FIERENS KEUKENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FIERENS KEUKENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 877.548.211

Publication

18/07/2014
ÿþModll

_

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor

behouc

aan hi

Belgisi

Staatst)







*14139595*



ter neergelegd/ontvangen op

0 9 JULI 2014

griffie van de Neeefgndstalige

feettipank van-koop af IdetBrusser

Ondernemingsnr :0877.548.211

Benaming (voluit) :FIERENS KEUKENS

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid Zetel :Brusselsesteenweg 740, 1731 Asse

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :STATUTENWIJZIGING

Tekst:

Uit een proces-verbaal, gesloten door notaris JEAN-LUC PEÊRS, te Vilvoorde, op dertig juni tweeduizend veertien

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FIERENS KEUKENS, met zetel te 1731 Asse, Brusselsesteenweg 740, de volgende beslissingen genomen heeft :

EERSTE BESLUIT : KAPITAALSVERHOGING :

De Voorzitter stelt voor het kapitaal van de vennootschap te verhogen als volgt

1.10 : GUNSTMAATREGEL ARTIKEL 537 WIES '92.

De Voorzitter heeft aan ondergetekende notaris verklaard dat de algemene vergadering - om de vennoten toe te laten te genieten van de tijdelijke gunstmaatregel inzake roerende voorheffing voorzien in artikel 537 WIB ,92 - op vierentwintig juni tweeduziend veertien besloten heeft en overgegaan is tot uitkering van een dividend van driehonderd duizend Euro (300.000 EUR), uit de belaste reserves, inclusief de overgedragen winst van de vennootschap, aan de voornoemde vennoten.

Van voormeld bedrag hebben de vennoten een bedrag van tweehonderd zeventigduizend Euro (270,000 EUR) onmiddellijk geplaatst op een onbeschikbare rekening op naam van de vennootschap met nummer BE26 7450 6724 6129 bij de naamloze vennootschap KBC Bank voor het doorvoeren van de hierna vast te stellen kapitaalverhoging.

Het saldo van dertigduizend Euro (30.000 EUR) is door de vennoten gereserveerd voor de betaling van de roerende voorheffing, overeenkomstig de tijdelijke gunstbepalingen, voorzien in artikel 537 WIB '92.

1.20 : KAPITAALVEREOGING VOORKOOPRECHT.

De vennoten beslissen om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met tweehonderd zeventigduizend Euro (270.000 EUR), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd Euro (18.600 EUR) op tweehonderd achtentachtigduizend zeshonderd Euro (288.600 EUR), door middel van inbreng in speciën door de vennoten en zonder creatie van nieuwe aandelen.

De vennoten verklaren af te zien van het voorkooprecht.

De inschrijver verklaart dat het bedrag van de kapitaalverhoging volledig is volgestort, door storting in speciën uitgevoerd op voormelde onbeschikbare rekening, derwijze dat de bvba KEUKENS FIERENS vanaf heden en uit dezen hoofde beschikt over een som van tweehonderd zeventigduizend Euro (270.000 EUR).

de 19atte btz we Link B vermeiden Recto Naam en hoedanigheici van de in5lrurnenrerede rimar,E netzi yam de persd(deien,

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van deiden te vertagenwoordtgeri

Verso Naam en handtekening

Voor-behotaden aan het El-éibTs-EFE Staatsblad Luik B - vervolg

Een attest van de depothoudende instelling de dato vijfentwintig juni tweeduizend veertien zal door ondergetekende notaris bewaard worden. 1.3° : VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERHOGING IS VERWEZENLIJKT.

De vennoten verzoeken ons, notaris, te acteren dat het bedrag van de kapitaalverhoging volledig is volgestort en dat het kapitaal effectief wordt gebracht op tweehonderd achtentachtigduizend zeshonderd Euro (288.600 EUR)

1.40 : WIJZIGING VAN DE STATUTEN.

Ingevolge de genomen besluiten beslissen de vennoten de tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door wat hierna volgt :

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op TWEEHONDERD ACHTENTACHTIODUZZEND ZESHONDERD EURO (288.600 EUR), vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. ".





INFORMATIE.

Ondergetekende notaris heeft comparanten gewezen op de verschillende voorwaarden en termijnen gesteld in artikel 537 WIB '92 tot behoud van het tijdelijke gunsttarief inzake roerende voorheffing.

Comparanten verklaren daarvan op de hoogte te zijn en ondergetekende notaris dienaangaande van alle verdere aansprakelijkheid te ontslaan.

STEMMING :

Dit besluit wordt met unanimiteit aangenomen.

TWEEDE BESLUIT : WIJZIGING VAN DE REGELING VOOR DE VEREFFENING VAN DE VENNOOTSCHAP :

De voorzitter stelt voor de regels voor de vereffening van de vennootschap te wijzigen om deze in overeenstemming te brengen met de actuele wetgeving terzake :

Artikel 21. Vereffening.

Bij ontbinding van de vennootschap worden één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering. De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

Is daaromtrent niets beslist, dan word(t)(en) de in functie zijnde zaakvoerder(s) van rechtswege als vereffenaar(s) beschouwd, niet a//een om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen en niet alleen ten overstaan van derden maar ook ten overstaan van de vennoten.

De vereffenaar(s) beschik(t) ken) over alle machten genoemd in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstel(t)(len) de vereffenaar(s) het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen,

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto actief verdeeld onder de vennoten. Deze verdeling moet vooraf door de bevoegde rechtbank worden goedgekeurd.

Artikel 22. Ontbinding en vereffening in één akte.

Een ontbinding en vereffening in één akte zijn slechts mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden :

1°er is geen vereffenaar aangeduid;

2° alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of

de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

30 alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.



Voor- Luik B - vervolg

behouden aan het a wsoFi

Staatsblad

DERDE BESLUIT : COÖRDINATIE VAN DE STATUTEN :

De Voorzitter stelt voor de statuten van de vennootschap te

coördineren als volgt :

. 1

HOOFDSTUK 1 - BENAMING ZETEL - Mue. DOEL

Artikel 1. Naam.

De vennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten! vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft als naam "FIERENS KEUKENS".1 Artikel 2. Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1731 Asse (Zellik), Brusselsesteenweg, 740.

Hij mag naar een andere plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag bovendien bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder bestuurlijke zetels, agentschappen, bijhuizen en kantoren oprichten, zelfs in het buitenland.

Artikel 3. Doel.

De vennootschap heeft tot doel :

- Alle activiteiten van keuken- en sanitaire installaties, loodgieterij, het plaatsen van vloer - en muurbekledingen en alle bekledingen in het algemeen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, de aankoop, verkoop, import, export, commercialisering, onderhoud van alle4 elektrische en elektronische huishoudapparaten en van alle vloeren, muurbekleding, keukens en sanitaire installaties.

- Het uitoefenen van consulting- en beheersactiviteiten. Deze activiteiten omvatten onder meer, zonder dat deze opsomming beperkend is, het uitoefenen van managementfuncties in diverse ondernemingen, het sluiten van consultingovereenkomsten het uitoefenen van consultingfuncties op onafhankelijke wijze en het verlenen van advies, bijstand en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van marketing, management, producten en eveneens hun ontwikkeling, processing en bestuur, het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

- De vennootschap mag alle diensten en adviezen inzake voormelde activiteiten verschaffen, ontwikkelen en leveren, alsook overgaan tot heti organiseren van opleidingen en incentives.

- Het verhuren en huren al of niet onder het BTW-stelsel, de aan-en verkoop van roerende en onroerende goederen en rechten; alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in boek IV van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig.

Het waarnemen en uitoefenen van allerhande bestuurs- en beheersopdrachten en mandaten.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen, waaronder begrepen de terbeschikkingstelling van activa (en het dragen van erop betrekking hebbende kosten) aan zaakvoerder en/of werknemers als manier om hen te verlenen.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel

in binnen- als in buitenland.

-- -

















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

J

</,

Voor-

behouden

aan het

 WirUTFE-ir

Staatsblad

Luik B - vervolg

Artikel 4. Duur.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Zij kan slechts door de wil van de aandeelhouders ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld, tenzij het vermogen van de vennootschap gedaald is beneden één/vierde van het kapitaal, in welk geval de vergadering tot ontbinding kan besluiten als het voorstel terzake goedgekeurd wordt door één vierde gedeelte van de op die vergadering uitgebrachte stemmen. Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het in artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen bepaalde minimum, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

HOOFDSTUK II - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - AANDELEN

Artikel 5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op TWEEHONDERD ACHTENTACHTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (288.600 EUR), vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 6. Kapitaalverhoging en vermindering.

A. Het maatschappelijk kapitaal mag verhoogd of verminderd worden

bij beslissing van de algemene vergadering beraadslagend zoals voor statutenwijzigingen.

Bij elke kapitaalverhoging door inbreng in geld worden de nieuwe aandelen eerst aangeboden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Wordt het recht van voorkeur niet geheel uitgeoefend, dan worden de overblijvende aandelen in dezelfde verhouding aangeboden aan de andere vennoten,

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar, tenzij anders is overeengekomen.

De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen, De aandelen die deze alleen verkrijgt komen hem toe in volle eigendom.

Het recht is, binnen de perken van wat de statuten bepalen met betrekking tot overdraagbaarheid van aandelen, verhandelbaar gedurende de intekenperiode waarvan de termijn bepaald wordt door de algemene vergadering, doch die tenminste vijftien dagen moet bedragen te rekenen vanaf de dag van de openstelling.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dit kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten.

Op aandelen, waarop niet werd ingeschreven zoals hierboven bepaald, kan slechts worden ingeschreven door de in artikel 249, tweede alinea van het Wetboek van Vennootschappen genoemde personen, behoudens instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten.

B. Wanneer naar aanleiding van een beslissing tot kapitaalverhoging de betaling van een uitgiftepremie wordt voorzien, zal deze premie worden ibestemd voor de niet-beschikbare rekening nuitgiftepremies" die in dezelfde Imate als het kapitaal de waarborg voor derden zal uitmaken en waarover, Ibehoudens mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts kan worden beschikt Iovereenkomstig de voorwaarden vereist voor statutenwijziging.

C. Tot vermindering van het kapitaal kan slechts besloten worden 1door de algemene vergadering ten overstaan van een notaris. Moet de algemene Ivergadering uitspraak doen over een vermindering van het maatschappelijk 'kapitaal, dan vermeldt de oproeping op welke wijze de voorgestelde Ivermindering zal geschieden evenals het doel van deze vermindering.

Artikel 7.

%/par-bebwden aan het pgIgIsch Staatsblad Luik B - vervolg

De aandelen zijn op naam.

Zij zijn ingeschreven in het op de maatschappelijke zetel gehouden register van vennoten.

De aandelen mogen worden vertegenwoordigd door een certifikaat van inschrijving op naam van de houder en ondertekend door een zaakvoerder Het certifikaat van inschrijving is niet verhandelbaar. Het dient ingeleverd te worden bij de zaakvoeder ten einde te worden vernietigd of te worden vervangen wanneer een wijziging zich voordoet hetzij in het aantal aandelen van ieder vennoot, hetzij in de bedragen gestort op ieder aandeel,

Artikel 8.

De aandelen zijn ondeelbaar. Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen tot dat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap is aangewezen als zijnde de eigenaar van het aandeel.

Wanneer het aandeel toebehoort aan naakte eigenaars en 1vruchtgebruikers, worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht uitgeoefend 1door de vruchtgebruikers, tenzij anders bepaald in de statuten.

Artikel 9.

De aandelen van een vennoot mogen niet worden overgedragen onder de levenden noch overgaan wegens overlijden dan met instemming van tenminste de helft van de vennoten die tenminste drie vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze instemming is niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan aan de personen voorzien in artikel 249 van het Wetboek van vennootschappen, onverminderd de toepassing van andersluidende en/of bijkomende conventionele overdrachtsbeperkingen (bijvoorbeeld voorkooprecht),

Weigering van toestemming is niet vatbaar voor enig verhaal.

In geval van weigering van instemming met een overdracht wegens overlijden, zijn de overige vennoten verplicht om de totaliteit van deze aandelen te kopen.

In geval van weigering van instemming met een overdracht bij leven, hebben de overige vennoten een voorkooprecht op deze aandelen. Het Ivoorkooprecht moet worden uitgeoefend op de totaliteit van deze aandelen. De aankoop moet gebeuren / het voorkooprecht moet worden luitgeoefend binnen een periode van drie (3) maanden na de weigering van de Iinstemming, in verhouding tot het aantal overige vennoten, tenzij zij londerling een andere verdeelsleutel afspreken.

De te betalen prijs zal berekend worden overeenkomstig de door de !vennoten voorafgaandelijk schriftelijk overeengekomen berekeningsformule, Bij Igebrek aan overeengekomen berekeningsformule en overeenstemming tussen

!belanghebbenden, worden de prijs en de voorwaarden vastgesteld door de

1

[bevoegde rechtbank, op verzoek van de meest gerede partij en na behoorlijke

Idagvaarding van de tegenpartij.

Indien binnen de periode van drie (3) maanden niet alle aandelen lwerden gekocht, zullen de overige vennoten geacht worden alsnog hun instemming met de overdracht te hebben verleend.

Artikel 10.

De erfgenamen, legatarissen en schuldeisers van een vennoot mogen onder geen enkel voorwendsel de zegels doen leggen op het bezit van de :vennootschap, noch een inventaris eisen noch op generlei wijze de goede gang ivan de vennootschap in het gedrang brengen. Voor de uitoefening van hun 1Irechten zijn zij gehouden zich te steunen op de inventarissen en jaarrekeningen der vennootschap en op de beraadslagingen van de algemene Ivergadering.

HOOFDSTUK III - BESTUUR





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge







Artikel 11. Bestuur.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering voor onbepaalde duur, Ibehoudens andersluidend beding, en door haar steeds herroepbaar.









Artikel 12. Bevoegdheid.

De zaakvoerder of iedere zaakvoerder afzonderlijk beschikt, behou-





Luik B - vervolg

dens andersluidende beslissing bij zijn aanstelling, over de meest

uitgebreide bevoegdheid om zonder enige rechtvaardiging alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten enkel de algemene vergadering bevoegd is.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en zowel in rechte als eiser of als verweerder.

Zij mogen onder hun verantwoordelijkheid, bijzondere volmachten geven aan personen van hun keuze.

Evenwel met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat vijftigduizend euro (e5o.00m0) overschrijdt, is de vennootschap slechts geldig verbonden door de handtekening van twee zaakvoerders, gezamenlijk handelend.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan derden tenzij bewezen wordt dat deze laatsten hiervan kennis hadden of, gelet op de omstandigheden, hiervan niet onwetend konden zijn 1 bekendmaking van de statuten in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad is evenwel hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerder die bij een verrichting, een reeks van verrichtingen, een te nemen beslissing of bij de uitvoering ervan, rechtstreeks of zijdelings, een persoonlijk belang heeft, tegenstrijdig met dat van de vennootschap, is gehouden zich te gedragen naar de bepalingen van artikel 259 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 13.

De opdracht van zaakvoerder is al dan niet bezoldigd onder vorm van vaste of evenredige vergoedingen, welke bezoldiging jaarlijks door de algemene vergadering zal vastgesteld worden.

HOOFDSTUK IV - ALGEMENE VERGADERING

Artikel 14. Algemene vergadering.

De vennoten komen bijeen in algemene vergadering om te beraadslagen over al de zaken die de vennootschap aanbelangen.

De jaarvergadering wordt gehouden op vijftien december om achttien LILIE Indien deze dag een zondag of een feestdag is wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden

De zaakvoerder is verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen telkens de maatschappelijke belangen van de vennootschap dit vereisen of wanneer de vennoten, welke samen minstens één/vijfde der aandelen bezitten, erom verzoeken.

Iedere algemene vergadering zal gehouden worden in de zetel der vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproepingsbrieven.

Oproepingsbrieven zijn niet vereist als elle vennoten er mee instemmen te vergaderen.

De algemene vergadering beraadslaagt volgens de bepalingen van de artikelen 63, 252, 302 en volgende, 316 en volgende, 321 en volgende en 266 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Behalve de uitzonderingen voorzien door de wet of door onderhavige statuten worden de besluiten van de algemene vergadering genomen bij meerderheid van stemmen.

De aandeelhouders kunnen éénparig en schriftelijk elle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Artikel 15.

Ieder vennoot mag op de vergadering zelf stemmen of zich laten vertegenwoordigen door een ander vennoot.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

---- ------- -----

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

I Voor-

, .1?ehçitiden aan het ger§isa Staatsbad

J

--------

<

Vcr-

" .13ehoticien aan het B

et g-WCF" Staatsblad

Luik B - vervolg

Artikel 16.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de

meerderheid van de aanwezige vennoten.

1.4

HOOFDSTUK V - MAATScEAPPELIJK JAAR - INVENTARISSEN - JAARREKENING Artikel 17. Boekjaar.

Het boekjaar begint op één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van het volgende jaar.

Artikel 18.

Bij het sluiten van elk boekjaar wordt er door de zorgen van de zaakvoerders een inventaris opgemaakt en de jaarrekening opgesteld.

De zaakvoerders stellen bovendien een jaarverslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid, indien dit jaarverslag overeenkomstig artikel 94 van het wetboek van vennootschappen verplichtend is ; dit verslag bevat de punten vermeld bij artikel 96 van het Wetboek van vennootschappen

De jaarrekening moet binnen de dertig dagen nadat zij door de

algemene vergadering zijn goedgekeurd, door toedoen van de zaakvoerders bij

de Nationale Bank van België worden neergelegd.

Artikel 19. Winstverdeling.

Het resultaat wordt als volgt verdeeld :

a. minstens vijf ten honderd is bestemd voor de wettelijke reserve deze storting is niet meer verplichtend wanneer voornoemd reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt ;

b. het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er de bestemming van bepaalt.

HOOFDSTUK VI - ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 20.

De vennootschap mag te allen tijde voortijdig ontbonden worden door de beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend zoals voor statutenwijzigingen.

In geval van daling van het netto-actief tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal of tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 van het Wetboek van Vennootschappen, dient er gehandeld te worden overeenkomstig de bepalingen van artikels 332 en 333 van het zelfde Wetboek.

Artikel 21. Vereffening.

Bij ontbinding van de vennootschap worden één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering. De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

Is daaromtrent niets beslist, dan word(t)(en) de in functie zijnde zaakvoerder(s) van rechtswege als vereffenaar(s) beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen en niet alleen ten overstaan van derden maar ook ten overstaan van de vennoten.

De vereffenaar(s) beschik(t)(ken) over alle machten genoemd in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstel(t)(len) de vereffenaar(s) het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto actief verdeeld onder de vennoten. Deze verdeling moet vooraf door de bevoegde rechtbank worden goedgekeurd.

Artikel 22. Ontbinding en vereffening in één akte.

Een ontbinding en vereffening in één akte zijn slechts mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden :

Luik B - vervolg

1° er is geen vereffenaar aangeduid;

20 alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de

nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

3° alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene

vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met

eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten

zelf.

STEMMING :

Dit besluit wordt, gestemd artikel per artikel, met unanimiteit

aangenomen.

VIERDE BESLUIT : VOLMACHTEN :

De Voorzitter stelt voor, voor de uitvoering van de als hoger

genomen besluiten, op de meest algemene wijze volmacht te verlenen aan de

zaakvoerders van de vennootschap alsook aan notaris Jean-Luc Peêrs te

Vilvoorde

STEMMING :

Dit besluit wordt met unanimiteit aangenomen.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Jean-Luc Peêrs, notaris.

Terzelfdertijd hiermee neergelegd:

- uitgifte van de akte.

Voac-

t 12ehputien

aan hot

8elg,7cTi

Staattl;biad

_]

27/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 15.12.2013, NGL 21.02.2014 14047-0113-014
10/02/2014
ÿþ Mod Word 17.9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

UU11m~~mw u~~u~Au

140 5

30 JAN. 2014

Griffie

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

0877.548.211

FIERENS KEUKENS

BVBA

Zetel : Frans Schachtstraat 3, 1731 Zellik

(volledig adres)

Onderwerp akte : ZetelverplaatsIng

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 02/01/2014

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om vanaf heden de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Brusselsesteenweg 740 ,1731 Zellik

Fierens Koen

Zaakvoerder

13/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 15.12.2012, NGL 11.02.2013 13030-0264-017
14/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 15.12.2011, NGL 13.02.2012 12030-0224-016
15/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 15.12.2010, NGL 14.02.2011 11029-0577-016
19/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 15.12.2009, NGL 09.02.2010 10040-0137-016
05/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 15.12.2008, NGL 29.01.2009 09029-0240-016
13/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 15.12.2007, NGL 06.02.2008 08038-0396-016
29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 15.12.2015, NGL 24.12.2015 15703-0450-016

Coordonnées
FIERENS KEUKENS

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 740 1731 ZELLIK

Code postal : 1731
Localité : Zellik
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande