FEVAK DAK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FEVAK DAK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 525.970.820

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 26.06.2014 14212-0221-010
23/04/2013
ÿþk , 1

mod 11.1





ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





VI Neergelegd ter griffie der Rechtbank ven Koophandel te Leuven, de 1 2 kr&I. 2.1313 DE GRIFFIER,

beh. aai Bel

Staa

Griffie



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0: .i.e. 9 -70 .f20 .

ii

Benaming (voluit) :FEVAK DAK

i. Rechtsvorm; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Truidensesteenweg 52 bus A

3440 Zoutleeuw

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

ii Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard lndekeu te Zoutleeuw op 10 april 2013, dat een besloten ii vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, door

1) De heer VANMARSENILLE Denis Jean, geboren te Waasmont op 5 januari 1947, uit de echt; gescheiden, wonende te 3440 Zoutleeuw, Sint-Truidensesteenweg 52 ,

2) De heer VANMARSENILLE Kenneth Ghislain, geboren te Sint-Truiden op 20april 1983, ongehuwd,; 1

wonende te 3440 Zoutleeuw, Sint-Truidensesteenweg 52 bus A.

ji -onder de naam "FEVAK DAK" en waarvan de statuten ais volgt luiden :

-zetel : te 3440 Zoutleeuw, Sint-Truidensesteenweg 52 bus A;

ij Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan,: :? mits inachtneming van de taalwetgeving. -kapitaal :Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttien duizend zeshonderd euroi ;; (18.600,00 EUR). Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, op naam, zonder nominale waarde,: die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt ais volgt in geld ingeschreven:

- door voornoemde heer VANMARSENILLE Denis, ten befope van zes (6) aandelen;

- door voornoemde heer VANMARSENILLE Kenneth, ten belope van vierennegentig (94) aandelen.

totaal; honderd (100) aandelen

Ondergetekende notaris bevestigt dat een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6200,00 EUR) (voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen): gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE33 0688 9710 6446 bij Belfius Bank, zoals blijkt uit: een door voormelde financiële instelling op 8 april 2013 afgeleverd bankattest, dat aan de notaris werd; overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

II De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is:

ten belope van één/derde.

-duur : De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken op datum van heden.

a -doel : De vennootschap heeft tot doel:

- het verrichten van dakwerken inde breedste zin van het woord zowel voor eigen rekening als voor rekening

van derden

- Het uitvoeren van food, zink en koperwerken alsook bekistingswerken

?: - het waterdicht maken van bouwwerken

- het bouwen van stellingen

- invoegen van gevels, reinigen van gevels

:! - uitvoeren van klusjeswerken

- kleinhandel in bouwmaterialen

-Algemene activiteiten :

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en

vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in

rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren , onder

om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de ruimste zin, alle

;; handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin,

met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen,

(verkort) :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

,

lioo behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies,

Het ontwikkelen, kopen,verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in handel.

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

-Bijzondere bepalingen ;

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende,roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van het maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

-algemene vergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand juni om veertien (14.00) uur. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en veertien. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Etke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dal zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene vergadering van vennoten kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

-bestuur :De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzonderè volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. 'Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

-comr-nissaris--: geen-benoemd;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

moa 11.1

-boekjaar :Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Het eerste' boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2013,

-winstverdeling en vereffeningssaldo :Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst,

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Benoeming van een niet-statutair zaakvoerders

enige oprichter - mandaat van onbepaalde duur

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

1) De heer VANMARSENILLE Denis Jean, voornoemd, wonende te 3440 Zoutleeuw, Sint-Truidensesteenweg 52

2) De heer VANMARSENILLE Kenneth Ghislain, voornoemd, wonende te 3440 Zoutleeuw, Sint-TruiclensesteenWeg 52 bus A.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. -Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Meekers Accountants te 3800 Sint-Truiden, Luikersteenweg 57-59, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, uitsluitend bestemd voor inlassing in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermede neergelegd

- expeditie oprichtingsakte;

aanvraagformulier I in tweevoud;

Notaris Bernard Indekeu

te 3440-Zoutleeuw

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

loo Uehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

22/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 19.08.2016 16436-0386-014

Coordonnées
FEVAK DAK

Adresse
SINT-TRUIDENSESTEENWEG 52, BUS A 3440 ZOUTLEEUW

Code postal : 3440
Localité : ZOUTLEEUW
Commune : ZOUTLEEUW
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande