950 KRAAINEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG VAN EEN ZAAKVOERDER

Uittreksel uit het verslag van de Buitengewone Algemene Vergadering van 27 december 2012

De algemene vergadering aanvaardt met éénparigheid van stemmen, het ontslag van Mevrouw Colette CRICK, dit met ingang van 01 JANUARI 2013.

Freddy WOLFERS

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notafis, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 28.12.2012, NGL 05.02.2013 13027-0076-010
07/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 30.12.2011, NGL 02.02.2012 12024-0206-010
23/08/2011
ÿþlr In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 11128726"

Benaming : F.W.

Rechtsvoren : BVBA

Zetel : Crocussenlaan 24, 1950 Kraainem

Ondernemingsnr : 0445.964.626

Voorwerp akte : Benoeming van een zaakvoerder

~r~ q

0 NU& L`

Griffie

Notulen van gewone algemene vergadering van 30/12/2010

De algemene vergadering beslist een tweede zaakvoerder te benoemen: Mevrouw Colette Crick wonende Crocussenlaan 24, 1950 Kraainem. Haar mandaat is kosteloos.

Freddy Wolfers

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/0812011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 30.12.2010, NGL 30.12.2010 10649-0423-009
20/01/2010 : BL554263
09/02/2009 : BL554263
03/01/2008 : BL554263
12/02/2007 : BL554263
27/01/2006 : BL554263
19/01/2005 : BL554263
19/02/2004 : BL554263
30/01/2003 : BL554263
02/02/2000 : BL554263
01/01/1997 : BL554263

Coordonnées
F.W.

Adresse
CROCUSSENLAAN 24 1950 KRAAINEM

Code postal : 1950
Localité : KRAAINEM
Commune : KRAAINEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande