FENIGO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : FENIGO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 892.410.490

Publication

16/11/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie de'

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 0 3 NOV, 2011 DE GRIFFIER,

Griffie

*11172182*

V beh

aa

Bel stat

Ondernemingsnr : 0892.410.490

Benaming

(voluit) : FENIGO

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Processieweg 42, 3300 Tienen

Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING

Er blijkt uit het proces-verbaal d.d. 02/11/2011, dat een buitengewone algemene vergadering is, bijeengekomen van de aandeelhouders van de VOF FENIGO, in vereffening, met zetel te 3300 Tienen, Processieweg (Hak) 42, die met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

de vergadering had kennis genomen van o.m de beslissingen die genomen werden bij beschikking in de Raadkamer van de Rechtbank van Koophandel te Leuven de dato 04/10/2011 (bevestigend de aanstelling van de Heer Bram VANOIRBEEK tot vereffenaar van de vennootschap) en bij beschikking in de raadkamer van de Rechtbank van Koophandel te Leuven de dato 31/10/2011 (goedkeurend het plan voor de verdeling van de. activa onder de schuldeisers.)

1. De vereffenaar heeft aan de vergadering kennis gegeven van zijn verslag en de bewijsstukken betreffende de vereffening, inbegrepen zijn plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers. Na inzage en kennisname van voormeld verslag en stukken besliste de algemene vergadering tot' aanvaarding en goedkeuring van de rekeningen van de vereffenaar.

2. Vervolgens besliste de vergadering ontslag en kwijting te verlenen aan de Heer Bram VANOIRBEEK over zijn mandaat van vereffenaar. De vergadering besliste de afrekening voor gesloten te verklaren.

3. De vergadering stelde vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende een termijn van vijf jaar bewaard worden op volgend adres:

Processieweg (Hak) 42, 3300 Tienen.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte beschikking rechtbank betreffende akkoord met plan van verdeling

- proces-verbaal sluiting vereffening

Bram Vanoirbeek

Vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
FENIGO

Adresse
PROCESSIEWEG 42 3300 TIENEN

Code postal : 3300
Localité : TIENEN
Commune : TIENEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande