FAME X

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FAME X
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 874.138.462

Publication

20/06/2013
ÿþMad Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0874.138.462

Benaming

(*aot+stt) : Fame X

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kardinaal Sterckxlaan 120, 1860 Meise

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontbinding en vereffening

Uit de notulen opgemaakt door Meester Bénédicte BOES, Geassocieerd Notaris te Grimbergen, op zeven juni tweeduizend dertien, blijkt dat door de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen werden genomen:

Eerste beslissing: Bespreking en goedkeuring verslagen.

a) Met eenparigheid van stemmen besluit de vergadering de voorzitter vrij te stellen van de lezing van het verslag van de zaakvoerder dd. 25 mei 2013 waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht, van de eraan aangehechte staat opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van artikel 92 van het Wetboek van Vennootschappen, evenals van het verslag over deze staat opgemaakt op 13 mei 2013 door de BVBA BEDRIJFSREVISOR M. MASSY, vertegenwoordigd door de heer Marc Massy, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3520 Zonhoven, Tiendenstraat 7 en aangeduid door de zaakvoerder.

Elke aandeelhouder erkent bovendien voorafgaandelijk aan deze vergadering een kopie ontvangen te hebben van deze documenten en ervan kennis te hebben genomen.

Het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor, besluit met de volgende conclusies:

"Xl. CONCLUSIES

Tot besluit van zijn onderzoek onder de vorm van een beperkt nazicht met verwijzing naar artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, verklaart ondergetekende, burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen "Bedrijfsrevisor M. Massy", bedrïjfsrevisor, te Zonhoven, Tiendenstraat 7, vertegenwoordigd door de Heer Marc Massy, bedrijfsrevisor, dat:

" in het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht, het bestuursorgaan van de BVBA FAME X een boekhoudkundige staat per 31 maart 2013 heeft opgesteld, die rekening houdt met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap;

" deze staat per 31 maart 2013 een balanstotaal opgeeft van 2.428,09 EUR en een netto-passief van 71,91 EUR.

" uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele

normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre

de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes zullen worden gerealiseerd door de vereffenaar.

Dit verslag werd op verzoek van het bestuursorgaan opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het wetboek

van vennootschappen in het kader van de beslissing tot invereffeningstelling van de vennootschap en mag niet

voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Aldus opgesteld te Zonhoven op 13 mei 2013.

BVBA "Bedrijfsrevisor M. Massy"

Vertegenwoordigd door

IHANDTEKENING]

Marc Massy

Bedrijfsrevisor"

Een exemplaar van deze verslagen en van de staat zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank

van koophandel van Brussel tegelijkertijd met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal.

De algemene vergadering keurt eenparig de verslagen en de staat goed.

b) Ondergetekende Notaris bevestigt, na onderzoek, dat alle wettelijke formaliteiten vervuld zijn. Zij bevestigt tevens het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap gehouden is, in de zin van artikel 181 §4 Wetboek Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanighesd van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ren aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtetcenrio

MUSSE)._

2013 ~~~~~!

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

àp haar vraag hieromtrent gesteld aan de zaakvoerder van de vennootschap heeft deze bovendien medegedeeld dat er geen overeenkomsten bestaan waarbij de vennootschap zich heeft verbonden niet in vereffening te gaan of waarbij de vennootschap zich verplicht heeft de ontbinding te onderwerpen aan bijzondere voorwaarden waarmede hiervoor geen rekening werd gehouden.

Tweede beslissing: Ontbinding en in vereffeningstelling van de Vennootschap zonder benoeming van een vereffenaar overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering besluit vervolgens, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan

1. er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2, er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva zoals bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3, alle aandeelhouders of vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen;

4. de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Na vastgesteld te hebben dat er geen schulden tegenover derden zijn luidens de staat van activa en passiva beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

De vergadering beslist eveneens dat het resterend actief door de enige aandeelhouder zal worden teruggenomen.

in dit kader verklaren de vergadering en de oude zaakvoerder uitdrukkelijk dat zij volledig op de hoogte zijn van de inhoud en gevolgen van artikel 185 van liet Wetboek van vennootschappen, dat voorziet dat, bij ontstentenis van de benoeming van enige vereffenaar, de zaakvoerders van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ten overstaan van derden worden beschouwd als vereffenaars, en dat zij bijgevolg de bi;horende aansprakelijkheden zullen dragen.

De vergadering stelt daarnaast vast dat :

- de vennootschap geen onroerende goederen bezit noch andere goederen waarvoor bijzondere rechten gelden;

- geen goederen of rechten bezit waarop het bodemdecreet van toepassing is.

Derde beslissing: Vaststelling van het einde van het mandaat van de zaakvoerder en kwijting voor het gevoerd beleid van de vroegere en huidige zaakvoerder.

De vergadering stelt de van rechtswege beëindiging vast van het mandaat van de zaakvoerder zijnde de heer STAEL Jurgen, voornoemd, en dit gelet op de ontbinding van de vennootschap en dankt hem voor de aan de vennootschap bewezen diensten,

De vergadering verleent kwijting voor het door hem gevoerd beleid.

Vierde beslissing: Onmiddellijke afsluiting van de vereffening.

De enige aandeelhouder, aanwezig of vertegenwoordigd als voormeld, beslist, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de Vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

Vijfde beslissing : Bewaring van boeken en bescheiden.

De vergadering beslist daarenboven dat de boeken en be-'scheiden van de Vennoot`'schap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplich-'te termijn op volgende adres: 1860 Meise, Kardinaal Sterckxlaan 120.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleent volmacht op de bankrekening(en) van de vennootschap aan de heer STAELS Jurgen, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan de enige aandeelhouder.

Zesde beslissing: Volmacht voor administratieve formaliteiten

De vergadering stelt de hierna genoemde personen aan ais bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle inschrijvingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen of wijzigingen en doorhalingen te vervullen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken 'en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde kamer van ambachten en neringen eh de rechtbank van koophandel, met name de BVBA RAVERT, STEVENS & C° BEDRIJFSREVISOREN, kantoor houdende te 1860 Meise, Hendrik van Dievoetlaan 1.

Zevende beslissing: Volmacht voor neerlegging proces-verbaal.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om een uitgifte van onderhavig procesverbaal met bijlagen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neer te leggen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~-

~

Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van de akte, verslag van de zaakvoerder en van 'de bedrijfsrevisor.

Notaris Bénédicte BOES

Op de laatste biz, van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

07/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 05.12.2012, NGL 04.02.2013 13027-0003-011
12/09/2012
ÿþ Mod pOF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111i111.11R1M111111"

BRUâekEl

Griffie 0 3 SER 2012

Ondememingsnr : 0874.138.462

Benaming (voluit) : Fame X

(verkort) :

Rechtsvoren : Zetel : Dries

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Wijziging maatschappelijke zetel - onbezoldigd mandaat zaakvoerder Tekst:

De zaakvoerder heeft beslist om met ingang van 1 januari 2012 de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Kardinaal Sterckxlaan 120, 1860 Meise.

De zaakvoerder heeft beslist om met ingang van 1 januari 2011 dat zijn mandaat als zaakvoerder onbezoldigd is.

Jurgen Staels

zaakvoerder

Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

100 1780 Wemmel

Op de laatste: blz. vantlüik l3 vormclden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verlegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/08/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 07.12.2011, NGL 10.08.2012 12401-0451-014
17/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 02.12.2009, NGL 11.03.2010 10065-0505-015
31/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 03.12.2008, NGL 26.03.2009 09090-0150-014
28/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 05.12.2007, NGL 21.01.2008 08021-0019-014
22/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 06.12.2006, NGL 12.01.2007 07015-5083-016

Coordonnées
FAME X

Adresse
KARDINAAL STERCKXLAAN 120 1860 MEISE

Code postal : 1860
Localité : MEISE
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande