FC SYSTEMS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FC SYSTEMS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 885.712.641

Publication

06/11/2012
ÿþ(PA I\ Mod Weid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111!1j1,1111111!1Ï11

2 4 OCT. 2.012. BRUSSEL

Griffie

Ondememingsnr : 0885.712.641

Benaming

(voluit) : FC Systems

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA in vereffening

Zetel : de Croixlaan 31 1910 Kampenhout

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de BVBA FC Systems in vereffening met zetel te 1910 Berg de Croixlaan 31 d.d. 5 september 2012, blijkt dat volgende: beslissingen met eenparigheid van stemmen genomen werden:

de vergadering besliste ontslag en kwijting te verlenen aan de heer Frans Cleuren over zijn mandaad als' vereffenaar en besliste de afrekening voor gesloten te verklaren

volgens het verdelingsplan, goedgekeurd door de algemene vergadering en toelaatbaar en gegrond verklaard door de Rechtbank van Koophandel te Brussel d.d. 25 september 2012 ter zitting van de 2de Kamer-Zaal A waar aanwezig en zetelden Mevr Leus, waarnemend voorzitter van de Rechtbank van Koophandel , Mevr Vander stichele en dhr Pauwels, rechters in handelszaken, dhr De Maesschalck, griffier, worden de aktiva verdeeld onder de vennoten a rato van hun aantal aandelen

de vennootschap heeft hierbij definitief opgehouden te bestaan.

de boeken en de bescheiden zullen worden neergelegd en gedurende een termijn van 5 jaar bewaard worden op volgend adres: de Croixlaan 31 te 1910 Berg

Tegelijk hierbij neergelegd:

-uitgifte beschikking Rechtbank van Koophandel wat het plan van verdeling betreft

-verslag algemene vergadering sluiting vereffening

Op de laatste ble. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

2-

Fran Ver

Cleuren enaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.05.2012, NGL 31.08.2012 12545-0123-007
06/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.05.2011, NGL 30.06.2011 11246-0083-007
13/05/2011
ÿþ Mod 2.0

Lutk B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IIlI llll 11111 11fl 11I ll Uh liii IIi ®3 MAIe 2011

" 110]2191'





Ondernemingsnr : 0885.712.641

Benaming

(voluit) : FC SYSTEMS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : de Croixlaan, 31, 1910 Kampenhout

Onderwerp akte : ONTBINDING EN IN VEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een proces verbaal opgesteld door notaris Katrien Devijver te Kampenhout, op 24 maart 2011, geregistreerd drie bladen nul verz. te Zaventem, op 28 maart 2011. Boek 51107 blad 60 vak 19. Ontvangen: vijfentwintig euro. De Ontvanger a.i. (get.) Anja Luckx WND EA Inspecteur, dat de buitengewone algemene vergadering van de BVBA "FC SYSTEMS", met zetel te 1910 Kampenhout, de Croixlaan, 31, opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Jean-François Coppin, te Kampenhout, op 13 december 2006, bekendgemaakt bij uittreksel in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 27 december daarna, onder nummer 06191831, met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen.

1)a. De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder de dato 1 maart 2011, met bijgevoegde staat van activa en passiva de dato 31 december 2010. Alle aanwezigen verklaren er genoegzaam kennis van te hebben.

b. Over deze staat werd door de heer Wera Michel, bedrijfsrevisor, een verslag uitgebracht op datum van 3 maart 2011.

Hierin wordt inzonderheid vermeld of de staat de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft. Zijn besluiten luiden letterlijk als volgt:

"In het kader van de procedure van vereffening voorzien in het wetboek van vennootschappen heeft de zaakvoerder van de BVBA FC SYSTEMS een boekhoudkundige staat, afgesloten op 31 december 2010 opgesteld, die een balanstotaal opgeeft van ¬ 143.977,29 en een netto-actief van ¬ 119.210,70. Vervolgens werden er extra-comptabele aanpassingen aan de balans doorgevoerd, ten einde te komen tot een waardering aan liquidatiewaarde. Dit heeft geleid tot een staat van activa en passiva die rekening houdt met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap en die een balanstotaal opgeeft van ¬ 134.308,68 en een netto-actief van ¬ 97.632,88

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Kortenberg, 3 maart 2011. (get.) Michel Wera bedrijfsrevisor."

Elke vennoot erkent volledige kennis te hebben van zowel gezegde verslagen als van de staat door er voordien een kopie van te hebben gekregen. Een exemplaar van deze verslagen zal worden neergelegd samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal op de griffie van de rechtbank van koophandel.

c. Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten tot deze ontbinding en in vereffeningstelling.

d. De buitengewone algemene vergadering besluit om de vennootschap vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf 24 maart 2011.

Il) a. Verlening van ontslag aan de zaakvoerder de heer Cleuren Frans. Hem wordt daarenboven kwijting verleend voor zijn beheer.

b. Aanstellen tot vereffenaar met individuele bevoegdheid van de heer Cleuren Frans, wonende te 3020 Herent, Brusselsesteenweg, 6 bus 24. De heer Cleuren Frans, heeft deze opdracht aanvaard. In verband met de vergoeding van de vereffenaar beslist de vergadering dat hij zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen

III)a. De vereffenaar heeft de meest uitgebreide bevoegdheid bij het uitoefenen van zijn mandaat, meer bepaald kan hij aile rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen voorzien worden.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, aan alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

" º%/oor-béhouden

aan het

Belgisch Staatsblad

schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar zijn 'oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Alle stukken uitgaande van een ontbonden vennootschap vermelden dat zij in vereffening is. Iedere wijziging van de naam van de vennootschap in vereffening is verboden. Een beslissing tot verplaatsing van de zetel van zulk een vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie door de bevoegde rechtbank van koophandel.

b. De ondergetekende notaris deelt mee dat de vereffenaar pas in functie treedt nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn benoeming.

De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaar alle waarborgen van rechtschapenheid biedt. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld zou hebben tussen zijn benoeming door huidige algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

c. In de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar zendt de vereffenaar overeenkomstig het nieuwe artikel 189 bis van het Wetboek van Vennootschappen een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Die omstandige staat, die onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen vermeldt, en die wat nog moet worden vereffend aangeeft, wordt bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

d. De ondergetekende notaris deelt mee dat, zo de vereffening niet in één boekjaar kan beëindigd worden, elk jaar de vereffenaar een jaarrekening moet opmaken volgens de regels die op de vennootschap van toepassing waren voor haar ontbinding. Tevens dient zij volgens artikel 193 van het Wetboek der Vennootschappen aan de algemene vergadering van de vennoten de jaarrekening voor te leggen met vermelding van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid.

e. De vereffenaar draagt zorg voor een gelijke behandeling van de schuldeisers. Hij verdeelt onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Hij overhandigt hun de goederen die hij voor nadere verdeling heeft overgehouden.

Overeenkomstig het eveneens nieuwe artikel 190, §1 van het Wetboek van Vennootschappen legt de vereffenaar, vooraleer de vereffening wordt afgesloten, het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

Na afloop van de vereffening brengt de vereffenaar aan de algemene vergadering verslag uit over het gebruik van de waarden van de vennootschap en legt haar de rekeningen met de stukken tot staving voor.

f. Onderhavige ontbinding en in vereffeningstelling zal worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek der Vennootschappen, samen met een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel.

g. De vereffenaar is aansprakelijk voor de fouten in het kader van zijn opdracht volgens artikel 192 van het Wetboek der Vennootschappen. Hij kan hiervoor een aansprakelijkheidsverzekering aangaan.

IV) Teneinde het verzoekschrift tot homologatie van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de bevoegde rechtbank van koophandel en hiertoe alle nodige formaliteiten te vervullen, wordt bijzondere volmacht gegeven aan de vereffenaar, de heer Cleuren Frans, voornoemd.

V) Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank der ondernemingen, alsook bij de

diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, wordt volmacht gegeven aan de heer Roger Verbiest,

wonende te 1910 Berg, Kerkhoflaan, 28.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

(Get) Katrien Devijver

Notaris

Tegelijk hiermede neergelegd: uitgifte akte ontbinding en in vereffeningstelling, verslag zaakvoerder en verslag bedrijfsrevisor, verzoekschrift tot homologatie en bevestiging benoeming door de rechtbank.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2011 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.05.2009, NGL 10.09.2009 09756-0222-008
12/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 15.05.2008, NGL 05.06.2008 08197-0158-008

Coordonnées
FC SYSTEMS

Adresse
DE CROIXLAAN 31 1910 KAMPENHOUT

Code postal : 1910
Localité : KAMPENHOUT
Commune : KAMPENHOUT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande