FEYAERTS IT CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FEYAERTS IT CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 534.477.225

Publication

27/05/2013
ÿþMod Wou111.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 5 MAI 2013

BRUSSEL

Griffie

©ndernemingsnr: o 53y 4f!(( j5

Benaming

(voluit) : Feyaerts IT Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1930 Nosse em, Mechelsesteenweg 482

(volledig adres) za,il

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor ondergetekende Meester Katrien Devijver, notaris te Kampenhout, op 26 april 2013, ter registratie blijkt dat de heer FEYAERTS Jeroen Chris Roger, rijksregisternummer 82.02.16-411.69 geboren te Leuven op 16 februari 1982, thans ongehuwd, wonende te 1930 Zaventem, Mechelsesteenweg 482.

1) Alleen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de maatschappelijke benaming "Feyaerts IT Consulting", met zetel te 1930 Zaventem (Nossegem),: Mechelsesteenweg 482,

2) De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, aile verrichtingen die, algemeen genomen, op één of andere wijze verband houden met:

-Het verlenen van alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties aan ondernemingen, instellingen en personen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van IT en fotografie.

-Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden;

-Het verlenen van financiële, administratieve, technische en consultieve bijstand aan ondernemingen en; instellingen.

-Draadgebonden en draadloze telecommunicatie, alsmede via satelliet.

-Het vervaardigen, herstellen en verhuren van elektronische onderdelen, printplaten, computers en, randapparatuur, kantoormachines, consumentenelectronica en meet-, controle- en navigatieapparatuur, -Reparatie van machines, elektrische apparatuur en optische apparatuur.

-Detailhandel in computers en randapparatuur, software, telecommunicatieapparatuur, audio- en videoapparatuur, fotografische en optische artikels en detailhandel via internet of postorderbedrijven. -Uitgeverijen van computerspellen en software.

-Ontwerpen en programmeren van computerprogramma's,

-Webhosting, webportalen, gegevensverwerking, grafisch design en aanverwante activiteiten.

-Beheer van computerfaciliteiten

De activiteiten voor aankoop en verkoop van onroerende goederen in eigen naam zijn toegestaan.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die, van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Binnen de wettelijke bepalingen, kan zij door middel van inbreng, overdracht, fusie, intekening, het nemen: van een deelname of onder elke andere vorm van investering in effecten of roerende rechten, van financiële tussenkomst of onder elke andere vorm, deelnemen in alle zaken, ondernemingen, samenwerkingen of vennootschappen met eenzelfde, analoog, gelijkaardig of samenhangend doel of met een doel dat de< ontwikkeling van zijn eigen onderneming kan bevorderen, haar van grondstoffen kan voorzien of de afname van haar producten en diensten kan vergemakkelijken,

3) De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur vanaf 26/04/2013.

4) Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 18.600 euro, verdeeld in 100 aandelen met elk een, fractiewaarde van één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal, voor het geheel onderschreven door de heer Feyaerts en volstort ten belope van 12.800 euro, door inbreng in speciën.

5) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer deelhebbende of niet deelhebbende zaakvoerders. De heer Feyaerts wordt voor de eerste maal ais niet-statutaire zaakvoerder benoemd, hetgeen hij aanvaardt. De duur van zijn ambt is onbeperkt,

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alle handelingen van bestuur en van beschikking te stellen in naam en voor rekening van de vennootschap.

Er werden geen commissarissen aangesteld.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

TRijlagenlji Tiet llelgisch Staatsblad - 27/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

6) Wet maatschappelijk boekjaar begint de eerste januari en eindigt op 31 december, en voorde eerste maal zal het boekjaar afgestoten worden op 31 december 2014.

7) De jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden in de zetel, op de eerste donderdag van de

° maand mei om 20 uur, en voor de eerste maal op 7 mei 2014.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

(Get.) Katrien Devijver

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd expeditie van de oprichtingsakte.

Bijlagenfflië `Belgisch Staatsblad- 291057/bi - Annexes du Moniteur belge

Voor-..eh4uden

aan het

Belgisch Staatsblad



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Coordonnées
FEYAERTS IT CONSULTING

Adresse
MECHELSESTEENWEG 482 1930 NOSSEGEM

Code postal : 1930
Localité : Nossegem
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande