FARMA SERVICE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FARMA SERVICE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.740.435

Publication

27/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 20.12.2013, NGL 17.01.2014 14012-0180-013
06/04/2012
ÿþMoE Word li 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Ze-,,0 3070 Kortenberg, Minneveldstraat 71

Onderwerp akte BVBA: Oprichting

Uit een akte verleden voor meester Isabelle Mostaert, geassocieerd notaris te Leuven op zesentwintig maart tweeduizend en twaalf, nog te registreren, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam « Farma Service», met zetel te 3070 Kortenberg, Minneveldstraat 71, met onbeperkte duur, door :

1.De gewone commanditaire vennootschap "SEAGULL", vennootschap opgericht bij onderhandse overeenkomst de dato 28 juni 2004, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 6 juli 2004 onder nummer 04099235.

Vennootschap met maatschappelijke zetel te 3070 Kortenberg, Minneveldstraat 71, rechtspersonenregisier Leuven en ondernemingsnummer 0866.001.053.

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer VERLINDEN Wim Jozef Irma, wonende te 3070 Kortenberg, Minneveldstraat 71.

2. mevrouw VANDENBUSSCHE Kristine Paula Léonce, wonende te 1980 Zemst, Jaak Lemmenslaan 30.

waarvan het kapitaal TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00) bedraagt, volledig in geld geplaatst is, volledig volstort is en vertegenwoordigd is door DUIZEND (1.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop wordt ingeschreven door:

- de gewone commanditaire vennootschap "SEAGULL", voornoemd, die een som gestort heeft van VIJFTIENDUIZEND EURO (¬ 15.000,00), waarvoor hem ZEVENHONDERDVIJFTIG (750) aandelen worden toegekend, volledig volstort.

- mevrouw VANDENBUSSCHE Kristine, voornoemd, die een som gestort heeft van VIJFDUIZEND EURO (¬ 5.000,00), waarvoor haar TWEEHONDERDVIJFTIG (250) aandelen worden toegekend, volledig volstort.

3) met een boekjaar dat begint op één juli en wordt afgesloten op dertig juni van het kalenderjaar daaropvolgend; het eerste boekjaar wordt afgesloten op dertig juni tweeduizend dertien.

4) met de jaarvergadering op de derde vrijdag van de maand december om twintig uur (20.00uur). Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizend dertien.

5) met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen.

Tot niet-statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap wordt aangesteld de heer VERLINDEN, Wirn, voornoemd.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00) euro voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer 6E28 7340 3398 9920 bij de KBC Bank, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 26 maart 2012 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

De vennootschap heeft tot doel:

Voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland, alle werkzaamheden met betrekking tot de ontwikkeling met bijhorende onderzoekingen, de analyse en controle van geneesmiddelen, desinfectantia, antiseptica, cosmetica, bestrijdingsmiddelen, dieetproducten en medische hulpmiddelen niet inbegrip van alle activiteiten nodig voor het bekomen van registraties, vergunningen en patenten voor genoemde producten, alsook de adviesverlening met betrekking tot deze activiteiten.

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

;~ " 1~ .i;alS'N hlx van l_Eal?1,F1 verf(lra¬ ^, I i?r'i it} ":f3rlh' F'rf i":l''I.ri i,i ." r= ir sr aE ¬ mv l lr'I+,Irri., nl'.7"', hri: q van pfr;ori;." r" . r

i:nCD~f;~ do le-1 I:  " ., r I;'s 'a ,. " tr,luna,toordlgen

i}^arn fs.--tnr;!" 1- "

~,x.;;" ;,.~n}. :t}" 27 MO 2012

*iaoeve~s*

Griffie

Onderneminrgsr" Benaming

Vfil l " Farma Service

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, overschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

Behoudens andersluidende overeenkomst, wordt het voorkeurrecht verbonden aan aandelen waarop een vruchtgebruik rust, uitgeoefend door de blote eigenaar en verwerft de vruchtgebruiker het vruchtgebruik op de zo verworven aandelen. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen; de aandelen die deze alleen verkrijgt, behoren hem toe in volle eigendom.

De overige rechten verbonden aan zulke aandelen, zullen door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend, behoudens andersluidend akkoord tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar of verzet door deze laatste. In geval van verzet is het stemrecht geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of tot na een rechterlijke uitspraak dienaangaande.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Elke vennoot kan op een algemene vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot; stemmen mogen niet per brief uitgebracht worden behoudens in het hierna bepaalde geval van schriftelijke besluitvorming.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op een correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vernield.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Het batig overschot van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplicht indien, om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Het overblijvend saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering eraan geeft. Geen uitkering mag echter geschieden indien, op datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen, met naleving van de wettelijke voorschriften terzake.

De vereffenaars zullen pas in functie treden nadat hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde Rechtbank van Koophandel moet worden goedgekeurd, wordt het nettoactief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate gestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding.

Door voornoemde zaakvoerders wordt hierbij volmacht gegeven aan "Boekhoudkantoor Heivers, Schellens en Partners BVBA" met zetel te Ranstsesteenweg 45A te 2520 Ranst, en aan "KMO CONSULT CVBA", met zetel te 2170 Merksem, Ringlaan 33/1, met macht tot indeplaatsstelling, om al het nodige te doen opdat de gegevens van de vennootschap zouden worden ingebracht in de Kruispuntbank der Ondernemingen en bij de B.T.W.-Administratie en opdat de vennootschap een identificatienummer zou worden toegekend door een

Ondernemingsloket in de zin van de wet van zestien januari tweeduizend en drie. De volmacht strekt zich ook uit tot alle andere formaliteiten dewelke verband houden met de oprichting.

Voor-

brot,ourtcn

aanh

Qelgïsr47

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL, enkel uitgereikt met het oog op de neerlegging ter griffie

DE NOTARIS, Isabelle MOSTAERT

Tegelijk hiermede neergelegd:

uitgifte van voormelde oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

r ::latat2 blz van Lw:: B vermr,lnr:r, R~ctn {qaawt en hc.)adar , eL, nclrsmrxrrrrrsn^, van de perse , vr.i

-,t:vr;ngrl ri~'2 '~.. .a zt~c , .r .I;" ~ri r" i'a" -3iïF'F}f,ri',~o{yrdr~ef?

13" û' - "

Coordonnées
FARMA SERVICE

Adresse
MINNEVELDSTRAAT 71 3070 KORTENBERG

Code postal : 3070
Localité : KORTENBERG
Commune : KORTENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande