FB CONSTRUCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FB CONSTRUCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 875.165.672

Publication

21/03/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
23/01/2013 : ME. - JAARREKENING 31.10.2012, GGK 31.12.2012, NGL 15.01.2013 13002-0014-018
03/12/2012
ÿþVoor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbla,

Madl9erd 11.1

Fieâil In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2 G NOV. 20

Griffie

I 11111111111111111111111111111 11111 MI! 1111 1111

" iais4eae"

12

Ondernemingsnr : 0875.165.672.

Benaming

(voluit) : SALIBBA CONSTRUCT

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1702 Groot-Bijgaarden, Oude R. Pelgrims de Bigardlaan, 26 (volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING NAAM - STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit de huidige notulen opgesteld door notaris Frederic CAUDRON, geassocieerd notaris in de bvba (burg.venn.) "Frederic Caudron& Tim Herzeel, geassocieerde notarissen", met zetel te Aalst-Erembodegem, Hogeweg, 3B, op 20 november 2012, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SALIBBA CONSTRUCT", met zetel te 1702 Groot-Bijgaarden, Oude R. Pelgrims de Bigardiaan 26, volgende beslissingen genomen heeft

1/Wijziging van de naam van de vennootschap

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "FB CONSTRUCT". Bijgevolg wordt artikel één van de statuten vervangen door volgende tekst :

"De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt: "FB CONSTRUCT".

2JWijziging van artikel 2 der statuten

De vergadering beslist artikel 2 der statuten te wijzigen om dit in overeenstemming te brengen met de huidige zetel van de vennootschap te 1702 Groot-Bijgaarden, Oude R. Pelgrims de Bigardlaan 26. Bijgevolg wordt de eerste zin van artikel 2 der statuten door volgende tekst vervangen :

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1702 Groot-Bijgaarden, Oude R. Pelgrims de Bigardlaan 26." 3a/Verslag

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder waarin de wijziging van het doel van de vennootschap op een omstandige wijze wordt verantwoord; aan dit verslag is een staat gehecht, die de actief- en passief toestand van de vennootschap samenvat, afgesloten per 30 september 2012. De enige vennoot erkent een kopij van deze documenten te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Een kopij van deze documenten zal aan huidige akte gehecht blijven.

3b/Wijziging van het doel van de vennootschap

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden; bijgevolg beslist zij om na de 8e alinea van artikel 3 der statuten volgende tekst toe te voegen:

"-De vennootschap heeft eveneens tot doel, het uitbaten van een restaurant, café en horeca, dit in de meest ruime zin van het woord."

4/ Wijziging van de afsluitingsdatum van het maatschappelijk boekjaar en de datum van de jaarvergadering

De vergadering beslist de afsluitingsdatum van het maatschappelijk boekjaar te wijzigen om dit vast te stellen op 30 oktober van elk jaar. Bijgevolg beslist zij de eerste zin van artikel 20 door volgende tekst te vervangen:

"Het maatschappelijk boekjaar begint op één november en eindigt op éénendertig oktober."

De vergadering beslist eveneens de datum van de jaarvergadering te wijzigen om deze vast te stellen op de eerste dinsdag van april te zeventien uur en artikel 15 van de statuten te wijzigen zoals hierna onder punt 5/ wordt uiteengezet.

Overgangsbepalingen

Het maatschappelijk boekjaar hetwelk een aanvang heeft genomen op één januari tweeduizend en twaalf zal afsluiten op éénendertig oktober tweeduizend en dertien, en de eerstvolgende jaarvergadering zal plaatsvinden op de eerste dinsdag van de maand april tweeduizend en veertien.

5/Aanvaarding Nederlandse tekst der statuten en aanpassing van de statuten aan het Wetboek van Vennootschappen

De vergadering beslist de Nederlandse tekst der statuten te aanvaarden en de statuten aan te passen aan voorgaande besluiten en aan de wet van zeven mei negentienhonderd negenennegentig, houdende invoering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

van het Wetboek van Vennootschappen. Bijgevolg beslist zij de hiernavolgende gecoördineerde tekst te aanvaarden (bij uittreksel...) :

, ARTIKEL 1. NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "FB CONSTRUCT".

ARTIKEL 2. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1702 Groot-Bijgaarden, Oude R. Pelgrims de Bigardiaan 26... ARTIKEL 3. DOEL

De vennootschap heeft tot doel

De algemene bouwaanneming, hetzij rechtstreeks, hetzij via uitbesteding.

Inclusief alle ruwbouwwerken, de voltooiing, de aan- en verkoop van bouwmaterialen, metselwerk, bekisting, wapening, beton, cement, herstelling van PVC kroonlijsten, het ontmossen van daken, plaatsing van steigers, reinigen en hervoegen in het algemeen en in het bijzonder van gevels, slopen van gebouwen en kunstwerpen, bouwbedrijf, herstel en onderhoud van wegen, aanneming van rioleringswerken, water en gas, het leggen van diverse kabels en leidingen, ontwikkelingswerken van speelpleinen, parken en tuinen, theaters en sportvelden, onderhoud van het bedrijfsgebouwen, plaatsing van hekkens, sloopwerken, pleisterwerken, het plaatsen van wanden op enigerlei wijze, schilderen en behangen, vochtbestrijding, bestrating- en asfalteringswerken, bedrijf in thermische en akoestische isolatie, productie van cementgrondstoffen, en productie van beton en cement.

-Voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle chapewerken, grondwerken, drainage, tegelwerken.

-Alle handelingen met betrekking tot de invoer, de aankoop, verkoop, groot- en kleinhandel, verhuur, hantering, verwerking, verpanding van een grondstof of eindproduct in rechtstreeks of onrechtstreeks verband op gebied van particuliere of industriële bouw.

-het verwezenlijken van aile operaties in rechtstreeks of onrechtstreeks verband welke betrekking hebben tot bouwwerken, sloopwerken, verbouwingswerken, renovatie en onderhoudswerkzaamheden in de bouwsector.

Het doel heeft eveneens betrekking op de aankoop, verkoop, vertegenwoordiging, bemiddeling met betrekking tot aile tegels, alle bouwmaterialen, en alle materialen die nodig zijn voor de uitoefening van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap heeft eveneens tot doel, voor eigen rekening, het beheer van onroerend goed, verkoop, ruil, aankoop, de onderaanneming in bouwwerken, verbouwingen, sloop, reconstructie, restauratie, rechtstreekse uitbating of in regie, het onderhoud, ontwikkeling, verfraaiing, huren, de leasing, beheer van al dan niet opgericht gebouwen, gemeubileerd of ongemeubileerd, de onderverdeling.

-De vennootschap heeft eveneens tot doel, het uitbaten van een restaurant, café en horeca, dit in de meest ruime zin van het woord.

Alsook aile commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met het maatschappelijk doel, of van aard de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Ze zal deel mogen nemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardige of aanverwant doel en dit door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook. ARTIKEL 4. DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering beraadslagend zoals inzake statutenwijzigingen.

De vennootschap wordt echter niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverkia-ring, het faillissement of het kennelijk onvermogen van de vennoot.

ARTIKEL 5. KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600e) en wordt vertegenwoordigd door zeshonderd aandelen (600), zonder aanduiding van nominale waarde die Ieder één/zeshonderdste (1/600e) van het maatschappelijk bezit vertegenwoordigen. De aandelen zijn volstort.

ARTIKEL 10. ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, natuurlijke of rechtspersonen, die worden benoemd door de algemene vergadering, en ten allen tijde door haar herroepbaar zijn.

De algemene vergadering van vennoten bepaalt de duur van het mandaat van de zaakvoerder(s) en de uitgebreidheid van zijn/hun machten, daarin begrepen de vertegenwoordigingsmacht.

ARTIKEL 11. MACHTEN VAN DE ZAAKVOERDER

De zaakvoerder of zaakvoerders kunnen alle handelingen verrichten die nodig of nuttig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doei van de vennootschap. Hij heeft/zij hebben binnen hun bevoegdheid alle handelingen die door de wet of door de statuten niet voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. Elke zaakvoerder kan hetzij, de directie. van de maatschappelijke zaken opdragen aan één of meer directeurs of gevolmachtigden, hetzij bijzondere machten toevertrouwen aan alle mandatarisssen. Elke zaakvoerder wordt gelast met het dagelijks bestuur van de vennootschap.

ARTIKEL 12. VERTEGENWOORDIGING - AKTEN EN RECHTSHANDELINGEN

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in aile akten daarin begrepen deze waarin een openbaar of ministerieel ambtenaar tussenkomt en In rechte, hetzij door de zaakvoerder, hetzij binnen de perken van een delegatie tot het dagelijks bestuur door de gedelegeerde of gedelegeerden tot dit bestuur die samen of afzonderlijk optreden. Zij is bovendien geldig vertegenwoordigd door bijzondere mandatarissen binnen de perken van hun mandaten.

 J Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

ARTIKEL 15. JAARVERGADERING

Er wordt elk jaar op de eerste dinsdag van de maand april te zeventien uur een algemene vergadering van vennoten gehouden. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering uitgesteld worden tot de eerste daaropvolgende werkdag...

ARTIKEL 20. MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één november en eindigt op éénendertig oktober...

ARTIKEL 21. VERDELING VAN DE WINSTEN

De jaarlijkse nettowinst van de vennootschap wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Op deze winst wordt vooreerst vijf procent vooraf genomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming houdt op verplichtend te zijn wanneer de reserve één tiende van het kapitaal heeft bereikt. Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld. Evenwel kan de algemene vergadering beslissen dat het geheel of een gedeelte van dit saldo zal besteed worden tot voorzorgsfondsen of tot een buitengewone reserve, opnieuw zal ingebracht worden of zal worden uitgekeerd onder vorm van eventuele tantièmes aan de zaakvoerder.

De betaling van dividenden gebeurt op de tijdstippen en op de plaatsen aangeduid door de zaakvoerder.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves, die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek Vennootschappen.

ARTIKEL 23. VERDELING

Vooraleer tot verdeling te kunnen overgaan dient de vereffenaar een verdelingsplan voor te leggen aan de rechtbank van koophandel, welke zich hiermee akkoord dient te verklaren.

Na betaling van aile schulden, lasten en vereffenings-kosten of consignatie der sommen daartoe gemaakt, zal het netto-actief worden verdeeld onder de vennoten. Indien de maatschappelijke aandelen niet allen volstort zijn in een gelijke verhouding zullen de vereffenaars vooraleer tot verdeling over te gaan het evenwicht herstellen tussen alle aandelen hetzij door bijkomende opvragingen van fondsen ten laste van maatschappelijke aandelen die onvoldoende werden volstort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld ten voordele van de aandelen die in een hogere verhouding werden volstort.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd : uitgifte, verslag van de zaakvoerder, balans.



B jEagen biij liëtBelgisch Staatsblad - 03/12/2012 - Annexes du Moniteur belge







Frede.ric ÇAUDRON, Tim HERZEEL

Q de~átè ~xa L vermet en : c o " 1 Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

Hogsweç~ ~'b - 9 2O Eremb0dsgem [ActiAbevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

TeL +32(0)53 21 11 05 - Fax +32(0)53 7Riiiió35Naam en handtekening

e-mail: info@ notariscaudron.t}o

17/10/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 05.06.2012, DPT 15.10.2012 12600-0032-019
17/08/2012
ÿþ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge M 0 WORD 11.1

après dépôt de l'acte au greffe

Mentionner sur ia dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

*ivaa~~9*

TRIBUNAL COMMERCE

CHARLEROI - ,

0 7 -08- 2012

Greffe

N° d'entreprise : 0875165672

Dénomination

(en entier) : SAL1BBA CONSTRUCT

(en abrégé) :

Forme juridique : SPRL

Siège : ROI ALBERT N°3 à 7180 SENEFFE

(adresse complète)

Obiet(s) de l'acte :changement d'adresse du siège social

L'assemblée générale extraordinaire du 1 108/ 2012 décide :

-L'assemblée Générale décide de transférer le siège social à l'adresse suivante:

rue OUDE R. PELGRIMS BIGARDLAAN N°26 à 1702 GROOT-BIJGAARDEN

BARONI FELICIANO

(Gérant)

26/06/2012
ÿþ MOD WORD 11.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

r

Réservé II II 11111111 MINI IIUhI

au *12112250*

Moniteur

belge



'TRIBUNAL COMMERCE

CHARLEROI - ENTRE 1. E

,t5-06- 2012

Greffe

N° d'entreprise : 0875165672

Dénomination

(en entier) : SALIBBA CONSTRUCT

(en abrégé) :

Forme juridique : SPRL

Siège : AVENUE LEOPOLD 1117134 PERONNES LEZ BINCHE

(adresse complète)

Obiet(s) de l'acte :Nommination d'un Gérant

L'assemblée générale extraordinaire du 21 mars 2012 décide:

- De nommer Mr BARONI FELICIANO (NN60052412760) au poste de gérant depuis le 21 mars 2012 avec un mandat gratuit, qui accpete le mandat.

-De confirmer Mr SALIBBA ROBERTO à son poste de gérant à titre de mandat gratuit qui accepte,

SALIBBA ROBERTO

(Gérant)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

26/06/2012
ÿþ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe MOD WORD 11.1

:ó IItlN~~NOAI~~II~~EI'i~~~R

" iziizase

TRIOUNAf. COMMERCE CHARLEROI - ENTRÉ ¬ F.

-1-.5 -05- 2012

Greffe

N° d'entreprise : 0875165672

Dénomination

(en entier) : SALIBBA CONSTRUCT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

(en abrégé) :

Forme juridique : SPRL

Siège : AVENUE LEOPOLD lil 7134 PERONNES LEZ BINCHE

(adresse complète)

Objet(s) de l'acte :Démission d'un Gérant et changement d'adresse du siège social

L'assemblée générale extraordinaire du 15 juin 2012 décide 7,

- D'accepter la démission de Mr SALIBBA ROBERTO de son poste de gérant et de lui donner décharge

complète de la gestion journalière.

- L'assemblée générale confirme à son poste de géran, à titre gratuit, Mr BARONI FELICIANO

NN 60052412760

-L'assemblée Générale décide de transférer le siège social à l'adresse suivante:.

rue Roi Albert 3 7180 SENEFFE

BARON' FELICIANO

(Gérant)

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

14/02/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 07.06.2011, DPT 04.02.2012 12029-0460-019
18/10/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 01.06.2010, DPT 12.10.2010 10577-0305-012
20/01/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 02.06.2009, DPT 31.12.2009 09917-0117-012
05/06/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2007, APP 03.06.2008, DPT 29.05.2009 09180-0075-011
12/09/2007 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2006, APP 05.06.2007, DPT 31.08.2007 07669-0211-014

Coordonnées
FB CONSTRUCT

Adresse
OUDE R.PELGRIMS DE BIGARDLAAN 26 1702 GROOT-BIJGAARDEN

Code postal : 1702
Localité : Groot-Bijgaarden
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande