FIDUVER & PARTNERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FIDUVER & PARTNERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 895.694.733

Publication

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.05.2013, NGL 05.08.2013 13394-0005-010
23/01/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

11111111111111111111311111 i

fiee oe!e c tër ghr1ie Oei

Redt-tank van Koophvnne,

te Leuven, de JAN, 203

DE GRIFFIER,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Uit een proces verbaal van buitengewone algemene vergadering opgesteld voor notaris Toon Bieseman te Grimbergen op 20 december 2012, ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering ondermeer volgende beslissingen heeft genomen :

1) De algemene vergadering beslist de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen in "FIDUVER & PARTNERS".

2) De algemene vergadering beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 1800 Vilvoorde, Mechelsesteenweg 311.

3) A. De algemene vergadering beslist 1) de heer Tanguy DE PREST, nationaal nummer 700814-343.84, wonende te 3080 Tervuren, Felix Timmermanslaan 6, en 2) de heer Jean-François BERLEUR, nationaal', nummer 710612-407.87, wonende te 3080 Tervuren, Robert Schuitenlaan 36 te ontslaan uit hun functie van zaakvoerder van de vennootschap.

Er wordt hen decharge verleend omtrent de uitoefening van hun mandaat onder voorbehoud van goedkeuring van de jaarrekening.

B. De algemene vergadering beslist het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee (2) en tot die functie te benoemen voor een onbepaalde duur :

1. de heer Eric ELAUT, wonende te 1800 Vilvoorde, Schapulierdreef 14/0002

2. de heer Erwin MANNAERTS, wonende te 1981 Hofstade, Nieuwsstraat 4

Alle voornoemde zaakvoerders verklaren hun mandaat te aanvaarden.

Het mandaat van bestuurder is bezoldigd.

4) De algemene vergadering ontslaat de voorzitter ervan lezing te geven van het verslag van de zaakvoerders dat de verantwoording bevat van de wijziging van het maatschappelijk doel en van de samenvattende staat over de actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten per 30 september 2012.

5) De algemene vergadering beslist het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen door de

bestaande tekst in artikel 3 van de statuten te vervangen door de volgende

De vennootschap heeft overeenkomstig de artikelen 48 en 49 van de wet van tweeëntwintig april

negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen tot doel de diensten

te verlenen die behoren tot de functie van stagiair-accountant

1° de organisatie van boekhoudingsdiensten en raadgeving daaromtrent;

2° het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van

rekeningen;

3° het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm;

4° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

5° het bijstaan van belastingplichtingen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

6° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het

doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet of de

uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor de functie van

stagiair-accountant.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr Benaming 0895.694.733

(voluit) : NATURE CONCEPTS

(verkort) : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Rechtsvorm : 3080 Tervuren, Felix Timmermanslaan 6

Zetel : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE BENAMING - VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL  ONTSLAG, BENOEMING ZAAKVOERDERS  WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK DOEL - WIJZIGING AARD - AANPASSING STATUTEN

(volledig adres)

Onderwerp akte :







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen voor zover die verenigbaar is met de hoedanigheid van stagiair-accountant;

6) De algemene vergadering beslist de aard van de vennootschap om te vormen van een handelsvennootschap in een burgerlijke vennootschap.

7) De algemene vergadering beslist de statuten aan te passen aan de hierboven genomen beslissingen.

De artikelen der statuten worden volledig herschreven en hernummerd zodat de tekst der statuten voortaan in zijn totaliteit als volgt luidt :

NAAM

De burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft ais naam °FIDUVER & PARTNERS".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1800 Vilvoorde, Mechelsesteenweg 311.

Hij mag naar een andere plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag bovendien bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder bestuurlijke zetels, agentschappen, bijhuizen en kantoren oprichten, zelfs in het buitenland.

DOEL

De vennootschap heeft overeenkomstig de artikelen 48 en 49 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen tot doel de diensten te verlenen die behoren tot de functie van stagiair-accountant :

1° de organisatie van boekhoudingsdiensten en raadgeving daaromtrent;

2° het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van rekeningen;

3° het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm;

4° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

5° het bijstaan van belastingplichtingen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

6° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor de functie van stagiair-accountant.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen voor zover die verenigbaar is met de hoedanigheid van stagiair-accountant;

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op E 18.550,00, vertegenwoordigd door 1.000 aandelen zonder nominale waarde, die elk 1/1.000ste van het kapitaal vertegenwoordigen en volgestort ten belope van E 6.200,00,

De meerderheid van de aandelen moet in het bezit zijn van accountants en belastingconsulenten, of stagairs-accountants die lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten. Beide hoedanigheden moeten verenigd zijn. Een minderheid van de aandelen mag in het bezit zijn van personen die in het buitenland een hoedanigheid bezitten die als gelijkwaardig met die van accountant of Belastingconsulent wordt erkend.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, benoemd door de algemene vergadering voor onbepaalde duur, behoudens andersluidend beding, en door haar steeds herroepbaar.

De meerderheid van de zaakvoerders, al dan niet vennoot, moet de hoedanigheid hebben van stagairs-accountant, accountant en/of belastingconsulent en moet lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingsconsulenten. Een minderheid van de zaakvoerders, al dan niet vennoot, mogen personen zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezitten die als gelijkwaardig met die van accountant of Belastingconsulent wordt erkend.

Wanneer slechts één zaakvoerder benoemd wordt, dan moet deze de hoedanigheid van stagair-accountant, Wanneer er meerdere zaakvoerders benoemd worden, dan moet minstens één de hoedanigheid van stagair-acccuntant,

BEVOEGDHEID

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) de meest ruime bevoegdheid tot het stellen of toelaten van elke handeling die nodig of dienstig Is voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, mits naleving van de bijzondere bepalingen betreffende het genieten van de hoedanigheid en het voeren van de titel van stagair-accountant, accountant en/of belastingsconsulent, zoals voorzien door de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig en haar uitvoeringsbesluiten, en behoudens deze die door de wet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder(s) die de hoedanigheid van stagair accountant, of accountant niet heeft (hebben), mag (mogen) geen enkele handeling stellen of beslissing nemen, die direct of indirect, een inmenging zou betekenen

v .

in de uitoefening van het beroep en de opdrachten van de accountant, zoals vermeld in artikel 34 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig.

De zaakvoerders(s) kan (kunnen) volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, alleen of gezamenlijk optredend, binnen de beperkingen van hun professionele bevoegdheid en onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen betreffende het voeren van de titel en de uitoefening van het beroep van stagair-accountant, accountant en/of belastingsconsulent.

De personen aan wie een volmacht werd toevertrouwd en die persoonlijk geen lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingsconsulenten, kunnen geen handelingen stellen of beslissingen nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van accountant of met het voeren van de titel va accountant en/of belastingsconsulent.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en zowel in rechte als eiser of als verweerder.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op derde zaterdag van de maand mei om 18u00 uur. Indien deze dag een feestdag is wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De zaakvoerder is verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen telkens de maatschappelijke belangen van de vennootschap dit vereisen of wanneer de vennoten, welke samen minstens éénfvijfde der aandelen bezitten, erom verzoeken.

Iedere algemene vergadering zal gehouden worden in de zetel der vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproepingsbrieven,

Oproepingsbrieven zijn niet vereist als alle vennoten er mee instemmen te vergaderen.

De algemene vergadering beraadslaagt volgens de bepalingen van de artikelen 63, 252, 302 en volgende, 316 en volgende, 321 en volgende en 266 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen,

Behalve de uitzonderingen voorzien door de wet of door onderhavige statuten worden de besluiten van de algemene vergadering genomen bij meerderheid van stemmen.

De aandeelhouders kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

leder vennoot mag op de vergadering zelf stemmen of zich laten vertegenwoordigen door een ander vennoot,

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

WINSTDELING

Het resultaat wordt als volgt verdeeld :

a. minstens vijf ten honderd is bestemd voor de wettelijke reserve ; deze storting is niet meer verplichtend wanneer voornoemd reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt ;

b. het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er de bestemming van bepaalt. VEREFFENING

Na aanzuivering van alle schulden en lasten en van de vereffeningskosten of consignatie die voor deze regelingen werd gedaan, wordt het netto aktief, onder alle aandelen gelijkelijk verdeeld, mits deze laatsten allen in dezelfde mate volgestort zijn.

8) De algemene vergadering beslist een bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling te verlenen aan de naamloze vennootschap FIDUVER & PARTNERS, met kantoren te 1800 Vilvoorde, Mechelsesteenweg 311, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de diensten van het ondernemingsloket, de kruispuntbank, de administratie van het handelsregister of het register der burgerlijke vennootschappen en de kamer van ambachten en neringen teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR EENSLUIDENDE ANALYTISCH UITTREKSEL

Toon Bieseman, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd uitgifte, lijst vennootschapsakten en gecoordineerde tekst der statuten, verslag zaakvoerder en staat van actief en passief

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

21/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.05.2012, NGL 13.08.2012 12413-0058-008
08/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.05.2011, NGL 25.08.2011 11513-0158-008
31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.05.2010, NGL 24.08.2010 10446-0472-008
31/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 16.05.2009, NGL 25.08.2009 09641-0054-008
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.05.2016, NGL 29.08.2016 16521-0164-014

Coordonnées
FIDUVER & PARTNERS

Adresse
MECHELSESTEENWEG 311 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande