FIDELFIN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FIDELFIN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.721.539

Publication

09/12/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

S A .1,1.11,111131111111111

~,.« 1,+irti;~.~~r~~ il L:y.,

,, " . - ,-" : - - -; - ~ ' = ~'~ i'ti.~ ~

L : i" 11 l.~' i1 _ " ..~ i e~.,'. » C 4, .

`' "`iáriffig+ _, ~! ~

i,~r , :7 ~ . t# .,"~~ ~ ..' .. + s~" 3 1v~~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemi ngsnr : 0843.721.539

Benaming

(voluit) : FIDELFIN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1820 Steenokkerzeel, Huinhovenstraat 15

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor Notaris Martine ROBBERECHTS, te Zaventem, op 24 november 2014, ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid FIDELFIN, met zetel te 1820 Steenokkerzeel, Huinhovenstraat 15, de volgende beslissingen heeft genomen:

Na kennisname van het verslag van de zaakvoerder, overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen, met in bijlage een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 30 september 2014, beslist de vergadering het doel van de vennootschap te wijzigen door vervanging van artikel 3 van de statuten door volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel:

- het verrichten van werkzaamheden van bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten overeenkomstig de wet van 22 maart 2006 betreffende de bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten en de distributie van financiële instrumenten of iedere latere rechtsnorm die ter vervanging van voormelde wet deze activiteiten zal reguleren;

- het verrichten van werkzaamheden van verzekeringsbemiddeling overeenkomstig de wet van 27 maart 1995 betreffende de verzekerings- en herverzekeringsbemiddeling en de distributie van verzekeringen of iedere latere rechtsnorm die ter vervanging van voormelde wet deze activiteiten zal reguleren."

Het is de vennootschap echter verboden om in eigen naam en voor eigen rekening daden te verrichten van bank, spaarkas of spaarbank en om in eigen naam en voor eigen rekening spaargelden aan te trekken, dit ailes conform de geldende Belgische en/of Europese richtlijnen van openbare orde.

" De vennootschap kan roerende en onroerende goederen verwerven die een rechtstreeks verband hebben met de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennootschap heeft tot doel de oprichting, de verwerving, het beheer, het verbouwen, de verkoop, alsook het verhuren van eigen onroerende goederen, De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen."

* De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder, met de mogelijkheid tot delegeren, om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

* De vergadering verleent bijzondere volmacht aan BVBA FIDULEX, te Zaventem evenals aan haar bedienden, aangestelden en om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Martine ROBBERECHTS

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering;

- de gecodrdineerde statuten;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/11/2012
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblac

Maf 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

fattiee

Griffie

11111111111111111111111111

*12190149*

Ondernemingsnr: 0843721539

Benaming

(voluit) : FIDELFIN

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1820 Steenokkerzeel, Huinhovenstraat 15

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid FIDELFIN, met zetel te 1820 Steenokkerzeel, Huinhovenstraat 15, gehouden voor Notaris Martine ROBBBERECHTS, te Zaventem op vierentwintig oktober tweeduizend en twaalf, ter registratie aangeboden,

BLIJKT HET VOLGENDE

De vergadering beslist het doel van de vennootschap opgenomen in artikel 3 van de statuten als volgt te wijzigen:

" De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair, adviseur of tussenpersoon het uitvoeren van alle mogelijke makelaarsverrichtingen met name op het vlak van verzekeringen, financieringen, persoonlijke en hypothecaire leningen, leasings, enz.

De vennootschap zal kunnen optreden als adviseur, kredietmakelaar en meer algemeen als tussenpersoon voor alle financiële en bancaire producten en verrichtingen.

Tegelijkertijd zal de vennootschap, in strikte naleving van de Belgische en internationale wetgevingen en reglementeringen, aile vormen van consultancy kunnen leveren op het vlak van diensten.

De vennootschap kan ook opleidingen geven en advies verlenen in de meest ruime zin van het woord: dit omvat onder meer het verlenen van adviezen en hulp aan particulieren, organisaties, het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van verzekeringen, financiële en bancaire producten.

Algemeen genomen heeft de vennootschap tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle mogelijke soorten industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerend verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderwerp, de studie, de coördinatie, de expertise, het beheer en de zaakvoering van alle roerende goederen.

Zowel in België als in het buitenland mag zij deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, overdracht, participatie, inschrijving of op elke andere manier in alle bestaande of op te richten vennootschappen en in aile industriële, financiële of commerciële ondernemingen en verrichtingen die, geheel of gedeeltelijk, op eenzelfde of vergelijkbaar doel als het hare afgestemd zijn of doe er de ontwikkeling van kunnen bevorderen.

De vennootschap mag aile daden stellen, aile transacties en ondernemingen uitvoeren, alle roerende en onroerende, civiele of industriële, financiële of commerciële verrichtingen doen die, rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of met een onderdeel ervan of die kunnen bijdragen tot het vergemakkelijken, begunstigen of ontwikkelen van haar nijverheid of handel.

De vennootschap mag eveneens -- zonder enige uitzondering - onroerende goederen kopen, verkopen, huren, verhuren, verbouwen en ter beschikking stellen voor eigen beheer dan wel voor derden.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, onder meer door haar eigen goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Voornoemde opsomming is slechts exemplatief en niet limitatief."

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Martine ROBBERECHTS

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering;

- de gecoordineerde statuten

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen b'rj-bet-BelgiselrStaatsblaá =25f1-1i2012 - AAmnexes- bélgë

29/02/2012
ÿþ Mad 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'I 6 FEV.

BRUSSEL

Griffie

UII1 i~si~ iii~u~imiiwi iur

<12047115*

V beh

aa

Be Staff

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

DAT:

1) ER DOOR

De heer SCHULZE Steven, gebaren te Vilvoorde op veertien juni negentienhonderd zevenenzeventig,

wonende te 1820 Steenokkerzeel, Huinhovenstraat 15

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht.

2) NAAM : FIDELFIN

3) ZETEL: te 1820 Steenokkerzeel, Huinhovenstraat 15

4) DOEL

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair, adviseur of tussenpersoon het uitvoeren van alle mogelijke makelaarsverrichtingen met name op het vlak van verzekeringen, financieringen, persoonlijke en hypothecaire leningen, leasings, enz.

De vennootschap zal kunnen optreden als adviseur, kredietmakelaar en meer algemeen als tussenpersoon voor alle financiële en bancaire producten en verrichtingen.

De vennootschap zal eveneens kunnen optreden als tussenpersoon op het vlak van beleggingen en het aantrekken van spaargelden.

Tegelijkertijd zal de vennootschap, in strikte naleving van de Belgische en internationale wetgevingen en reglementeringen, alle vormen van consultancy kunnen leveren op het vlak van diensten.

De vennootschap kan ook opleidingen geven en advies verlenen in de meest ruime zin van het woord: dit omvat onder meér.-het verlenen van adviezen en hulp aan particulieren, organisaties, het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van verzekeringen, financiële en bancaire producten.

Algemeen genomen heeft de vennootschap tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle mogelijke soorten industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerend verrichtingen die, rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderwerp, de studie, de coördinatie, de expertise, het beheer en de zaakvoering van alle roerende goederen.

Zowel in België als in het buitenland mag zij deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, overdracht, participatie, inschrijving of op elke andere manier in alle bestaande of op te richten vennootschappen en in alle industriële, financiële of commerciële ondernemingen en verrichtingen die, geheel of gedeeltelijk, op eenzelfde of vergelijkbaar doel als het hare afgestemd zijn of doe er de ontwikkeling van kunnen bevorderen.

De vennootschap mag alle daden stellen, aile transacties en ondernemingen uitvoeren, alle roerende en onroerende, civiele of " industriële, financiële of commerciële verrichtingen doen die, rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of met een onderdeel ervan of die kunnen bijdragen tot het vergemakkelijken, begunstigen of ontwikkelen van haar nijverheid of handel,

De vennootschap mag eveneens  zonder enige uitzondering  onroerende goederen kopen, verkopen, huren, verhuren, verbouwen en ter beschikking stellen voor eigen beheer dan wel voor derden.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, onder meer door haar eigen goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Voomoemde opsomming is slechts exemplatief en niet limitatief.

De algemene vergadering van de aandeelhouders, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist

'^`-109,r_ste_wJJ Lngen_aan_ele statuten,.kan_ditclgnfuitleggen,_verktareneo_uitbreicleo,

q?p de laatste blz. van Luik B v melden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsars a ecf3(2.1 5 32

Benaming

(voluit) : FIDELFIN

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1820 Steenokkerzeel, Huinhovenstraat 15

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Martine ROBBERECHTS, te Zaventem, op 6 febrauri 2012, ter registratie aangeboden, wat volgt :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

' 5J DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur,

6) KAPITAALAANDELEN ; Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (98.600,00 EUR), vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het is onderschreven en volstort ten belope van twee/derde door inbreng in speciën, als volgt

De heer Steven SCHULZE, voornoemd, brengt in, in speciën TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (12.400,00 EUR) onderschereven ten belope van 100 aandelen.

7) BESTUUR De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt niet de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

oor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar Bast te stellen,

Werd benoemd tot gewone zaakvoerders voor onbepaalde duur :

1)de heer SCHULZE Steven, voornoemd

8) BESTUURSBEVOEGDHEID : Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig

zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college der zaakvoerders, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is,

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigende leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders, Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college,

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

9) BOEKJAAR : Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december van dat zelfde jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op heden en zal gesloten worden op eenendertig december tweeduizend dertien.

10) ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering zal gehouden worden de derde vrijdag van de maand april van elk jaar om negentien uur (19.00u) op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in 2014.

11) WINSTVERDELING : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

12) ONTBINDING EN VEREFFENING : Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken,

De vereffenaars zullen pas ln functie treden nadat hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Na aanzuivering van aile kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde Rechtbank van Koophandel moet worden goedgekeurd, wordt het netto-actief verdeeld onder de vennoten.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te do

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Martine ROBBERECHTS Zaventem

~+ r

//~lS

`Cr



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.08.2015, NGL 20.08.2015 15446-0015-010

Coordonnées
FIDELFIN

Adresse
HUINHOVENSTRAAT 15 1820 STEENOKKERZEEL

Code postal : 1820
Localité : STEENOKKERZEEL
Commune : STEENOKKERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande