FIEKE'S POEZENHUISJE

Association sans but lucratif


Dénomination : FIEKE'S POEZENHUISJE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 554.776.751

Publication

07/07/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOP 2,2

Onderneraingsnr y. 7 c: 7 5 4

Benaming

(voluit) : Fieke's Poezenhuisje

(afgekort) Fieke's Poezenhuisje

Rechtsvorm Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel A. Vaucampslaan 134

1654 Beersel (Huizingen)

België

Onderwerp akte: Oprichting

OPRICHTINGSSTATUTEN VZW FIEKE'S POEZENHUISJE

ARTIKELl. DE VERENIGING

§1. De VZW draagt de naam Fieke's Poezenhuisje

§2. Deze naam moet voorkomen in aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vereniging, onmiddellijk voorafgaan of gevolgd door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk" of door de afkorting "VZW", met nauwkeurige aanwijzing van de zetel

§3. De zetel van de VZW is gevestigd op de A.Vaucampsiaan 134, 1654 Huizingen, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Brussel, Binnen het werkingsgebied kan de maatschappelijke zetel verplaatst worden bij beslissing van de algemene vergadering..

§4. De werking van de vereniging richt zich vooral op de fusiegemeenten waarin de werkende leden- woonachtig zijn z o.a. Huizingen, Halle, Sint-Pieters-Leeuw, Ruisbroek, Ternat, Affligern, Roosdaal, Aalst, Dendermonde, Leuven, Zij kan evenwel ook daarbuiten activiteiten ontplooien indien dit wenselijk is voor de vervulling van het maatschappelijk doel,

§5. De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur, op 26 februari 2014«

ARTIKEL 2, DOELSTELLINGEN EN ACTIVITEITEN

§t De vereniging zet zich in voor het welzijn van zwerfkatten en zwerfhonden, verwaarloosde en achtergelaten katten en honden. Fieke's Poezenhuisje stelt zich tot doel het aantal zwerfkatten en zwerfhonden in Vlaanderen te verminderen door,

Het dieNnendelijk vangen van zwerfkatten en zwerfhanden, verwaarloosde en achtergelaten katten en honden en hun eventuele kittens en puppy's, Verzorging, sterilisatie/castratie en plaatsing bij opvanggezinnen of herplaatsing op de vangplaats.

Particuliere katten- en hondeneigenaars te sensibiliseren om hun katten en honden te laten steriliseren/castreren om het aantal ongewenste geboren kittens en puppy's te verminderen.

§2 Fieke's Poezenhuisje is een groep van afzonderlijke, zelfstandige opvanggezinnen die gedumpte en gevonden katten en honden opvangen, ze laten bekomen en gezond worden, dan laten zij ze steriliseren/castreren en zoeken er een nieuwe, goede thuis voor.

§3. De vereniging wit dit doel verwezenlijken, onder meer door:

Het oprichten van of meewerken aan thematische netwerken, platformen en samenwerkingsverbanden.

Samenwerking met andere milieuverenigingen en koepels op plaatselijke, provinciaal en Vlaams niveau. §4, De vereniging kan met aile wettelijke middelen de nuttige initiatieven nemen, steunen en coordineren onder meer door

het vertegenwoordigen in rechte en in feite van zijn leden, overal waar het belang van leefmilieu dit wenselijk en noodzakelijk maken,

de deelname aan de werking van advies- en overlegorganen,

Op de lact,elb B verrnelde,n Rcct D 'rioedé,nighen> OIE in',,,Inimenterende noie,ns, 1 .1c.1.211 d r_

bc" -v,--zqd rachis.peTaor.in tan aan,iren van derden 4: uerte.gefirrnrcficuri E;(1 'rr 11MP', ninq

te maken kopie

e

eiPeeit

»Ni 2014

ter grefie vQt? cie Neciellencistalige reohtberik ken koopliendel i9rtissel

heet

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

na neerlegging ter griffie van de akte





*14130934*

Z

Voorbehouden earl het Belgisch Staatsblad

Luik E - vervorg MOD 2.2

rechtstreekse tussenkomsten bij officiële instanties en particulieren,

het realiseren van projecten en campagnes en het uitwerken van studies en publicaties,

het voeren van perscampagnes,

het organiseren van of meewerken aan openbare manifestaties,

de vrijwaring van het doel langs gerechtelijke weg,

" het informeren en sensibiliseren van het brede publiek of van specifieke doelgroepen.

§5. Daarnaast kan de vereniging aile (types) rechtshandelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van voorgemelde ideële niet-winstgevende doelstellingen, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten te allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de ideële niet-winstgevende doelstellingen. Zij mag tevens hiertoe aile roerende goederen of onroerende goederen verwerven, behouden en van de hand doen in welke vorm dan ook. (eigendom, naakte eigendom, vruchtgebruik, gebruikte bede, bruikleen, bezit...).

ARTIKEL 3. LIDMAATSCHAP

Sectie 1, Werkende leden

§1. Er zijn minstens 3 werkende leden met aile rechten zoals omschreven voor de leden in de Verenigingen en Stichtingenwet van 2 mei 2002 en 16 januari 2003, afgekort V&S-wet,

§2. De volgende oprichters zijn de eerste werkende leden:

" Beschuyt Stephanie, bediende, A.Vaucampslaan 134,1654 Huizingen

" Clerick Annick, invalide, Bosstraat 38, 1742 Sint-Katharina-Lombeek

" De Beys Pascal, arbeider, Kerkstraat 64, 1740 Terne.

§3. Daarnaast kan iedere natuurlijke persoon zich kandidaat stellen als werkend !id op voorwaarde dat hij of zij de doeleinden zoals omschreven in artikel 2 genegen is.

Er wordt een proefperiode voorzien van 30 dagen met uitstel van lidgeld. Het lidgeld wordt na de proefperiode betaald.

§4. De kandidaat-leden richten hun kandidaatstelling aan de voorzitter van de Raad van Bestuur.

§5. De algemene Vergadering zal, op voorhand van de Raad van Bestuur, beslissen over de aanvaarding van de kandidaat als werkend lid op haar eerstvolgende vergadering. Op deze vergadering dienen minstens de helft van de leden van de Algemene Vergadering aanwezig zijn, De beslissing wordt genomen met een meerderheid van de stemmen van de aanwezige werkende leden.

§6. De Algemene Vergadering kan discretionair en zonder verdere motivatie beslissen dat een kandidaat niet wordt aanvaard als werkend lid.

§7. Werkende leden hebben aile rechten en verplichtingen die in de V&S-wet, deze statuten en in het Huishoudelijk Reglement worden beschreven, Zij betalen een lidmaatschap bijdrage die jaarlijks zal worden vastgelegd door de Algemene Vergadering en die maximum 50 euro zal bedragen,

Sectie Z Ontslag

§1. Werkende leden kunnen zich op elk ogenblik uit de VZW terugtrekken door een formeel schrijven te richten aan de Voorzitter van het Bestuur. Het ontslag zal met onmiddellijke ingang bij ontvangst van dit schrijven ingaan, De Raad van Bestuur brengt de Algemene Vergadering op de hoogte bij de eerstvolgende vergadering.. Sectie 3. Opschorting van Werkende Leden

§1. Het lidmaatschap van werkende leden die hun lidmaatschapsbijdrage voor het lopende jaar binnen de door de Raad van Bestuur bepaalde termijn niet betalen, wordt opgeschort na 1 schriftelijke aanmaning tot regularisatie binnen de maand na die aanmaning.

§2. Werkende Leden die hun lidmaatschapsbijdrage na de regularisatietermijn niet betalen, worden geacht ontslagnemend te zijn.

Sectie 4, Beëindiging van lidmaatschap

§1. Als een werkend lid in strijd handelt met de doelstellingen van de 'VZW, kan diens lidmaatschap, op voorstel van de Raad van Bestuur of op verzoek van minstens 1/5 van alle werkende leden, worden beëindigd door een bijzonder besluit van de Algemene Vergadering, waarop minstens de helft van aile Werkende Leden aanwezig zijn, en waarbij voor de beslissing een 2/3 meerderheid van de stemmen van de aanwezige werkende leden vereist is.

§2, Het werkend !id waarvan de beëindiging van het lidmaatschap wordt voorgesteld, heeft het recht gehoord te worden.

Sectie 5. Rechten

§1. Geen enkel lid kan enige aanspraak laten gelden of uitoefenen op de activa van de VZW op grond van de enkele hoedanigheid van lid.

§2. Deze uitsluiting van rechten op de activa geldt ten allen tijde: tijdens het lidmaatschap, bij beëindiging van het lidmaatschap om wat voor reden dan ook, bij ontbinding van de VZW, enz.

Sectie 6. Steunende leden (hierna leden genoemd), dit zijn niet-werkende leden die jaarlijks lidgeld betalen, maar die geen stemrecht hebben in de vereniging)

§1. leder natuurlijk persoon evenals de personen die in gezinsverband met hem onder hetzelfde dak wonen, die een jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage aan de vereniging betaalt en niet verzoekt om werkend lid te worden, wordt beschouwd als steunend lid van de vereniging. De lidmaatschapsbijdrage wordt jaarlijks vastgelegd door Algemene vergadering en zal maximum 30 euro bedragen.,

§2. De lidmaatschapsperiode loopt voor 1 jaar ingaande vanaf de dag van betaling.

ART.4., DE ALGEMENE VERGADERING

Sectie 1. De algemene vergadering

ce aLr_ uiz ReCto itlaarri4C h0Cd5r)igille.-.141 van az rûuir Hot;i:.riS heZIli van de

kJevoeqd rPcni3persoon 'en 3 dcçkrr l"

.e

m ,R.rar 9,



e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voiar- Lui% - vervc,f9 MOD 22

.2.al-rouen aao het 8019 sch

S+.1;_itWed

§1, De Algemene Vergadering bestaat uit Werkende Leden.

§2, Alle werkende leden hebben gelijk stemrecht. Elk werkend lid heeft een stem.

Sectie 2. Bevoegdheden

§1. De volgende exclusieve bevoegdheden kunnen uitsluitend door de Algemene Vergadering uitgeoefend

worden:

De wijziging van de statuten

De benoeming en de afzetting van de bestuurders

De benoeming en de afzetting van de commissaris of bedrijfsrevisor en het bepalen van diens bezoldiging

De kwijting aan de bestuurders en de commissarissen

De goedkeuring van de begroting en van de rekening

De ontbinding van de vereniging

De uitsluiting van een lid

De omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk

De aanvaarding van nieuwe Werkende Leden

De vaststelling van de jaarlijkse lidmaatschapsbildrage

De goedkeuring van het eenjarig of meetjarige actieprogramma voor de komende periode opgesteld door

de Raad van Bestuur

De goedkeuring van het werkingsverslag van de voorbije periode opgesteld door de Raad van Bestuur.

Sectie 3. Vergaderingen

§1. De bijeenkomsten van de Gewone Algemene Vergaderingen zuilen gehouden worden op de datum en de plaats die vernield wordt in de uitnodiging. De uitnodiging wordt minstens 21 dagen voorafgaand aan de datum van de Algemene Vergadering naar aile werkende leden verstuurd per e-mail of per gewone post op het adres dat het werkend lid daartoe laatste heeft opgegeven aan de VZW,

§2, Elk werkend lid kan ten hoogste 1 volmacht dragen.

§3. De vergaderingen warden door de Raad van Bestuur samengeroepen. Aan de uitnodiging wordt een ontwerp van agenda toegevoegd, waarbij elk punt dat door minstens 2 bestuurders wordt aangebracht of dat door minstens 1/20 van de werkende leden minstens 14 dagen voor de vergadering aangebracht werd, op de agenda wordt geplaatst,

§4. Bijzondere bijeenkomsten in een Buitengewone Algemene Vergadering kunnen worden samengeroepen door de Voorzitter of op verzoek van minstens 2 bestuurders alsook op verzoek van minstens 1/5 van de werkende leden. De uitnodiging wordt minstens 21 dagen voorafgaand aan de datum van de Algemene Vergadering naar alle werkende leden verstuurd per e-mail of per gewone post op het adres dat het Werkend Lid daartoe laatst heeft opgegeven aan de VZW.

§5. Aan het begin van een Algemene Vergadering kunnen punten aan de agenda toegevoegd worden indien een meerderheid van de werkende leden dat aanwezig zijn daarmee instemmen, behalve wanneer de V&S-wet of de statuten dit anders voorzien.

Sectie 4. Quorum en stemming

§1. Om op een geldige manier te beraadslagen moet minstens de helft van da werkende leden aanwezig zijn. Beslissingen warden genomen bij gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige werkende leden.

§2. De wijziging van de statuten of de ontbinding van de vereniging vereist een beraadslaging in een vergadering die voldoet aan een Quorum van 2/3 van de werkende leden dat aanwezig is. In geval op de eerste vergadering minder dan 2/3 van de werkende leden aanwezig is kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen waarnemen met de meerderheden hierna bepaald, ongeacht het aantal aanwezige leden. De tweede vergadering mag niet binnen de 15dagen volgende op de eerste vergadering worden gehouden. De beslissing wordt geacht aanvaard te zijn indien ze wordt goedgekeurd door 2/3 van de stemmen van de aanwezige werkende leden. Enkel wanneer de statutenwijziging betrekking heeft op het doel of de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, vereist ze een meerderheid van 4/5 van de stemmen van de aanwezige werkende leden,

§3.. De stemming kan gebeuren door afroeping, door handopsteking of indien gevraagd door minstens 1/3 werkende leden die aanwezig zijn, doorgeheime stemming.

§4. De algemene vergadering heeft de bevoegdheid om binnen de vereniging werk- en studie groepen op te richten. Ze stelt daarbij een werkend lid aan als voorzitter van de werkgroep. De aldus opgerichte groepen blijven steeds onderworpen aan de beslissingen van de algemene vergaderingen.

§5. De algemene vergadering kan een Huishoudelijk Reglement aannemen om de werking van de vereniging verder te regelen, Hierin kan ook bepaald worden hoe dit Huishoudelijk Reglement gewijzigd kan worden,

§6. Er worden notulen opgesteld en bewaard in een notulen register dat ter inzage zal zijn van de werkende leden die hun inzagerecht zullen uitoefenen overeenkomstig de bij KB, vastgelegde modaliteiten,





ART.5. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Sectie 1. Samenstelling Raad van Bestuur

§1, De VZW wordt bestuurd door een Raad van Bestuur, samengesteld uit ten minsten drie en maximum VIF bestuurders. Het aantal bestuurders moet in eik geval steeds lager zijn dan het aantal personen dat werkend lid is van de vereniging. Wanneer de VZW slechts het wettelijk bepaald minimum van drie werkende leden heeft, mag de Raad van Bestuur slechts uit twee bestuurders bestaan, tot de dag van de gewone Algemene Vergadering die volgt op de vaststelling dat er opnieuw meer dan drie leden zijn.

§2. De bestuurders worden benoemd door een Algemene Vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige werkende leden voor een termijn van 2 jean Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de

OR lar,iste t;14: ,dan itinet0 " -twi tteedanigheld van de inetanka-RE.rende ; IC*311S, hr..t.?.y van Cie per.-fe(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aan2-len vn clorcicf vertegennoordigen 4i» te ha ncitebtcniny

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vePidg MOD 2.2

jaarvergadering. Bestuurders zijn herbencembaar gedurende een onbeperkt aantal bijkomende termijnen.

§3. De Raad van Bestuur duidt een voorzitter, ondervoorzitter, secretaris en penningmeester aan die de taken zullen vervullen die horen bij deze functie zoals omschreven in deze statuten.

§4. leder lid van de Raad van Bestuur kan zelf ook ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de Raad.

§5. De bestuurders oefenen in beginsel hun mandaat kosteloos uit. De kosten die zij maken in het kader van de uitoefening van hun bestuursmandaat worden vergoed.

§6. Personen die een politiek mandaat uitoefenen of zich hiervoor verkiesbaar stellen, verliezen de mogelijkheid om lid te zijn van de Raad van Bestuur. Zij dienen ontslag te nemen rait de Raad van Bestuur, doch blijven wel Werkend Lid.

Sectie 2. Raad van Bestuur, vergaderingen, beraadslaging en beslissing

§1. De Raad van Bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter zo dikwijls als het belang van de VZW het vereist, alsook binnen 14dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders.

§2. De raad wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders. De vergadering wordt gehouden op de zetel van de VZW of in elke andere plaats in België, aangewezen in de oproepingsbriet

§3. De Raad van Bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig zijn op de vergadering, De besluiten worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

§4. Er worden notulen, opgesteld en ondertekend door de Voorzitter en een ander lid van de Raad van Bestuur, bewaard in een notulenregister dat er inzage zal zijn voor de Werkende Leden die hun inzagerecht zullen uitoefenen overeenkomstig de door bij K.B. vastgelegde modaliteiten,

Sectie 3. Tegenstrijdige belangen

§1. Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de Raad van Bestuur, moet hij dit meedelen aan de andere bestuurders voor dat de Raad van Bestuur een besluit neemt

§2. De bestuurder met het tegenstrijdig belang, verwijdert zich uit de vergadering en onthoudt zich van de

beraadslaging en de stemming over de aangelegenheid waarop het betrekking heeft

Sectie 4, intern bestuur beperkingen

§1.0e Raad van Bestuur is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de VZW, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens artikel 4 V&S-wet de Algemene Vergadering exclusief bevoegd is,

§2. Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling von taken kan aan derden niet worden tegengeworpen, zelfs niet nadat ze zijn openbaar gemaakt, Niet-naleving ervan brengt wel de interne aansprakelijkheid van de betrokken bestuurders in het gedrang.

§3. De Raad van Bestuur kan een deel van zijn bestuursbevoegdheden delegeren aan een of meerdere derden al dan niet bestuurders, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de VZW of de algemene bestuursbevoegdheid van de Raad van Bestuur.

§4. Uitgaven die een bedrag van 50 euro overstijgen worden bij meerderheid van de bestuurders beslist. Sectie 5. Externe vertegenwoordigingsmacht

§1. De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de VZW in aile handelingen in en buiten rechte. Hij vertegenwoordigt de vereniging door de meerderheid van zijn leden. Onverminderd de algemene - vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college, wordt de VZW in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door de voorzitter en de secretaris die gezamenlijk handelen.

§2. De Raad van Bestuur of de bestuurders die de VZW vertegenwoordigen kunnen gevolmachtigden van de VZW aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de VZW binnen de perken van de hun volmacht waarvan de grenzen wel tegenwerpelijk zijn aan derden overeenkomstig wat geldt inzake

lastgeving.

Sectie 6. Bekendmakingsvereisten

De benoeming van de leden van de Raad van Bestuur en hun ambt beëindiging wordt openbaar gemaakt door neeriegging in het verenigingsdossier ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en van een uittreksel daarvan bestemd om in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. Uit de stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de VZW vertegenwoordigen, de VZW ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden alsook de omvang van hun bevoegdheden.

ART.6. FINANCIERING EN BGEKHOUD1NG

Sectie Financiering

§1.0e vereniging zal onder meer warden gefinancierd door subsidies, toelagen, giften, bijdragen, schenkingen,

legaten en andere voorzieningen in,laatste wilsbeschikkingen en testamenten, gegeven zowel om de algemene

doeleinden van de vereniging te ondersteunen als ter ondersteuning van een specifiek project

§2, Daarnaast kan de vereniging fondsen verwerven op elke andere wijze die niet in strijd is met de wet.

Sectie 2. Boekhouding

§1. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

§2. De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig het bepaalde in artikel 17 V&S-wet en de daarop toepasselijke uitvoeringsbesluiten.

" Ipt Plaarn hoedanigrRaKi :ben oc insirun-icn'ercocie noten, tsi an dc oerec,(ojnZ.o)

bevnegc: rje rEc:.t?.per enon ten lcncien derdan criegen:.,00rdi9en

rj NLar cr

tloor-

bC-muiet,

nan het

&i.:11scTi L

StnCsblp,d

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik E - ver-v(4 mOD 2.2

§3, De jaarrekening wordt neergelegd in het dossier gehouden op de griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig het bepaalde in artikel 26 novies V&S-wet. Voor zover van toepassing wordt de jaarrekening tevens neergelegd bij de NaUonale Bank overeenkomstig het bepaalde in artikel 17, §6'V&S-wel I

§4. De Raad van Bestuur legt de jaarrekening van het voorafgaande boekjaar alsook een voorstel van begroting ter goedkeuring voor aan de jaarlijkse Algemene Vergadering,

ARTIKEL 7. ONTBINDING

§1, De Algemene Vergadering zal worden samengeroepen ter bespreking van voorstellen m.b.t. de ontbinding voorgesteld door de Raad van Bestuur of door minimum 1/5 van alle werkende leden. De samenroeping en agendering vinden plaats overeenkomstig het bepaalde in deze statuten

§2. De beraadslaging en beslissing over de ontbinding respecteert het quorum en de meerderheid gesteld in deze statuten, Vanaf de beslissing tot ontbinding vermeldt de VZW steeds dat zij "VZW in vereffening" is overeenkomstig artikel 23 V&S-wet.

§3. Ingeval het voorstel tot ontbinding wordt goedgekeurd, benoemt de Algemene Vergadering een vereffenaar waarvan zij de opdracht zuilen omschrijven.

§4. Ingeval van ontbinding en vereffening, beslist de buitengewone Algemene Vergadering over de; bestemming van het vermogen van de VZW dat moet worden toegekend aan een andere vereniging zonder ; winstoogmerk met een gelijkaardig of verwant doel, werkzaam in België,

§5. Alle beslissingen betreffende de ontbinding, de vereffeningsvoorwaarden, de benoeming en de , ambt

beëindiging van de vereffenaars, de afsluiting van de vereffening en de bestemming van het actief worden

neergelegd ter griffie en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad overeenkomstig het bepaalde

In artikel 23 en 26 noties van de V&S-wet en de uitvoeringsbesluiten daaromtrent.

SAMENSTELLING RAAD VAN BESTUUR

Tijdens de oprichtingsvergadering van 26 februari 2014 worden de volgende bestuurders genoemd;

Voorzitter; Beschuyt Stephanie

Penningmeester en secretaris; Cierick Annick

Zo opgemaakt in evenveel exemplaren ais er stichtende leden zijn + twee te bewaren op de zetel van de VZW

Fieke's Poezenhuisje en 1 op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Beschuyt Stephanie Clerick Annick De Beys Pascal

Voor-

En het

BMp, scq-.

tr) 3C11 en rv.-.Jeetrde Cid ,,c,r,Eree ((Sb

idl ...oe.qci de fechtspelsoon ier' ànadIEri v..o cr?rdcn .d0.31d:qe+1 .30

01/04/2015
ÿþ MoD 2,2

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stiohting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0554.776.751

Benaming

(voluit) : Fieke's Poezenhuisje

neergelegd/ontvangen op

2 0 PeART 2015

ter griffie van er inéclerinricIstgligc

rechtbankven Roophandel Brussel

T

(verkort)

Rechtsvorm : VZW

Zetel : A. Vaucampslaan 134 te 1654 Beersel (Huizingen)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Op de bijzondere algemene vergadering dd. 07/11/2014 werden volgende beslissingen genomen:

Mevrouw Annick Clerick nam ontslag uit de Raad van bestuur als bestuurder, penningmeester en secretaris. Haar mandaat werd beëindigd.

Mevrouw Sandra Van Liefde, Reukenstraat 11 te 1740 Temat werd aangesteld als bestuurder, penningmeester en secretaris vanaf heden.

Beschuyt Stephanie

Bestuurder

Coordonnées
FIEKE'S POEZENHUISJE

Adresse
A. VAUCAMPSLAAN 134 1654 HUIZINGEN

Code postal : 1654
Localité : Huizingen
Commune : BEERSEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande