FIETSATELIER EDDY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FIETSATELIER EDDY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.788.755

Publication

27/01/2012
ÿþ, mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van ~o9phatadei

te Leuven, de JJ

1012

DE GRIFFIER,

Griffie

u



*12025694*





Ondernemingsnr : o % 41 1-1%

Benaming (voluit) : FIETSATELIER EDDY BVBA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Voerhoek 13

3061 Bertem (Leefdaal)

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit de akte verleden voor not. Stefan Vangoetsenhoven te Bertem (Leefdaal) op 4 januari 2012, (neergelegd: vóór registratie) , houdende de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, blijkt: hetgeen volgt:

1. VENNOTEN:

a. De Heer DEBONTRIDDER Eddy François Jan Baptiste Jos, meca nieker, geboren te Leuven op 22 juli 1969, nationaal nummer 690722-427.23, echtgenoot van hiernagenoemde mevrouw Hoeterickx Sandra," wonende te 3061 Bertem(Leefdaal), Voerhoek 13.

b. Mevrouw HOETERICKX Sandra Anja Ada, zonder beroep, geboren te Lubbeek op 15 december 1971,'' nationaal nummer 711215-022.36, echtgenote van voornoemde Heer Debontridder Eddy, wonende te 3061 Bertem (Leefdaal), Voerhoek 13.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkcontract, ongewijzigd tot op heden, aldus: verklaard.

2. NAAM - RECHTSVORM: De vennootschap is opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "FIETSATELIER EDDY BVBA". Deze naam moet voorkomen in: alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met beperkte'.; aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", met nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap: en onder toevoeging van het woord "rechtspersonenregister", gevolgd door de vermelding van de zetel van de:; rechtbank van koophandel in welker rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft, en het; ondernemingsnummer.

3. DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden. Behoudens door de: rechter kan de vennootschap slechts worden ontbonden door de buitengewone algemene vergadering met' inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

4. ZETEL - De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3061 Bertem (Leefdaal), Voerhoek 13. Elke: verandering van zetel in het zelfde taalgebied kan door de zaakvoerder worden beslist en wordt door zijn zorgen bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap mag ook in België of in hetí ' buitenland bijhuizen oprichten door beslissing van de zaakvoerder, mits inachtneming van de taalwetgeving.

5. DOEL  De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland,

- reparatie van fietsen,

- vervaardiging van fietsen en invalidenwagens,

- vervaardiging van fietsen en andere rijwielen zonder motor, inclusief bakfietsen, tandems en ook

kinderfietsen en  drie- wielers,

-vervaardiging van onderdelen en accessoires van rijwielen,

- detailhandel in fietsen in gespecialiseerde winkels, Groot- en detailhandel in en onderhoud en reparatie';

van elektrische fietsen, motovoertuigen en motorfietsen,

- herstelling elektrische fietsen.

Het deelnemen in en het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies::

in andere vennootschappen of ondernemingen.

Beheers- en managementsactiviteiten van holding, het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het

vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit of controle over het maatschappelijk kapitaal en;;

andere, het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit;

i_ verscheidene_ economische sectoren.. Daartoe mag de vennootschap_aile beheers-,m

comerciële, productieve,:i

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch StaatsbTa - 27%1/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij haar doel of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen.

Zij kan alle burgerlijke-, handels-, roerende en onroerende verrichtingen afsluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met een of andere tak van haar doel of van aard zijn de zaken van de vennootschap uit te breiden en te bevorderen.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst van alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan zij het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Zij kan de functie of mandaat van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

6. KAPITAAL: Het maatschappelijk geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND , ZESHONDERD EURO (18.600 ¬ ) en het kapitaal is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig gelijke aandelen zonder vermelding van waarde.

7. BESTUUR -

a) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

b) Elke benoeming of ambtsbeëindiging van een zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. In die stukken wordt in ieder geval nader opgegeven of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk, gezamenlijk dan wel ais college verbinden.

c) Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van de zaakvoeder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Dit mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend tot de algemene vergadering er anders zal over beslissen. Voormelde benoeming heeft zijn uitwerking vanaf de neerlegging van huidige vennootschapsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Aan de zaakvoerder wordt, onverminderd de vergoeding van hun kosten, geen vaste bezoldiging toegekend, tenzij de algemene vergadering elk jaar anders besluit.

a)ls er slechts één zaakvoerder en heeft hij bij een verrichting een belang van vermogensrechtelijke aard dat strijdig is met dat van de vennootschap, dan stelt hij de vennoten daarvan in ken- nis. De beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan door een persoon ad hoc voor rekening van de vennootschap.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegen- strijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden.

b )Zijn er verscheidene zaakvoerders, dan is de zaakvoerder die bij een beslissing of een verrichting, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met dat van de vennootschap, verplicht het college daarvan op de hoogte te brengen en zijn verklaring en rechtvaardigingsgronden te doen opnemen in de notulen van de vergadering.

Het college omschrijft de aard van de beslissing of verrichting, verantwoordt het genomen besluit en vermeldt in de notulen de vermogensrechtelijke gevolgen ervan. Deze notulen worden in hun geheel opgenomen in het jaarverslag of, bij gebreke daaraan, in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Voormelde procedure is niet toepasselijk op gebruikelijke verrichtingen, alsook niet in de hypothese van artikel 259, §3, eerste lid Wetboek van Vennootschappen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De (iedere) zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

8. CONTROLE: a) Zolang de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen, vermeld in het W.Venn_, niet overschrijdt, is de vennootschap niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen. Wordt er geen commissaris benoemd, dan heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. Zodra de vennootschap de drempelbedragen overschrijdt, wordt de controle op de financiële

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid vanuit het oogpunt van het Wetboek van' Vennootschappen, en van de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening aan één of meer ' commissarissen opgedragen, te benoemen onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

b)ls er slechts één vennoot, die tevens zaakvoerder is, dan bestaat er geen controle in de vennootschap. Is een derde zaakvoerder, dan oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit.

9. WINSTVERDELING: Het batig saldo, na aftrek van de algemene onkosten, sociale lasten en nodige afschrijvingen, vertegenwoordigt de nettowinst.

Van de nettowinst wordt vijf procent voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat die één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

10. BEGIN EN EINDE BOEKJAAR - Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober van ieder jaar om te eindigen op dertig september van het daaropvolgende jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders een inventaris op, alsmede de jaarrekening en eventueel het jaarverslag, dit alles overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. De zaakvoerders leggen binnen de dertig dagen na goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering, de in het Wetboek van Vennootschappen genoemde documenten neer bij de ' Nationale Bank van België.De comparanten verklaren dat het eerste boekjaar zal eindigen op dertig december tweeduizend en dertien (30.09.2013), en loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

11. JAARVERGADERING - De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand maart om twintig uur.

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering mag, staande de zitting, op drie weken worden uitgesteld door de zaakvoerder of zaakvoerders, indien er meer dan één is benoemd, ook indien het niet gaat om het vaststellen van de balans. Deze schorsing vernietigt elke genomen beslissing.

Er kan altijd een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort. Er kan ook altijd een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats, aangewezen in de oproeping. De eerste jaarvergadering zal plaatshebben in het jaar tweeduizend en veertien.

12.. BENOEMING ZAAKVOERDER:

Onmiddellijk na de oprichting zijn de vennoten-oprichters in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen en hebben zij volgende beslissing genomen:

Wordt als zaakvoerder aangesteld, de Heer Debontridder Eddy voornoemd sub 1, welke het mandaat aanvaardt, met ingang van heden en dit voor onbepaalde duur. Dit mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend tot de algemene vergadering er anders zal over beslissen. Voormelde benoeming heeft zijn uitwerking vanaf de neerlegging van huidige vennootschapsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

13. Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, worden door de comparanten voor onbepaalde tijd aan R.B.O. VOF, Herentalsesteenweg 53 te 2230 Herselt, met de mogelijkheid van ' indeplaatsstelling, alle machten verleend om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, kruispuntenbank van ondernemingen, rechtsper-sonenregister, Administratie van de belasting over de Toegevoegde Waarde en alle andere administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor analytisch uittreksel. Notaris Stefan Vangoetsenhoven te Bertem (Leefdaal)

In bijlage : 1) uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FIETSATELIER EDDY

Adresse
VOERHOEK 13 3061 LEEFDAAL

Code postal : 3061
Localité : Leefdaal
Commune : BERTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande